Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pogba zet hotel op stelten met feestjes: ‘Who let the Pog out?’’

Laatste update:

Manchester United heeft een speciale band met het luxehotel The Lowry in het centrum van de stad. Aanwinsten die nog geen huis hebben gevonden verblijven vrijwel altijd in dat hotel: zo zit manager José Mourinho al meer dan honderd dagen in The Lowry. De Portugees heeft inmiddels gezelschap gekregen van Paul Pogba.

/

De middenvelder heeft het uitstekend naar zijn zin in het hotel, zo blijkt uit de filmpjes die hij plaatst op de sociale media. De ‘luide feestjes’ die Pogba geeft in het luxehotel hebben ook de aandacht getrokken van de Engelse roddelmedia.

Who let the Pog out”, kopt de altijd inventieve The Sun. “Het geluid is vreselijk. Er wordt continu gezongen en geschreeuwd. Ik heb geklaagd bij de receptie, maar er gebeurde niets. Het lijkt erop dat normale gasten niet meer boeien: Pogba is bekend en Manchester United betaalt veel”, zegt een anonieme hotelgast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klaag dan even bij Mourinho die pakt hem wel even aan. Kans is groot dat dit niet eens waar is, als je nagaat wie de bron is.

1 oktober 2016 om 08:50

Mocht het wel waar zijn is dit redelijk aso van Pogba.
Daarbij presteert hij ook nog eens matig voor de som geld die ze op tafel leggen.
Dus zou hij beter op tijd naar zijn nest gaan.

1 oktober 2016 om 08:57

Oh want als je fantastisch presteert is het wel goed om het hele hotel op stelten te zetten.

1 oktober 2016 om 09:48

Nee maar dan heb je meer krediet, zo werkt het nou eenmaal. Omdat United bakken vol geld binnen schuift worden ze ook niet terecht gewezen, ook dat werkt zo in de grote boze wereld, helaas.

Het eerste wat me te binnen schiet bij het zien van de foto bij dit artikel is dat hij een fijn rolmodel is voor de jeugd op deze manier....

1 oktober 2016 om 09:09

Want? Op de foto viert hij een doelpunt, wat is daar zo erg aan?
Daarnaast komt dit hele bericht uit een krant van mensen die vroeger sprookjes wilden schrijven, maar niet goed genoeg waren.. dus niet te veel vertrouwen

1 oktober 2016 om 09:11

Hij is even oud als Lingard...

1 oktober 2016 om 10:11

Ik zal je een geheimpje vertellen ' niet alles in de krant is waar' en vooral niet in de SUN.

1 oktober 2016 om 21:17

@chimo

Als wij mensen beroemdheden de taak laten om de jeugd op te voeden dan horen wij allen geen kids te nemen. Beroemdheden hebben geen rolmodel taak. Ouders hebben dat en elke ouder die dit niet beseft zal falen in het ouderschap.

Ach het komt uit de Sun.. die maken van elke mug een olifant, dus misschien heeft Paul een keer te hard gesnurkt en heeft iemand dat gehoord en nu heeft ie opeens wilde feesten.

Een anonieme klager van de 'SUN' haha geloof het zelf, weer zo'n broodje aapverhaal zonder bewijzen. We moeten echt stoppen met het geloven van deze onzin.

1 oktober 2016 om 11:11

Deze mensen hebben mensen om hun social media te runnen. Het gaat dus niet ten koste van de focus op voetbal.


Verder is populariteit op social media een bron van inkomsten. United heeft bij het bepalen van zijn prijs ook rekening gehouden met zijn social media status. Sponsors maken afspraken over hoeveel posts hij per jaar aan hun product moet wijden.


Welkom in 2016!

1 oktober 2016 om 11:52

Dat zegt helaas toch wel wat over de staat van het onderwijs.

Als je argument is dat hij zich bezig moet houden met wat belangrijk is, dan is het feit dat iemand anders zijn social media doet wel degelijk een argument. Het gaat dan nogmaals namelijk niet ten koste van die focus.

Verder doet hij gemiddeld ongeveer 1 post per dag, waarvan meer dan de helft over voetbal. Dat lijkt me geen digital overload. Zo voelt het soms misschien wel, doordat andere media al zijn berichten 282x met verschillende titels overal herposten.

1 oktober 2016 om 13:56

Jij hebt social media gestudeerd? En nog begrijp je het niet. Ik kan honderd keer per dag bezig zijn met social media en toch de focus houden op mijn werk en al mijn prive beslommeringen. Ik maak werkweken van 60 uur en heb behoorlijke verantwoordelijkheden. De focus daarop wordt niet gehinderd door social media en ook niet door feestjes.

Stiekem was Mourinho die anonieme hotelgast

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren