Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promovendus lijkt al zeker van handhaving: 'Dat is lastig in de Eredivisie'

Laatste update:

De tweede seizoenshelft is nog maar net begonnen, maar Jurgen Streppel durft nu al te denken aan een volgend seizoen in de Eredivisie. De coach promoveerde met Willem II naar het hoogste niveau van Nederland en doet daar heel aardig mee. Zondag werd er gewonnen van Go Ahead Eagles en volgens Streppel hoeft Willem II nu eigenlijk niet meer te vrezen voor degradatie.

/

Willem II staat op het moment tiende, met 23 punten. "We nemen afscheid, of nemen in ieder geval afstand, van de onderste regionen", zei Streppel tegen FOX Sports. "Een aantal staat nu op zeven, acht punten achterstand, met een minder doelsaldo. Dan moeten zij al drie keer winnen als wij drie keer verliezen, dat is heel erg lastig in de Eredivisie."

Streppel rekent dus op een langer verblijf in de Eredivisie en blijft zelf aan boord bij Willem II: er is inmiddels een akkoord bereikt over een verlenging van zijn aflopende contract. "Alleen de handtekeningen moeten nog gezet worden", zegt de oefenmeester tegen het Brabants Dagblad. Streppel gaat voor twee jaar tekenen.

Denk je dat Willem II al veilig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doen het verassend goed, had weer verwacht dat ze t niveau net niet aankonden. Goede aankopen gedaan ook met Braber en Armenteros

18 januari 2015 om 16:46

Braber was vandaag misschien wel de zwakste van het veld. In elk geval aan Willem II kant. Hij scoort toevallig, dat redt z'n wedstrijd.
Armenteros, Heamhouts en Dijks, dat zijn de smaakmakers. Andrade vandaag ook heel sterk.

Zie alleen Willem II niet de stap maken die bijvoorbeeld Zwolle gemaakt lijkt te hebben. Volgend jaar gewon weer degradatievoetbal in Tilburg.

18 januari 2015 om 17:00

Willem2 staat er ook voor volgend jaar goed op; ze hebben geen schulden (negatieve EV van €1.3 miljoen, wordt dit jaar weggewerkt) en een mooi €8.5 miljoen break-even begroting waar nog wat rek in zit. Misschien wel weer €10 miljoen volgend jaar. Daarmee komen ze bijna op het niveau van Zwolle.

Volgens mij is alleen Lamprou gehuurd en die valt evt. transfervrij over te nemen. Van Cambuur is elk jaar weer afwachten hoe het uit de transferperiode komt. Willem2 heeft al een hogere begrotingen en als Cambuur niet snel het stadion vergroot, komen ze vanzelf een keer in de degradatie-zorgen.

18 januari 2015 om 17:27

Cabral en Armenteros zijn ook gehuurd, Cabral hoeft van mij niet te blijven en Armenteros lijkt me niet te houden. Volgend jaar dus weer de lastige taak om een goede spits te halen.

18 januari 2015 om 17:50

ohja..
Weet je toevallig ook welke contracten verder allemaal aflopen?

18 januari 2015 om 17:55

dat zeggen ze al twee jaar over cambuur, maar het goede beleid wat nu gevoerd wordt zorgt toch voor goede resultaten. Elke wedstrijd 10000 man in het stadion en hopelijk met een nieuw stadion wat nieuwe sponsors.

18 januari 2015 om 18:05

Jaja Cambuur presteert geweldig.
Maar elk jaar een half elftal kwijtraken gaat natuurlijk een keer fout. Een groter stadion (met €12 miljoen begroting) maakt het voor Cambuur een stuk makkelijker in de Eredivisie, hoewel de concurrentie ook niet stil zit. Zo wordt er nu bij Heracles flink verbouwd, deze zomer ook bij GAE en zijn er plannen en mogelijkheden bij Zwolle, Willem2, Ado en Nac. Ook van Nec, Roda, Sparta en/of De Graafschap kan je bij promotie redelijk iets verwachten. Terwijl bij Cambuur de contracten van El Makrini, Bijker, Droste, De Ridder, Hemmen, Schepers en Wouda aflopen terwijl Rusnak al weg is.

Het rechterrijtje zit nu eenmaal in de lift en ondanks het goede beleid bij Cambuur, blijft het een kwestie van de goede keuzes blijven maken.

18 januari 2015 om 20:10

Ja van heel wat spelers bulkzooi, van der Struijk, Andrade, Messaoud, S.Wuytens, Heerkens, D.Wuytens, Vicento, Haemhouts, Cornelisse, Meul en Zanelli (en de 5 huurlingen, was Sporkslede en Heymans vergeten). Maar contracten worden binnenkort wel verlengt, een aantal dan. Check transfermarkt.nl

18 januari 2015 om 21:16

Dijks is echt een hele matige back, die kan je echt geen smaakmaker noemen.

18 januari 2015 om 23:50

Baseer je zeker niet op dit seizoen, een van de beste backs in de eredivisie, maar jij kan je zeker de tackle op berghuis alleen herinneren vorig seizoen

19 januari 2015 om 01:06

Als je al je duels wint, en praktisch overal ook nog eens voetballend uitkomt, ben je denk ik een geweldige back!

19 januari 2015 om 10:19

Ha ha dat is een meer dan goede back.....komt er regelmatig overheen....verzaakt nooit!!!!!

21 januari 2015 om 12:24

@honeyball: Ik kan me die tackle op Berghuis niet eens herinneren. Ik weet alleen dat hij een dramatische voorzet heeft. Zag hem voetballen tegen Heerenveen eerder dit seizoen en dat was echter verschrikkelijk. Voetballend was het toen echt een drama. Daarna heb ik weinig complete wedstrijden meer van hem gezien, maar wel vaak delen.

ik denk dat het vrijwel zeker is dat dordt rechtstreeks degradeerd de overige degradatie kandidaten zijn heracles, nac excelsior go ahead en ado denhaag

Willem 2 heeft zich ook met zijn promotie uitmuntend versterkt moet ik zeggen. Hulde voor die diegene die de selectie heeft samengesteld daar in Tilburg

18 januari 2015 om 17:25

Dat is dus Jurgen Streppel, die naast trainer ook technisch directeur is bij de club!
Willem2 doet het werkelijk uitstekend en dat is inderdaad grotendeels te danken aan het sterke selectie beleid. Prachtige club die sowieso in de Eredivisie thuis hoort!

Vind ik een rare uitspraak dat het raar is dat een ploeg 3x niet kan winnen in de Eredivisie, iedereen kan juist van iedereen winnen maar ook verliezen dus Willem II moet nu niet te veel in zichzelf gaan geloven.

Volgende week de burenruzie in Breda, altijd lastig, daarna naar PSV die verlies je bijna op zeker en daarna FC Utrecht thuis, allemaal ploegen waar je van kan verliezen. De derby tegen NAC brengt altijd wat extra's los in Breda, PSV lijkt me duidelijk en Utrecht doet het bij vlagen ook gewoon prima.

Dan heb je daarna met Heracles thuis een ploeg waar je van kan winnen maar die spelen ook wekelijks beter en dan moet je daarna uit naar Vitesse.
Ben benieuwd waar men over een maand staat je kan ze zo allemaal gewoon verliezen.

Super veel respect voor deze coach, helemaal teruggevochten naar de eredivisie. Om vervolgens hoge ogen te geven, met een niet echt geweldige selectie. Behalve Armenteros, vreemd dat hij het niet gehaald heeft bij Feyenoord.

Zeker van een jaar eredivisie zijn ze zeker nog niet. Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen. En ploegen die nu onder Willem II staan pakken de punten ook nog wel. Maar mochten ze in de nacompetitie terecht komen dan halen ze het wel. Dus eigenlijk zijn ze wel zeker van nog een jaar eredivisie.

Ik ben blij dat er eindelijk weer voetbal in het team zit. Dit is toch een aantal jaar weg geweest bij Willem ll
Streppel heeft het super gedaan met het geld waar hij het mee moest doen.
Ik hoop dat ze nou kunnen doorpakken en weer een stabiele middenmoter kunnen worden.

Misschien nog iets te vroeg voor een coach om dit al tegenover de media aan te geven. Maar ik denk zelf ook niet dat Willem II nog in de buurt van degradatie komt.

Zeker zijn we nog zeker niet, maar feit ligt er wel dat je vandaag een goeie stap hebt gezet tegen een ploeg die in de gevarenzone staat! Volgende week naar Breda, mochten we daar ook goed doorkomen dan ben je toch al wel een eind richting rechtstreekse handhaving! Op naar Breda!!

Mooi om te zien dat de tricolores weer wat laten zien. Willem 2 hoort in de eredivisie1

Knap gedaan van Willem II en dat ook nog eens met mooi voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren