Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bereidt ‘forse investering van een paar miljoen euro’ voor

Laatste update:

PSV gaat trainingscomplex De Herdgang een beurt geven. De koploper van de Eredivisie heeft ‘een paar miljoen euro’ gereserveerd om onder meer te investeren in een ‘stadionnetje’. Dat laat directeur Toon Gerbrands weten aan Voetbal International.

/

De Herdgang wordt gebruikt door alle teams van PSV. De hoofdmacht traint er, terwijl Jong PSV en de jeugdploegen er de meeste wedstrijden spelen. In maart hoopt Gerbrands de definitieve plannen te presenteren. “Het gaat om een forse investering van een paar miljoen”, aldus de bestuurder.

Omdat Jong PSV in de Jupiler League blijft, moet er volgens Gerbrands gewerkt worden aan ‘een stadionnetje’. “Andere plannen die we hebben zijn het bouwen van een bewegingsruimte, een mindroom en een nieuw, groter krachthonk. Ook school speelt een rol in de uitbreidingsplannen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

klinkt goed, in de jeugd investeren is altijd goed

Is toch ook veel beter om Jong PSV op zo'n locatie te laten spelen. Als je Jong Twente ziet in dat grote lege stadion, doe mij dan maar lekker zo'n knusse 'amateurclub' accomodatie.

29 januari 2015 om 13:52

Nog beter voor het veld ook, plus de kosten om elke keer een heel stadion in gebruik te nemen vs. Een kleine accomodatie

29 januari 2015 om 13:53

Nog afgezien van het veld dat te lijden heeft onder een dubbele dosis wedstrijden. Jaren terug had Psv steevast het beste veld van de Eredivisie en nu is het een drama, dat kan toch haast geen toeval zijn.

29 januari 2015 om 14:04

Ik dacht dat Jong PSV sinds dit jaar al helemaal niet meer in het Phillips stadion speelde?

29 januari 2015 om 14:19

In principe heb je gelijk, maar het is nog wel een paar keer gebeurd geloof ik. De huidige constructie is in ieder geval niet echt een langetermijnoplossing, dus goed dat die er nu wel komt.

29 januari 2015 om 17:23

@geeronimo: Jong PSV heeft dit seizoen pas twee keer in het Philips Stadion gespeeld (tegen NEC en FC Den Bosch), de andere wedstrijden waren op De Herdgang of in het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven. Dus daar kan het niet aan liggen.

29 januari 2015 om 15:16

Ik hoop eigenlijk dat al die belofteteams uit de JL verdwijnen, het imago van de competitie is redelijk verpest en tot nu toe heb ik er weinig voordelen van gezien.

29 januari 2015 om 17:43

Ben ik het niet mee eens! Zoals je kunt zien doen de beloften teams het aardig in de jupiler league! Geef ze nog 2 seizoenen en ze draaien bovenin mee. Veel leuker om naar te kijken dan clubs uit de topklasse.

Lijkt me noodzakelijk inderdaad. Herdgang heeft op dit moment niet echt de allure van een topclub.

29 januari 2015 om 14:14

Wordt tijd dat je eens gaat kijken. Is een prima accomodatie voor een topclub. Al is uitbreiding natuurlijk altijd goed

29 januari 2015 om 14:38

@vinkel:
Wat ontbreekt er dan in jou optiek om de Herdgang een allure van een topclub te geven?

29 januari 2015 om 14:55

@fouder, Tannat. Faciliteiten wel goed, maar ik kan me voorstellen bij een wedstrijd van Jong PSV dat je wat meer capaciteit wilt herbergen en meer comfort wil geven. Uitbreiding lijkt me geen probleem aangezien het stukje buiten Eindhoven ligt in de bossen. Perfecte locatie.

Goed bezig. Dat geld kan beter in de jeugd gestoken worden.
Jeugdopleiding versterken, en de herdgang uitbreiden heeft alleen maar positieve invloeden

Een uitstekende ontwikkeling. Art Langerer had het hier een tijdje geleden ook over. Een complex met huisvesting, school, ministadion en van alles om de jeugd zo goed mogelijk te laten presteren. PSV wil zich steeds meer op de jeugd richten en de Herdgang voldoet op dit moment niet helemaal. In België zijn ze hier een tijdje geleden ook mee begonnen en heb weleens gelezen dat daar bij Anderlecht en andere clubs uitstekende accomodaties zijn. Daar moeten we hier ook naar streven. Innovatie is altijd goed. Voordeel van PSV is dat er op gebied van innovatie genoeg partners in Eindhoven te vinden zijn. Zoals de Universiteit. Iemand enig idee waar wat meer informatie te vinden is over de plannen van Psv?

29 januari 2015 om 18:33

Thijs Slegers heeft er een stukje over op VI radio.

Grappig om die concurrentiestrijd tussen bepaalde clubs te zien.

Nu ben ik wel benieuwd wat ze met het veld gaan doen. Er ligt nu een kunstgrasveldje waar ze voetballen op de herdgang, vraag me af of dat er blijft liggen of ze ook overgaan op echt gras zoals in het Philips stadion. Lijkt me toch ook wel handig om de consistentie te waarborgen voor de talenten, niet dat ze alles in de jeugd op kunstgras hebben gespeeld (de wedstrijden dan).

Kan iemand hier me vertellen wat je in godsnaam met een mindroom moet en wat dat überhaupt is?

29 januari 2015 om 15:27

Ik gok op een opvangruimte voor hipsters in paarse broeken die hun kroost per bakfiets naar de club brengen.

29 januari 2015 om 18:07

Wellicht gebeds-, ontspannings- en meditatieruimte?

29 januari 2015 om 18:17

Allemaal dingen die je thuis doet dus, niet op je werk.

Goede zaak. Nu het zeker is dat Jong PSV nog wel enkele jaren in de Jupiler League speelt moet er wel een stadionnetje komen. Nu worden de thuiswedstrijden verdeeld over drie locaties, die eigenlijk alle drie ongeschikt zijn. Het hoofdveld van De Herdgang is met die verplaatsbare noodtribunes te amateuristisch, het Philips Stadion ziet er ronduit deprimerend uit met maar 300 toeschouwers en in het Jan Louwers Stadion speel je eigenlijk gewoon een uitwedstrijd. Als Jong PSV een vast onderkomen heeft kan het team misschien ook iets meer een eigen identiteit krijgen en komt er wellicht ook eens wat meer publiek.

Ik vind dit wel wat vaag klinken zeg.. We bouwen een ´stadionnetje´, paar miljoentjuuhs dr tegen hopsaflots. Je staat niet in de kroeg, je brengt best groot nieuws voor psv naar buiten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren