Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pogba trots op Sparta-broer: ‘Het is lastig om Mourinho over te halen’

Laatste update:
/

Mathias Pogba was zaterdagavond van grote waarde voor Sparta Rotterdam in het duel met AZ. De invaller tekende vlak voor tijd voor de gelijkmaker en redde daarmee een punt voor de Rotterdammers. De aanvaller kreeg na afloop direct een berichtje van broer Paul, de middenvelder van Manchester United. “Paul is trots op me”, vertelt Mathias.

Paul Pogba speelde zaterdag teleurstellend gelijk tegen Stoke City (1-1). De duurste voetballer aller tijden werd wat opgevrolijkt door zijn broer, die met zijn eerste doelpunt voor Sparta een punt van AZ afsnoepte. “Hij feliciteerde me direct na de wedstrijd via WhatsApp”, vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. “We zijn er altijd van overtuigd gebleven dat mijn eerste doelpunt vanzelf zou komen, maar het is wel lekker als-ie dan uiteindelijk valt. En dan ook nog eens op zo’n belangrijk moment.”

Pogba wist zich tot zaterdag nog niet te onderscheiden bij Sparta. Nu de ban gebroken is, hoopt de 26-jarige Mathias dat zijn drie jaar jongere broer een keer komt kijken op Het Kasteel. “Het zou mooi zijn als Paul me een keer in het echt kan komen bekijken, maar dat is moeilijk in te plannen”, klinkt het. “Hij is natuurlijk ook gewoon elke dag aan het werk bij Manchester United. En het is lastig om Mourinho over te halen om Paul een dag vrij te geven om naar Rotterdam te komen. Dat kan niet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch mooi zo die 3 broers. Lijkt me wel lastig ook hoor, dat je als oudere broer zo blij kan zijnmet het compliment vanje jonge broertje.

Je broertje behoort tot de beste spelers van de wereld. En jij moet het doen met invalbeurten bij Sparta. Toch heel leuk om dan te horen dat diefamilie band zo sterk is en ze elkaar volgen.

23 januari 2017 om 10:34

Ook ik ben de oudere broer van 3 broers, en het is gewoon altijd een fijn gevoel als je een compliment krijgt van je directe omgeving. Juist de mensen in die directe omgeving zeggen het minst, omdat ze toch al trots en blij voor je zijn. Maar als zij het dan toch zeggen, is het gewoon een feel good moment.

On: Ik zag toevallig de samenvatting (ik kijk bijna nooit Eredivisie) en hij zou zo op proef kunnen bij United. Super-sub als Ibra niet presteert.

23 januari 2017 om 16:46

@capis, hangt heel erg van de onderlinge band af, en van de persoonlijkheden. Er zijn er die zich heel hun leven ergeren aan hun plek in de schaduw. En er zijn er die het allemaal prima vinden en die gewoon blij zijn voor elkaar, ook al is het niveauverschil groot.

Ligt er ook aan waar je vandaan komt. Als je in je thuisfront moeilijke tijden hebt gehad, dan kan het ook zomaar zijn dat iedereen gewoon zielsgelukkig is dat je nu in staat bent om een mooi leven te leiden. Een leven als profvoetballer bij Sparta is dan echt geen straf.

Toen ik de titel last " Het is lastig om Mourinho over te halen'' dacht ik eerlijk gezegd dat Pogba probeert zijn broer naar Manchester te krijgen.

23 januari 2017 om 09:52

Ik wil niet heel optimistisch doen na zijn doelpunt maar ik denk dat Mathias Pogba het niveau van Manchester United best aankan. We hebben afgelopen weekend gezien dat hij kan koppen, snelheid heeft en grote wedstrijden kan beslissen. Groot talent!

PS. Ik dacht inderdaad even hetzelfde trouwens. Zou toch leuk zijn...

23 januari 2017 om 16:21

lol serieus? Ik hoop dat dat sarcasme was want Mathias is echt niet van t niveau Manunited en zal dat ook nooit worden. Hij zou eventueel misschien subtop en heel misschien top halen in de Eredivisie als hij het uitstekend doet bij Sparta. Hij is al 26 en mag zich gaan bewijzen bij Sparta. Misschien over een seizoen of 2 naar Utrecht of Vitesse. Het moet wel heel erg vreemd lopen dat hij bij een club als Manunited eindigt.

Zou een mooi circus worden, Pogba ergens op de tribune bij Sparta Ik zou het vooral niet aankondigen en onopvallende kleding aantrekken enzo. Maar de kans op herkenning blijft groot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren