Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV dreigt toptalent na half jaar al kwijt te raken aan Barcelona’

Laatste update:

Gianluca Scamacca maakte begin januari de overstap van AS Roma naar PSV en tekende een contract voor tweeënhalf jaar. Het is echter de vraag of de zestienjarige aanvaller die tijd wel uitzit, want volgens Sport Italia heeft Barcelona belangstelling voor de Italiaan.

/

Sportief directeur Ariedo Braida praat donderdag in Milaan met het management van het talent en hoopt Scamacca in januari 2016 naar het Camp Nou te kunnen halen. De international van Italië Onder-16 stond voor zijn transfer naar Eindhoven ook al in de belangstelling van Barcelona, terwijl ook clubs als Ajax, Southampton, Liverpool, Arsenal en Benfica werden genoemd.

Scamacca, die wordt vergeleken met Zlatan Ibrahimovic, vertrok dus tegen een opleidingsvergoeding naar PSV. Hij voetbalde eerder ook nog voor Lazio, de stadsgenoot van Roma. Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, sprak met Scamacca's zaakwaarnemer en die verwijst de verhalen over Barcelona naar het rijk der fabelen. Volgens hem blijft de Italiaan sowieso tot 2017 bij PSV.

Denk jij dat Gianluca Scamacca weer wil vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achja maak je dr nog winst op ook

2 juli 2015 om 02:06

Is toch niks van waar.

De reden dat hij bij Roma is weggegaan is omdat hij meer kans op speeltijd zag bij Psv mede omdat hij dede eredivisie de ideale springplank zou vinden.

Dan is die stap naar Barcelona dus totaal niet logisch.

2 juli 2015 om 08:06

Hangt er vanaf....hij is nog 16. Ook al heeft hij een contract...het blijft een jeugdspeler. PSV zou een opleidingsvergoeding kunnen krijgen, maar die wordt bepaald aan de hand van opleidingsjaren.

2 juli 2015 om 08:36

Je zegt het zelf, hij heeft een contract. Dat moet gewoon afgekocht worden dan, dat betekent dus een transfersom. Jeugdspeler of niet..

2 juli 2015 om 21:56

Contracten die zijn getekend voor spelers onder de 17 zijn niet rechtsgeldig....doe nou niet of je het allemaal weet. Dit zijn gewoon standaard EU regels en moeten kinderhandel voorkomen. Daarom raken we zoveel talent kwijt, omdat er amper iets geregeld is voor deze gasten.

"#PSV-spits #scamacca blijft sowieso tot 2017 in Eindhoven, zegt zijn agent. Geruchten over interesse FC Barcelona volgens hem een fabel."

Aldus Rik Elfrink op Twitter.

2 juli 2015 om 00:36

Zozo 2017? Dan heeft hij de topscorersrecords van de eredivisie al aan flarden geschoten...

2 juli 2015 om 01:08

Tjsa.. Hij wilde geen contract voor 10 jaar tekenen...

2 juli 2015 om 11:00

Mag ook niet als je 16 bent

2 juli 2015 om 11:25

Mag (in nl) überhaupt niet, maximaal 5 jaar.

2 juli 2015 om 15:10

Goh...

Was een reactie op de even sarcastische opmerking van mentalist.

2 juli 2015 om 01:43

Daarnaast is hij speciaal naar Nederland gekomen omdat hij verwacht via hier door te breken, dan denk ik niet dat hij naar Barcelona gaat. Erg goede speler, sterk, technisch, goed schot. Belangrijke dingen. Hij heeft zijn lengte wel in zijn voordeel, maar hij kan zich wel eens gaan redden en het ver schoppen. Helaas wel een beetje een onhandige jongen soms, hij pakt graag hele domme kaarten..

2 juli 2015 om 08:43

Dat laatste is een stukje temprament en gebrek aan ervaring. Dat komt wel goed wanneer van Nistelrooij hem er op wijst.. En vertelt hoe je slwcht zichtbaar wat teentjes mee pakt.

Niks aan de hand. Die jongen heeft een contract dus Psv kan letterlijk vragen wat het wil!

2 juli 2015 om 04:03

precies!!!net al WillemII met frenkie de jong!!!

2 juli 2015 om 04:47

Frenkie de Jong heeft nog geen contract met Psv. Hij heeft een mondelinge overeenkomst. Samacca heeft een contract ondertekend, dus die staat sowieso 2 / 3 jaar onder contract.

2 juli 2015 om 05:49

Ik denk dat hij bedoelt, dat Willem II nu ook kan vragen wat het zelf wilt voor Frenkie omdat hij bij Willem II nog een contract heeft. Hij vergelijkt beide situaties dus...

Lijkt mij erg stug. Hij ging naar PSV wegens perspectief in het 1ste elftal, en de springplank genaamd de eredivisie.

Kan het me niet voorstellen, weggaan bij Roma voor speeltijd en dan een half jaar later naar Barca gaan

2 juli 2015 om 01:23

Speeltijd? Hij is pas 16

2 juli 2015 om 01:43

Ja en bij PSV krijgt ie echte kansen als die 18 is, bij Barcelona krijgt ie op zn 22 3 invalbeurten en wordt daarna afgeschreven

Helemaal niks van waar z'n zaakwaarnemer heeft als gezegd dat het totale onzin is en dat Scammaca nog tot 2017 zeker in Eindhoven blijft.

2 juli 2015 om 00:21

Scamacca*

Net of dat gaat gebeuren.
Hij kon in januari vrijwel naar grotere clubs dan PSV en toch koos hij voor zijn speelkansen.
Die blijft lekker in Eindhoven

"die wordt vergeleken met Zlatan Ibrahimovic,"

In welke mate dan?

2 juli 2015 om 00:35

lengte...

2 juli 2015 om 00:35

Geweldig talent, ondanks zijn jonge leeftijd al ijzersterk en 1,95m lang. Kopsterk, fysiek idem en scoort gemakkelijk. Wordt de volgende megawinst van PSV.

2 juli 2015 om 10:15

Je denkt en hoopt dat hij de volgende mega winst van PSV wordt. Zelf denk ik dat hij in 2017 gewoon gratis de deur uit loopt en tekent bij Barcelona of een andere topclub. Ik denk dat hij alleen naar PSV is gekomen om zich een paar jaar in de kijker te spelen.

2 juli 2015 om 10:19

Moet het nog maar zien hij heeft nu veel voordeel om tegen leeftijdgenootjes op te vallen omdat hij langer en fysiek sterker is maar hoe gaat het als hij straks in de eredivisie speelt dan is het een heel ander verhaal.

2 juli 2015 om 11:32

Met z'n 1.95 is hij in de eredivisie ook gewoon een erg lange speler. Het fysieke verschil zal wel kleiner zijn dan nu het geval is, maar hij zal ook fysiek nog wel doorgroeien natuurlijk. PSV stopt hem toch ook gewoon in het krachthonk, lijkt me?

Was dit nou die speler die heel lang was, boven de 2 metet ofso??

2 juli 2015 om 04:06

Hij is 1m 95 khoya.

Heb hem nog niet zien spelen maar heb positieve verhalen gehoord over deze jongen. Ondanks z'n lengte blijkt ie ook goede techniek te hebben dus da's mooi nieuws, hoop dat het niet alleen een grote jongen is maar ook een groot voetballer weet te worden.

Altijd een beetje beschamend als een bericht uren na de ontkrachting daarvan (in dit geval van zijn zaakwaarnemer) geplaatst wordt.

OT - Tja, wat valt er dan nog over te zeggen? Leuk dat hij blijft i.t.t. de berichtgeving hier.

Ik hoop dat die echt niet weg gaat, groot talent lerterlijk en figuurlijk en ik was ziek blij toen hij naar psv kwam

Kunnen ze na half jaartje al mooi aan verdienen dus...

Is er iemand die hem wel is ziet spelen in de jeugd? Volgens mij heeft hij nog niet veel wedstrijden gespeeld omdat hij nog niet gerechtigd was dacht ik. Hoe doet hij het?

Barcelona moet eens stoppen met spelers de hoofden op hol maken. Ze mogen geen aankopen doen.

Die blijft gewoon hoor. Lijkt me niet erg logisch gezien zijn beweegredenen om voor psv te kiezen destijds.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren