UnderAmour
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 4 maart 2016
  • UnderAmour
  • 70 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 923
  • 20 jaar (22-11-2000)
Persoonlijke berichten
22 maart 2016 om 15:53
#1

@ Underamour,

Voor de pensioenen opkomen? Je bent je ervan de bewust dat Nederland een van de beste pensioenstelsels van de wereld heeft toch? Waar moeten ze voor opkomen? We hebben het perfect in Nederland.

De bijl in de zorg? Man man, wat ben je onwetend. De zorg krijgt meer dan genoeg geld, het feit is dat het geld er wel is maar niet besteed wordt. De grote zorginstellingen in Nederland potten al hun geld op, hebben inmiddels miljarden op hun rekeningen staan. Je wijst met je vinger naar de verkeerde. Zorg nou eerst eens dat je ergens zelf in verdiept en niet iedereen maar aan het napraten bent.

Miljarden naar Griekenland, ik denk dat zo'n beetje elke topeconoom het er tegenwoordig over eens dat die leningen meer hebben opgeleverd dan dat we dat niet hadden gedaan. Paar steekwoorden: Griekenland, ondergang, inflatie, grotere gevolgen etc. Het is toch mooi dat mensen zoals jij het beter lijken te weten dat alle deskundigen.

Miljarden naar vluchtelingen, ten eerste is dat onze politieke verantwoordelijkheid. Wij zijn daar toch de Irak oorlog begonnen? De vluchtelingencrisis is een direct gevolg van die oorlog. Dan moeten we ook onze troep opruimen vind je niet? Je kan niet een regio met de grote van half Europa eerst helemaal vernielen en dan vervolgens achterlaten. Als je Syrie toch eens kijkt, dat was 20 jaar geleden een fantastisch land, was echt een voorbeeldland voor vele andere islamistische landen en kijk nu, niks meer van over.

Verder kan je wel besluiten om dat niet te doen, maar je hebt ook met grote instanties als het IMF te maken he. Maar goed, misschien gaat dat jouw pet te boven.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren