Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pröpper: ‘Oranje heeft voor mij misschien wel te lang geduurd...’

Laatste update:

Danny Blind maakte woensdagmiddag de voorselectie van het Nederlands elftal voor de wedstrijden tegen Frankrijk en Engeland bekend en Davy Pröpper werd als verwacht opgeroepen. De middenvelder van PSV erkent voor de camera van FOX Sports dat het ‘goed’ gaat.

/

“Maar eigenlijk gaat het het hele seizoen al goed, alleen wordt er nu meer over gezegd. Het is leuk dat dat nu zo aan de oppervlakte komt, maar ik sluit mij er redelijk voor af”, aldus de 24-jarige Pröpper, die daarmee wil aangeven dat hij zich niet wil laten beïnvloeden door alle positieve recensies.

‘Trots’ op zijn uitverkiezing is de enkelvoudig international wel: “Uiteraard, maar ik vind dat ik het hele seizoen al goed speel, dus voor mij heeft het misschien zelfs te lang geduurd...” Pröpper scoorde dit seizoen 10 keer in 36 wedstrijden.

Is PSV het plafond voor Davy Pröpper, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is een misvatting Davy.
Bij Vitesse was het vaak veel te slap met weinig rendement, dus is het vrij logisch dat er afgewacht wordt of er bij PSV voor langere termijn gepresteerd wordt.
Er moet juist afgestapt worden van de trend om iemand meteen bij oranje te halen na een handjevol aardige wedstrijden.

10 maart 2016 om 17:41

Dus je vind het niet gek?
Bazoer moet een handje vol wedstrijden oké spelen en wordt meteen opgeroepen terwijl Davy al het hele seizoen lang goed speelt.

Hij moest wijken voor Klaassen, Bazoer en Veijnovic.
Klaassen en propper vind ik ongeveer van hetzelfde niveau maar Veijnovic en Bazzoer komen (nog) niet eens in de buurt.

10 maart 2016 om 17:47

Dat zegt hij toch niet? Klaassen is voor mij persoonlijk logisch dat hij erbij is. Gewoon een van de betere Nederlandse middenvelders in onze competitie. Propper ook prima dat hij nu opgeroepen wordt. Alleen over Bazoer volg ik je niet. Ik denk dat het goed is dat hij erbij is, al is het zeker niet voor een basisplaats. Wel denk ik dat Bazoer de toekomstige steunpilaar van Oranje kan gaan worden, dus laat hem maar lekker meegaan.

10 maart 2016 om 17:50

Vandaar dat heel Europa achter bazoer aanzit en niet achter pröpper.

Een mening van een PSV fan is nooit objectief ten opzichte van een psv-er.

10 maart 2016 om 18:04

Bazoer is naar mijn mening een speler van de buitencategorie, handjevol wedstrijden of niet, die moet gewoon mee. Propper heeft zich gemanifesteerd in de CL en verdient een oproep. Een middenveld met Bazoer, Klaassen en Propper heeft alles en zie ik wel zitten met eventueel wijnaldum voor Klaassen. (Hoewel ik Wijnaldum bij oranje standaard een pak minder vind dan bij zijn club)

10 maart 2016 om 18:22

Ik vind het niet gek nee. Zoals ik al zeg is juist het eerdere beleid wanstaltig. Veijnovic had niet opgeroepen moeten worden omdat hij net als Propper bij Vitesse het liet afweten. Het verschil is dat Propper het nu bewijst, dus heeft hij het nu verdiend om opgeroepen te worden.
Over Bazoer volg ik je niet omdat hij zowat het grootste talent van Nederland is, en ook zeker goed genoeg speelt om 1 van de 9 opgeroepen middenvelders te zijn.

10 maart 2016 om 18:33

Ik vind dat Bazoer nog helemaal niet opgeroepen hoeft te worden, Propper heeft het meer verdient. Iedereen ziet dat Bazoer een geweldig talent is en erg veel potentie heeft. Maar het Nederlands Elftal is geen opleidingsteam, de spelers die momenteel de beste zijn moeten in het Nederlands Elftal.

10 maart 2016 om 18:33

Pröpper liet het bij Vitesse afweten? Hij was daar juist samen met Traore de grote man en werd niet voor niks door de supporters verkozen als Vitessenaar van het jaar. In het geel zwart liet hij al geweldige dingen zien. Zijn rendement was alleen nog te laag, maar hij was zo'n beetje bij iedere Vitesse-aanval betrokken.

10 maart 2016 om 19:47

Onderschat Bazoer niet zo man. Geweldige voetballer..zo intelligent voor zijn leeftijd

10 maart 2016 om 19:50

@houtenklaas

Dat Propper daar mooie dingen liet zien is duidelijk. Maar het gaat me om het feit dat hij er niet stond om punten uit het vuur te slepen. Als je de beste speler bent van het elftal, mag je dat echt wat vaker doen. Vooral in de wedstrijden tegen de topploegen was hij onzichtbaar.

10 maart 2016 om 21:40

Bazoer is 5 jaar jonger en van ongeveer hetzelfde niveau. Logisch dat de europee top niet achter hem aan zit. Maar als objectief naar de prestaties van beide spelers kijkt is propper dit jaar beter

11 maart 2016 om 08:13

Je schrijft dat je vind dat Bazoer een speler van de buitencategorie is, hier kan ik het niet mee eens zijn, er zijn tal van jeugdspelers die daarvoor in aanmerking komen (renato Sanches, Werner, Brandt, Tielemans, en Bazoer komt daarvoor te kort. Misschien vind je de namen die ik noem minder dan Bazoer, dat zou kunnen, Bazoer speelt regelmatig bij Ajax en wordt steeds belangrijker, maar puur kijkend naar specifieke kwaliteiten schat ik de spelers die ik noem hoger in, wat niet wil zeggen dat ze allemaal wereldtop gaan worden, misschien heeft hij het in zich. Vaak wordt Bazoer vergeleken met Seedorf, ik vind die vergelijking niet opgaan, kijk maar eens op Youtube filmpjes terug van de jonge Seedorf, wat een speler, 16jaar en debuut maken in Ajax 1, over buitencategorie gesproken. Bazoer is een speler met ontzettend veel potentie en talent, ik ben er van overtuigd dat het een bepalende speler kan worden, in Nederland wel een van de betere spelers, terecht dat hij is opgeroepen. Pröpper heeft zich tijdens de Champions League staande gehouden en niet meer dan dat. Voor de bank is hij een prima speler, een soort Schaars in zijn vroege jaren. Klaassen vind ik een aanjagende niet-Ajaxvoetballer die een beetje wordt gehyped, maar heeft een neusje voor de goal. Wijnaldum heeft tot nog toe een best interessante loopbaan, maar komt te kort voor de top, naar mjin bescheiden idee, ik had hem niet opgeroepen. Laat maar weten hoe je denkt over mijn ideeën.

11 maart 2016 om 09:30

@arnout108

Op basis waarvan? 1 punt op de ranglijst?
Pak da de statistieken erbij en je ziet dat ze elkaar niet zo veel ontlopen.
Pröpper heeft meer minuten gemaakt dit jaar en meer intercepties dan Bazoer, maar de rest is in Bazoer's voordeel: Gewonnen duels, succesvolle passes (85 om 77%), succesvolle dribbels etc.

10 maart 2016 om 18:50

Blind heeft inmiddels de keuze uit vele vrijwel gelijkwaardige middenvelders,en die zijn qua leeftijd niet op weg grote Europese toppers te worden.
Bazoer zou een topper kunnen worden als hij zich doorontwikkeld, fysiek en mentaal heel blijft ,maar dat schijnt voor de meeste Nederlandse talenten in de leeftijd 20 tot 30 ,een groot probleem te zijn.
O ja,dan is er nog Ziyech,maar die vond Blind niet belangrijk genoeg,en hij zou alleen daardoor al moeten worden ontslagen als Bondscoach.
Zou Tannane daarom hebben gekozen voor Marrokko?
Er is gewoon weinig absolute top te vinden in de leeftijd 20 tot 30.
Waarom vragen zo weinigen zich af wat daar de oorzaak van is?


Zeker als je ziet dat Blind een Vejinovic wel oproept en Pröpper niet... Onbegrijpelijk eigenlijk.

10 maart 2016 om 17:49

Ach ja, een Feyenoorder zou het andersom vreemd hebben gevonden waarschijnlijk. Ook voor Oranje hebben we nou eenmaal allemaal onze gekleurde bril op. De tijd dat Oranje verbroederde is al lang niet meer.

10 maart 2016 om 18:04

Is dat zo? Ik als Feyenoorder vond het echt belachelijk dat Vejinovic erbij zat. De enige die ik nu mis in deze voorselectie is Kongolo. Vind het toch vreemd dat hij over het hoofd gezien wordt.

Hoogmoed komt voor de val? Klinkt een beetje arrogant zo.

10 maart 2016 om 17:44

Ik ken hem persoonlijk en als iemand met beide benen op de grond blijft staan is het Davy wel. Arrogant is die zeker niet!

10 maart 2016 om 17:49

Oke mooizo, doe hem de groeten.

10 maart 2016 om 18:03

Gefeliciteerd man

10 maart 2016 om 18:25

@ xantos88 . Hij komt ook gewoon prima over. Rustig, bescheiden maar ondertussen wel overtuigd van zijn kwaliteiten. Vind hem al een paar jaar een uitstekende teamspeler met gogme. Samen met Klaassen en Bazoer in potentie een heel mooi middenveld, met daarachter nog een handvol spelers.

11 maart 2016 om 18:59

Hoe mooi zou dat zijn middenveld uiteindelijk zijn! Ik sluit me helemaal aan bij je reactie. Van Ginkel als goede back-up erbij en we zitten goed.

10 maart 2016 om 17:49

Lol, Davy Pröpper arrogant.. Die jongen is de bescheidenheid zelve.

10 maart 2016 om 18:05

Arrogant is overdreven maar bescheidenheid zelve ook. Speelde tot November vrij anoniem (ten tijde van de laatste oefenduels) dus dat het te laat komt is overdreven. Juist een prima tijd nu, begint PSV te dragen en zal nu als grote man binnenkomen.

10 maart 2016 om 18:18

Het leek allemaal heel anoniem. Maar ik denk dat hij heel erg onderschat wordt. Ziet het spel uitstekend en knapt ook redelijk war werk op.

10 maart 2016 om 18:47

Eens dat nu een prima moment is voor de eerste selectie. Maar als je teamgenoot Vejinovic opgeroepen wordt en jij niet snap ik dat je daar vraagtekens bij zet. Verder lijkt vind ik het een topzoger. Gezond verstand en goede teksten.

10 maart 2016 om 18:49

Eens liverpool PSV, hij heeft echt maar nauwelijks slechte wedstrijden gespeeld en had zich binnen een mum van tijd aangepast aan het topniveau van de Champions League. Samen met Guardado en Van Ginkel is het middenveld bijzonder technisch.

10 maart 2016 om 22:42

Hij speelt al het hele seizoen goed, alleen men merkt het nu pas. In de CL zag je dat hij zich moeiteloos aanpaste aan het niveau, ook in de groepsfase terwijl Bazoer niet opviel tegen Molde/Celtic of Fenerbahce.

10 maart 2016 om 23:07

Nosballgi, Bazoer viel juist wel op tegen Molde en Fener, des te knapper, de knul is 19.

Een echte modelprof en mijn favoriete speler van dit Psv.
Alles wat hij doet is mooi, zijn aannames, zijn passes en zijn goals, en hij zeikt nooit bij de scheidsrechter en zal ook nooit een rotschop uitdelen.
Als je goed op hem let tijdens de wedstrijd zie je dat hij altijd in beweging is, niets voor niets staat hij tweede in het klassement van de spelers die de meeste meters hebben gemaakt in de Champions League!
Het mooie van Pröpper is dat hij ook altijd om zich heen blijft kijken en daarom al weet waar hij de bal naar toe gaat spelen voor dat hij de bal heeft, Kevin Strootman deed dat ook bij Psv.
Al met al een waardige opvolger van Wijnaldum qua voetbal en gedrag.

Maakt mooie stappen en zal ook absoluut zijn kans in oranje krijgen. Er zijn genoeg spelers die zichzelf kunnen gaan bewijzen bij Blind. Ik zou zeggen, laat de strijd maar losbarsten.

Oei, dat mag hij best vinden, maar het komt zo niet sympathiek over wanneer hij het zo zegt.. Bovendien ook niet echt realistisch, aangezien het logisch was dat er gewacht werd hoe hij het zou doen zijn eerste seizoen bij Psv. De timing lijkt me dus volkomen ok.

10 maart 2016 om 19:40

Propper heeft zich moeiteloos aangepast. Vanaf het begin van het seizoen in goede doen. Echt een geweldige speler! Hij had de vorige x zeker boven Marko gekozen moeten worden!

Naar mijn mening is Pröpper de meest constante Eredivisiespeler van dit seizoen. Daar hij bij Vitesse nog weleens lakoniek en wat ongecontreerd oogde, vind ik hem nu een speler van wie je 90 minuten op aan kunt. Heeft een geweldig inzicht en een mooie traptechniek, kan makkelijk mee met dit Oranje. Zijn uithoudingsvermogen niet te vergeten, als ik me niet vergis legt hij wekelijks de meeste meters af van alle PSV'ers.

Haha, die Davy met "te lang geduurd..." Ik mag dat wel, een beetje bluf en branie! Zeker als Vejinovic wel wordt opgeroepen...

Volg PSV niet heel erg maar wat ik van Propper zie is prima. Zoals het hele middenveld overigens prima is. Wat mij betreft doen ze het 20 maart een beetje rustig aan...

Terecht dat hij er nu bij zit. Van mij hoefde hij er ook nog niet eerder bij. De laatste interland was tegen Wales in november. Die goal tegen Cska was toen nog niet eens geweest en PSV oogde nog helemaal niet zo stabiel. Nu is Propper een van de grote mannen bij PSV en daarom zit hij er bij. Dik verdiend, het lijkt me dat hij ook bij de definitieve groep zit.

Propper verdiend zeker een uitnodiging, hij heeft alleen te maken met veel concurrentie. Ik denk dat Propper 4e of 5e staat in de pikorde voor zijn positie.

Niet meer dan terecht dat hij erbij zit. Bij Vitesse al een geweldige speler, nu bij PSV is hij nog completer geworden nu hij ook beter wordt qua scorend vermogen. Daarnaast komt hij over als een aardige gast die je er goed bij kan hebben in je team. Hij laat voetbal zo makkelijk eruit zien en hij ziet dingen eerder dan anderen. Ik kan echt onwijs genieten van de speelstijl van Davy.

De selectie klopt sowieso van geen kant. Er zijn best wat betere spelers thuis gelaten en de voorkeur van Blind komt ook wel duidelijk naar voren. Als het zo verder gaat dan wordt het WK ook niet gehaald.

10 maart 2016 om 19:11

Hoezo klopt de selectie van geen kant? En welke betere spelers hadden er geselecteerd moeten worden?

10 maart 2016 om 20:12

Indi basis Porto en er wordt een verdediger van Utrecht opgeroepen. Kongolo en Van Aanholt zijn beter dan Dijks. Hoedt is niet minder dan Veltman of Letschert. Van Persie is beter dan al de spitsen.

10 maart 2016 om 21:46

Indi heeft de afgelopen wedstrijden alleen maar domme dingen gedaan. Logisch dat hij hem niet oproept. Veltman is opgeroepen als rechtsback denk ik. Over Hoedt en van Persie ben ik het wel met je eens

10 maart 2016 om 21:56

Laten we BMI aub gewoon voortaan gewoon thuis laten. Die heb ik alleen maar slechte wedstrijden in Oranje zien voetballen. Kongolo, V Aanholt en Hoedt zijn allemaal twijfelgevallen en sowieso geen basisspelers. Ik had ze deze ronde waarschijnlijk ook gewoon thuis gelaten.
Alleen Letschert in de voorselectie is voor mij ook een verrassing. Maar die zal waarschijnlijk ook gewoon afvallen.
V Persie was sowieso veel beter dan die spitsen. Maar de laatste jaren heb ik hem weinig goede dingen zien doen. Ben benieuwd of hij zijn oude niveau nog zal benaderen.

Propper vind ik nu echt zo'n speler die elk jaar een beetje beter wordt, ook als hij straks 28 of 29 is. Een beetje een diesel zeg maar, die zijn carriere stapje voor stapje plant. Hij heeft inzicht, is technisch en werkt ook hard. Fijne speler en een volkomen terecht uitverkiezing.

Als een ajacied dit zegt dan is hij arrogant......

10 maart 2016 om 22:51

Vergeet je niet je eierdopje af te zetten als je naar bed gaat?

Pröpper en arrogant? Nog niet misschien.

Pröpper is een topaankoop gebleken voor Psv. Waar de aandacht uitgaat naar Guardado is hij misschien wel de echte motor op het middenveld. En gezegend met een geweldig inzicht. Zijn selectie is meer dan terecht.

En hij is kritisch op zichzelf. Vindt dat hij altijd beter moet. Is dat misschien de reden dat hij dit zo zegt? Dat hij vindt dat hij eerder al goed genoeg had moeten zijn? Zou zomaar kunnen.

Van sterkhouder in Arnhem, naar sterkhouder in Eindhoven, goede beslissing van hem. Haakte direct aan het hogere niveau.

Het middenveld van Oranje staat natuurlijk barstensvol met jong talent en oude gediende, die stuk voor stuk op hun manier van waarde kan zijn. Als hij bij de definitieve zit, moet hij zn kans pakken, zodat hij de volgende keer weer gekozen wordt

10 maart 2016 om 22:55

Helemaal mee eens.

Gezien zijn ontwikkeling bij Psv, ga ik ervan uit dat hij het in Oranje ook laat zien. Wat kan die zich snel aanpassen!

En belangrijk: hij stáát er in belangrijke wedstrijden, waar jong talent als Bazoer, en talent heeft die jongen, nu bij grotere wedstrijden nog onzichtbaar is.

10 maart 2016 om 23:18

De vraag is kan je verwachten van Bazoer dat hij er staat? Zo jong nog! Klaassen moet bij Ajax samen met Gudelj de kar trekken waardoor Bazoer vrijuit kan voetballen.

Hendrix van PSV wordt ook international binnen een jaar, zie Propper,guardado of van Ginkel (kan mssn niet aangekocht worden) vertrekken aankomende zomer dan krijgt hij zn plek terug. Hij is als stofzuiger toch belangrijk geweest in veel wedstrijden, dat missen we wel in Oranje (gat wat nigel de Jong nalaat)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren