Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes: 'Ik moet de goals die ik voor mijn club maak ook hier gaan maken'

Laatste update:

Danny Blind heeft laten ontvallen dat ongeveer acht spelers van de huidige basisploeg van het Nederlands elftal ook een basisplaats zullen hebben in de WK-kwalificatiereeks. Quincy Promes heeft goede hoop dat hij een van die spelers is: de aanvaller van Spartak Moskou lijkt een zekerheidje te zijn in het team van Blind, maar wacht nog op zijn eerste interlanddoelpunt.

/

Promes maakte er in het afgelopen seizoen achttien voor Spartak, maar bij Oranje gaat het scoren hem wat minder gemakkelijk af. Hij was wel tevreden over zijn spel in de laatste drie oefeninterlands: “Ik denk dat ik een belangrijke rol heb gespeeld”, zei Promes in gesprek met Voetbal International. “Ik had mezelf alleen moeten belonen. Ik moet de doelpunten die ik voor mijn club maak ook hier gaan maken.”

“Het is fijn om na zo'n lang seizoen af te sluiten bij het nationaal elftal op deze manier. Nu heb ik wel een vakantie verdiend, denk ik”, aldus de aanvaller, die na zijn sterke seizoen in Rusland wel eens een transfer naar een topcompetitie zou kunnen gaan maken. Spartak vraagt wel een enorme transfersom voor zijn sterspeler.

Denk je dat Quincy Promes bij de WK-kwalificatie in de basis staat bij Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 juni 2016 om 09:12

En waar baseer je dat op? Promes doet het bij Spartak echt uitstekend. Bij Oranje moet hij nog even zijn draai vinden. Geef hem de tijd.

5 juni 2016 om 09:30

Bij het NL elftal moet je er staan en niet even wennen, als na 5 a 6 wedstrijden nog niks hebt laten zien dan vraag ik me ook af of hij werkelijk wel zo goed is.

5 juni 2016 om 09:47

Er zit een stijgende lijn in en concurrentie voor die positie heeft hij toch amper. Alleen als Depay opleeft en Robben fit blijft zie ik hem uit de basiself verdwijnen.

5 juni 2016 om 10:07

Dan is alleen Robben een goede buitenspeler.

5 juni 2016 om 10:24

Ik ben het met je eens dat je er bij het Nederlands elftal moet staan, maar laten we eerlijk zijn, de wedstrijden waarin Promes meedeed waren toch om te janken? Robben heeft ook in een aantal wedstrijden meegedaan en ook hij kon verre van het verschil maken. Niemand kon dit en dit kon je ook alles behalve van Promes verwachten. Ik vind dat je met zijn snelheid en beweeglijkheid voldoende gevaar kan en moet stichten. Ik vond hem gisteren al weer stukken beter dan tijdens andere wedstrijden. Het is voor Promes niet te hopen dat het een tweede Seedorf wordt; bij zijn club goed en een haat liefde verhouding met het Nederlandselftal.

5 juni 2016 om 11:16

Je kunt inderdaad niet van hem verwachten dat hij goed speelt in een slecht draaiend elftal, echter kun je ook niet zeggen dat hij bij vlagen dingen heeft laten zien waarvan je kunt stellen "die heeft iets extra's" wat het NL elftal beter maakt.

5 juni 2016 om 12:58

Heeft in al die wedstrijden in het NL elftal geen enkele keer laten zien dat hij het kan. Blijkbaar is de Russische competitie een Mickey mouse League, want er zit weinig klasse in deze speler. Gewoon niet meer selecteren.

Het zit er in, maar komt er nog niet helemaal uit. Had zichzelf eens een keer moeten belonen. Dat speelt daarna een stuk minder krampachtig lijkt me. Maar goed, wel betrokken bij grote kansen (voor zichzelf maar ook bv vGinkel) en de 2e goal, ik zou em laten staan en vertrouwen geven...

5 juni 2016 om 09:11

Zou ik ook doen. Dat betekent dat er drie anderen uitgaan van de vorige basis. Berghuis sowieso, maar verder... Zoet, Tete en Van Dijk zou ik laten staan in ieder geval.

5 juni 2016 om 10:19

Zoet zou ik niet laten staan laat nog redelijk wat ballen los mag eerst nog wel wat vaster worden.
Even kijken hoe Krul uit ze blessure komt en anders Cillessen laten staan.

5 juni 2016 om 12:55

Herken me er niet in dat Zoet ballen loslaat. Ik vind hem dit seizoen gewoon beter dan Cillessen. Dan kun je er nog over discussiëren of hij onze eerste doelman moet worden.

5 juni 2016 om 11:27

Ik zou als nederland zo gaan spelen in de kwalificatie reeks mits iedereen fit is. Berghuis zou robben kunnen vervangen en Op linksback kan ook Zeegelaar of Willems.

Cillessen
Tete/Janmaat
De Vrij
Van Dijk
Van Aanholt
Strootman
Sneijder
Wijnaldum
Robben
Janssen
Promes

100% zeker dat hij speelt , iedere trainer heeft zo zijn lieveling en dat is promes van blind. Zeer overschatte voetballer , ook geen mooie speler om naar te kijken want hij is niet verfijnd ofso. Tuurlijk hij doet het goed in rusland maar ook niet meer dan dat..

5 juni 2016 om 09:50

Ach man, hij speelt steeds beter en wie zou je anders opstellen, depay?

5 juni 2016 om 10:10

Hij doet het goed in Rusland. Wat is verder je punt? Depay en Narshing zijn niet in vorm. Wie moet er anders staan volgens jou?

5 juni 2016 om 12:58

Zoals hij gisteren in de tweede helft speelt is hij gewoon onze beste buitenspeler na Robben.

Ik zou niet weten op basis waarvan hij in de basis zou moeten staan. Hij heeft nu aardig wat interlands gespeeld en heeft 0,0 aan rendement opgeleverd. Leuk dat hij in Rusland wel scoort, maar in Oranje heeft hij in al zijn interlands niks laten zien. Dan zie je een Berghuis komen die een jaar niet gespeeld heeft en die heeft wel rendement. Een Narsingh in Oranje heeft ook rendement. Dus, laat Promes lekker weg of zo.

5 juni 2016 om 09:33

Zullen we dan maar 11 spitsen in het veld zetten?! Verbaas mij nog steeds dat velen alleen naar rendement kijken. Promes houdt de gehele achterhoede bezig als hij het op zijn heupen krijgt, waardoor anderen van de ruimte kunnen benutten. Bij Oranje moet hij nog zijn draai vinden, maar gisteren liet hij eindelijk wat van zijn talent zien.
Bovendien als van Ginkel gewoon scoort wat hij moest doen, had jij jouw rendement gehad..
Ik zie zeker Narsingh niet zo'n kans creeeren.

5 juni 2016 om 09:44

Het is echt vreemd dat er bij aanvallers (wat Promes is) naar rendement gekeken wordt. Leuk dat ie een achterhoede bezig kan houden als hij het op zijn heupen krijgt, maar dat is tot nog toe geen enkele keer het geval geweest in Oranje. Moeten we dan wachten tot meneer tegen een dusdanig slechte tegenstander staat dat ie het wel kan laten zien? Het was ook gisteren weer niks bijzonders. Maar goed dat ligt aan iedereen behalve Promes, want van Ginkel heeft de enige kans die Promes in 12 interlands heeft weten te creeren gemist.

5 juni 2016 om 09:54

Behalve het feit dat hij nog een (afgebogen) schot op de paal had, de 2e goal voorbereidde en zelf nog een open schotkans had vind je dat hij geen kansen creert?

5 juni 2016 om 09:57

Kopkans vGinkel even vergetende...

5 juni 2016 om 10:00

Jij noemt dat schot van 25 meter dat van richting werd veranderd een kans? Of dat ie zich bij de tweede goal eerst vastloopt en daarna door een medespeler de bal terugkrijgt waardoor hij zijn eerste voorzet van de avond kon geven een verdienste?

Die kopkans van van Ginkel hadden we al gehad, maar dat had je ook kunnen lezen...

5 juni 2016 om 10:14

Alleen beantwoord je de kans van, van Ginkel niet... Je kunt ook toegeven dat het een goede actie was en dat van Ginkel hem binnen moest koppen!

5 juni 2016 om 10:20

Ik noem dat schot zeker een kans, ballen op de paal/lat zijn per definitie een kans (tot scoren). Hij moet en kan beter (slordige passing en ballen afmaken; geeft hij zelf ook een beetje aan), maar zoals jij hem nu wegzet vind ik niet terecht.

5 juni 2016 om 09:46

Narsingh prefereren boven Promes. Je moet het maar durven.. Ik sluit me aan bij Lunny.

5 juni 2016 om 09:54

Narsingh is een mindere speler dan Promes, ik denk dat iedereen het daar wel over eens is. Het is slechts een voorbeeld dat zelfs een Narsingh in Oranje er meer uithaalt dan Promes. Dit terwijl Promes gewoon in kwaliteit de betere is.

5 juni 2016 om 10:13

Punt is dat Narsingh vaak in de ploeg komt wanneer er ruimtes liggen. Gisteren was daar weer een voorbeeld van. Als hij geen ruimte heeft is het vaak van dramatisch niveau. Maar als ik deze post goed begrijp verwacht je gewoon meer van Promes dan wat hij laat zien. Helaas zitten we momenteel niet zo breed in onze vleugelspitsen. Ik zou zeggen geef hem en die andere gasten wat tijd om op elkaar ingespeeld te raken, vaste patronen te ontwikkelen en oordeel dan pas.

5 juni 2016 om 10:17

Want Promes speelde in het oranje wat in vorm was? Toen Narshing veel minuten maakte domineerde Nederland de tegenstanders. Promes zit in het slechtste oranje sinds tijden. Er wordt niet meer zo makkelijk gescoord door Nederland dus lekker makkelijk om het op Promes af te geven... Wie had er de afgelopen wedstrijden in moeten staan volgens jou? Ik lees alleen maar commentaar, maar geen alternatieven...

5 juni 2016 om 10:12

Is het de schuld van Promes dat van Ginkel gisteren finaal mis kopt? De actie was perfect en de voorzet ook, maar van Ginkel kopt hem slecht! Met een assist moet je ook gewoon geluk hebben!

Ik heb echt veel vertrouwen in het Nederlands elftal voor het wk. Goede keeper hebben we al. Op rechtsback Tete die gewoon potentie heeft een wereldtopper e worden. Centraal Fosu-Mensah, de Vrij, van Dijk en Bruma zit ool goed. Lb als Willems zn hoofd weer normaal krijgt, kan die jongen zo bij een topclub aan dd slag. Middenveld gaat in potentie wereldtop worden imo. Sneijder kan nog wel een wk spelen denk ik. Dan heb je toptalenten als Bazoer en ik denk ook Nouri. Die jongen kan wel eens een hele grote worden. Als je filmpjes van hem op youtube ziet kan hij geweldig voetballen, maar heeft hij ook een goede mentaliteit denk ik. Dan heb je Strootman gewoon een ijzersterke middenvelder zolang die fit blijft. Spitspositie lijkt voor de komende jaren voor onze topper Janssen te worden. Alleen buitenspelers moeten we hopen dat Depay weer in vorm kan raken, want hij kan goed voetballen. Dan heb je ook nog een Robben en een Promes. Ik zie het wel rooskleurig in.

5 juni 2016 om 11:00

Ik snap niet waarom mensen Nouri noemen. Hij heeft nog niet eens gedebuteerd in het eerste en op basis van Youtube filmpjes vestig jij je hoop voor het Nederlands Elftal? Kijk ook eens filmpjes van Achahbar in de A1(grootste talent in de jeugd van Feyenoord op dat moment) dan en kijk waar hij nu is.. Hou het gewoon bij de talenten die er nu zijn en gespeeld hebben. Denk aan Vilhena, Bazoer, Tete, Kongolo, etc.

5 juni 2016 om 11:35

Behalve Propper is de spoeling voor een creatieve middenvelder dun, dan ga je idd kijken bij de jeugd.

Promes had een goede tweede helft en een ontstellend slechte eerste helft.

Snap die negatieve reacties niet zo vond promes gister 1 van de betere aan de kant van oranje...

5 juni 2016 om 12:16

moet je de eerste helft even terugkijken, toen was hij de slechtste speler op het veld.

Mooi om te zien dat het nieuwe oranje vorm heeft gekregen. Eigenlijk vind ik de vleugelaanvallers alleen nog niet onomstreden. Dat komt vooral omdat we daar nog niet iedereen in goede doen hebben zien spelen.

Cillissen
Tete
Bruma
Van dijk
Aanholt
Bazoer
Strootman
Klaassen
Jansen
5 juni 2016 om 13:04

Klaassen moet heel erg ver wegblijven van oranje. Heeft het niveau echt niet joh, een soort Wijnaldum maar dan minder technisch.

5 juni 2016 om 20:47

Wijnaldum moet meer in het spel betrokken zijn maar met klassen wordt het al helemaal janken

5 juni 2016 om 23:59

We zullen zien wie uiteindelijk overeind blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren