Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG klopte bij Real Madrid aan in poging om de regels te omzeilen’

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft naar verluidt geprobeerd om onder de Financial Fair Play-regels uit te komen. Volgens de voorschriften van de UEFA mag de Frans kampioen deze zomer ‘slechts’ vijftig miljoen euro uitgeven, een bedrag dat al is besteed met de transfer van David Luiz van Chelsea.

/

Als PSG naast de Braziliaanse verdediger nog meer spelers wil inlijven, zal er eerst verkocht moeten worden. Dat heeft de club uit Parijs er echter niet van weerhouden om een poging te doen om Ángel Di María naar het Parc des Princes te halen. Volgens Franse en Spaanse media heeft PSG het voorstel gedaan om de Argentijnse vleugelspeler in eerste instantie een jaar te huren van Real Madrid.

Over een jaar, als de Fransen weer mogen investeren, zou er dan zestig miljoen euro betaald moeten worden. Real heeft evenwel afgezien van deze constructie en wil direct geld zien als Di María wordt verkocht, om dit te kunnen besteden aan James Rodríguez van AS Monaco. PSG geeft de moed overigens nog niet op en zou nu proberen om Edinson Cavani te verkopen aan Manchester United, om op die manier aan geld te komen om Di María deze zomer alsnog weg te plukken bij Real.

Denk je dat Ángel Di María naar Paris Saint-Germain gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tjaah, dat zit er aan te komen. De ploegen die veel uitgeven zullen manieren zoeken en vinden. Jammer, maar het is niet anders, beetje de gaten in de wet.

21 juli 2014 om 10:58

Ze zullen er altijd wel weer onderuit komen die megaclubs

21 juli 2014 om 11:27

Ruil Di Maria gewoon met Cavani, Real heeft toch nog een spits nodig.

21 juli 2014 om 11:33

We gaa Cavani helemaal niet ruilen voor Di Maria we moeten met het geld van Di Maria , James halen en Cavani is niet de juiste spits voor Real.

21 juli 2014 om 11:39

Dat is de domste deal ever Cavani is amper een goeie spits.
Gewoon 60 mill betalen of di maria blijft in madrid. Straks krijgt real een boete omdat ze hieraan meewerken..
Jaar huren en dan betalen, laat me nie lachen.

21 juli 2014 om 11:59

Cavani is een geweldige spits. Scoorde afgelopen jaar aan de lopende band terwijl hij het gehele jaar niet op zijn eigen positie speelde. Is een geweldige kopper, technicus en heeft een magistrale Schot.

21 juli 2014 om 12:10

James moet ook gehaald worden, maar ik zou Cavani ook zeer welkom heten. Je kan niet met alleen Benzema als spits het seizoen ingaan.

Ook vermoed ik dat Ronaldo nu hij alles gewonnen heeft met Real naar Engeland gaat vertrekken en dan heeft Real geld zat.

21 juli 2014 om 12:50

Real heeft zonder een verkoop al geld zat

21 juli 2014 om 13:06

Dat kun je mooi vergeten, bij de verlenging van zijn contract heeft Ronaldo al aangegeven dat hij de intentie heeft om zijn carriere bij Real af te sluiten

21 juli 2014 om 13:42

Verlengde hij zijn contract vóór of na de CL winst?

21 juli 2014 om 14:04

Ahahah cavani is jong en kan zich nog omtwikkelen hij is nu al een fantastische spits diengaan ze niet zomaar weggeve voor di maria en Ibraa is ook bij aan toe aan pensioen

21 juli 2014 om 14:05

Voor

21 juli 2014 om 20:46

Dan gaat Ronaldo gewoon terug naar Engeland. Man Utd hoeft niet eens, ik zie hem ook wel voor Chelsea en zelfs rivaal City voetballen. Hopelijk wordt Financial 'fair' Play ontbonden en kunnen er gewoon flinke investeringen gedaan worden.

21 juli 2014 om 21:21

Hij heeft aangegeven enkel onder Sir Alex te willen spelen als hij vertrekt. Na mijn weten is die gestopt
Nee Ronaldo blijft bij madrid.

21 juli 2014 om 23:01

Arsenal zou een poging moeten doen om hem te halen. Ik denk echt dat het mogelijk is voor 100 miljoen euro. Op links hebben ze namelijk nog wel iemand nodig.

Szczesny
Debuchy
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Ramsey
Khedira
Cazorla/Walc
Özil
Ronaldo
Alexis/Girou
21 juli 2014 om 11:09

Valt dus wel mee. Je hebt net toch kunnen lezen dat Real er niet op in gaat en ik denk dat de meeste clubs niet op zo'n constructie ingaan. Waarom een speler eerst een jaar gratis weg geven, de meesten willen gelijk geld zien om te herinvesteren.

21 juli 2014 om 11:18

Hoezo, omdat dit toevallig een voorbeeld is? Ik denk dat er genoeg clubs mee akkoord zullen gaan omdat ze dan bijvoorbeeld in de toekomst samenwerkingen o.i.d. kunnen doen, ik noem maar wat.

21 juli 2014 om 11:34

Ik denk dat grote clubs niet snel akkoord zullen gaan hiermee. Kleinere clubs zullen echter sneller akkoord gaan, zeker als er bijvoorbeeld dan 5 a 10 mil extra wordt geboden voor zo een constructie. Er zullen tussen de grote clubs denk ik wel veel ruildeals gaan komen om deze regels te omzeilen.

21 juli 2014 om 13:02

@jairarsenal

Ik denk dat dus vrijwel geen club met zo'n regeling akkoord gaat. Het is een enorm risico wat je als verkopende club neemt.

Ten eerste kan je volgens mij nooit voor volle 100 procent in het contract zetten dat ze de huur moeten omzetten in koop, en loop je dus het risico dat de kopende club niet tot koop overgaat indien de speler geblesseerd raakt of iet dergelijks.

Ten tweede ontvangt de verkopende club niet direct en kan het dus niet het geld herinvesteren van de 'verkochte' speler. Nogmaals: waarom zou je eerst een speler gratis weggeven, waar je nog zeer goed gebruik van kan maken, als je er niet gelijk geld voor ontvangt.

Ten derde: Dit is toevallig een voorbeeld? Dit is de eerste keer dat het is voorgesteld en je ziet een 100 procent score dat de verkopende club met zo'n constructie niet akkoord gaat.

Dus het komt er eigenlijk op neer dat de regels niet werken? Ok het wordt ze iets moeilijker gemaakt maar als ze het willen lukt het uiteindelijk toch wel! Zet veel zoden aan de dijk dus.

21 juli 2014 om 11:04

als je goed leest werkt die regel dus wel. want juist omdat psg alleen eerst mag huren heeft real van de deal afgezien. als psg meteen geld kon bieden was het misschien wel doorgegaan

21 juli 2014 om 11:09

Klopt, in dit specifiek geval heeft het gewerkt. Maar het kan dus voorkomen dat het niet werkt. Ik had het in zijn algemeenheid, dus niet alleen bij deze transfer.

21 juli 2014 om 11:12

Huh? Dit is de eerste keer dat deze situatie zich voordoet en de regel dus wel degelijk blijkt te werken. Hoe kan je dan tot de conclusie komen dat regel in zijn algemeenheid niet werkt?

21 juli 2014 om 12:25

@begaaierd
Als jij als club geld nodig hebt om een vervanger te kunnen halen ga je hier niet mee akkoord en dus is de kans groot dat dit 9 van de 10 keer niet werkt. Tuurlijk is deze regel te omzeilen, maar dat zijn de meeste regels wel....

21 juli 2014 om 13:06

Dit zeg omdat in dit geval Real er niet mee akkoord gaat. Maar mochten ze wel akkoord gaan dan hadden ze de regel dus kunnen omzeilen. Of zie ik het nu helemaal verkeerd?

21 juli 2014 om 11:04

Zoals je hier leest wordt het ze helemaal niet makkelijker gemaakt, want als Madrid er niet aan meewerkt hebben ze alsnog niks. En geen verkoop van Cavani betekent geen aankoop van Di Maria. Best pittige constructie, want zo sta je minder sterk bij de verkoop van Cavani!

21 juli 2014 om 12:31

Zou Psg niet het zelfde kunnen doen als united deed bij Herera? Di Maria die 60 miljoen 'schenken' die vervolgens zijn contract afkoopt. Daarna kan hij transfervrij tekenen bij psg toch?

Real Madrid zal voor haar eigen hachje die constructie hebben afgeblazen, maar toch is het een goede zaak want PSG voelt nu tenminste een keer dat het niet zo kan doorgaan

Blijven maar kopen he. Wellicht goed nieuws voor Milan, hoop op Lavezzi of misschien Pastore. Zou de onderhandelingen wat makkelijker kunnen maken.

Ze kunnen hem toch ook voor 59 miljoen huren en dan na een jaar voor 1 miljoen overnemen. Dat zou ook een manier kunnen zijn om de regels te omzeilen.

21 juli 2014 om 11:11

eeh nee... ze mogen deze zomer maar 50 miljoen besteden en dat hebben ze al gedaan aan David Luiz. Wel goed lezen he!

21 juli 2014 om 11:56

Dat zou sowieso niet slim zijn, ook als het wel zou mogen.
Een aankoopprijs is een investering, een huursom een kostenpost.
Je kan op de aankoopprijs dus afschrijven en op een huursom niet.

vooral de tulbanddragende investeerders van psg zullen er niet blij mee zijn als er maar één speler wordt gekocht.

Ik snap nog altijd niet Cavani gelinkt wordt aan United wanneer je weet dat Van Persie en Rooney er al rondlopen.

Zoals Cavani nu op de flank speelt bij PSG hoort niet, zoiets moet je ook bij Manchester niet gaan doen. Ik ben er zeker van dat Van Gaal ook liever een ander type speler op de flank zet en ziet, à la Depay of één van de huidige wingers dat er rondloopt.

Cavani zou perfect bij Arsenal passen.

Hahaha schitterend zit je met David Luiz, die niemand na het afgelopen WK nog zal vrezen.

Ik snap sws di maria niet als hij gaat, real naar psg is toch een stap omlaag. Vecht voor je plek op 10 ook al komt james, di maria is btr en moet gwn de strijd aangaan.

United moet lucas halen!

cavani is helemaal niks vergeleken met di maria want di maria speelt elk wedstrijd goed en cavani maar 5 ofzo

Als Manchester United Cavani haalt maken ze dezelfde fout als Barca. Een spits is absoluut niet de grootste prioriteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren