Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pro Lex’ Pellè: ‘Als we hem slim gebruiken, is hij goud waard’

Laatste update:
/

Lex Immers was zaterdag met twee doelpunten in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0 winst) belangrijk voor Feyenoord. Graziano Pelle tipt zijn ploeggenoot als de meest scorende middenvelders voor de rest van dit seizoen en is naar eigen zeggen sowieso altijd al ‘pro Lex’ geweest. “Als we hem slim gebruiken, is hij goud waard voor Feyenoord.”

Pellè is trots op de prestaties van Immers. “Iedere speler moet Lex op een slimme manier zijn werk laten doen”, vertelt de aanvaller maandag aan De Telegraaf. “Hij rent zo verschrikkelijk veel voor het elftal. Het is belangrijk dat hij altijd dicht bij de goal is, omdat verdedigers vooral met mij als aanspeelpunt bezig zijn. Ze dekken mij dubbel en dan komt er ruimte voor Lex. Op die manier maakte hij tegen PEC Zwolle twee prachtige goals.”

Ronald Koeman vindt Immers een belangrijke schakel in het team van Feyenoord, al roept de coach dat al langer. “Hij staat als aanvallende middenvelder al op zeven goals. Aan het eind van het seizoen staat hij straks zomaar op vijftien treffers. Als ik dan ook nog zie wat voor arbeid hij verricht voor de ploeg, hoeveel meters hij aflegt en hoeveel druk hij zet op de tegenpartij, is hij voor Feyenoord echt fantastisch.”

Lex Immers maakt Feyenoord sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me ook tijden herinneren. Dat Lex net als toen tegen Zwolle de zelfde kansen kreeg. Maar ze gewoon vanuit elke hoek naar Den haag schoot.

23 december 2013 om 11:02

Het zijn vooral de wat dommere voetballers die veel meters moeten lopen om nuttig te zijn. Zoals Cruijff zou zeggen, laat de bal het werk doen niet de benen.

23 december 2013 om 12:07

Vorige week pakte lexie een bal af op 25 meter van de eigen goal, speelt die bal snel naar voren, en 5 seconde later krijgt hij de bal weer diep aangespeeld richting cornervlag waar hij een voorzet geeft.. Die arbeid is goud waard voor een team

misschien is hij juist een slimme voetballer omdat hij van zichzelf weet dat hij het technisch en tactisch niet red zonder die arbeid

23 december 2013 om 15:34

Gelukkig speelde Cruijff toen alle in wandeltempo gebeurde. Spelers met loopvermogen zijn gewoon de toekomst. Waarom denk je dat iedereen altijd box-to-box middenvelders wil hebben met longen van staal. De bal moet het werk doen bij een één-tweetje, niet bij een goede veldbezetting.

24 december 2013 om 15:43

Daarom heet jij zeker van vossen. Beetje domme redenering. Met alle respect maar een uitspraak van cruyff is ook dat de speler zonder bal belangrijk is. Als die niet bewegen dan staat het spel stil. Je gaat het pas zien als je het door hebt. )

23 december 2013 om 08:17

Als hij er 9 van de 10 raak schoot, voetbalde hij niet bij Feyenoord maar bij Barca. Voor dit Feyenoord gewoon een belangrijke speler.

23 december 2013 om 08:18

Haha mooi verwoord...

23 december 2013 om 08:30

Lex Immers is gewoon baas bij Feyenoord! Feyenoord is zijn niveau! Door hard ploeteren en werken proberen een voldoende te halen op het veld! Dat is Immers! Immers is baas!

23 december 2013 om 08:39

Dat is inderdaad zijn stijl en dat pas goed bij Feyenoord. Uiteraard ziet iedereen hem graag een hoger rendement halen want hij mist altijd nog veel kansen. Aan de andere kant verricht hij wel iedere wedstrijd een enorme hoop werk voor het team. Wellicht dat hij daardoor soms ook net wat scherpte tekort komt voor de goal. Omdat hij er dan al zoveel kilometers op heeft zitten.

Het valt wel op dat nu Vormer erin staat het rendement van Lex ook ineens hoger is. Ik denk dat Vilhena stiekem gewoon een ontzettend luie speler is, waardoor Lex een hoop van zijn werk opknapt. Bij Vormer hoeft hij dat waarschijnlijk niet te doen. Laat sowieso Vormer er voorlopig maar in staan. Hij doet het prima. Hebben we ook gelijk iemand in het veld staan die een fatsoenlijke corner en vrije trap kan nemen.

23 december 2013 om 08:54

Ik vond het brengen van Vormer i.i.g. een verademing zaterdag, veel meer rust op het middenveld en wat jij al aangeeft, vrije trappen die ook weer eens aankomen.
Vilenha maakt op mij al een tijdje een zeer vermoeide/uitgebluste indruk dus even rust geven kan ook geen kwaad, als hij maar weer beter uit deze periode komt.

23 december 2013 om 08:47

Ik denk dat dat ook meer komt doordat hij nogal eens te gehaast wil reageren als hij de kans krijgt uit te halen op doel.
Maar zaterdagavond weer eens speciaal op hem gelet maar het is gewoon een feit, die gozer maakt kilometers elke wedstrijd weer dat is gewoon niet normaal meer.

Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd , het enige verschil is dat hij ze nu er wat vaker inschiet.
Wat is nou belangrijk op zijn positie dat hij al het vuile werk op knapt of dat hij het spel verdeeld en vaak scoort? Met een Pelé in het team die geen enkele meter extra loopt moet je eigenlijk wel een immers in je team hebben maar ik hou toch van andere soort spelers op die positie.

Sexy Lexy is gewoon een topper voor dit feyenoord, kan misschien zelfs als die zo doorgaat bij een Engelse of Spaanse middenmoot mee

Lex heeft vorig seizoen 15x gescoord en gaat dat dit seizoen weer doen. Bizar voor een middenvelder. Daarbij werkt ie als een paard en legt ie de meeste meters van iedereen af. En -hij schrok er zelf van- begint ook steeds meer prima passes te versturen en openingen te verzorgen.

Nou nou zeven goals als aanvallende middenvelder. Op zich niet eens zo heel slecht halverwege het seizoen, maar als je het relatief ziet is het veel te weinig. Immers werkt hard maar mist nog teveel kansen. Zijn effectiviteit t.o.v. vorig seizoen is daarentegen wel verbeterd

23 december 2013 om 09:59

Je moet het niet alleen in doelpunten vertalen, maar door de constante druk die hij geeft en het vele opknappen van het vuile werk, voorkomt hij aanvallen van de tegen partij en brengt hij Feijenoord in balbezit.
Ooit speelde Stanly Brard naast Cruijff in Feijenoord.
Ook dat was een zwoeger die alles inleverde bij Cruijff.
Zonder Brard was Cruijff veel minder aan de bal/
En voor een middenvelder is 15 goals een mooi aantal.
Er zijn niet veel die dat ook halen

Lex is gewoon een hele goede speler. Al voor hij veel scoorde, was ik fan van hem. Geen traditionele nr 10 met een mooie dieptepass, maar ik denk dat je daar ook weinig aan hebt als Pelle in de spits staat. In zijn rol is hij erg belangrijk. Waarschijnlijk is hij de enige die in zijn rol niet te vervangen is bij Feyenoord.

Ik vind het zo mooi altijd hoe op vz er altijd van die figuren zijn die de meeste ingewikkelde dingen zeggen, om maar als kenner over te komen, maar dat niemand het simpele principe begrijpt dat je met 11 artiesten gwon nergens komt.

Zonder een werker naast zich, komt een kunstenaar nooit tot volle expressie. Als ik zie hoe lmmers telkens werkelijk overal op het veld te vinden is, begrijp ik wel waarom koeman zo'n fan is van hem.

23 december 2013 om 08:41

Barcelona kwam anders in hun hoogtijdagen flink in de buurt met 10 artiesten. Alleen Puyol figureerde als harde werker

Al dat gepapegaai over het missen van kansen, beetje moe van. Lexie is momenteel gewoon een meerwaarde voor Feyenoord. Hij stelt Pelle in staat om te spelen zoals hij doet en maakt het middenveld zeer zeker sterker. Je ziet zijn rendement de laatste wedstrijden daarnaast ook stijgen. Mocht hij deze lijn doortrekken dan eindigt hij zomaar op 20 treffers. Noem mij eens een andere middenvelder uit de eredivisie die dit ook voor elkaar kan gaan krijgen?

Ben nooit een fan geweest van Immers, ik heb eerlijk gezegd een bloedhekel aan hem, maar ik moet toegeven dat hij voor Feyenoord steeds belangrijker begint te worden. Wat een werklust heeft die gozer, hij loopt zich helemaal uit de naad voor zijn team. Daar zou ik er bij mijn cluppie ook wel een paar van willen zien.
Het is alleen jammer dat hij niet echt goed kan voetballen, dan zou zijn rendement zo veel hoger liggen. Hij blijft een beetje een houten klaas! Maar eerlijk is eerlijk, ik was gisteren weer aangenaam verrast door zijn spel en vooral door zijn doelpunten. Dit keer mist hij de kansen niet en dat maakt hem dan toch wel een hele leuke speler om erbij te hebben.

Onbegrijpelijk dat de meerderheid "Ja" stemt.. Deze man kan er geen bal van

23 december 2013 om 09:59

Jij hebt er gewoon geen kijk op. Als je goed oplet zie je dat Feyenoord de eerste verdedigingslinie opwerpt op ongeveer 25 a 30 meter van de goal van de tegenstander. Immers staat helemaal niet in het veld om de briljante steekbal te geven. Hij staat er om ee tegenstander geen tijd te geven in de opbouw. Dat doet hij perfect. Daarnaast is hij een soort tweede spits die in de ruimte loopt die pelle vrijmaakt.
Scoort de laatste tijd best vaak dus ook dat gaat prima. Immers is de meest scorende nr 10 van Nederland. I rest my case

goed dat hij er nu een paar inschiet gaat zijn waarde ook omhoog om straks te verkopen aan een club als hull city of zo. kan feyenoord gelijk zyech gelijk ophalen uit friesland. wat een kanjer is dat zeg. hupperts transfervrij ophalen uit friesland.
janmaat, indi, vilhena schaken verkopen. kongolo op het middenveld zetten als breker in de rug van zyech. clasie als baas.

hahn
van beek
de vrij
matijssen
woudenberg
clasie
zyech
kongolo
hupperts
pelle
boetius
23 december 2013 om 09:46

Hupperts transfervrij ophalen in Friesland? Ik heb al heel lang geen topografie gehad op school, maar volgens mij ligt Kerkrade niet eens in de buurt van Friesland ;-)

23 december 2013 om 10:04

Indi verkopen? Janmaat verkopen? ja tuurlijk
Zyech en Hupperts zijn leuke spelers dat zeker, maar juist Janmaat en Indi zijn spelers die goed presteren bij Feijenoord.
Indi verdiend zelden een 9 maar meestal een 7
hetzelfde voor Janmaat

Hupperts voetbalt in Limburg, dat hoor je toch wel...

Lex Immers is een harde werker, iets wat je niet kan ontkennen. Probeert overal te staan en altijd te helpen in iedere situatie. Natuurlijk mist hij ooit kansen waarvan je denkt, die schrikt vannacht nog wel een keertje wakker, maar hij staat op en gaat gewoon verder. Bovendien is zeven doelpunten voor een middenvelder toch niet eens zo heel slecht, hij had er meer kunnen hebben, maar zeven is gewoon goed. Wie weet wat hij in de tweede seizoenshelft laat zien, ik hoop voor hem dat hij met zijn kansen voortaan wat beter benut, want die lading kritiek die hij over zich heen kreeg vond ik zeer sneu.

Lex kegelt straks hoogstpersoonlijk Ajax uit de beker.

Hierom ga ik dus wel stuk, in de tijd dat hij zowat werd afgemaakt door alles en iedereen nam ik het voor hem op want hij is een echte Feyenoord voetballer, niet zeuren maar werken itt Vilhena. Lex is super belangrijk voor feyenoord, maar nu moeten we ook weer niet doen alsof Lex feyenoord kampioen gaat maken blijft een beperkte jongen.

23 december 2013 om 11:55

Afgemaakt door gasten zoals jij.
Ps Hoevaak is Blind wel niet afgemaakt door eigen supporters?

23 december 2013 om 12:58

Uh juist.. Immers gaat het veel verder schoppen dan Feyenoord? Precies ik maak hem niet af ik vind hem een goede maar beperkte speler..

En Blind is een bijna een heel seizoen lang uitgefloten en afgemaakt ja zelfs toen hij al beter ging spelen. En tja ik kan gelukkig zeggen dat ik altijd vertrouwen heb gehouden in Blind en zo ken ik er alleen op vz alleen 1 of 2 met verstand, mensen die ook toen al zeiden dat Blind beter is op cvm (daar speelde hij namelijk altijd, centraal en niet linksback) Hoe Blind zich alsnog heeft ontwikkeld op links zegt alles over hoe goed de voetballer Blind is en vooral dat hij karakter heeft..

23 december 2013 om 12:12

Ach ach ach wat word ik moet van al die figuren hier op VZ die Lex continu de grond in blijven seiken. EN hier bedoel ik jou niet specifiek mee maar het gaat mij weer om die laatste woorden. Beperkt in welk opzicht? Om even naar jou club te kijken; een siem de jong vind ik op zijn positie dan net zo'n beperkte voetballer zoals jij aangeeft. Terwijl ik overigens een de jong wel een goede voetballer vind met specifieke kwaliteiten die belangrijk zijn in de as van het veld. Verliest zeer weinig ballen in een team wat voornamelijk positiespel speelt. Feyenoord speelt op een andere manier maar probeert de laatste wedstrijden wel degelijk continu het spel te maken, en constant druk te zetten op de tegenstander. Hier fungeert een Immers fantastisch en is hij gewoonweg onmisbaar. Beperkt? Waar wil je de nadruk op leggen? Een maher, toivoinen en noem ze allemaal maar op fungeren totaal niet, dan vind ik deze spelers momenteel toch een heel stuk beperkter!

Bij Immers gaat het om een aantal specifieke kwaliteiten; Ja hard werken en zeer veel meters maken van box to box. Maar vooral 2de ballen veroveren, druk zetten en positiekiezen! Daarnaast kan de man geweldig kaatsen!! Niet geheel onbelangrijk in de as van het veld, dit zie je de laatste weken ook terug in verschillende driehoekjes op het veld. Beperkt? Haha het is maar net waar je naar kijkt een vilhena of boeitius zijn misschien technisch maar kunnen qua werklust en rendement bij lange na niet tippen aan Lex, wie is hier dan beperkt?

Er leven in Nederland zoveel mensen nog steeds met waanbeelden dat elke nr. 10 maar even een type zidane of deco moet zijn. Dit ligt in de basis aan het systeem dat er gespeelt word. Deze spelers zijn er sowieso bijna niet en zie je al zeker niet snel in nederland. Als Lex dit niveau vasthoudt kan hij zeker weten hogerop! Een voorbeeld: Muhler bij Bayern Munchen, Nr. 10 bij de beste club ter wereld. Super technisch? Nee, maar beperkt? Ook zeker niet want de beste man compenseert dit door geweldige andere kwaliteiten die toch verdomd veel lijken op die hierboven genoemde punten..

23 december 2013 om 12:28

Ik ben het wel met je eens als Ajax fan vind ik dat hij erg onderschat wordt en waarom ?
Om de doodeenvoudige reden dat er in Nederland heel weinig middenvelders zijn die 15/16 goals maken en die gaat hij zeker halen , natuurlijk mist hij ook wel veel kansen maar hij komt wel in die positie dus hij is gewoon heel belangrijk voor Feijenoord.
Dus al dat gezeur tegen die jongen is gewoon onterecht .

23 december 2013 om 13:08

Ik snap je best, maar waarom je dan met zo een ellenlange reactie op mij moet reageren? IK noem Lex alleen beperkt, ik neem het vaak juist voor deze man op itt Feyenoorders zelf. De Jong is ook een beperkte voetballer, geen 1 Ajacied die dat bijna ontkent en daarom vind ik dat spelers als de Jong blij moeten zijn dat ze bij Ajax spelen, de man zijn(aanvoerder alles) want in het buitenland zitten ze niet op hun te wachten en waarom Norwich ofzo gaan? Klaassen is eenzelfde type maar heeft veel meer techniek en voetbal in zich

Immers is technisch gewoon een beperkte voetballer, in de combinatie is hij zwak, hij is niet fysiek zwak maar fysiek gezien ook geen beest ofzo. En "haha het is maar net waar je naar kijkt een vilhena of boeitius zijn misschien technisch maar kunnen qua werklust en rendement bij lange na niet tippen aan Lex, wie is hier dan beperkt?" Haha grappig dit is precies wat ik altijd zeg waarom Immers wel moet spelen tov Vilhena, maar dat neemt niet weg dat Immers beperkt is. Dat Immers zijn specifieke kwalitieiten beter passen is gewoon een feit! Hij zwoegt, rent, sjouwt, wint lucht duels en pikt zijn goaltjes mee en is op die manier belangrijk voor feyenoord.

Een beter voetballend Feyenoord zou echter niks aan Immers hebben hoor.. Maja zolang Pelle in de spits staat is Immers de juiste man!

Lex was bij ado al een harde werker en als hij zijn kansen mist maar toch aan het einde van de rit er 15 maakt . Ga eens na hoeveel middenvelders in de eredivisie dat doen. Nee hoor lex is een ploeterende voetballer die bijna overal te vinden is op het veld met dank aan koeman.

Lex immers is en beperkte kuyt. en kuyt is al beperkt .maar beide hebben goeie instelling

Lex is inderdaad een beperkte speler, maar zeker wel goed genoeg voor Feyenoord. Hij is met zijn werklust gewoon een absolute meerwaarde. Daarnaast heeft hij ook meer gescoord dan de spitsen van Ajax en PSV dus uhm.

Laten we niet vergeten dat de Eredivisie gewoon een hele beperkte competitie is. Je hebt hier geen Robben op rechts en Ronaldo op links nodig om kampioen te worden. Lex is absoluut een goede Eredivisie speler.

Lexie in Oranje oh oh ho ho ho!
Deze man is voor Feyenoord van onschatbare waarde.
Sinds Bakkal gehaald is speelt hij als een baas.
Als hij blijft scoren maakt hij ons kampioen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren