Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG telt 32 miljoen euro neer voor alternatief van Matthijs de Ligt'

Laatste update:

Paris Saint-Germain gaat zich versterken met Abdou Diallo, zo meldt L’Équipe zondagavond. De aanvoerder van Jong Frankrijk maakt naar verluidt voor een bedrag van 32 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar de Franse grootmacht. Het contract van de centrumverdediger bij de Bundesliga-club liep nog door tot aan de zomer van 2023.

De overgang van Diallo naar PSG komt niet geheel uit de lucht vallen. Eerder deze maand gaf de talentvolle verdediger in het Franse tijdschrift nog aan dat hij niet onwelwillend tegenover een verhuizing naar Parijs staat. “Iedere talentvolle speler in Europa die zegt dat het project van Paris Saint-Germain niet interessant is, is niet geloofwaardig”, aldus Diallo.

PSG is deze zomer hard op zoek naar een nieuwe centrumverdediger en was lang in de race voor Matthijs de Ligt. De Ajax-verdediger is echter op weg naar Juventus. De club uit de Ligue 1 schakelde door en lijkt met Diallo de gewenste versterking binnen te hebben. De 23-jarige verdediger werd opgeleid door AS Monaco en maakte na een verhuurperiode bij Zulte Waregem in 2017 de overstap naar FSV Mainz. Na een jaar wist Dortmund genoeg en telde het 28 miljoen euro voor hem neer.

Na een seizoen, waarin hij 28 keer in actie kwam in de Bundesliga, gaat Diallo de Duitse topclub al verlaten. Na Ander Herrera (Manchester United), Pablo Sarabia (Sevilla), Marcin Bulka (Chelsea) en Mitchel Bakker (Ajax) wordt Diallo de vijfde zomeraanwinst voor Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat dit bedrag hoger uitloopt anders is er maar een kleine winst gehaald en dat is toch jammer. Denk dat hij bij psg veel aan spelen toe gaat komen aangezien ze vaak met 3 verdedigers spelen waarvan marquinhos dan op het middenveld staat

Maar ff serieus Frankrijk word de komende drie jaar wereld kampioen wat een lichting hebben die zeg dat is niet normaal.

14 juli 2019 om 19:02

Is er elk jaar nu een wk? Das nieuw 😆

14 juli 2019 om 19:06

@juranoe ooh ja foutje ik bedoel natuurlijk de komende drie wk's wereldkampioen.

14 juli 2019 om 19:02

Ja echt niet normaal, als slechts de helft van die talenten hun potentie halen hebben ze al meer dan genoeg voor de komende 12 jaar!

14 juli 2019 om 19:07

Frankrijk is de komende drie jaar sowieso wereldkampioen aangezien het volgende WK pas in 2022 is.

14 juli 2019 om 19:19

@-yannick- ooh ja foutje ik bedoel natuurlijk de komende drie wk's wereldkampioen

Op zich een goeie aankoop, vind hem een redelijk complete verdediger. Kan ook best goed van achteruit opbouwen, lange ballen geven enz... Is wel een klasse minden dan De Ligt. Maar ben benieuwd, verwacht eigenlijk niet dat die nog echt zoveel meer potentie heeft dan die al laat zien. In mijn optiek voetbalt hij al dicht tegen zijn plafond aan, maar kan nog wel meer volwassen worden in zijn spel. En dan al leermeester Silva te hebben is dan best fijn.

PSG doet veel te veel zwakke aankopen, Sarabia, Diallo, Herrera, allen net niet.

14 juli 2019 om 19:06

Inderdaad, ga je de CL al helemaal niet mee winnen.

14 juli 2019 om 19:16

Inderdaad, een b talent van Frankrijk, en twee derderangs Spanjaarden die niet eens international zijn.

14 juli 2019 om 19:45

Herrera is gratis opgehaald om het middenveld te versterken daar is toch niks mis mee? En Sarabia heeft ook maar 20 miljoen gekost. Juve heeft toch ook Ramsey en Rabiot gehaald zijn dat dan ook een tweederangs speler van Frankrijk en een spelertje van Arsenal die dit seizoen amper 10 wedstrijden heeft gespeeld.

14 juli 2019 om 19:46

Herrera is gratis opgehaald om het middenveld te versterken daar is toch niks mis mee? En Sarabia heeft ook maar 20 miljoen gekost. Juve heeft toch ook Ramsey en Rabiot gehaald zijn dat dan ook een tweederangs speler van Frankrijk en een spelertje van Arsenal die dit seizoen amper 10 wedstrijden heeft gespeeld.

14 juli 2019 om 19:11

De spelers die je noemt zijn aankopen voor de breedte.

14 juli 2019 om 19:19

Ook daar heb je kwaliteit nodig, kijk eens wat bij Barcelona, Real, Juve, Bayern etc op de bank zit? Iig geen Sarabia en Herrera.

14 juli 2019 om 20:19

vindt Sarabia en herrera niet echt onder doen voor spelers als bentancur,cuadrado, spinazzola, vazquez, mariano, sandro wagner of renato sanches, om er een paar van elk team op te noemen. Deze spelers zijn allemaal goed voor de breedte maar ze zullen je niet naar de cl winst schoppen.

14 juli 2019 om 20:25

Herrera is wel een goede speler voor de bank, United wilde hem liever behouden. Sarabia was een sterkhouder van Sevilla en had afgelopen seizoen de meeste assists in La Liga, samen met Messi.

14 juli 2019 om 21:44

Herrera was een periode een sterkhouder op het middenveld vorig seizoen. Zeer nuttige speler om in de selectie te hebben. Voor Sarabia geldt hetzelfde, niet elke club kan khedira of kevin boateng permitteren 😉

14 juli 2019 om 19:15

Liverpool had op papier ook niet de beste selectie, winnnen toch wel mooi de CL. Bij PSG ontbrak het dit jaar echt inde breedte, Sarabie Herrera en deze Diallo zullen ook geen onbewiste basisplaats krijgen maar zijn wel goed voor de breedte. Met Thiago Silva marquinhos en Kimpembe zit het centraal achterin wel goed. Eigenlijk moet er nog een topper voor het middenveld komen, iemand zoals milinkovic savic en eventueel nog een keeper.

14 juli 2019 om 19:18

Naja voor de breedte vind ik dit ook maar zo zo aankopen, PSG heeft toch een goede jeugd? Maar indien het echt gewoon voor de breedte is valt het nog mee, ik zie dit PSG echter geen CL winnen, ze hebben totaal geen chemie zoals LFC, bovendien heeft LFC veel topspelers lopen in hun prime, dat is bij het huidige PSG niet zo.

14 juli 2019 om 19:19

Na het seizoen wat Sarabia dit jaar heeft gedraaid, mag je hem wel wat hoger inschatten dan maar een aankoop voor de breedte. Zit in de beste jaren van zijn carriere en leek echt klaar voor een stap hoger.

14 juli 2019 om 19:21

Zijn eerste noemenswaardige seizoen in het profvoetbal en dat pas op zijn 27, dan ben je gewoon geen PSG materiaal. Ocharme 40 goals in 300 wedstrijden en een spelbepalende of spel makende speler is het ook niet.

14 juli 2019 om 19:15

Diallo kan zeker gezien zijn leeftijd en ontwikkeling uitgroeien tot een zeer goeie verdediger en zeker voor die prijs moet je hem gewoon halen.

14 juli 2019 om 20:12

Ze hebben het eerst geprobeerd met de Gallactico-systeem... nu maar de Arsenal-systeem proberen?

15 juli 2019 om 05:10

Zwakke aankopen ben ik het deels mee eens, je ziet dat ze een andere weg zijn ingeslagen. Het project supersterren is 2 seizoenen niet gelukt. En persoonlijk zie ik Sarabia, Diallo en Herrera als breedte aankopen omdat ze bank van PSG vorig seizoen dramatisch was

Een Fransman met veel potentie die je op twee posities kwijt kunt, prima deal. Het is echter niet de kwaliteit waar je voor de korte termijn al naar op zoek bent, in de jacht op de CL

Kan iemand mij wat vertellen over deze speler? Schijnbaar is dit een Tuchel aankoop en ik vertrouw die Tuchel en zijn oog voor talent niet meer na die fiasco met Kehrer wat is dat een koekenbakker zeg.

Idd, de ploeg van BVB had teveel spelers. Met name centraal achterin: Hummels, Akanji, Toprak, Diallo, Zagadou, Belardi. 6cvs voor 2 posities, Toprak mag ook nog weg.

Als PSG nog spektakel wil maken van haar voorhoede is het redelijk logisch dat de club uiteindelijk afhaakte in de strijd voor de Ligt, die wel heel veel meer ging kosten. Nu de club voor naar het schijnt rond 32 miljoen een alternatief denkt te hebben komen er wellicht alsnog gelden vrij voor een spectaculaire aanvaller of middenvelder.

Tip van mij, ook nog kosteloos: Daniel Sturridge.

15 juli 2019 om 18:39

Als 7de viool achter Mbappe, Neymar, Cavani, Di Maria, Draxler en Sarabia zeker? Sturridge komt zwaar tekort voor de top (1 goed seizoen gehad) en is altijd geblesseerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren