Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtige beelden na stunt tegen Liverpool: ‘Dat veroorzaakte mijn tranen'

Laatste update:

Ralph Hasenhüttl was maandagavond in tranen na de 1-0 overwinning van zijn Southampton op koploper Liverpool. De beelden van de geëmotioneerde manager van the Saints, die op zijn knieën in het gras zat na de stunt van zijn ploeg, gingen al snel de hele wereld over. Hasenhüttl grapte al snel dat de harde wind in het St. Mary's Stadium voor de tranen had gezorgd.

"Het was echt de wind die de tranen heeft veroorzaakt!", liet de oefenmeester uit Oostenrijk met een kwinkslag weten aan de BBC. "Als je toch ziet hoe mijn spelers werkelijk alles geven voor een goed resultaat, dan maakt mij dat bijzonder trots. Je moet tegen een ploeg als Liverpool de perfecte wedstrijd afleveren en in mijn optiek hebben we dat ook gedaan. We stonden onder grote druk en onze manier van verdedigen rondom ons eigen strafschopgebied is doorslaggevend geweest. Daarnaast hebben we ook gewoon goed voetbal laten zien."

Wat een emotie bij de Southampton FC-manager... ??

Geplaatst door voetbalzone op Maandag 4 januari 2021

De emoties hadden volgens Hasenhüttl ook te maken met het feit dat hij voor de allereerste keer als manager van Southampton punten wist af te snoepen van Liverpool. "Hij is de enige manager tegen wie dat nog niet was gelukt. Eén of twee maanden geleden grapten we daar nog over tijdens een vergadering van de Premier League. Toen zei ik al tegen hem: 'Ik zou dolgraag een punt tegen jouw ploeg pakken'. Liverpool had wellicht een punt verdiend vanavond, maar dat is nu niet meer van belang."

Hasenhüttl zal de stunt tegen titelkandidaat Liverpool niet snel vergeten. "Het was een zeer intense wedstrijd en mijn stem is nu haast helemaal verdwenen. Mijn spelers zijn moe, wat ook moet als je van zo'n elftal als Liverpool wil winnen. Ze hebben altijd in een goed resultaat geloofd. In de 92ste minuut dacht ik pas aan een goede afloop. Het is al met al een perfecte avond geworden voor ons", aldus de trotse Hasenhüttl, die Southampton dankzij de zege in eigen huis naar de zesde plaats in de Premier League zag stijgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Hassenhüttl echt wel een goede trainer hoor. Toen ze volgens mij vorig seizoen met 0-9 verloren van Leicester City, dacht ik eigenlijk dat Hassenhüttl ontslagen zou worden maar nu presteert hij echt gewoon al langere tijd echt gewoon heel goed met Southampton.

Want ook vorig seizoen begon Southampton na die 0-9 nederlaag eigenlijk steeds beter te draaien. En bij Leipzig deed Hassenhüttl het ook gewoon prima. Is wel echt een coach die prima presteert en voetbalt met zijn teams en weer een trainer uit het Red Bull-concern, want naast Hassenhüttl komen ook trainers als Nagelsmann, Rose, Schmidt, Letsch, Hütter, Marsch, etc. uit het Red Bull-concern.

Die leiden niet alleen goede spelers op, maar ook goede trainers. Nagelsmann was dan wel al een hele goede trainer bij 1899 Hoffenheim en Hassenhüttl was voor zijn periode bij Leipzig al bij verschillende clubs coach geweest, maar net als de rest van deze trainers werden deze trainers allemaal pas echt goed vanaf het moment dat ze binnen het Red Bull-concern kwamen te werken met Ralf Rangnick.

5 januari 2021 om 10:22

Klopt allemaal goede trainers. De hand van Schmidt is ook al meteen zichtbar bij Psv. Mooiste is dat ze meerdere spelconcepten hebben en niet vasthouden aan 1 spelsysteem. Ook tijdens de wedstrijd wordt er gewoon geswitcht als het niet loopt.

5 januari 2021 om 15:53

Ralphe is na klopp en rogers echt mijn favo trainer in de bpl. Iedere keer als ik Southhampton zie spelen ziet het er erg goed uit. Erg sympathieke trainer die van toch middelmatige selectie een sterk efltal heeft gemaakt. ik bedoel koeman had nog pele, mane, schneiderlin, wanyama toby (vlgs mij), maar zie nu niet een speler waarvan ik zeg die zou bij top 6 basis hebben en toch loopt het erg goed.

Wat ik mij wel afvraag is als Ralf zelf het spel moet maken (zoals met een city/chelsea etc) of hij dat ook kan of is hij de reactie voetbal trainer a la ole?

Ik dacht echt dat er ook iets in zijn prive situatie mis was. Gelukkig van niet. En mooi deze emotie!

Ben het wel eens met Zermatt. Vind Hassenhuttl echt een goede trainer. Iedereen heeft altijd over Klopp bij Duitse trainers. Maar trainers als Tuchel, Hassenhuttl en Nagelsmann doen daar geen ene ruk voor onder. Bij Ingolstadt bijna in het linkerrijtje geëindigd in eerste seizoen Bundesliga met een enorm zwak elftal en bij Leipzig 2de in hun BL debuut seizoen. Waanzinnig gewoon. Bij Soton ook weer uitstekende prestaties. Zal hem graag bij Dortmund zien. Denk dat ze meteen weer titelkandidaat zijn.

5 januari 2021 om 10:56

Hier schiet je wel aardig door. deze trainers doen het bij subtoppers of middenmotors.uiteraard doen ze dat fantastisch, alleen komt er bij een topclub veel meer kijken. Zo is Tuchel niet echt geslaagd bij Psg. Wat Klopp neerzet bij Liverpool en heeft opgebouwd is echt waanzinnig met o.a. een CL en met afstand kampioenschap in de PL. Echt totaal nog niet te vergelijken met die andere trainers.

5 januari 2021 om 11:40

Hoezo is Tuchel niet geslaagd? Wint alle prijzen daar en bereikt de CL finale. 3 keer eerste geworden in de poule des doods. Volgens mij heeft alleen Bayern meer punten gepakt de laatste paar jaar in de CL dan Psg. Klopp doet het ook fantastisch, maar vergeet niet dat die vaak ook jaren de tijd krijgt om te bouwen. Eenmaal na topprestaties valt het daarna ook weer tegen. Een Ferguson kon zijn successen altijd voortgang blijven geven. Bij Dortmund is het al een keer compleet in elkaar gezakt en stond Klopp op gegeven moment voor degradatie te voetballen. Zal me niks verbazen als bij Liverpool ook in elkaar gaat zakken.

5 januari 2021 om 12:34

Wel verschil natuurlijk.Tuchel kwam in een gespreid bedje, Klopp bouwde alles op.Als je dat niet ziet, dat verschil alleen al, heeft verdere uitleg geen zin.

5 januari 2021 om 13:32

Welk gespreid bedje? Zowel bij Dortmund als bij Mainz heeft Tuchel een beter puntengemiddelde dan Klopp.

Ze verdienen ook alle complimenten, want Liverpool was echt niet slecht gisteren avond alleen kwamen gewoon niet door die defensie heen. Liverpool streed ervoor, maar wat een verdediging had Southampton gisteren avond, gewoon 45 min onder druk gevoetbald en de 0 gehouden. Erg knap! Wijzelf mistte Jota op basis van zijn vorm in de afgelopen maanden, want hij frommelde net wat beter door verdediging dan Salah in de afgelopen maanden. Rechterkant is bij ons al maanden niet top, gelukkig hebben we links en het midden nog wel goed staan.

5 januari 2021 om 11:21

Om heel eerlijk te zijn vond ik Liverpool niet echt goed gisteren. Misschien dat ze leuk voetbalden tot de 16, maar in de eindfase ging echt alles fout en in de tweede helft eigenlijk geen grote kans afgedwongen. Dat is toch echt veel te matig voor een club als Liverpool. Overigens verbaas ik me erover dat bij Liverpool niet nog een extra verdediger eraan komt, spelen met Henderson en Fabinho (van origine 2 middenvelders, al kan Fabinho wel erg goed cv spelen) is eigenlijk best wel armoedig als topclub. Ben wel blij dat de competitie op die manier een stuk spannender wordt.

5 januari 2021 om 11:31

Had een mooie reactie getypt, maar blame VZ voor het verpesten van de opslaan knop

In het kort, ik vond ze leuk tot de 5 meter ipv de 16 zoals jij het zegt en geef Southampton complimenten daarvoor ipv kritiek op Liverpool. Met 3 blessures op de CV is het niet gek dat er spelers al Fabinho daar staan, realistisch ipv armoedig. Salarisgigant City had ook tijden Fernandinho op de 4e plek staan...

5 januari 2021 om 11:52

Hahaha i feel you. En het klopt dat ze 3 geblesseerde hebben, maar daar kunnen ze dan wel een vervanger voor aantrekken voor korte tijd. Als VVD wegvalt voor een heel jaar, mag je toch wel verwachten dat ze een verdediger huren om die plek op te vangen tijdelijk. Dat ik daar nog niets over gehoord heb, vind ik wel vreemd om eerlijk te zijn. Het is ook gewoon realistisch om een vervanger te halen.

6 januari 2021 om 12:44

De maand duurt lang en Liverpool is op zoek, dus ik denk dat we daar wel snel dingen van gaan horen

Ik vond het ook prachtig inderdaad, deze man is toch van behoorlijk ver gekomen. Vorig jaar liep hij met dat extreme verlies tegen Leicester van de mat. Verder moest ik zelf huilen om het idee dat dhr. Klopp nu na de wedstrijd nul krediet asn Southampton zou geven, maar de scheids of andere factoren de schuld zou toebedelen.

5 januari 2021 om 11:34

Schijnt ook de gehele structuur binnen de club hebben aangepakt, dus inderdaad dat hij nu de vruchten daarvan plukt geeft hem eindelijk credit voor zijn harde werk. Een club als Arsenal zou hier enorm veel baat bij kunnen hebben of elke andere club die structurele verbeteringen nodig heeft.

5 januari 2021 om 20:07

Ben het ermee eens, maar bij Arsenal heb je natuurlijk ook een hele vervelende eigenaar die de club in houtgreep houdt. Bij Southampton zijn ze geduldig geweest en hij krijgt loon na werken, dat siert vooral Southampton maar prijst vooral de skills van de trainer.

6 januari 2021 om 12:47

True en ik hoop alleen dat Arsenal dan snapt dat ze het meeste winst kunnen maken voor de partners als ze weer talent laten doorstromen. Met de aanstelling van Arteta lijken ze al 1 stap in die richting gezet hebben, want je ziet hem redelijk wat jeugd gebruiken. Arsenal zal dan subtopper blijven met goede uitschieters naar boven wanneer ze een goede lichting hebben en volgens mij zijn de eigenaren daar tevreden mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren