Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV doet opnieuw zaken met Midtjylland; optie tot koop bedongen

Laatste update:

PSV huurt August Priske Flyger aankomend seizoen opnieuw van FC Midtjylland. Dat maakt de club donderdagmiddag officieel bekend via de website. De 18-jarige spits speelde in het afgelopen seizoen dertien duels voor Jong PSV, waarin hij een keer het net vond. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft PSV na dit seizoen een optie tot koop.

Eind mei meldde de krant dat PSV Priske Flyger direct voor meerdere seizoenen wilde vastleggen. Dat is nu dus niet het geval. Priske Flyger promoveerde halverwege het afgelopen seizoen van de Onder 18 van de Eindhovenaren naar Jong PSV. Bij zijn competitiedebuut voor het beloftenelftal wist hij direct te scoren tegen Almere City (5-1 winst). In de twaalf duels daarna wist hij het net niet te vinden.

Bij Jong PSV heeft de Deen concurrentie van Fodé Fofana. Fofana staat binnen de jeugdopleiding van PSV bekend als een groot talent. In het afgelopen seizoen debuteerde hij onder Roger Schmidt voor het eerste elftal. Maximiliano Romero, die ook regelmatig in de punt verscheen, is inmiddels vertrokken naar zijn thuisland Argentinië. Hij gaat op huurbasis voor Racing Club spelen en verlengde zijn contract tot medio 2024.

Elfrink meldt in zijn Tweet over Pryske Flyger dat PSV ook bezig is met een langer verblijf van Simon Colyn. De 20-jarige Canadees werd in het afgelopen seizoen gehuurd van Vancouver Whitecaps FC uit de MLS. Colyn kwam in het afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie 28 keer uit voor Jong PSV. Daarin wist hij vijf keer te scoren en drie assists te geven. Beide spelers zullen komend seizoen in eerste instantie opnieuw aansluiten bij Jong PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huren is wel het nieuwe kopen bij PSV. Maar een prima deal? Mensen die meer kunnen vertellen?

30 juni 2022 om 19:25

Iedereen lult elkaar maar wat na. Wie van de 1e selectie is nu gehuurd? Kom niet verder dan 2 namen jullie wel?

30 juni 2022 om 19:43

Hoever, Vinicius en Savinho binnenkort. Tot nu toe 2, binnenkort 3. Vind het ook altijd wel een zinloze discussie. PSV huurt niet 'kaal', dus houdt er altijd wat aan over. En 9/10 keer zijn het ook niet enorm dragende spelers die gehuurd worden en dus iemand anders in de weg zitten. Zo'n Vinicius is gewoon 3e spits, Savinho back up de vleugels en van Hoever moeten we ook nog maar afwachten of hij zich in de basis speelt.

30 juni 2022 om 20:09

Ik vind huren prima, vooral als er een optie tot koop bijzit met een van te voren bepaald bedrag dan loop je er helemaal geen risico mee. Maar we moeten eerst maar eens zien wie er daadwerkelijk allemaal gehuurd gaan worden. Bij Xavi zaten we ook allemaal mis.

Voor de laatste keer hou op met zeiken over huren. Als leiding moet je lange en korte termijn beleid voeren. Je kunt niet iedereen vijf jaar vastleggen. Jullie redeneren zo kortzichtig en alleen vanuit door willen verkopen. Nu kunnen ze deze jongen goed beoordelen en bij tevredenheid alsnog vastleggen. Huren is juist slim want je hebt voor goedkoop opvulling voor lastige posities terwijl je jezelf meer tijd gunt voor lange termijn opties. Ondertussen presteer je in Europa goed met de huurlingen en int zo prijzengeld. Het is geen FIFA waar je maar kopen kan zonder significante consequenties!

30 juni 2022 om 18:38

Huren vind je dus slim. Je gaat spelers gewoon lekker uitproberen in je team dat kampioen moet worden.
De verhuurder
De grotere clubs denken; wij kunnen ons geen experimentjes veroorloven. weet je wat we verhuren hem aan een kleine9re) club en zien of hij zich ontwikkelt.

De huurder
ik kan niet kopen, dus huur ik (net als bij woningen, cv ketels enz)
Ik leid hem op, neem het risico dat hij ons punten gaat kosten, maar als hij zich goed ontwikkelt dan hebben wij hem al in huis. Behalve als hij terug moet natuurlijk.

30 juni 2022 om 18:45

Maar dit is huren met optie tot koop. Dus jij kunt proberen een als het goed gaat koop je, anders niet. Je loopt doos weinig risico!!

30 juni 2022 om 18:51

Ajax heeft dat toch ook met Brobbey gedaan? Heeft voor hun gelukkig goed uitgepakt in sportieve prestaties maar dat wisten ze aan de voorkant ook niet zeker

30 juni 2022 om 20:04

Huren moet een doel hebben en dan is het best slim. Ook absolute top clubs huren wel eens spelers. Alleen moet het niet de overhand krijgen en moeten ze zorgen dat ze op de lange termijn ook waarde op het veld blijven creeren

Uiteindelijk kun je het geld maar een keer uitgeven en met dat budget moeten ze een zo sterk mogelijke selectie samenstellen. Zelf zie ik liever een goede speler van 10 miljoen komen dan 2 middelmatige van vijf. Als je dan toch 2 spelers nodig hebt is huren een optie. Op goedkope of transfervrije spelers zit toch vaak een kras (blessures,elders mislukt of afkomstig van een lager niveau) om die dan een langdurig contract te geven is ook niet het beste beleid.

Het zelfde wanneer je bijvoorbeeld in de jeugd een talent heb die op die positie door kan breken maar er nu nog niet klaar voor is of tijdelijk iemand met een blessure moet vervangen. Haal je een speler dat zit die er een jaar of 3.
Of wanneer je een kwaliteits speler aan je selectie toe kan voegen die anders niet haalbaar is.

30 juni 2022 om 23:30

Huren doe je alleen in de winter. Begin van het seizoen, is triest. Voor een top club, ze hebben geen geld?

Prima beleid. Slim om hem eerst nog een seizoen te huren met een optie tot koop. Mocht het niks zijn, scheelt dat weer geld.

Huren met optie tot koop voor een jeugdspeler is prima gehandeld. Laat deze jongen het maar zien dit seizoen! Goed om te zien dat PSV op meerdere fronten druk bezig is met versterken van de club.

30 juni 2022 om 20:09

Lezen jullie de artikelen wel of alleen de kop? Psv had deze jongen vorig seizoen ook al in huis. Ondanks 1 schamel doelpunt in 13 wedstrijden voor Jong Psv zien ze toch wel iets in hem?

30 juni 2022 om 21:24

Wat liet jou denken dat ik het artikel niet gelezen heb? Vorig seizoen gehuurd, nu gehoord met optie tot koop. Dus laat hij dit seizoen zien dat hij beter kan voetballen dan vorig jaar, optie lichten.

Snap je reactie niet zo goed ?..

Huurlingen legioen. PSVers mogen nooit meer iets over Vitesse zeggen. Wij kregen ze nog van Chelsea. 3 tot 4 per jaar. En daar zaten toch best pareltjes tussen. Mouth, Broja, Matic, Piazon, van Anholt, Baker, Atsu. Dat waren toch wel spelers waar voor je naar het stadion ging. En dan ben ik er vast nog wel wat vergeten.

30 juni 2022 om 19:18

Want wie zijn allemaal gehuurd door PSV dan?

Huren met optie tot koop is juist slim. Je kan kijken of de speler aan de verwachtingen voldoet en anders val je er geen buil aan.

Vraag me alleen af, waarom deze speler wederom gehuurd word. Hij heeft vorig seizoen al in Eindhoven gespeeld. Is er nog twijfel over deze speler? Ben zelf niet bekend met deze speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren