Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-coach Bosz niet bezorgd om inzetbaarheid Veerman: ‘Niet te dramatisch doen’

Laatste update:

Het is nog niet duidelijk of PSV woensdagavond in de return tegen Borussia Dortmund in de Champions League kan beschikken over Joey Veerman. De 25-jarige spelmaker van de Eindhovenaren traint dinsdag wel gewoon mee in het Signal Iduna Park. Daarna wordt beoordeeld of hij inzetbaar is.

Peter Bosz geeft tijdens de voorbeschouwende persconferentie meer uitleg over de situatie rondom zijn middenvelder. “We gaan zo trainen, kort maar wel intensief. Ik denk dat Joey geen ritme mist, misschien heeft hij er wat frisheid voor teruggekregen. We gaan na de training bepalen of Joey meedoet.”

“Ik snap dat er over Veerman gesproken wordt, maar laten we er niet te dramatisch over doen. Als hij toch niet kan spelen stel ik een andere goede speler op. Dat is dit seizoen de kracht van PSV geweest. Ik heb veel goede spelers in mijn selectie”, laat de trainer optekenen.

Bosz weet wat zijn ploeg beter moet doen om door te stoten naar de kwartfinale van de Champions League. “We zullen effectiever om moeten gaan met de kansen dan we in de heenwedstrijd hebben gedaan, want we hebben de kansen wel gehad.”

Guus Til sluit zich daarbij aan. “De eerste wedstrijd was een echte omschakelwedstrijd. Wij hebben wel de betere kansen gehad.” Bosz onthult verder op de persconferentie dat de spelers van PSV iedere dag op strafschoppen trainen. De koploper van de Eredivisie is dus voorbereid op een eventuele penaltyserie in Dortmund.

Malen


Donyell Malen was tijdens de heenwedstrijd in Eindhoven verantwoordelijk voor de 0-1 en deed zijn oude werkgever daarmee pijn. De 25-jarige aanvaller van die Borussen blikte dinsdagmiddag al vooruit op het treffen met de Eindhovenaren. “Ik verwacht een spannende wedstrijd. Is er een favoriet? Zeker, wij spelen thuis.”

“Natuurlijk wil ik het beste bereiken met Borussia Dortmund, maar mijn gevoel bij PSV is heel goed, dus ik denk dat ik weer niet zal juichen als ik scoor. De uitwedstrijd was voor mij heel bijzonder. Ik heb PSV in mijn hart gesloten”, aldus Malen. Het duel tussen de Duitsers en PSV begint woensdagavond om 21:00 uur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Veerman kan je Schouten achterin zetten en dan staat je verdediging gewoon stuk stabieler. Ik zou zelf kiezen voor Veerman, Mauro en Till. Tillman op links, Lozano op rechts en Bakayoko keer laten beginnen op de bank.

12 maart 2024 om 18:20

Ik verwacht dat Schouten gewoon op het middenveld start samen met Joey en Til. Mauro speelde dit weekend 90 minuten en verder zijn er weinig smaken op 6.

12 maart 2024 om 18:42

Bakayoko altijd opstellen in zulke wedstrijden.

12 maart 2024 om 18:56

Want? Hij heeft nooit in zulke wedstrijden het verschil gemaakt dus zou niet weten waarom.

12 maart 2024 om 19:13

Omdat hij het in zich heeft om de de bal bij zich te houden, 2 verdedigers aan te trekken, en de rest kan aansluiten. Lozano is de bal wat sneller kwijt. Natuurlijk kan het in de eindfase een stuk beter bij Baka, maar het is nou ook weer niet dat Lozano werelds speelt.

Goede reactie van Bosz. Zo is het. Fit = fit en zo niet, dan niet. Voor een trainer is dat gewoon een gegeven om mee te dealen en niets om uitgebreid te analyseren zoals media en supporter graag doen. Je stelt de beste 11 op die je op dat moment beschikbaar hebt. Eigenlijk vrij simpel.

Bosz reageert wat droogjes maar wel realistisch. In navolging daarvan zie ik morgenavond wel welke namen op het wedstrijdformulier prijken. Forza PSV, eendracht maakt macht!

12 maart 2024 om 21:05

Met Veerman erbij scheelt een slok op een borrel. Anders zou ik voor Tilman kiezen. Die ook sterk is voor de aanvallen

12 maart 2024 om 21:26

@Pesso-PSV Ik hoop natuurlijk ook dat Veerman speelt maar kan het niet dan kan het niet. Als Veerman fit blijkt kan Bosz zelfs overwegen Schouten RCV te zetten i.p.v. Ramalho en een middenveld Veerman-Tillman-Til op te stellen maar ik denk dat het dan gewoon Veerman-Tillman-Schouten wordt en Ramalho RCV, Bosz schijnt toch enigszins gecharmeerd te zijn van Ramalho.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren