Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG presenteert Gonçalo Ramos én is akkoord met man van 100 miljoen

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft met Gonçalo Ramos de eerste grote aanvallende versterking binnen, zo bevestigt de club. De Franse grootmacht neemt de 22-jarige spits op huurbasis over van Benfica met optie tot koop. Het bedrag daarvoor bedraagt over een jaar 65 miljoen euro plus 15 miljoen euro aan bonussen. PSG werkt meteen aan de volgende toptransfer en is nu ook persoonlijk akkoord met Randal Kolo Muani van Eintracht Frankfurt.

PSG staat op het punt om zijn volledige sterrenvoorhoede te vervangen. Lionel Messi is al naar Inter Miami, terwijl Kylian Mbappé niet meer wordt ingezet en Neymar een duidelijke vertrekwens heeft ingediend. Met Gonçalo Ramos wordt de nummer 9-positie flink versterkt. De Portugees kende een wervelend seizoen en kwam tot 27 goals en 12 assists in 47 optredens voor Benfica. Daarnaast schitterde Gonçalo Ramos op het WK met een hattrick in de achtste finale tegen Zwitserland (6-1 winst).

Gonçalo Ramos komt in eerste instantie op huurbasis over. Pas over een jaar lijft PSG hem definitief in. Die constructie werd bedacht om de Financial Fair Play-regels te omzeilen. De Franse topclub laat het daar niet bij, want tegelijkertijd wordt gewerkt aan de komst van Kolo Muani. PSG is inmiddels akkoord over de persoonlijke voorwaarden van de 24-jarige aanvaller, die zowel centraal als aan de zijkant van de voorhoede kan spelen. Eintracht werkt alleen voor een bedrag van 100 miljoen euro mee aan een transfer, zo verzekert Sky Sport in Duitsland. In ruildeals is Eintracht niet geïnteresseerd.

PSG is ook ver met Ousmane Dembélé, die voor zijn ontsnappingsclausule van vijftig miljoen euro over zou kunnen komen van Barcelona. De rechterspits staat ook in de belangstelling van Al-Hilal, dat de deal op dit moment nog probeert te kapen, zo meldde Foot Mercato zondag. Barça verkoopt Dembélé veel liever aan de Saudi-Arabische topclub om de Franse aanvaller niet tegen te komen in de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kolo Muani, Ramos, Dembele. Ik ben wel heel benieuwd hoe dat er uit zou zien. Dan gaan Mbappe en Neymar misschien toch echt weg.

7 augustus 2023 om 20:50

Ook mooi dat PSG dan 2 Franse spelers haalt. Hoe meer topspelers uit Frankrijk, hoe leuker voor de fans.

7 augustus 2023 om 21:10

Precies het beleid dat PSG eigenlijk moet voeren naar mijn mening. Meer Franse (top)spelers aantrekken en eigen jeugd door laten stromen. Ze hebben ten slotte een van de beste jeugdopleidingen ter wereld.

7 augustus 2023 om 22:35

Dat doen ze toch al jaren?

7 augustus 2023 om 23:05

In Nederland kijken wij nu vaak naar de jeugdploegen uit Engeland en proberen daar spelers weg te halen. De echte talenten zitten komende jaren nog wel in Frankrijk, is het geen idee om daar nou juist eens in de jeugdelftallen te scouten

Nou fantastisch! Ben benieuwd of ze kampioen worden, dat is altijd maar de vraag in Parijs. Maar de champions league zullen ze hoe dan ook nu wel winnen! Wat is het toch een fantastische club.

7 augustus 2023 om 20:48

Dat komt door de komst van Luis Campos. Onder de vorige TD Leonardo haalde PSG alleen maar sterren en elke aankoop moest spectaculair zijn. Campos is momenteel keihard aan het werk om de puinhoop binnen de club op te ruimen en ipv sterren halen gewoon een team smeden.

7 augustus 2023 om 20:58

Zien ze Kolo Muani en Ramos als concurrenten voor 1 positie? Lijkt me zo gek om zo veel geld uit te geven voor een 2de spits.

7 augustus 2023 om 21:08

Kolo Muani is niet echt een pure nummer 9, kan misschien op de flanken spelen of op 10. Ze zullen niet 180 miljoen uitgeven aan 2 spelers die elkaars concurrent zouden moeten zijn lijkt mij.

7 augustus 2023 om 21:51

Kolo Muani is een echte spits, op de flank is hij een stuk minder en als ''10'' heeft die nooit gespeeld en ook daar haal je de doelpunten weg die je van hem hoort te verwachten. Beetje apart van PSG om twee spitsen te halen, voor zulke prijzen.

7 augustus 2023 om 23:05

Misschien gaan ze met 2 spitsen spelen? Ramos en Kolo Muani eromheen. Kolo Muani is meer 9,5 dan 9. Zwerft overal rond. Dembele op 1 flank, hybride rol voor een middenvelder op de andere (Soler kan dit heel goed). Alleen is dit niet de stijl van Luis Enrique. Maar 2 spitsen halen voor 200 miljoen bij elkaar, om er 1 op de bank te houden, terwijl je ook nog Ekitike hebt? Zou apart zijn. Zie voor beide een belangrijke rol weggelegd.

7 augustus 2023 om 23:06

2 spitsen systeem hanteren?

7 augustus 2023 om 23:29

Denk niet dat Luis Enrique met 2 spitsen gaat spelen. Hij speelt altijd 4-3-3 en als er een coach is die zijn eigen ideeën altijd wilt doordrukken en in die zin een beetje koppig is( in positieve zin), is het Enrique wel. Dus nee verwacht niet dat ze met 2 spitsen gaan spelen.

8 augustus 2023 om 13:33

Allez Paris, die nuancering heb ik al gemaakt in mijn initiële reactie. Wat ik in ieder geval wel weet, is dat Kolo Muani geen pure spits is. Meer iemand die rondzwerft. Kan fantastisch dribbelen en heeft een goed overzicht. Toekomstige topspeler, echter zou het wel verkwanseling van je geld zijn als je zowel Muani als Ramos haalt en een van hen vervolgens op de bank posteert.

Als PSG 100 miljoen voor Muani betaald zijn ze net zo gek als in SA. Maar goed dit is een beetje speelgeld voor de sjeiks

Hartstikke leuk voor Barca dat ze Dembele liever verkopen aan Al-Hilal, maar ze hebben daar precies niks over te zeggen.

Hoe gek het ook klinkt maar ik denk dat PSG hier beter uitkomt dan met Neymar Mbappe Messi.. wat toch geen geslaagd was.

Als LE het kan laten werken kan dit team zeer gevaarlijk worden.

7 augustus 2023 om 20:44

Ze halen misschien niet de cijfers van Neymar, Mbappe en Messi, maar ik denk ook dat het beter gaat functioneren. Jonge jongens die zich willen bewijzen en het gras elke week opvreten.

Ik vraag me dan wel af hoe PSG wil gaan spelen. Zoveel geld uitgeven voor Ramos en Muani, terwijl beide heren op dezelfde positie spelen en ook beiden vooral goed renderen in de spits. Dat lijkt me ook weer te veel van het goede. Wel zie ik Muani ook achter de spits renderen overigens.

7 augustus 2023 om 21:45

Dat was ook mijn insteek (lees de laatste zin). Ik mag niet hopen dat 1 van de 2 voor de bank gehaald wordt. Dat zou pure kapitaalvernietiging zijn.

Beetje raar om hem met een shirt met "2024" te zien. Dat wekt de illusie dat hij er maar een jaartje gaat spelen, wat natuurlijk niet zo is

Nou dat waren de mbappe miljoenen, nou snel het vertrek van hem aankondigen .

In zeven jaar tijd gewoon 1,1 miljard euro uitgegeven. En dat zonder het tv-geld en marketing van de Premier League.

Ben benieuwd hoe het zal gaan met Luis Enrique. Ik gun hem alle succes van de wereld, maar niet met deze club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren