Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Promovendi willen Eredivisiewaardige keeper oppikken bij Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord heeft al de beschikking over Erwin Mulder en verzekerde zich ook reeds van de komst van Warner Hahn, die werd overgenomen van FC Dordrecht. Voor Kostas Lamprou resteert daarom niet meer dan een rol als derde doelman in Rotterdam, maar er is belangstelling voor de Griek.

/

De 22-jarige keeper, die al vijf jaar onder contract staat bij Feyenoord, krijgt de mogelijkheid om komende zomer te verkassen. Volgens Voetbal International hebben Excelsior en Dordrecht interesse in de voormalig jeugdinternational. Hoewel Lamprou sinds 2009 niet verder kwam dan veertien duels op het hoogste niveau in Nederland, zien de promovendi een Eredivisiewaardige goalie in hem.

Een al dan niet tijdelijk vertrek van Lamprou uit De Kuip is bespreekbaar voor Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord. “We plakken er geen deadline op. Kostas moet maar zijn eigen afwegingen maken. Misschien wil hij wel wachten op een andere club. Het is nog erg vroeg, dus haast maken is sowieso niet nodig.”Als Lamprou weggaat, wordt Ronald Graafland wellicht weer derde keus in Rotterdam.

Denk je dat Kostas Lamprou weggaat bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou een goede stap zijn voor Lamprou. Dan heeft hij eindelijk de tijd om 34 wedstrijden te spelen en daadwerkelijk te laten zien dat hij een goede keeper is als hij veel te doen heeft. Op trainingen laat hij de meest bizarre reddingen zien en dit moet in de wedstrijd ook gewoon mogelijk zijn. Zou een zeer goede aanwinst zijn voor beide teams.

28 mei 2014 om 13:20

Off: wat een oud nieuws. Is al een week bekend.

On: lamprou is voor menig club een prima keeper. Zeker als je zag wat er dit seizoen onder de lat stond bij clubs als Roda, Nec en ook Boer van Zwolle heeft zijn beste tijd wel gehad.

28 mei 2014 om 13:29

Dus je reageert op mij om bovenaan te staan? Je reactie heeft namelijk niets met mijn reactie te maken. Wat triest zeg!

On: Boer heeft gewoon een prima seizoen gekeept, dus ik weet niet naar welke keeper jij gekeken hebt, maar hij is gewoon Eredivisie waardig.

Als ik een degradatiekandidaat was zou ik liever Graafland hebben dan die te kleine Lamprou.

Lamprou moet lekker naar Dordrecht gaan. Ik zie Lamprou niet Deckers van Excelsior uit de basis keepen.

29 mei 2014 om 12:52

die deckers is ook een clown dus het zou wel moeten kunnen

Ik vind Lamprou niet slecht, maar heeft Excelsior niet al een redelijk keeper in huis? de samenvattingen die ik heb gezien van Excelsior vond ik toch dat hij makkelijk mee kan op Eredivisie. Misschien is Lamprou iets voor NAC of Rkc?

Verwacht niet dat wij hem zullen halen, anders is hij heel erg overbodig! Hebben al Deckers als 1e keeper en voor reserve doelman hebben we al een jongen gehaald van Xerxes. Lijkt mij het meest logisch dat hij naar Dort vertrekt.

Toch wel apart dat niemand interesse heeft in Boy de Jong, maar wel in deze tuinkabouter.

28 mei 2014 om 13:56

Boy de Jong kon zelfs bij Excelsior geen indruk maken, heeft dus helemaal niks te zoeken in de Eredivisie op dit moment, heeft zijn kansen gehad maar te licht bevonden.

Misschien leuk voor de Jupiler League ergens maar niet voor de Eredivisie op dit moment.

28 mei 2014 om 22:05

Over tuinkabouters gesproken. Je weet dat Lamprou langer is dan Boy de Jong?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren