Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Profvoetbal lonkt voor amateursensatie: ‘Mijn best doen Jörgensen in te halen’

Laatste update:

Dennis Kaars is een regelrechte sensatie in het amateurvoetbal. De aanvaller van De Dijk scoort al jaren aan de lopende band en ook in de nieuwe Derde divisie is Kaars niet te stoppen: in tien wedstrijden maakte hij er al achttien. Het heeft hem een gesprek met Sparta Rotterdam opgeleverd; dinsdag reist Kaars naar de havenstad voor een ontmoeting met hoofdtrainer Alex Pastoor.

/

“Als dat goed gaat, gaan we een dag uitkiezen dat ik een keer met de groep meetrain om te kijken of ik het niveau aankan. Pas daarna zullen er gesprekken volgen over eventueel een contract”, legt de 28-jarige Kaars uit aan Het Parool.

Met acht doelpunten is Feyenoorder Nicolai Jörgensen momenteel de topscorer van de Eredivisie, terwijl Kaars er dus al achttien maakte. “De Eredivisie is wel een niveautje hoger, hoor. Maar als alles goed gaat, ga ik zeker mijn best doen om Jörgensen nog in te halen. Mensen noemen me weleens James Vardy. We gaan het zien.”

Denk je dat Dennis Kaars ook in de Eredivisie gaat scoren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha mooi verhaal, hoop dat het hem lukt! Vooral om Jorgensen nog in te halen, het liefst op de manier dat Jorgensen gewoon stopt met scoren

1 november 2016 om 11:52

Waarom hoop je dat Jorgenson stopt met scoren? Heb je niet liever dat ie gewoon doorgaat, maar ondertussen Dolberg er 20 meer gaat maken en Ajax kampioen wordt?

1 november 2016 om 11:59

Ik moet toegeven dat het leuk zou zijn als feyenoord hun beste seizoen ooit draait maar ajax toch kampioen wordt.

Leuk man! Zo op je "oude" dag nog profvoetballer worden.

Zal wel de bekende nachtkaars worden.....

1 november 2016 om 15:41

Ik dacht het, jij zegt het. +1
Zoals ik gisteren al postte, als hij meer dan 3x invalt kom ik zijn schoenen poetsen.

James Vardy zo heet hij officieel? ??

1 november 2016 om 10:54

Nee hij heet officiel Jamie Richard Vardy.

Ze hebben met Verhaar al een uitstekende ex-amateur rondlopen bij Sparta. Het blijkt dus wel te kunnen. Ben benieuwd of hij ook de Eredivisie aan kan.

1 november 2016 om 11:25

Toornstra maakte destijds ook de overstap van de amateurs naar ADO als ik me niet vergis. Er zullen vast nog wel meer talenten bij de amateurs lopen. Moeilijk te zeggen of de scouts van de profclubs liggen te slapen of dat dit gewoon laatbloeiers zijn.

1 november 2016 om 11:47

In dit geval is hij al jaren bezig aan de weg te timmeren en scoort hij bij elke club bovengemiddeld veel doelpunten. Desalniettemin is hij niet op de radar verschenen bij topclubs, behalve dat hij een jaar of 3 speelde bij de amateurs van Ajax.

Laten we hopen dat het de goede kant op rolt en hij het klaarspeelt een contract te verdienen. We zullen nog even geduld moeten hebben.

1 november 2016 om 12:55

Die ging van Alphense Boys naar Ado.
Na aandringen van Kees Jansma.

Gaat hem lukken let maar op! En de mensen die nu nee zeggen niet opeens meelopen in de polonaise he!! Hij is een Vardy achtige spits! Als hij erbij komt na de winterstop vlamt hij dan!!

1 november 2016 om 11:38

Ik denk niet dat het gaat gebeuren, maar als het gebeurt, ga ik gewoon wel lekker meelopen in de polonaise. Mensen doen altijd alsof het zo vreselijk is wanneer je van mening verandert na verloop van tijd, omdat iemand de verwachtingen zwaar overtreft. Het is niet alsof ik hem haat, ik denk alleen niet dat dit gaat lukken.

1 november 2016 om 12:57

Ik denk dat het hem inderdaad gaat lukken om op James Vardy te lijken, daar heb ik eerder namelijk nog niet van gehoord.
Jamie Vardy is een ander verhaal, het is natuurlijk niet zo dat iedere amateurspeler, die een kans krijgt, op Vardy gaat lijken.
Vardy is er meer van 1 uit duizenden, nu zie je het toevallig en mogen we allemaal blij zijn dat we zo'n droom in vervulling zien gaan, maar we moeten nu niet doen alsof Dennis Kaars samen met Verhaar en El Azzouzi, Sparta naar het kampioenschap gaat schieten.

Wie is James Vardy?

1 november 2016 om 11:39

Spits van Leicester City. Werd afgelopen seizoen kampioen. Engels international. Fervent fan van shag, nicotine-pleisters en Red Bull.

1 november 2016 om 16:28

Mag toch hopen dat hij een grap maakt. Als je het voetbal een beetje volgt dan moet je Vardy toch wel kennen?

Had Cambuur maar een beetje opgelet. Want de eerste divisie lijkt me wel te doen voor deze amateur.

1 november 2016 om 15:43

Bij Cambuur hebben ze vuurwerk nodig, geen sfeerverlichting
Maar met je eens, eerst maar eens in de JL bewijzen.

Er lopen genoeg spitsen rond die alleen maar doelpunten kunnen maken en verder niks kunnen. Die weten het ook ver te schoppen, schrijf hem dus niet zomaar af.

Deed hij mee tegen HBS? Dan heb ik er weinig vertrouwen in, hele wedstrijd niet opgevallen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren