Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Portugese tv-zender eist excuses van Ronaldo: 'Hij is de aanvoerder'

Laatste update:

Correio da Manha TV eist excuses van Cristiano Ronaldo, zo heeft de Portugese tv-zender woensdag laten weten. De aanvaller annex aanvoerder van het nationale elftal van Portugal haalde vandaag het nieuws door een aanvaring met een journalist, tijdens een ochtendwandeling.

Een verslaggever van Correio da Manha TV stelde Ronaldo de vraag of hij klaar was voor het derde en laatste groepsduel met Hongarije. De aanvaller van Real Madrid gaf geen antwoord, pakte de microfoon af en gooide die in het water. De beelden gingen onmiddellijk viraal.

"We verwachten formele excuses van Cristiano Ronaldo en de Portugese voetbalbond", zo benadrukt directeur Carlos Rodrigues. "Cristiano Ronaldo is de aanvoerder van het nationale elftal en heeft een voorbeeldfunctie. Dit zet een compleet land in een negatief daglicht. Dit is geen goede reclame voor Portugal." Volgens Rodrigues zullen er spoedig 'maatregelen' worden genomen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Cristiano Ronaldo storen bij zijn ochtendwandeling, dat moet je ook gewoon niet doen! 󾌴󾌩

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 22 juni 2016

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat die jongen toch eens. Jij hij kan heel erg arrogant zijn, maar elke persoon zou gek worden als je hem constant op de hielen zit.

22 juni 2016 om 18:24

Uhm dit was een gewone vraag van een interviewer terwijl ronaldo met zn werk bezig is. Dit hoort er dus bij. Als vergoeding krijgt hij 70 miljoen per jaar. Als hij zo zou reageren terwijl hij op vakantie is dan valt er wat voor te zeggen dan wil je met rust gelaten worden

22 juni 2016 om 18:39

Babymongo. Ronaldo heeft gezegd niet meer met deze krant te spreken, omdat ze zijn familie in en zwart daglicht hadden gezet. De krant stelt ook nooit vragen bij een persconferentie volgensmij. Dus het is niet goed, maar erg vreemd ook niet.

22 juni 2016 om 18:45

Babymongo, als jij totaal niet weet wat er precies speelt, dan zou ik eerst op onderzoek uitgaan en dan met conclusies komen.

22 juni 2016 om 18:52

@mikie

Sommige mensen mogen hun mede collega's ook niet. Gaan ze echter zo ver dat ze niet willen samenwerken, zullen ze ontslagen worden.

Kan allemaal heel erg zijn van die krant... maar Ronaldo is gewoon een professional.. en moet hij ook maar de minder leuke kranten te woord staan.

Het is niet kiezen of delen

22 juni 2016 om 22:31

Maar het blijft een normale vraag van de journalist

23 juni 2016 om 01:45

Nou nee, eigenlijk moet Ronaldo niets buiten aanwezig zijn op de persconferentie de dag voor de wedstrijd als kapitein.hier was er heel duidelijk afgesproken dat de ploeg een wandeling zou maken en dat er enkele kinderen mee mochten maar dat de pers niet welkom was, elke krant en elke journalist respecteerde dat behalve dit heerschap. Overigens is er sowieso een ongeschreven regel om de spelers de dag van een wedstrijd met rust te laten tenzij het via de officiële instanties is (de eventuele persconferenties dus). Dat is een beetje wederzijds respect tussen media en spelers. Zo ga je ook alleen maar de focus wegnemen bij de spelers van je eigen nationale team. Dat deze man zijn eigen naampje in de krant met wat sensatie belangrijker vind dan de concentratie van de nationale trots en dat ie zijn achterste afveegt aan alle regels, afspraken en gewoonten tussen media en spelers geeft Ronaldo imo het recht om zo te reageren. Sterker nog, ik had niet de micro maar de man in dat plasje gegooid als ik in zijn schoenen stond

22 juni 2016 om 18:26

Sorry hoor maar als prof voetballer en 1 van de beste van huidige generatie weet je gewoon dat je de paparazzi en overige media achter je aan hebt holen.

Als je daar niet tegen kan kun je beste een andere beroep kiezen waar geen media aandacht bij is.

23 juni 2016 om 01:47

Ook in dit beroep zijn er bepaalde afspraken en grenzen, die overschrijdt deze journalist allemaal, dan roept ie het over zichzelf af lijkt mij. Lees heel even snel mijn reactie hierboven dan snap je het misschien iets beter

Als journalist moet je ook aanvoelen wanneer je iemand eens met rust moet laten. Maar tegenwoordig is daar helemaal geen oog meer voor en meent men altijd maar recht te hebben iemand te storen. Hij had die microfoon misschien niet moeten weggooien in het water omdat die nu niet meer bruikbaar is, maar voor de rest is zijn irritatie begrijpelijk.

22 juni 2016 om 18:25

Hij is gewoon aan het werk en daar krijgt hij 70 miljoen per jaar voor. Interviews horen daar bij. In zn vrije tijd moeten ze hem met rust laten

22 juni 2016 om 18:30

Dat was vrije tijd. Vandaar ook die wandeling. Dat het toernooi doorgaat betekend niet dat Ronaldo op dat moment vrij is van verplichtingen. Hij bepaald dan dus zelf of hij open staat voor vragen van journalisten. Zodra hij, zoals de beelden duidelijk aangeven, geen trek heeft in een interview, getuigt het van respect als een journalist daar dan gehoor aan geeft.

22 juni 2016 om 18:33

Een interview is wat anders dan iemand die je een microfoon onder de neus duwt en een vraag stelt.

22 juni 2016 om 19:01

Wat maakt uit wat tie verdient.
Ze hebben voor vragen een persconferentie.
Daar kunnen genoeg vragen stellen als ze willen

22 juni 2016 om 19:37

Dat kun je ook beleefd aangeven aan de journalist en verdere vragen negeren. Als je dit soort kinderachtige acties doet, zou je wel eens de reputatie van een verwend kind kunnen krijgen...

22 juni 2016 om 20:01

@babymongo snap jou niet je zegt twee keer het zelfde en bij de andere keer word je erop gewezen dat je fout zit.

23 juni 2016 om 01:46

Nee babymongo, dit hoort er niet echt bij. Dit is heel naar van die journalist. Als je eventjes mijn reactie hier een stukje boven zou willen lezen wordt dat misschien iets duidelijker

Hij moet is normaal doen. Wat een idioot zeg. Hij als aanvoerder moet normaal reageren en misschien is gaan scoren.

22 juni 2016 om 18:41

Hij probeerde gewoon een vraag te stellen. Als bijvoorbeeld TMZ je achtervolgd de hele dag snap ik het wel maar dit is gewoon iemand die zijn job probeert te doen.

22 juni 2016 om 18:50

Hij heeft aangegeven om niet met deze krant te spreken. Deze krant heeft hem en zijn familie in een kwaad daglicht gezet.

23 juni 2016 om 01:51

Dit heeft weinig met zijn job doen te maken. Dit is gewoon sensatie zoeken. De bond had heel duidelijk laten weten dat de pers niet gewenst was bij deze wandeling en dat werd door iedereen gerespecteerd behalve deze man, er is sowieso de afspraak om de spelers de dag van een wedstrijd neit te benaderen buiten persconferenties om om ze niet uit hun concentratie te halen. Al deze afspraken slaat die journalist in de wind en daarmee toont hij geen respect voor de ploeg, de spelers, de bond en de relatie tussen bond en media te hebben. Begrijpelijke reactie dus als je met zo'n smerig mannetje te maken krijgt

22 juni 2016 om 18:51

Hij heeft aangegeven niet met deze krant te willen spreken. Deze krant zet hem en zijn familie in een kwaad daglicht. Vandaar begrijp ik het volkomen.

22 juni 2016 om 18:56

Jij zou ook eens iets niet begrijpen over CR. Je lijkt zijn advocaat wel. Die jongen is gewoon eng arrogant.

Weet wel dat deze zender persoonlijke info over de moeder van zijn zoon kenbaar heeft gemaakt. Snap wel dat hij ze niet mag

Beetje tegenstrijdig.. De nieuwszender loopt te klagen dat het hun land in negatief daglicht zet, terwijl ze dit zelf publiceren..

22 juni 2016 om 18:23

Daarbij ook dat Ronaldo slechte ervaringen heeft met deze nieuwszender. Hebben veel negatieve verhalen over Ronaldo's privéleven bedacht en gepubliceerd. Hij had al aangegeven deze nieuwszender te boycotten. Dit is dan niet de juiste reactie, een hele slechte zelfs, maar als je blijft provoceren kun je op een gegeven moment wel iets verwachten.

22 juni 2016 om 18:59

Ronaldo heeft zelfs een laster rechtszaak tegen deze krant aangespannen en gewonnen. Als die gozer dan aangeeft niets met de krant te maken te willen hebben en je gaat hem tijdens zijn vrije tijd lastig vallen dan denk ik dat je als krant zijnde beter naar jezelf moet kijken.

22 juni 2016 om 19:10

Dat wist ik geeneens van de rechtzaak, ben het volledig met je eens!

Als ze die beelden niet online hadden gezet was er niks aan de hand geweest hun zijn er mede verantwoordelijk voor als Portugal in een negatief daglicht komt lekker hypocriet. Ze hadden dit ook op een andere manier kunnen oplossen.

Iemand die deze man nog gaat verdedigen ia niet goed wijs. De man heeft al zn vermogen etc aan de media, tv, bladen te danken. Zonder dat podium geen roem en poen. Als ie geen beschaafde vraag van een journalist wil krijgen moet ie lekker in de 5e divisie onderbond gaan ballen. Wat een mafketel

22 juni 2016 om 18:37

Ja precies, Ronaldo heeft alles aan anderen te danken. Hij heeft er zelf natuurlijk helemaal niks aan hoeven doen. Hij is geboren, uitgekozen en heeft geld gekregen van de media. Jij hebt er kijk op!

22 juni 2016 om 18:40

Echt he, belachelijk om dat te zeggen.

22 juni 2016 om 18:41

Ik heb het over het podium wat ie krijgt. Lezen vriend!

22 juni 2016 om 20:04

Jij bent zelf niet goed bij je hoofd... Hij rijk door dat hij een in op voetballer en de sponsers is niet meer of minder... En zeker niet de media.

22 juni 2016 om 20:36

Oh ja. Sponsors geven natuurlijk heel veel geld zonder dat ze met hun merk in de media willen komen. Dus niet op tv, in bladen, langs de lijn in een tv uitzending etc. Naieveling..

23 juni 2016 om 01:54

Lees je zelf wel wat je zegt 'vriend'? Je zegt namelijk letterlijk dat ie al zijn vermogen aan de media te danken heeft... Wat dus klinklare onzin is zoals jomar3 aangaf.

Ronaldo reageert ook neit zo op de vraag maar op het feit dat er was afgesproken dat de media de spelers niet zou benaderen tijdens de wandeling en dat deze man daar schijnbaar maling aan had. het is als journalist op het ek sowieso uit den boze om spelers te benaderen de dag van de wedstrijd. Daar dienen die persconferenties voor

23 juni 2016 om 09:34

Zonder media geen exposure, geen sponsoring, geen geld. Easy as that.

en de tv bladen en media die verdienen niet aan hem.

Ik begrijp dat Ronaldo heeft aangegeven niet met de pers te willen praten. Als er dan toch een verslaggever voor je neus staat, dien je ten minste te laten zien dat je acceptabele normen en waarden hebt.

22 juni 2016 om 21:55

Je meet met 2 maten:
- Ronaldo moet in alle omstandigheden laten zien dat hij acceptabele normen en waarden heeft, ongeacht hoe de media met hem omgaat
- De verslaggever hoeft dit niet, want die mag gewoon buiten de persconferenties e.d. gewoon Ronaldo voor de wedstrijd lastig vallen, want een verslaggever hoeft geen acceptabele normen en waarden te hebben, right?

23 juni 2016 om 01:57

Precies dit. Waanzin toch? Hoe sommige mensen hier redeneren is ongelofelijk. Natuurlijk moet spelers met media om kunnen gaan maar er worden afspraken tussen beide partijen gemaakt. Als nare mannetjes als deze journalist zich hier niet aan houden moeten die speler maar een glimlach op zetten en beleefd alle vragen beantwoorden.

kunnen ze lang wachten dat gaat hij nooit doen na wat er gebeurd is in het verleden...

Mensen die hier schreeuwen dat die krant moet ophouden en andere dingen. Leuk en gezellig maar als journalist, zie je Ronaldo lopen, wat ga je als eerst doen? Je microfoon pakken en sensatie zoeken. Dat ze privé situaties publiceren boeit ze niet. Ronaldo moet zich netjes gaan dragen en niet zo arrogant.

23 juni 2016 om 01:59

Waarom moet hij zich wel netjes gedragen maar die journalist niet? Die man heeft schijt aan alle afspraken tussen de bond en de media. Denk je nou echt dat ie toevallig Ronaldo zag passeren? Nee die man was daar met opzet omdat ie wist dat de ploeg een wandeling zou maken met enkele kinderen. De bond had echter duidelijk laten weten dat de media hier niet gewenst was en dat ze later op de dag welkom waren op de persconferentie. Dat werd door iedereen gerespecteerd behalve dit heerschap. En dan moet Ronaldo zich netjes gedragen? Dat vind ik wel heel scheef. Ik had hem met microfoon en alles de plas in gegooid

Zeer logische reactie van de beste voetballer ooit.

Wat een schande ... Mensen kunnen alles roepen maar hier laat hij zich van zijn slechtste kant zien ... Een grote voetballer als hij zou nooit kunnen doen!!

Hahaha, ik vond het juist wel een mooie reactie van Ronaldo!
Bam zo dat ding uit zijn handen!

Ja hij is de aanvoerder en ja een voorbeeld voor duizenden of zelfs miljoenen, maar ook hij heeft zijn grenzen. Blijkbaar had hij al lang aangegeven niet meer met deze journalist te willen praten, aangezien die allerlei verkeerde berichten over hem en familie de wereld in stuurde, als dat waar is vind ik zijn reactie niet meer dan normaal.

En je kan zeggen wat je wil van hem, maar volgens mij is hij normaal gesproken toch echt wel professioneel genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren