Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtige treffer van Darri leidt thuisnederlaag van Vitesse in

Laatste update:

Heracles Almelo heeft voor het eerst sinds 14 augustus weer een competitiewedstrijd weten te winnen. Bijna drie maanden na de zege op Willem II werd zondagmiddag Vitesse verslagen. Na een saaie eerste helft en een zeer vermakelijke tweede helft werden de Arnhemmers op een 1-2 nederlaag getrakteerd.

/

Het hield in de eerste 45 minuten niet over in GelreDome. Er werd in een laag tempo gespeeld door beide ploegen, waardoor kansen op een hand te tellen waren. De grootste mogelijkheid was na een kwartier voetballen voor de thuisploeg. Een vloeiende aanval van Vitesse eindigde met een volley van Nathan op de handen van doelman Bram Castro. Even later moest de goalie van Heracles opnieuw handelend optreden na wederom een schot van Nathan. De aanvaller probeerde het van afstand, maar Castro had weinig moeite met de inzet van de Chelsea-huurling.

Heracles stelde hier heel weinig tegenover. De formatie van trainer John Stegeman speelde met weinig vertrouwen en Thomas Bruns illustreerde dat met een vrije trap van zo’n twintig meter. De bal ging huizenhoog over. Het publiek was kort voor rust het tamme spel van de thuisploeg meer dan zat en maakte dit duidelijk met enkele fluitconcerten. De elf van Henk Fraser werden niet geïnspireerd door het gefluit, waardoor beide ploegen met 0-0 aan de thee gingen.

/

Direct na rust was het wederom Nathan die voor gevaar zorgde. De Braziliaan soleerde richting het doel van Castro, maar wederom had de doelman een antwoord op de inzet van de Vitessenaar. Het was het begin van iets wat op een stormloop leek richting het doel van Heracles en wat al snel resulteerde in een doelpunt. Eerst was het nog de lat die Matthew Miazga van de 1-0 hield, waarna Ricky van Wolfswinkel wél het net vond. Een lage voorzet van Milot Rashica werd eenvoudig tot doelpunt gepromoveerd door de spits.

Lang kon het thuispubliek niet genieten van de voorsprong. Brahim Darri zorgde met een indrukwekkende uithaal van zo’n 25 meter voor de gelijkmaker. De vleugelspits kreeg alle tijd om aan te leggen en schoot buiten het bereik van Elroy Room binnen. Hierna golfde het duel op en neer. Nadat Adnane Tigadouini maar net miste namens Vitesse, kreeg Heracles aan de andere kant een strafschop. Guram Kashia haalde in het eigen zestienmetergebied Brandley Kuwas onderuit en zonder aarzeling wees scheidsrechter Danny Makkelie naar de stip. Samuel Armenteros faalde niet en schonk zijn ploeg de voorsprong en de uiteindelijke overwinning.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een vreselijk publiek hebben we toch. Ik weet dat Vitesse dramátisch speelt, maar al dat gefluit en 'schaam je kapot' zingen is gewoon 0 hulp naar je ploeg toe. Ze spelen zonder ook maar enig vertrouwen en dan helpt het niet om om elke scheet te zeuren en te fluiten. Vreselijk.

6 november 2016 om 16:53

We hebben een vreselijk team, vreselijke supporters een tot nu toe heel matige trainer. Ik zie alleen maar vedettes in het veld, het is gewoon zielig om te zien. We hadden ooit zo'n mooie club. We zijn het het lachertje van de eredivisie geworden, anders kan ik het in ieder geval niet zien. Terug naar de basis met alles. Plezier hebben en simpel voetballen. Een Barcelona wordt je toch nooit!

6 november 2016 om 16:53

Was je aanwezig in het stadion?

6 november 2016 om 16:56

Ja. Seizoenskaart op Zuid. Jij?

6 november 2016 om 17:07

Respect, Ik ook, seizoenskaart op oost. Je hebt wel een punt hoor!

6 november 2016 om 17:13

Ik op Noord. Nu nog 1 op west en de cirkel is rond. Allemaal belabberd voetbal gezien!

6 november 2016 om 17:18

Je was aardig snel met reageren Koen. Ik zit ook al 10 jaar bij Vitesse en deed heerlijk mee met dat gefluit. Als zij geen inzet tonen, geven wij ze geen steun meer! Ben benieuwd waar je meestal zit op Zuid aangezien je kort na de wedstrijd al een reactie wist te plaatsten.

6 november 2016 om 17:28

Dat was ook niet bepaald moeilijk. Hij floot uit, we liepen het stadion uit, zagen de auto staan, ging zitten, keek op voetbalzone, artikel van Ajax was er al, dat van Vitesse niet. Even gewacht, hij kwam online, ik schreef een reactie.

6 november 2016 om 17:29

Bedankt! Ik baal er net zo van dat ze zo slecht spelen als de rest hoor. Maar ik heb gewoon een hekel aan het gefluit en het zingen 'schaam je kapot'.

6 november 2016 om 17:50

En wij supporters hebben er ook een hekel aan om voor de gek gehouden te worden, al een maand of 10 zo ongeveer. Vanaf januari is het niet om aan te gluren. Geen strijd, geen passie, oeverloos geschuif achterin en wat ik allemaal nog niet vergeten ben.

6 november 2016 om 23:32

Schaam je kapot zingen hebben ze verdiend op basis van (niet) getoonde inzet. maar bij elke verkeerde pas te gaan fluiten.. ergerde me er ook kapot aan! Als men bij Vitesse elke bal goed zouden spelen dan hadden ze niet meer bij Vitesse gespeeld..

6 november 2016 om 17:16

Fluiten tijdens de wedstrijd ben ik met je eens, maar verder volledig terecht dat het publiek zo reageert. Vitesse is al weken zo ongelooflijk zwak en laat werkelijk niets zien. Ze denken allemaal een wereldvoetballer te zijn maar dat je terecht van een zeer zwak Heracles verliest zou je aan het denken moeten zetten.

6 november 2016 om 17:39

Inderdaad vreselijk al dat gefluit, gaat het team zeker niet beter door spelen... ik zit trouwens op oost

6 november 2016 om 17:41

Ik was vandaag ook op zuid mee met een paar bekende, en je hebt inderdaad gelijk... ze hebben meer woorden vuil gemaakt aan Danny Makkelie dan aan hun eigen ploeg. Hing inderdaad totaal geen sfeer. Al was het voetbal ook verschrikkelijk zeg! Ook totaal geen wil om te winnen, je ergert je toch kapot de laatste minuten, die bal blijft maar achterin rondgespeeld worden. Schandalig slecht was het vandaag.

6 november 2016 om 17:45

Ik snap dat je in Nijmegen niet ann je trekken komt, maar bij ons is het niet veel beter😩

6 november 2016 om 18:07

Überhaupt al heel wat dat je voor NEC bent en gewoon lekker een pot voetbal gaat kijken bij Vitesse.

6 november 2016 om 18:43

Was ook de eerste keer aan de andere kant van het stadion, ik heb natuurlijk ook een beetje kunnen lachen vanmiddag. Ik zou Vitesse natuurlijk nooit steunen.

6 november 2016 om 19:10

Ieder zijn ding!;-)

6 november 2016 om 22:36

Dat je het over je hart kunt krijgen om in het stadion van de rivaal te gaan zitten op die ene wedstrijd in het seizoen na. Heb zelf veel vrienden die voor Twente zijn, maar alle uitnodigengen altijd nog netjes afgewezen.

7 november 2016 om 01:27

Respect voor jou kerel! Zo hoort het. Niks mis mee, de rivaliteit moet gezond blijven en niet doorslaan. Je hebt alleen helaas inderdaad wel de verkeerde pot uitgekozen. Drama sfeer, drama wedstrijd.

Darri. De man die nooit een kans heeft gekregen bij uitgerekend
Vitesse.

6 november 2016 om 22:44

Darri speelt in 80% van zijn wedstrijden ook echt als een draak hoor. Vorige week een geweldige invalbeurt en vandaag ook erg sterk, hoop dat hij zijn vorm door kan zetten. Voetballen kan Brahim wel, maar heeft zijn kop niet altijd in de goede richting.

Ik vind het teleurstellend dat Vitesse in eigen huis heeft verloren van Heracles. Een Vitesse in goede vorm zou normaal gesproken met 3 of 4-0 van dit Heracles hebben gewonnen. Ondanks deze zure nederlaag voor Vitesse zie ik hun nog steeds als belangrijkste concurrent voor PSV in de strijd om de derde plaats. Het is een kwestie van tijd dat spelers als van Wolfswinkel, Baker en Tighadouini in goede vorm komen en dan zie ik Vitesse wel dichter bij PSV komen op de ranglijst.

6 november 2016 om 16:37

Tis maar hoe je het bekijkt, PSV en Twente spelen ook gelijk tegen Heracles

6 november 2016 om 16:47

Volgens mij gaan er velen af op het puntenaantal van Heracles. Er is gewoon erg veel gelijk gespeeld waardoor we (ik denk wel onverdiend) zo laag staan. Bij vlagen is er wel goed voetbal te zien bij Heracles.

6 november 2016 om 16:58

Dirk kerel elk ding over Heracles ben je negatief ga kijken naar ajax die spelen geweldig haha

6 november 2016 om 17:18

3e? Grapjurk. Dit Vitesse gaat nooit hoger dan 8e eindigen met die flutmentaliteit. Begin eens bij de basis, strijden om elke bal en dan voor de volle 90 minuten.

6 november 2016 om 18:45

En foen werd je wakker.

Saaie eerste helft, maar toch een zeer interessante tweede. Darri speelde buiten die fantastische goal om sowieso een sterke wedstrijd. Hij veroorzaakte constant dreiging aan de linkerkant. Voor de rest vond ik Bruns ook zeer positief opvallen vandaag. Eindelijk weer 3 punten!!!

Hoe duidelijk moet het zijn dat Fraser de energie niet over kan brengen naar de spelers? En dan heb ik het niet eens over het stille publiek wat alleen maar zeurt! Voor wie spelen ze dan? Om je kapot voor te schamen, als supporter voor t theater publiek en de waardeloze instelling van de spelers.

6 november 2016 om 17:02

Theater publiek noem je onverschillig. Het Gelredome adverteert zelf met het grootste theater van Nederland. Dan vraag je er om?

Wat een wanvertoning, wederom. Ik heb ze dit seizoen nog geen wedstrijd echt goed zien spelen.

Als je tegen een ploeg speelt die totaal uit vorm is, dan zorg je er toch voor dat je er vanaf minuut 1 bovenop zit en druk naar voren hebt? Ik zie alleen maar angst, balletjes breed of naar achter, veel te laag tempo en weinig tot geen beleving. Het wordt tijd voor een flinke verandering!

Volgens mij gaat het hier om darri. Prima speler , was al,fan toen hij nog in de vitesse jeugd speelde.
Net als gosens talenten uit de vitesse accademie. Die laten wij zo maar de deur uit lopen , net als tighadouini trouwens en die wordt dan weer terug gehuurd. Waanzin. Hereacles was ook niet al te best maar door een geweldige actie en goal van darri terug in de wedstrijd. Heracles gefeliciteerd met de drie verdiende punten

Als je een armoedig team als Heracles thuis al niet kapot kan spelen, dan is het heel erg treurig gesteld. Ik zie wekelijks passes over 5 meter die niet aankomen, schoten en corners die huizenhoog overgaan, spelers die over het veld sjokken alsof ze de airbornemars lopen. Profvoetbal onwaardig.

Vitesse is een team die als los zand speelt. de verdedigers weten niet wat de aanvallers en middenvelders willen en andersom. Krijg je als je elk seizoen weer een blik met de 3e keus spelers uit Londen krijgt.. Wat een aanfluiting is die club

Heerlijke middag en een belangrijke 3 punter!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren