Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtige actie Noa Lang niet voldoende voor zege in Belgische topper

Laatste update:

Club Brugge heeft zondag punten laten liggen in de strijd om de landstitel in de Jupiler Pro League. De huidige nummer twee kwam in het eigen Jan Breydelstadion niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen nummer vier Anderlecht. Noa Lang had een belangrijk aandeel in de openingstreffer van Brugge. Wesley Hoedt leek Anderlecht de winst te bezorgen in de tachtigste minuut, maar de thuisspelende ploeg wist een thuisnederlaag enkele minuten later alsnog te voorkomen.

In de negende minuut bracht Brugge zijn supporters in extase. Lang trok vanaf rechts naar binnen en net binnen het strafschopgebied gaf de vleugelaanvaller met rechts een geweldig steekballetje op Charles De Ketelaere. De door Aad de Mos aan Ajax gelinkte spits verschalkte doelman Hendrik Van Crombrugge vervolgens met een lichte aanraking van de bal: 1-0. Het lukte Brugge echter niet om de vroeg verkregen voorsprong in het restant van de eerste helft uit te breiden. Anderlecht kwam terug in de wedstrijd en twintig minuten voor het einde resulteerde dat in de gelijkmaker.

Francis Amuzu trok vanaf de linkerkant het strafschopgebied in en krulde de bal vervolgens bekwaam in de verre hoek achter de kansloze Simon Mignolet. Het werd nog erger voor Brugge tien minuten later. In de kluts kwam de bal dicht bij het doel terecht bij Hoedt. De mee opgekomen verdediger nam de bal op de borst aan en knalde daarna onberispelijk raak: 1-2. De status van matchwinner kreeg Hoedt desondanks niet. In de 85ste minuut kopte Hans Vanaken raak uit een afgemeten hoekschop van Ruud Vormer: 2-2. Een winnaar kwam er niet meer in de slotfase en Brugge staat na 20 speelronden zes punten achter koploper Union Sint-Gillis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Clement die weer niet wisselt en het zo weer weggeeft. Dit is toch niet meer te geloven? Voorin zo veel missen en heer en meester zijn en dan nog gelijk spelen omdat je het niet meer belopen krijgt en de trainer zich voor de 32ste keer aan dezelfde steen stoot. De bank mag dan niet veel soeps ziijn maar je hebt altijd beter een frisse invallers dan iemand die dood zit. Ivan Leko - haal hem terug. Al zal die met propere handen mooi in China blijven. Een andere dan maar.

19 december 2021 om 20:01

Nou zo lekker loopt dat cluppie toch niet hoor.

Mooi voor Wesley, een doelpunt maak je niet iedere dag als centrale verdediger.

Leuke pot! Maar mogen we even stilstaan bij royal union? Gepromoveerd en 6 punten los van club!

Wereld prestatie! En 2 hele leuke spitstjes die vanzeir en undav. Scoren net zo makkelijk in de pro league als in de 2e klasse. Mooi dat deze sprookjes nog plaatsvinden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren