Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes haalt uit en staat weer bovenaan topscorerslijst in Rusland

Laatste update:

Een doelpunt van Quincy Promes heeft Spartak Moskou zondag drie punten opgeleverd. De voltreffer van de aanvaller was tegen FK Rostov voldoende voor een zege: 1-0. Promes gaat nu met vijf doelpunten in acht competitiewedstrijden voorlopig aan kop in de topscorerslijst van de Premjer Liga.

Promes liep in de 27e minuut goed weg bij zijn tegenstander en ontving de bal van Roman Shirokov. De Nederlander zocht vervolgens verdediger César Navas op, maakte wat ruimte voor een schot met rechts en plaatste het leer diagonaal achter Soslan Dzahanaev: 1-0. Meer doelpunten vielen er niet.

Spartak Moskou staat door de overwinning op zestien punten, uit acht duels. Dat is evenveel als Zenit Sint-Petersburg. Nummer twee Lokomotiv Moskou heeft één punt meer, terwijl koploper CSKA Moskou tot dusver slechts twee punten liet liggen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De belangrijkste man daar, zou er nog lekker blijven een aantal jaar. Zeer hoog salaris en de man van het team.

13 september 2015 om 15:45

Natuurlijk een mooi salaris, maar bij een mooie grote club in een top competitie zou hij denk meer kunnen verdienen. Denk daarbij aan clubs als Dortmund, Wolfsburg, Atletico Madrid, Tottenham, Liverpool, AS Roma.. Een Engelse laagvlieger kan al snel 3 miljoen per jaar betalen en Promes verdient nu echt geen 7 miljoen.

13 september 2015 om 15:55

Promes verdient nu om precies te zijn 3 miljoen per jaar. Waarom zou hij naar een Engelse laagvlieger gaan om daar betonvoetbal te spelen? En ik schat hem sowieso hoger in dan een Engelse laagvlieger.

13 september 2015 om 15:56

Nee klopt, volgens de meeste bronnen verdient Promes nu 3 miljoen netto per jaar. Dus hij kan zich nog sportief en financieel verbeteren. Al liggen de salarissen bij pakweg Roma nu ook weer niet zo hoog, daar verdient de grote topverdiener 6.5 miljoen (De Rossi) en dus denk ik dat Promes met Roma financieel zich niet super meer kan verbeteren. De rest ben ik niet zo van op de hoogte.

13 september 2015 om 15:56

@ Fc geluk,

Eerlijk gezegd hoop ik dat Quincy Promes na dit seizoen de stap maakt naar 'n club uit de Engelse, Italiaanse, Duitse of Spaanse competitie.

Promes presteert al prima bij Spartak Moskou, vanaf het eerste moment dat hij er speelt, hij is er de belangrijkste man, maakt belangrijke en veel goals, geeft assists, speelt op een goed niveau en verdiend een lekker salaris, maar ik zou hem juist in een grotere en betere competitie willen zien, omdat ik Promes meer aan het werk wil zien.

Ik zie Promes alleen tijdens interlands van het Nederlands elftal spelen en heel, maar dan ook echt heel af en toe, zie ik wedstrijden van Spartak Moskou, maar ik wil hem dus veel vaker dan 'heel af en toe' aan het werk zien.

Promes zou in mijn ogen zeker niet misstaan bij clubs als Borussia Dortmund, VFL Wolfsburg, Valencia en Sevilla. En ja, nu bij Spartak Moskou verdiend hij een goed salaris (van wat ik had gehoord zo'n drie tot vier miljoen per jaar), maar dat salaris kan hij ook verdienen bij de clubs die ik hierboven heb opgenoemd.

Of in ieder geval, zo groot zal het verschil qua salaris wat hij nu verdiend ook toch niet zijn?

13 september 2015 om 16:24

Verschil is dat hij in Moskou zo'n 3,5 miljoen netto verdient, dat betekent dat hij in Italië en Spanje al op de 6 miljoen zit en in Engeland en Duitsland op zo'n 6,5 miljoen, dat verdienen niet veel spelers bij Dortmund, Spurs, Valencia of Roma.

Vond het maar een slechte wedstrijd van Spartak, tempo lag vrij laag en heel creatief waren ze ook al niet, wel mooi doelpunt netjes in de rechterhoek geschoten

13 september 2015 om 17:05

Ik betwijfel of Promes gelijk in die salarisschaal terechtkomt als hij voor 1 van die clubs gaat spelen. Als hij 4 miljoen netto gaat verdienen dan zijn die clubs een stuk duurder uit. Daarnaast doet hij het goed in Rusland, maar dat betekent niet gelijk dat hij bij Dortmund enz in de basis zal staan.

13 september 2015 om 15:48

Lekker salaris maar meer niet hoor, kan die ook bij andere ploegen verdienen

13 september 2015 om 16:27

Je vergeet dat dit een netto salaris is, als hij in Italië hetzelfde wil verdienen moeten ze hem voor zo'n 6 miljoen op de loonlijst zetten

13 september 2015 om 16:11

goede speler die nog veel kan betekenen voor Oranje als de bc hem waardeert en gebruik. Iets wat niet zomaar gebeurt met spelers die in t oosten spelen..

Allemaal ex-twente spelers die van grote waarde zijn voor het team waar ze voor uit komen. Heerlijk om te zien :D

13 september 2015 om 20:04

Allemaal? Noem er eens een aantal buiten Quincy en Castaignos.

13 september 2015 om 20:48

Luuk de Jong

13 september 2015 om 22:30

Dusan tadic, nacer chadli

Kwestie van tijd voor een Europese middenmoter/subtopper deze jongen oppikt, en terecht. Scoort voor een flankspeler aan de lopende band, doet voorlopig niets anders dan bevestigen dat vorig seizoen geen toeval was.

Ongelooflijk dat deze jongen niet de voorkeur krijgt boven Narsingh

13 september 2015 om 16:03

Afgelopen wedstrijden de kans gehad en laten zien dat hij het niet aankan bij het Nederlands elftal. Zowel Promes als Narsingh.

13 september 2015 om 16:07

Wat voor kans heeft Promes nou gehad dan. Ja Narsingh heeft zijn kansen wel gehad maar Promes moest het doen met een reserve rol.

13 september 2015 om 16:10

Ik vind dat je Promes niet kan afschrijven op basis van de laatste wedstrijden. Met die logica kun je bijna iedereen wel uit het elftal halen.

13 september 2015 om 16:25

Promes de kans? Wat een gezwam zeg, sporadische invalbeurtjes als de wedstrijd al dood is noem ik geen kans geven.

Top voor hem...maakt eens te meer duidelijk dat Blind echt zijn naam eer aan doet en gekozen heeft Narsingh.....

Echt geweldig voor hem. Ik vind het nog steeds ombegrijpelijk dat Narsingh de voorkeur krijgt in het NL-elftal.

Wat zie ik Arsenal hem graag komende zomer binnenharken zeg, Sanchez in de punt Promes op links en The Ox rechts.

13 september 2015 om 16:21

Ik hoef hem niet bij Arsenal te zien, hoor.

13 september 2015 om 17:29

Arsenal is nog wat te hoog gegrepen voor 'm denk ik.
Btw The Ox is ook geen basisspeler

Is gewoon lekker bezig en verdient een kans vanaf minuut 1 in het NL elftal!

Met hem, Berghuis, Depay en ook nog steeds Robben heb je hele goede vleugels.

Nu nog Dost en de Jong als spitsen erbij en we kunnen bouwen!

Promes komt er wel, na dit jaar richting Engeland of Duitsland!

13 september 2015 om 16:33

Liever naar Spanje of Italië, ik heb het idee dat spelers daar beter van worden dan bij clubs als Southampton of Newcastle.

13 september 2015 om 18:00

Als je ergens beter kan worden dan is het Southampton. Pelle, Tadic, Wanyama, Schneiderlin Mane en die belgische ex Ajax verdediger zijn allemaal beter geworden daar.

13 september 2015 om 21:06

Alderweireld* en nu effe ontopic: Leuk voor deze jongen, jammer dat hij het nog niet heeft laten zien bij ons Oranje..

13 september 2015 om 23:04

Inderdaad die, ik kon er niet op komen. Ik kwam enkel op Vertonghen. Alderweireld heeft zijn carriere nieuw leven ingeblazen nadat hij een beetje op een dood spoor zat bij Atletico.

De topscorer van Rusland en de bondscoaches maar voor Narsingh kiezen. Lachwekkend, ongeloofwaardig . Dit kun je niet meer maken tov de spelers (V dijk, douglas, promes, krul etc) die niet bij de traditionele top 3 voetballen of hebben gevoetbald.
Dit onrechtvaardig beleid van de Knvb moet echt op de schop !

Jammer dat hij niet zo kan presteren bij het Nederlands elftal!

13 september 2015 om 21:39

Presteren is het probleem niet maar speelminuten wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren