Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV, Ajax en Feyenoord hoeven specialist van één miljoen euro niet

Laatste update:

De toekomst van Tjaronn Chery ligt waarschijnlijk niet in de Eredivisie. De vrijetrappenspecialist van FC Groningen, die een uitstekend seizoen 2014/15 draaide en met zijn club de KNVB-beker won, verhuist vermoedelijk naar het buitenland. Het Algemeen Dagblad stelt dat de traditionele top drie in de Eredivisie niet (meer) in Chery geïnteresseerd is.

/

De 27-jarige Chery maakte afgelopen seizoen liefst 15 doelpunten op de Nederlandse velden en nam een zeer belangrijke rol op zich bij zijn club. Gezien zijn contract tot 2016 heeft het er alle schijn van dat FC Groningen hem zal verkopen. Hans Nijland zei al eerder dat men de sterspeler een fantastische transfer gunt, maar de vraag is dus nog steeds waar Chery dan naartoe gaat. Het Algemeen Dagblad weet in ieder geval dat PSV, Ajax en Feyenoord niet (meer) geïnteresseerd zijn in Chery.

Vorige maand zei de middenvelder, die circa één miljoen euro zou moeten kosten, zelf nog dat hij wel wat voelt voor Duitsland of Engeland. In het recente verleden was er interesse uit China en het Midden-Oosten, maar daar wilde Chery niet heen. “De Premier League of de Bundesliga, dat is mijn doel. Het zijn de twee mooiste en beste competities van Europa. En ik denk dat ik er met mijn kwaliteiten goed zou kunnen spelen.”

Tjaronn Chery zou een verrijking zijn voor PSV, Ajax en Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tighadouini & Chery voor 2 miljoen euro samen..

Mocht dat echt haalbaar zijn dan zou ik dat als club never nooit laten schieten. Allebei niet.

20 juni 2015 om 09:16

Wie denkt dat ze hem voor 1 miljoen kunnen ophalen is niet lekker bij zijn hoofd. Groningen heeft een eenzijdige optie voor een jaar verlenging. Dan staat ie nog 2 jaar onder contract. Onze beste speler voor 1 miljoen verkopen zou Hans Nijland op een wagon lading kritiek komen te staan. Vreemd dat er nog media zijn die hier waarde aan hechten.

20 juni 2015 om 09:22

En dan nog. Waar moeten ze komen te spelen? Ajax's middenveld is propvol. Feyenoord gaat voor Veijinovic en hij is te locht om Wijnaldum op te volgen.

20 juni 2015 om 09:28

Nahja voor 1 miljoen zou ik hem ongeacht waar hij moet spelen altijd aantrekken. Hangend op links zie ik hem bij Feyenoord ook wel zijn minuten maken. Waar ik me persoonlijk aan stoor is de kwaliteit van deze nieuwsberichten. Iedereen die enigszins logisch kan nadenken snapt ook wel wat er wel wat meer dan 1 miljoen op tafel mag komen.

20 juni 2015 om 09:42

Wat heeft Vejinovic hiermee te maken?

20 juni 2015 om 12:49

Genoeg, want als Vejinovic naar Feyenoord gaat is Propper niet meer nodig.

20 juni 2015 om 13:30

En wat heeft Propper te maken met een artikel over Chery?

20 juni 2015 om 16:45

Jaa lijkt mij ook. Hoe kan 1 van de betere spelers van een middenmoot/subtopper voor een miljoen beschikbaar zijn. Voor een 1 jarig contract denk ik eerder dat de prijs rond de 2.5 tot 3 miljoen ligt.

Geloof niks van die 1 miljoen! 3 op zeker lijkt me. Toch raar als je zoals Ajax scorend vermogend mist Psv veel goals verkocht heeft of Feyenoord die zo speler ook zeker zou kunnne gebruiken. Ook jog byitegewoon technisch en iets wat de meeste volgens mij niet weten of zien want hij straalt wat anders uit maar deze man wert zich een slag in de ronte voor zijn team!! Verdedigend en aanvallend toont daar vreselijk veel discipline in!

20 juni 2015 om 09:29

Hahaha Dijks is 1 miljoen en die kopen ze wel. Maar chery voor 1 miljoen niet.

20 juni 2015 om 09:53

Gast, Ajax heeft een overschot op het middenveld en voor positie van linker aanvaller hebben ze ook zat opties.

20 juni 2015 om 09:55

Ja want we hebben vooral een linksback nodig niet nog meer middenvelders, Ajax is allang klaar met de jongere Gudelj die ook veel meer heeft wat Ajax mist, gif, duelkracht.

Gudelj, Sinkgraven, Klaassen, Serero, Bazoer, Riedewald, Schone, Nouri, van de Beek en eventueel Heitinga kunnen op het middenveld, is Chery dan overbodig? Ja!

20 juni 2015 om 09:56

Wij hadden een linksback nodig, middenvelders hebben we in overvloed, dus waarom dan Chery halen? Kan die linksback?

20 juni 2015 om 10:04

Ajax mist geen duelkracht, Ajax mist technisch begaafde middenvelders met creativiteit, steekpasses, gogme en hoge handelingssnelheid. Klaassen en Bazoer hebben genoeg duelkracht.

En gif? Wat is gif? Iemand die boos is na een tegendoelpunt ofzo? Denk je dat Andersen minder baalt van een tegendoelpunt dan Gudelj? Of is gif iemand die erin kleunt? Is dat des Ajax? Ik dacht het niet! Ajax is technisch je tegenstander de baas zijn, een Ajacied hoort eerder eens panna te geven dan een schop.

Ondanks dat Ajax Chery niet meer nodig heeft, past hij qua type speler beter bij Ajax dan Gudelj.

20 juni 2015 om 10:09

Wie zegt dat Ajax 1 miljoen betaald heeft voor Dijks?

20 juni 2015 om 10:20

Allemaal leuk en aardig, maar een type Gudelj, een speler met gif heeft Ajax altijd nodig. Altijd gehad ook. Denk aan een Davids en Poulsen meer recent. Andere spelers, maar ook met het nodige gif.

20 juni 2015 om 10:24

7 ton de Sa en 1 jaar Ligeon en Zivkovic op huurbasis naar Tilburg

20 juni 2015 om 11:41

Davids had naast gif ook een meer dan prima techniek, handelingssnelheid en gogme, kon zowel op téchniek als op fysiek zijn tegenstander de baas. Gif en fysiek was bij Davids een éxtra kwaliteit, niet zijn belangrijkste kwaliteit.. Poulsen was bankzitter en was dat niet voor niets. Gudelj heeft gif, geen grote dosis techniek, hoge handelingssnelheid en gogme moet ik ook nog bij hem ontdekken eerlijk gezegd. Poulsen is dan misschien de beste vergelijking idd, dus bankzitter (van 6(!) milj)..

Als ie echt 1 miljoen moet kosten zou ik hem echt direct oppikken voor de breedte. Kan de top 3 ook wel aan denk ik. En voor 1 miljoen heb je zwakkere backups

Kan bijna niet 1 miljoen, dan kan Az hem ook wel gaan ophalen.

20 juni 2015 om 10:28

Ja alleen kan AZ hem waarschijnlijk niet bieden wat hij graag wil. Meer als miljoen per jaar....
Los daarvan is die 1 miljoen gewoon uit de dikke vz duim gezogen...

20 juni 2015 om 11:44

En waar komt de eis van meer dan 1 milj per jaar vandaan? Dat bieden Ajax, Feyenoord en PSV ook niet, dus dan zouden dat uberhaupt nooit serieuze opties geweest zijn..

20 juni 2015 om 12:05

Van hem zelf, heeft meermaals aangegeven te willen cashen en financieel onafhankelijk worden. Dus kan je zelf wel nagaan dat hij op deze leeftijd een miljoen of meer per jaar moet verdienen...
Misschien als PSV Ajax komt dat hij genoegen zou nemen met iets minder. Maar naar een AZ zou het zeker niet gaan....

20 juni 2015 om 13:33

Ok, geen feiten dus, maar jouw interpretatie van Chery's stelling. Met 8 ton kun je ook prima financieel onafhankelijk worden imo. Hij is 27, kan dus nog wel 5-8 jaar mee, x 8 ton is 4 tot 6,4 milj. Je uitgevenpatroon bepaald of dat genoeg is om financieel onafhankelijk te zijn.. Jan Modaal heeft minder nodig om financieel onafhankelijk te zijn..

20 juni 2015 om 19:21

De feiten zijn dat Cherry meermaals heeft aangegeven te willen cashen en binnenlopen..... Als jij dan mijn verhaal een persoonlijke interpretatie daarvan vindt, ga je gang....
Naar mijn mening ben jij nu een beetje aan het mierenneuken..!

Je moet er als club op vooruit gaan dus voor psv is hij het niet., eerder voor feyenoord.

Degelijke speler, geloof niks van het prijskaartje van 1 miljoen. Kan misschien wel mee in de top van de Eredivisie, maar de top heeft hem simpelweg niet nodig.

Az zou een mooie stap vooruit zijn en 1 miljoen kunnen ze in Alkmaar wel betalen lijkt mij.

20 juni 2015 om 10:28

Komend seizoen is het geen stap vooruit gezien de direct kwalificatie voor de groepsfase van Groningen. Daarnaast denk ik dat de centjes bij Chery ook meespelen. Az is net iets verder dan Groningen maar het verschil is niet zodanig dat een grote stap vooruit is. Lekker naar een grote competitie gaan of richting de zandbak. Zolang Grunn er maar een leuk zakcentje aan overhoud.

Hahahaha hilarisch. 1 miljoen. Als je denkt dat je daarvoor Chery kan ophalen na afgelopen seizoen.

Op zijn minst 3/4 miljoen, anders gaat die echt niet weg.

Wij moeten ook nog een vervanger kopen.
Thomas Bruns of Turuc als vervanger in de selectie.

Dan kan Rusnak op de positie van Chery spelen.

Of thighadouini ( of hoe je dat ook schrijft. ) maar weet niet of dat haalbaar is.??

Onzinverhaal. 3 miljoen is de minimale transfersom.

Hij zit toch goed bij Groningen? Ik snap niet dat hij weg wil. Bij de top 3 komt hij op de bank. Nu kan hij zich presenteren in de Europa League. Dan komen er vanzelf wel leuke clubs voor hem langs.

Waarop is de transfersom van een kleine 1 miljoen euro gebaseerd? Is voor het eerst dat ik zo'n lage prijs hoor voor Chery. Ben erg benieuwd naar de bron.
Kan het me namelijk haast niet voorstellen dat hij voor zo weinig weg mag uit Groningen.

Als vitesse Veijinovic verkoopt voor 3 miljoen aan Feyenoord dan zou ik daar graag Cherry en Tighaduini voor terug zien

20 juni 2015 om 11:39

Chery heeft toch aangegeven dat hij een stap hogerop wilt? Ik vind Vitesse meer een stap opzij dan hogerop op dit moment.

Wij weten ook niets meer dan wat er in de media verschijnt. Voor zover me dan realistisch lijkt zal Chery ergens tussen de 2,5 en 3 miljoen moeten kosten. Als je dan ziet dat Vejinovic rond de 3,5 moet kosten lijkt me dat een vele betere optie. Veelzijdig inzetbaar op het middenveld, toch wat meer body en ook meer souplesse als je het mij vraagt. Bovendien is hij nog wat jonger en heeft hij ook al heel wat jaartjes Eredivisie ervaring.
Chery is toch wat duur in vergelijking met andere spelers met vergelijkbare of meer kwaliteiten.

Raar ik denk hij een Schöne scenario zou kunnen zijn.

Kom op Feyenoord, haal hem op, is geen geld zo.
Je weet dat Immers en Clasie sws weggaan, Vejinovic en Chery erbij. Primaaa.
Tigha ook voor 1miljoen aub ophalen.

Wat een grap. Chery voor 1 miljoen. En het is niet eens 1 april. Ha ha

wat weer een suggestieve titel van VZ zeg, niet te geloven als je er niks van af weet VZ zet dan ook niet van dit soort domme berichten neer..

On topic..

Grunn heeft een aanbod van het Midden Oosten gehad van drie mio.. maar Chery wilde zelf niet daar heen..

20 juni 2015 om 19:22

Jup!
En volgende week is hij waarschijnlijk transfer vrij als VZ zo door gaat...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren