Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes in voorselectie Oranje: 'Het heeft mij niet echt verrast'

Laatste update:

Quincy Promes mag hopen op zijn eerste optreden in het Nederlands elftal. De middenvelder annex aanvaller van FC Twente is een van de debutanten in de voorselectie van Louis van Gaal voor de oefeninterland van Oranje tegen Frankrijk, op 5 maart in Parijs.

/

Promes speelde vooral in de eerste seizoenshelft erg sterk en wordt daarvoor beloond door Van Gaal. "Het heeft mij niet echt verrast", zegt Michel Jansen, coach van Twente, op de website van zijn club. "Ondanks dat Quincy na de winterstop nog niet zijn niveau haalt, is hij wel een speler die organisatorisch zijn taak vervult. De bondscoach geeft met de selectie van Quincy een duidelijk signaal af."

Van Gaal selecteerde in totaal 33 spelers, waarvan 6 keepers, en zal dus nog 10 spelers moeten teleurstellen. Na het oefenduel in Parijs volgen in aanloop naar het WK nog vriendschappelijke interlands tegen Ecuador (17 mei), Ghana (31 mei) en Wales (4 juni).

Quincy Promes heeft zijn plek in de voorselectie verdiend

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het een beloning is voor zijn goede ontwikkeling dan snap ik het..maar ik hoop niet dat we naar het wk gaan met deze rang van spelers..met een promes en een propper word je geen wereld kampioen. .

21 februari 2014 om 17:49

Met de rest ook niet!

21 februari 2014 om 18:38

Pffff pessimist

21 februari 2014 om 20:49

De titel doet vermoeden dan Promes zelf zei: ik was niet verrast.

On: ik ben wel verrast. Te licht voor oranje, zeker op zijn positie.

21 februari 2014 om 18:44

En toch wonnen we met al die jongens overtuigend de poule en speelde we gelijk tegen Colombia, zonder dat onze sterren erbij waren...

21 februari 2014 om 18:56

Gelijkspelen tegen Colombia idd.. Straks krijg je Spanje, Brazilie, Argentinie, Duitsland enz...

En dan zijn wij blij dat we thuis 0-0 tegen Colombia spelen..

21 februari 2014 om 19:14

Wel met 10 man dus dat zit wel snor.

21 februari 2014 om 19:52

Spanje? Niet meer de ploeg van 4 jaar terug. En nogmaals. Robben, van Persie zijn er dan bij..komt wel goed

21 februari 2014 om 23:00

Ze hebben nog steeds een belachelijk goed elftal.

Bij Van Gaal verdien je zelfs een plek als je uitvorm bent. Zie Bruma, Rekik en Schaars etc..

21 februari 2014 om 18:02

Ik geef je gelijk, maar noem jij dan eens een paar alternatieven?! Die zijn er ook niet.

21 februari 2014 om 18:08

De guzman mathijssen van dijk

21 februari 2014 om 18:52

De Guzman ja!
van Dijk ja! ...maar maak Louis dat maar duidelijk.
Mathijssen Nee, dat kan niet die heeft zijn beste tijd gehad, is nu ook zijn basisplaats kwijt aan Terence Kongolo,dan zou ik hem nog liever mee nemen als die het zo goed blijft doen als die de afgelopen wedstrijden heeft gedaan

21 februari 2014 om 18:58

Van Dijk, Heitinga... Voor de plek van Schaars kan je ook een hoop spelers opnoemen die beter zijn ..

Dit selectiebeleid is gewoon absurd. Wat moet een jongen als Van Dijk nog meer doen, om boven Bruma en Rekik te worden verkozen.???

21 februari 2014 om 19:33

Douglas' , top van Rusland , oa speler vd maand
V dijk , revelatie in Schotland
Urby , vaste LB AC milan
Etc etc

21 februari 2014 om 18:39

Zie ook de Vrij, BMI en clasie.. Om eens een paar niet psv'ers op te noemen

21 februari 2014 om 18:45

Even haatzaaien op PSV-ers? Of ben je de Vrij, Siem de Jong, BMI uit het oog verloren?!

21 februari 2014 om 18:53

Zeg ik gekke dingen dan? Het selecteren van die 3 verbaasd mij meer dan die jij opnoemt. Ook omdat PSV zo matig presteert. En ik zeg ook etcetera. Dus namen van Siem De Jong en Indi horen zeker in dat rijtje.

21 februari 2014 om 19:37

BMI? Bedoel je die verdediger van oranje die het altijd goed heeft gedaan in oranje? Die ene die zich al wat meer heeft bewezen dan Bruma en Rekik?! De Vrij is wel minder de laatste tijd, maar ook sterk gespeeld in oranje en Siem de Jong is duidelijk beter dan Schaars!

21 februari 2014 om 19:52

Nee, dat zeg je niet, alleen makkelijk om 3 PSV-ers op te noemen en inet de mannen van je eigen clubje...dat wilde ik er even mee zeggen!

21 februari 2014 om 20:30

Jongens als De Vrij, Indi en Clasie wisselen hun sterke periodes af met zwakke periodes. Is iets anders dan alleen presteren in de voorbereiding op dit seizoen!

Misleidende titel alweer

21 februari 2014 om 18:13

Idd! Dit wekt de indruk alsof hij hetzelfde gezegd zou hebben

21 februari 2014 om 18:34

Inderdaad. De kop (geen titel trouwens, een boek heeft een titel) van het artikel zegt nu dat Promes het heeft gezegd. Jammer dat Voetbalzone dit steeds op deze manier doet. Het is journalistiek gezien zeer onjuist, misleidend en kan voor spelers ook schade berokkenen (voor degene die alleen de kop lezen).

21 februari 2014 om 19:26

Volledige 23 koppige selectie voor Brasil:

Michel vorm
Tim krul
Maarten Stekelenburg

Jettro willems
BMI
Ron Vlaar
Karim Rekik
Stefan de Vrij
Virgil van Dijk
Gregory vd Wiel
Darryl Janmaat

Daley Blind
Jonathan de Guzman
Kevin Strootman
Nigel de Jong
Wesley Sneijder
Rafaël vd Vaart

Arjen Robbe
Eljero Elia
Jeremain Lens
Luciano Narsingh
Robin v Persie
Klaas jan Huntelaar


Als Quincy de draad van voor de winterstop weer kan oppakken dan zou ik zeker overwegen hem mee te nemen. Kijk we zijn geen Spanje, en we moeten hopen op een tweede plek in de groep maar winnen zullen we het WK niet en met die verwachting moeten we ook niet gaan, die verwachting hadden we vorige keer ook niet.

Je moet in het toernooi groeien!
Maar 13 goals voor een buitenspeler in 1 seizoenshelft is erg goed, dan moet je overwegen hem mee te nemen als hij die vorm vast kan houden want beter hebben we ook niet
En van Persie op de flank en Huntelaar in de spits gaat ook niet werken.

Promes is een goede speler met veel potentie, maar die uitspraken van Jansen worden steeds gekker. Eerst dat met Luc en nu over Promes, die man weet nog net dat een bal rond is.

Het heeft die praatpop niet echt verrast..
Gek hè..
V. Gaal is nog in staat om de veel scorende spits van fc bal op het dak te selecteren..
Namen van nieuwelingen blijven maar komen en gaan, er zit echt totaal geen lijn in.
Ben benieuwd wat de uiteindelijke selectie wordt voor Brazil 2014

21 februari 2014 om 20:00

En toch is het een terechte voorselectie. En wordt je niet een keer moe van het nablaten van VI? Jansen is gewoon de eindverantwoordelijke hoofdcoach van het trainersteam van Twente.

Dat Fc Twente tweede staat in de huidige competitie is ook voor een groot deel te danken aan Promes. En soms gaat het niet om de beste spelers, maar om het beste team. En Promes is een absolute teamspeler die zijn verdedigende werk doet, zelf gemakkelijk scoort en een oog heeft voor zijn medespelers. Het zou mij niets verbazen dat hij ook op dit niveau mee kan.

Ik ben echt blij voor Promes. Voor de winterstop speelde hij fantastisch! Na de winterstop, mede door zijn blessure, speelt hij minder. Maar goed, hij verdient deze kans, en hopelijk vindt hij zijn vorm binnenkort weer terug.

Het heeft mij wel verrast, maar ik zou beter moeten weten. Wat leuke wedstrijden in de Eredivisie en je krijgt een uitnodiging.

21 februari 2014 om 20:04

Hij is wel een van de spelers die het verschil heeft gemaakt voor de huidige nr.2 van Nederland. Terechte voorselectie dus.

21 februari 2014 om 19:22

Verklaar je nader.

21 februari 2014 om 21:16

PSV-TONGERLE wil zeker dat Ruiz in de voorselectie zit...

Wat een misleidende titel zeg, alweer. Lachwekkend.

Promes vind ik wel een goede speler, je kan zien dat hij potentie heeft en ook de instelling om nog op eengoed niveau te komen. Is ook nog eens jong ook. Volg de Eredivisie niet héél intensief maar vooral ij het begin liet hij leuke dingen zien. Ach, in ieder geval al leuk voor dat soort jongens om eens mee te mogen trainen bij het Nederlands elftal.

Selectie NL na het wk:

Krul/cillissen/zoet

janmaat/van rhijn-van dijk/de vrij/veltman-bmi/rekik-blind/willems/van aanholt

clasie/blind/strootman/fer

wijnaldum/propper/vilhena/strootman/affelay/sneijd...
robben/narsingh-van persie/huntelaar-boetius/depay/promes

denk dat vd vaart dit wk al niet eens gaat meemaken en voor N. de jong staat een nieuwe betere lichting klaar.
Ben benieuwd naar onze spitsen in de toekomst??

Locadia zie ik de eerste 2 jaar niet aanhaken, L. de jong moet nu aanhaken, wolfswinkel te laat en te licht, castagnos eventueel..
of mis ik iemand

Ik dacht even dat promes zelf gezegd zou zeggen dat het hem niet verrast , maar godzijdank is dit niet het geval.

Als Klaasen en Veltman erbij zitten waarom Promes niet? Persoonlijk vind ik er geen 1 van drieën in thuis horen maar dat terzijde.

Goed voor Promes, benieuwd of hij zich kan onderscheiden....
van Gaal kan nu nog even mooi een paar spelers aan het werk zien....

Tja, geen verassing. Hij zal wel niet door de voorselectie komen Van Gaal kennende. Gewoon even teasen. Promes verdient het momenteel eigenlijk ook niet, hij speelt na de wintersport niet al te best, komt net terug van een blessure.

Ben benieuwd of Klaasen, Veltman wel worden opgeroepen. Douglas is een beer van een vent en speelt goed in de top van Rusland. Toch wel even andere koek, maar wordt genegeerd.

Ik denk dat Nederland sterker is dan menigeen hier denkt. Maar wereldkampioen worden we niet. Promes is een aardige voetballer met potentie. Zou hem graag komende zomer Schaken zien vervangen bij Feyenoord maar gezien het budget van Feyenoord zal dat niet realistisch zijn. Al weet je het natuurlijk nooit.

Promes vind ik zeker een goede speler! Hij is snel , doelgericht en heeft overzicht. Maar hij heeft net als zovelen in de selectie van Oranje geen internationale ervaring wat een manco zou kunnen zijn. Daarintegen zou juist die onbevangenheid ook voor een bepaalde flow kunnen zorgen. Want geen verwachtingen en niets hoeven kan een team oook naar grote hoogtes brengen.

En Wie zouden we anders moeten selecteren???

Wereldkampioen waardig

Stekelenburg
vd Wiel
Veltman
van Dijk
Blind
Strootman
De jong
Sneijder
Robben
v. persie
boetius

Waarom wordt er nu al een oordeel over hem gegeven? Gun die jongen zijn kans,wellicht mag hij wat minuten maken. Hij weet ook wel dat hij niet meegaat naar het WK.

Belonen ik zie Van Dijk niet bij de selectie zitten.. Terwijl hij juist een goed half seizoen op heb zitten

Goede keus, een van de smaakmakers van Twente, die elke stap hoger moeiteloos neemt.
Als van Gaal slim is, en dat is die niet, dan neemt hij Douglas ook mee, er zit geen een verdediger bij met fysieke kracht, daarbij is speelt Douglas in een zwaardere competitie dan de Nederlandse.
Verder Van Persie, Strootman, Van Dijk, heb je een aardig team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren