Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtige goal Leandro Paredes van 30 meter hoogtepunt bij zege Argentinië

Laatste update:

Argentinië heeft maandagmiddag een oefenwedstrijd in en met Indonesië weten te winnen. Leandro Paredes opende de score vlak voor rust op fraaie wijze, waarna Cristian Romero in de tweede helft de eindstand op het bord zette: 0-2. Overigens kwamen Lionel Messi, Ajax-doelman Gerónimo Rulli en PSV-goalie Walter Benítez niet in actie bij de Argentijnen.

Bijzonderheden:
Argentinië kwam in de 38ste minuut op prachtige wijze op voorsprong. Paredes kreeg de bal aan de linkerkant van het veld van Exequiel Palacios en besloot het maar eens van zo’n dertig meter te proberen. Doelman Ernando Ari Sutaryadi was niet in staat om de knal te keren, waardoor de bezoekers met een 0-1 voorsprong gingen rusten. Na tien minuten in de tweede helft kopte Romero de 0-2 binnen uit een hoekschop. Dat bleek ook de eindstand.

Indonesië – Argentinië 0-2
38’ 0-1 Leandro Paredes (assist: Exequiel Palacios)
55’ 0-2 Cristian Romero (assist: Giovani Lo Celso)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Shayne Pattynama is ook een in Nederland geboren speler wie in de basis stond, komt uit Lelystad. Toevallig vanmiddag zitten kijken op aanraden van zijn neef.

19 juni 2023 om 18:26

Ivar Jenner en Rafael Struick ook jongens die in Nederland spelen bij Jong Utrecht en Ado Den Haag

@ Voetbalzone: PSV doelman Benítez kwam overigens ook niet in actie.

19 juni 2023 om 18:51

Logisch, als derde keeper.. Rulli zou realistisch gezien gewoon tot speeltijd kunnen komen.

19 juni 2023 om 22:29

Die heeft sowieso nog nooit een minuut gespeeld voor Argentinië dus dat lijkt me logisch haha!

Vraag me met dergelijke potjes altijd af hoeveel geld de Indonesische voetbalbond overmaakt om deze ontmoeting plaats te laten vinden.

Stefano Lilipaly als wisselspeler ook uit NL. Leuke down to earth gozer gebleven. Kwam bij ons over de vloer vanwege klasgenoot/teamgenoot zijn van mijn broertje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren