Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pogba: ‘Van de duurste naar de meest bekritiseerde speler ter wereld’

Laatste update:

Paul Pogba bezorgde Frankrijk tegen Australië zaterdagmiddag de winst door tien minuten voor tijd de beslissende 2-1 te scoren. De middenvelder van Manchester United wordt in eigen land vaak bekritiseerd en daar is hij niet van gediend. In een interview met Téléfoot zegt de 25-jarige creatieveling dat hij wat meer krediet had verwacht.

“Ik heb minder recht op het maken van fout dan anderen. Ik werd van de grootste transfer ter wereld (105 miljoen euro, red.) naar de meest bekritiseerde speler ter wereld”, doelt Pogba ook op de negatieve geluiden die hij regelmatig te verduren krijgt in de Engelse pers. De middenvelder erkent evenwel dat het optreden tegen Australië beter kon: “Zoals de coach (Didier Deschamps, red.) zei: we moeten beter.”

Fabio Capello, voormalig trainer van onder meer AC Milan, AS Roma, Juventus, Real Madrid en de nationale ploeg van Engeland, is als analyticus bij Mediaset ook kritisch op Pogba: “De waarheid is dat Pogba het verschil maakte in Italië (bij Juventus, red.), maar niet in Engeland of bij zijn land. Vanwege zijn fysieke kracht lijkt hij voor ons onmogelijk om te bedwingen.”

“Maar wanneer hij ergens anders speelt, wordt hij als ‘normaal’ beschouwd. Ik ben van mening dat Juventus een fantastische deal heeft beklonken als ik naar de transfersom kijk”, besluit de Italiaan. Zlatan Ibrahimovic liet al weten dat hij de kritiek op Pogba hekelt: “Ik heb met hem gewerkt en het is een echte professional. Als ik dan al die kritiek zie van iedereen: pure jaloezie. Want hij verdient meer dan dat zij doen.”

Verwacht jij dat Frankrijk de halve finale op het WK bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zie je maar weer dat een hype ook negatieve zaken meeneemt. Hij kan er echter zelf niks aan doen. Maar de hype die zijn carriere maakt neemt ook zaken mee niet zo leuk zijn.

Vind het eigenlijk een vrij matige speler, en dan niet zozeer door die transfersom. Doet een hoop fout met dat rare gepingel van hem, ondanks dat ie nog wel eens (maar niet buitensporig vaak) een goal maakt.

17 juni 2018 om 12:43

Matig? Die jongen heeft zoveel talent maar iedereen praat maar met de menigte mee. Als je hem al matig vind wat vind je dan van de eredivisie en het Nederlands elftal?

17 juni 2018 om 13:06

Ook matig, dat verandert mijn standpunt geenszins.

Gisteren was het gewoon echt slecht van zijn kant, hij moet veel directer spelen. Ik geloof heus wel dat hij talent heeft, maar op deze manier verprutst hij het totaal.

17 juni 2018 om 13:27

Met talent alleen red je het niet. Pogba is niet matig, maar het is ook geen absolute topspeler. Men moet hem gewoon eens beoordelen op wat hij laat zien. Je zegt zelf dat men met de menigte meepraat als iemand hem als 'vrij matig' bestempelt, maar mensen die zeggen dat hij zo ontzettend veel talent heeft doen eigenlijk hetzelfde.

Pogba is een hele goede speler, maar heeft niet de kwaliteiten om een ploeg structureel op sleeptouw te nemen. Daar heeft hij het inzicht niet voor en ook mentaal is er wel wat op aan te merken. Echter verwacht men dat wel vanwege z'n prijskaartje en dan zijn de verwachtingen onrealistisch hoog.

17 juni 2018 om 13:59

Het probleem is juist dat hij niet wordt beoordeeld op wat hij laat zien. Heeft al 2 jaar geweldige stats, maar wordt doorgaans toch een matig voetballende youtuber genoemd.

17 juni 2018 om 16:51

@dante

Men verwacht een doelpunten- /assistenmachine voor 105 miljoen euro en daar word hij op beoordeeld. Ik ben geen fan van de speler Pogba, maar matig is hij natuurlijk niet. Echter is het ook geen absolute topspeler.

17 juni 2018 om 23:32

Nou ik vind (vrijwel) de gehele Eredivisie ook matig wanneer je ze op het absolute topniveau beoordeelt. En dat is toch het podium van Pogba.

Qua talent is Pogba een van de meeste getalenteerde middenvelders ter wereld. Hij moet gewoon beginnen spelen naar zijn kwaliteiten en niet met Ronaldinho-achtige taferelen beginnen waar ie door 3-4 man wil dribbelen. Daar ligt zijn kracht niet en hij heeft daar ook de handelingssnelheid en techniek niet voor. Als ie eindelijk zou doen wat er van hem gevraagd wordt zou hij zeker tot een van de beste box-to-box spelers behoren. Te vaak maakt hij foute keuzes op het veld.

Heb een stukje gezien van de wedstrijd... Wat was deze man slecht. Het duurt drie tellen voordat hij een keer de bal aangenomen heeft en hij staat er bij voorbaat al verongelijkt bij. Nota bene Kanté had meer dreiging naar voren, terwijl hij de controlerende rol krijgt. Op AM hoort Fekir en anders Thauvin de voorkeur te krijgen. Op CM naast Kanté heb je dan de keuze uit verschillende spelers, maar de keuze voor Tolisso ipv Pogba zou mij niks verbazen. Kortom, Pogba banken zou voor mij een realistische keuze zijn.

17 juni 2018 om 13:31

Fekir had meer balverlies geleden in de minuten dat hij speelde dan Pogba.

17 juni 2018 om 14:08

Precies dit dus! Helemaal met je eens. Pogba hoort niet in de basis maar Deschamp heeft geen lef om het merk Pogba op de bank te laten.

Men verwacht gewoon veel te veel van hem en daar is Pogba zelf wellicht een beetje in gaan geloven. Pogba is gewoon een dynamische box-to-box speler met een bovengemiddelde techniek. Pogba is een goede speler, maar hij kan een ploeg niet structureel op sleeptouw nemen. Dat is gewoon niet zijn manier van spelen en bovendien mist hij daar de kwaliteiten en het overzicht voor.

Echter is de kritiek aan zijn adres soms wel heel erg hevig en dat snap ik eigenlijk niet. Zelfs z'n kapsel wordt erbij gehaald en dan gaat het naar mijn mening veel te ver. Dat heeft namelijk werkelijk niets met z'n voetbalkwaliteiten te maken. Het probleem is dat er bepaalde verwachtingen bij z'n prijskaartje zijn en daar is hij nu de dupe van.

17 juni 2018 om 16:07

Dit inderdaad. De man is zichzelf gaan zien als de nieuwe Zidane terwijl daar helemaal zijn kracht niet ligt.

17 juni 2018 om 17:03

Teveel? 1 van de beste betaalde spelers bij 1 van de grootste clubs ter wereld. Als hij (forse) kritiek niet leuk vindt moet ie lekker bij bal-op-het-dak 3 gaan spelen. Maar sommige spelers zijn verslaafd aan de aandacht op social media. Ja dat is een uitlaatklep van mensen dus dat is soms ongefundeerd en bikkelhard. Dan ga je toch gewoon die vrijgekomen tijd aan iets anders besteden?

Maar kom op, gaan we echt medelijden hebben met iemand die kan doen wat hij wil en de meest mooie baan ter wereld heeft?

Was gister echt drama. Probleem is gewoon dat Pogba op zijn best is als hij meters kan maken. Tegen verdedigende ploegen, heb je weinig aan die kwaliteit en dan gaat ie vooral lopen en dingen doen, die hij niet kan. Bij Juve kon ie meters maken aangezien juve net iets meer terugzakte.

Hij kan misschien niet met die druk omgaan die om zijn schouders hangt. Het prijskaartje heeft hij zelf niet bepaald.

Heb hem vorig jaar in de Europa League finale in Real Life aan het werk gezien en wat was ik onder de indruk van zijn verschijning. Met zijn athletische bouw kan hij mits hij naar zijn kwaliteiten gaat spelen nog steeds een absolute topper worden!!

Tja, de meest overschatte speler ter wereld en dus bijgevolg ook de meest bekritiseerde. Men verwacht dingen van hem die hij niet kan. Het domme is dat hij die verwachtingen ook deels in de hand werkt door veel te veel en veel te mooie dingen te willen doen ipv simpel te voetballen.

In ieder artikel waar ik de comments lees stijgt mijn verbazing iedere keer weer.. werkelijk iedere maal herhaalt iedereen elkaar met termen als ''matige speler, overschat, slecht'' en meer.

Zijn statistieken voor United zijn minstens vergelijkbaar met de Bruyne terwijl de Bruyne in een veel beter team speelt en de Bruyne wordt constant opgehemeld. Gisteren voor Frankrijk had hij de assist waar de penalty uit volgt en zonder hem was het Franse tweede doelpunt nooit gevallen. In een middenveld met Kante, Pogba en Toliso was hij de enige speler die voor creativiteit zorgde. Hij speelde niet eens op zijn favoriete positie en toch was hij de meest beslissende speler op het veld. Het was niet eens een goede wedstrijd voor hem maar toch was hij betrokken bij beide doelpunten.

Het argument dat hij simpeler moet spelen is ook zo belachelijk.. lekker tikjes breed geven terwijl Pogba in staat is (en ook heeft gedaan) om het hele middenveld over te steken met een enorme rush.

Pogba zou werkelijk in ieder team ter wereld mee kunnen doen en bepaalde dingen doen die geen andere speler in de wereld kan doen. Er is geen speler ter wereld die techniek, inzicht en kracht combineert zoals Pogba. Helaas is hij wel overschat, een matige speler en kan hij er eigenlijk helemaal niets van...

17 juni 2018 om 16:39

Statistieken vergelijkbaar met de Bruyne? Nee. De Bruyne heeft 21 assists en 12 goals in 4189 minuten, Pogba 6 goals en 12 assists in 2879 minuten. Dat is ongeveer de helft, in een derde minder speeltijd.

Pogba is gewoon geen AM, ik vind het niet vreemd dat in een middenveld met Tolliso, Kante en Pogba alles van Pogba moet komen, in een middenveld zonder echte AM moet het wel van een van je centrale middenvelders komen. Zet daar Fekir of Lemar neer, en Frankrijk speelt gelijk een stuk soepeler omdat je dan een echte AM hebt.

Door zo'n hoge transfersom verwacht iedereen ook gewoon een eindproduct, en niet een speler die zich nog hard aan het ontwikkelen is. En, als ik eerlijk ben, heeft hij zich sinds hij weg is bij Juve niet heel erg meer verbeterd.

Inmiddels is zijn prijskaartje toch niet heel bijzonder meer,in zijn team heeft hij twee spelers,die jonger zijn en duurder waren. dembele en mbappe gingen ook beide voor ruim 100 miljoen naar een topclub met veel druk en die lijken er minder last van te hebben.

18 juni 2018 om 09:03

Denk niet dat Dembele er minder last van heeft. Die presteert aanzienlijk minder dan Pogba. Wordt alleen niet constant afgezeken. Misschien wel omdat hij minder vaak naar de kapper gaat.

Het zijn wij die hem bombardeerden als wereldvoetballer en de nieuwe topper die kans maakt op een gouden bal, allemaal onzin natuurlijk. We moeten hem oordelen op zijn kwaliteiten en dat is dat hij een goeie speler is die nuttig kan zijn voor het team. Niet meer en niet minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren