Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG laat aankoop van 18 miljoen euro naar de Premier League verkassen

Laatste update:

Pablo Sarabia maakt per direct de overstap van Paris Saint-Germain naar Wolverhampton Wanderers, zo maken beide clubs bekend. De middenvelder kwam bij de Franse grootmacht nauwelijks in de plannen voor van trainer Christophe Galtier en wordt bij the Wolves herenigd met Julen Lopetegui, met wie hij samenwerkte bij de Spaanse bond en Sevilla. De dertigjarige Sarabia heeft een contract getekend voor tweeënhalf jaar. Met de deal is zo'n vijf miljoen euro gemoeid.

Sarabia en Lopetegui kennen elkaar al een tijdje. De 56-jarige oefenmeester had in 2011 de leiding over Spanje Onder 19, toen hij besloot om Sarabia aanvoerder te maken in aanloop naar de uiteindelijke EK-winst. De middenvelder kwam op dat moment uit voor de beloftenploeg van Real Madrid, waar Lopetegui even daarvoor werkzaam was. Toen een doorbraak bij Real er niet in bleek te zitten voor Sarabia, besloot hij zijn doorbraak in het Spaanse voetbal te beleven bij Getafe.

Na vijf seizoenen, 146 officiële wedstrijden en vijftien doelpunten zette hij zijn carrière in 2016 voort bij Sevilla, waar hij een vierjarig contract tekende. Bij de Andalusiërs leefde Sarabia volledig op en kwam hij in zijn laatste seizoen tot 23 goals en zeventien assists, waarmee hij zichzelf in het Team van het Jaar van LaLiga werkte. Het leverde hem niet alleen erkenning in zijn geboorteland op, maar ook een transfer naar Paris Saint-Germain. De Franse eliteclub telde achttien miljoen euro neer.

Het avontuur in de Franse hoofdstad werd echter nooit wat Sarabia er zelf van verwacht en gehoopt had, daar hij nooit een onbetwiste basisspeler werd. De teller stopt bij 98 officiële wedstrijden. Daarin wist hij 22 keer te scoren en fungeerde hij twaalf keer als aangever. Met PSG werd hij wel twee keer landskampioen, won hij twee keer de beker en veroverde hij drie keer de Franse Super Cup. Tijdens een huurperiode bij Sporting Portugal haalde hij vorig seizoen weer de cijfers uit zijn beste jaren bij Sevilla (vijftien goals en zes assists).

Gaat Pablo Sarabia het bij Wolverhampton weer aan het draaien krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

5 miljoen? Wat een bizar laag bedrag. Sarabia is voor Wolves een topspeler. Bij Sporting en eerder in Spanje erg goed.

18 januari 2023 om 11:30

Klopt, echter was zijn salaris bij PSG rond de 7 mln. Dat is best fors dus denk dat daar vooral de kosten in gaan zitten.

Toch lopen er nu wel leuke spelers rond bij de Wolves met bijvoorbeeld Neves, Sarabria, Cunha en Moutinho. Ik verwacht dan ook dat ze makkelijk in de PL blijven, hoewel ze dicht bij de streep staan en mits bijvoorbeeld Neves blijft!

18 januari 2023 om 12:27

Moutinho is al oud.

18 januari 2023 om 13:43



En nog steeds een van de beste Portugese centrale middenvelders op het moment.

18 januari 2023 om 12:44

Die Neves moet toch wel een stap gaan maken onderhand. Zag gisteren weer hoe die strooit met passes en daar druipt de klasse van af. Ben erg benieuwd

18 januari 2023 om 15:30

Zal me niks verbazen als die komende zomer naar bijvoorbeeld Liverpool vertrekt!

Meer dan een prima speler voor de Wolves. Had eigenlijk nooit naar PSG moeten gaan. Deze jongen kan namelijk goed meedraaien bij een subtopper. Maar ik snap wel dat je met een goed contract snel verleidt bent al zijn de speelminuten weinig.

Redelijke speler, maar niet voor het niveau PSG of de absolute top.
Wolves is een prima niveau voor hem, daar zal hij denk ik wel één van de uitblinkers kunnen zijn.

Vind Sarabia echt een speler van het niveau Sevilla etc. Beetje van die teams die ver kunnen komen in de EL, maar meer niet.

Psg heeft al geen breed elftal, nu sarabia weggaat al helemaal niet. Met Mbappe, Neymar en Messi heb je topspelers voorin, maar voor de rest alleen Ekitike

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren