Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes enthousiast over nieuwkomer: ‘Je kan zien dat hij kan voetballen’

Laatste update:

Quincy Promes stond zaterdag weer op het trainingsveld bij Ajax en hij kwam daar voor het eerst aanwinst Antony tegen. De Braziliaanse nieuwkomer stelt zich in de kleedkamer nog wat bescheiden op, maar laat op het veld zijn kunsten al wel zien. Promes is te spreken over de kwaliteiten van de aanvaller, met wie hij mogelijk eenzelfde connectie kan vormen als hij had met de vertrokken Hakim Ziyech.

Denk jij dat Antony meteen in de basis zal staan bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd. Wat we zagen was goed. Nu nog in echte wedstrijden. Als Neres niet fit is zal hij wel basis zijn. Aan de andere kant met 5 wissels zal hij genoeg kansen krijgen. AZ, Feyenoord en Ajax liggen dichtbij elkaar lijkt dus wordt een mooi seizoen.

3 augustus 2020 om 17:19

Ik denk dat je niet kan zeggen dat ze bij elkaar liggen. Ook halverwege het seizoen is het moeilijk te zeggen. De onderlinge duels volgen pas in 2021 en daar worden de prijzen verdeeld

3 augustus 2020 om 17:21

Ik denk dat Ajax toch wel iets beter zal zijn dan de achtervolgers PSV, AZ en Feyenoord, alhoewel ze me vlak voor het stoppen van de competitie erg tegenvallen. Is het trouwens bewust dat je psv niet noemde? Lijkt me toch dat die wel gaan meedoen in de top 3

3 augustus 2020 om 17:55

Van WouterSL verwacht ik niet dat dat per ongeluk was 😉 Als je zijn reacties leest en je zou niet beter weten dan zou je denken dat psv nog net degradatie gaat ontlopen, financieel op de rand van de afgrond zit en de club op een haar na dood is haha.

4 augustus 2020 om 01:28

Welnee Skede maar met de huidige selectie zie ik ze niet meedoen voor het kampioenschap. Er kan natuurlijk nog een hoop veranderen.

3 augustus 2020 om 23:41

@woutersl "met 5 wissels zal hij genoeg kansen krijgen" je weet dat eth coach is toch? man wisselt te weinig en vaak te laat. Vaak ook maar 2 ipv 3 wissels

Gelukkig is wel het minste wat je mag verwachten als je 21 miljoen uitgeeft...... vraag is echter hoe snel hij zich aan kan passen , ervaring leert dat je vaak toch wel minimaal 6 maanden nog hebt om je aan te passen. Zeker als jonge jongen zelfde geldt voor Kudus.

3 augustus 2020 om 17:43

Geef daar eens een voorbeeld van Behalve Neres?

3 augustus 2020 om 18:49

Senesi had ook wat tijd nodig. Maar het verschilt echt per speler. Jongens als Tagliafico en Martinez stonden er wel meteen, Neres en Senesi hadden wat tijd nodig. Antony heeft met Neres meteen al een goede vriend te pakken, dus wellicht dat het voor hem makkelijker is om zich aan te passen in Nederland. Als je hem zo een beetje volgt via de sociale media kanalen van Ajax en hemzelf, krijg je wel de indruk dat hij echt graag wil en trots is om voor Ajax te spelen. Heel erg benieuwd naar deze speler.

3 augustus 2020 om 19:47

Zelfs Zlatan had een jaar nodig ...

4 augustus 2020 om 09:28

* Het jaar had Zlatan nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren