Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Premier League lonkt voor Nederlander: ‘Stap naar Engeland is immens’

Laatste update:

Yanic Wildschut slaagde niet bij sc Heerenveen en ADO Den Haag, maar zou volgend seizoen zomaar eens in de Premier League kunnen spelen. Zijn club Middlesbrough staat in de Championship namelijk op de derde plaats en heeft slechts één punt minder dan koploper Watford. Promotie lonkt.

/

De 23-jarige Wildschut kwam dit seizoen in elf competitiewedstrijden tot slechts twee doelpunten en heeft dus geen groot aandeel gehad in de prestaties van Boro tot dusver. Dat kwam voor de geboren Amsterdammer ook niet als een verrassing, want in gesprek met Voetbal International geeft hij aan dat de stap naar Engeland ‘immens’ is.

“Toch heeft trainer Aitor Karanka het vertrouwen in mij uitgesproken, ook in de Engelse pers. Een tijdje terug gaf hij aan dat ik onder geen beding weg mocht. Ik zie het maar als een compliment”, aldus Wildschut, die na onder anderen George Boateng, Boudewijn Zenden en Jimmy Floyd Hasselbaink de zevende Nederlander is in de geschiedenis van Middlesbrough.

Denk jij dat Middlesbrough gaat promoveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is rog peachtig voor die jonge
Lijkt wel of iedere championship club kan promoveren zijn elk jaar andere ploegen dominant en degradanten hebben het structureel lastig.

23 april 2015 om 21:40

Het lijkt prachtig, maar dat is slechts schijn. Als je zo weinig speelt in de Championship als hij heeft gedaan, dan ben je waarschijnlijk als eerste weg zodra men gepromoveerd is. Met Yanic Wildschut hoef je in de BPL niet mee aan te komen.

23 april 2015 om 22:37

Klopt ieder jaar spelen er weer andere clubs bovenin. Ieder jaar is het weer ontzettend spannend wie directe promotie of play-offs afdwingd. Wekelijks wel verschuivingen in de top 6. Hoop dat Watford nog ingehaald wordt door Boro en Bournemouth. Club staat in dienst van Udinese. Het Vitesse van Engeland. Daarbij heeft Watford qua stadion en aanhang de PL veel minder te bieden dan de andere top 7 teams, op Bournemouth na. Zij zijn met goed beleid uit de lagere divisies opgestoomd.
Hoop dat Norwich 3e eindigd. Krijgen we in de play-offs de East Anglian Derby tussen Ipswich en Norwich. Volgens vele op West Brom-Wolves na de mooiste derby van Engeland. Sluit me naat volledig bij aan. Niks is mooier dan een vol Portman Road.
Come on Ipswich

Volgt iemand de championship? Staat Watford al lang eerste en was dit verwacht? Ik had een iets bekendere/voorkomende naam verwacht.

23 april 2015 om 21:53

Watford heeft een leuke selectie waar talent en ervaring goed gecombineerd zijn. Bovenin doen ze samen met Middlesbrough en Bournemouth mee voor de titel voor zover ik weet.

23 april 2015 om 21:57

Watford is pas 1 week eerste

23 april 2015 om 21:58

En ze hebben een goede keeper. Gomes als ik me niet vergis.

23 april 2015 om 22:02

Het is echt belachelijk spannend in de championship. Op directe promotie maken Bournemouth, Norwich, Middlesboro en Watford allemaal kans en voor de plays off strijden Derby County, Wolves en Ipswich.

23 april 2015 om 22:10

Mocht je de championship willen volgen, dan raad ik je aan om de football league show van de bbc te kijken. Duurt rond een uurtje en hebt bijna alle wedstrijden meestal samengevat gezien

23 april 2015 om 22:28

Goede tip. Ik heb het vroeger een paar keer gekeken, altijd wel leuk om te zien eigenlijk.

23 april 2015 om 22:15

Watford is laatste tijd erg goed bezig. Vind vooral Guédioura een goeie voetballer.

Volgens mij heeft Wildschut gewoon de pech dat hij Bamford, nota bene the speler van het jaar in de Championship, voor zich moet dulden want anders hadden hij en Vossen zeker wat vaker gespeeld.

23 april 2015 om 21:59

Vind het toch bizar dat Vossen het daar moeilijk heeft. In België scoorde die gemiddeld zo'n 20 doelpunten per jaar, en ook Europees scoorde die vaak.

23 april 2015 om 22:06

Het niveau in de championship is redelijk hoog dat moet je niet onderschatten. Fysiek vooral maar Er spelen toch redelijk wat clubs die beter zijn dan teams in belgie

23 april 2015 om 22:15

En je speelt in de championship meestal 2 keer per week.

Dat ze derde staan is voor een groot deel te danken aan Patrick Bamford.. Wat een prachtige speler is dat zeg, hopelijk de toekomst van Chelsea. Maar de combi met jeugd is niet zo'n goede.

Hij heeft inderdaad de pech dat er een geweldenaar als Bamford voor hem in de rangorde staat, die krijgt hopelijk volgend jaar meer de kans bij Chelsea.

Ik hoop dat Middlesbrough terug keert op het hoogst niveau. Dan hebben zijn er volgend seizoen 3 clubs uit het noord oosten. Ik ben dan alleen bang voor uitkomsten van de Tyne - Tees derby.

23 april 2015 om 23:29

Ja tegen Sunderland is het ook drama de afgelopen jaren...

Ik hoop dat Middlesbrough en Bournemouth sowieso promoveren. Middelbrough hoort een beetje in de PL thuis en Bournemouth is volgens mij een beetje de verassing van dit seizoen.

Wat was dat een beest van een dribbelaar dolde makkelijk 5 spelers weg maar als die eenmaal op de doel liep om te scoren werd hij onhandig. Zelfs als hij op een leeg doel zou schieten kon die m nog niet raken. Jammer dat een paar basistechnieken ontbreken bij die jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren