Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes is de beste van april: ‘Hij wordt een topspeler bij Spartak Moskou’

Laatste update:

Quincy Promes is door de Russische voetbalbond uitgeroepen tot de beste speler van de maand april. De 23-jarige aanvaller maakte zondag tegen Rubin Kazan (1-0) alweer zijn tiende doelpunt van het seizoen en is een van de weinige lichtpunten in het elftal van Spartak Moskou. Promes werd eerder al verkozen tot de beste speler in de Premjer Liga van de maand november.

/

De drievoudig Nederlands international heeft zich door zijn uitstekende prestaties in de kijker gespeeld bij Juventus, Napoli, Valencia, Atlético Madrid en FC Porto, zo heeft zaakwaarnemer Ersin Akan vorige week laten weten. Hij geeft nu in gesprek met Sovsport aan dat de supporters van Spartak zich geen zorgen hoeven te maken over een eventuele zomerse transfer van de 23-jarige Promes: “Schrijf maar op: Promes speelt volgend seizoen voor Spartak. Honderd procent.”

“Hij voelt zich erg op zijn gemak bij Spartak. Je moet niet te veel aandacht aan de Italiaanse media schenken, want de verhalen die daarin staan, zijn nergens op gebaseerd. Ik heb namelijk helemaal niet met Juventus onderhandeld!”, aldus Akan. “Ja, ik ben door verschillende clubs uit Italië gebeld, maar er worden geen onderhandelingen gevoerd. Dat zou ook respectloos naar Spartak zijn. Ik heb die clubs duidelijk gemaakt dat Quincy gelukkig is bij Spartak en dat ze zich maar bij de directie moeten melden. Quincy wil niet weg.”

/

“Wij gaan dus geen druk op Spartak uitoefenen, maar ik zal niet ontkennen dat er veel interesse in Promes is. Hij heeft dit jaar bijvoorbeeld al zes clubs uit Engeland afgewimpeld. Die clubs kunnen tegenwoordig twintig miljoen euro voor één speler betalen. En als ze dat willen doen, blijft mijn antwoord hetzelfde: Promes voelt zich goed bij Spartak en houdt van de supporters en het nieuwe stadion. Toen hij nog voor FC Twente speelde, kreeg hij ook al vele aanbiedingen. Quincy vroeg voor welke competitie hij moest kiezen. De Bundesliga? De Premier League? Ik zei: het is helemaal aan jou.”

“Voordat we het contract met Spartak tekenden, hebben we met vier andere clubs om de tafel gezeten en Manchester United was er daar één van. Quincy zei: het was een goed gesprek, maar wat als ik daar alleen maar op de bank kom te zitten? De directeur van Spartak wist Quincy uiteindelijk te overtuigen. Quincy zei: ik ga alleen naar Spartak. In Rusland kent niemand mij, ik moet ervoor zorgen dat ik me daar laat zien en dat ze mij leren kennen. De directeur en trainer Murat Yakin hebben altijd het volste vertrouwen in hem gehad. Yakin maakt van Quincy een topvoetballer.”

/

“Quincy had nog nooit in het buitenland gespeeld en is nu in zijn eerste seizoen in een vreemd land een succesnummer. Dat is ook de verdienste van de trainer, absoluut. Het zou voor Promes een enorme domper zijn als Yakin de club moet verlaten”, vervolgt Akan. Promes liet zondag na het duel met Rubin overigens zelf al weten dat hij zich voorlopig alleen op zijn huidige werkgever concentreert: “Ik weet niets van de interesse van Juventus. Ik wil voor Spartak spelen en wil met deze club de Champions League in.” Spartak staat momenteel met 42 punten op de zesde plaats in de Premjer Liga.

Denk jij dat Spartak Moskou in de top vier gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Quicny. Vanaf welke plekken heb je recht op CL in Rusland? Neem dat zij meer punten dan Nederland hebben.

27 april 2015 om 14:24

Denk niet dat ze hoog staan want lees in de tekst dat promes een van de weinig lichtpunten is dus ja

27 april 2015 om 14:33

Rusland staat op plek 7 van de competitiecoefficientenlijst (Nederland op plek 9). Ik denk dan dat de nummers 1, 2 en 3 deelnemen aan de CL (plaats 3 = voorronde CL?)

27 april 2015 om 14:43

Foutje: volgens mij kwalificeren 2 teams zich voor de CL in Rusland zie ik niet.
Competitiecoefficientranglijst:
Nummers 1 t/m 3 - 4 teams kwalificeren zich voor de CL
Nummers 4 t/m 6 - 3 teams kwalificeren zich voor de CL
Nummers 7 t/m 15 - 2 teams kwalificeren zich voor de CL
Nummers 16 t/m 54 - 1 team kwalificeert zich voor de CL (m.u.v. Liechtenstein)..

27 april 2015 om 16:50

Rusland heeft net als Nederland gewoon 2 CL plaatsen. Gewoon 1 team dat zich direct kwalificeert. En nog een team dat in de voorrondes gaat. Weet niet hoe sommige erbij komen dat Rusland 3 Cl plaatsen heeft. Alleen de landen die 6de of hoger staan hebben minimaal 3 CL tickets. Rusland komt echter net een paar punten tekort en daardoor staan ze 7de.

27 april 2015 om 16:57

Jaa klopt, had mezelf ook al verbeterd en gezegd hoe het zat met de verdeling van CL-plaatsen (boven jou reactie).

weet iemand of spartak inderdaad nog in de top vier kan eindigen?

27 april 2015 om 14:27

Top 4 is te doen verschil is nu 2 punten maar champions league is 9 punten ver

27 april 2015 om 15:00

oh oke, bedankt!

Toch bijzonder hoe hij in Rusland presteert. Toch denk ik dat hij naar een subtopper in Engeland Spanje moet gaan.

Toch knap om in de Russische competitie jezelf in de kijker te spelen bij Engelse, Duitse en Italiaanse clubs. Zeker in je eerste jaar. Ik hoop dat zijn trouw aan Spartak niet zijn ondergang wordt. Daarmee bedoel ik onder andere dat het natuurlijk ook kan voorkomen dat Promes volgend jaar minder goed presteert en dan is het moeilijker om vanuit Rusland naar een betere competitie over te stappen.

Die ontwikkelt zich echt stormachtig op de 'achtergrond' in Moskou, ook erg volwassen altijd in zijn commentaar toen hij nog bij Twente voetbalde.

En Southampton, wellicht de beste keus.

Carrière zou verpest zijn volgens velen, mooi dat ie 't laat zien en bijna topscorer is in de gehele Russische competitie.

die jongen heeft dus een prima beslissing genomen , in tegenstelling tot wat 95 procent van de reageerders toen verwachten .

27 april 2015 om 18:03

Financieel was de beslissing inderdaad goed. Sportief gezien was het heel risicovol en niet de best mogelijke optie. De beslissing heeft echter wel goed uitgepakt.

27 april 2015 om 18:20

ik schat spartak eigenlijk net zo hoog en misschien hoger in dan de top 3 . en de stap naar de suptop of top is minder groot en de bankrekening is gevuld . echt een goeie zet . lijkt me voor clasie ook niet verkeerd .

Net even zijn laatste goal teruggezien wat een pareltje. Speelt die Armeen in die tikt terug hij komt de zestien in, gaat speler voorbij en nog 1tje op zelfde manier en plaatst binnen in de extra tijd! Heerlijk ook hoe hij juicht met z'n dansjes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren