Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pogba lovend: ‘Hij is hard op weg om een legende te worden, zoals Zidane’

Laatste update:

Dankzij een 1-0 zege op België bereikte Frankrijk afgelopen week de finale van het WK. Daarin treffen les Bleus Kroatië, dat reeds drie keer minimaal 120 minuten nodig had om een ronde verder te komen. Paul Pogba zegt in gesprek met Marca niet te weten of de Kroaten daardoor in het nadeel zijn in de eindstrijd.

“Ze zullen alles geven, maar ik weet niet of ze in het nadeel zijn. In de wedstrijd tegen Engeland gaven ze niet op”, stelt de middenvelder van Manchester United, die zich lovend uitlaat over Antoine Griezmann. “Hij is hard op weg om een legende en een icoon te worden, zoals bijvoorbeeld Zinédine Zidane. Antoine is heel geliefd in Frankrijk en bewijst op het veld een geweldige speler te zijn.”


“Ik weet nog hoe de vakantie was na het EK van 2016 en dat wil ik niet nog eens meemaken. We weten hoe verliezen in de finale smaakt”, vervolgt Pogba. “Kroatië werd nog nooit wereldkampioen en zal dat dus graag willen worden. Maar ik ben ook nog nooit wereldkampioen geworden en wil het WK ook graag winnen. Op het EK dachten we dat we er al waren nadat we Duitsland in de halve finale hadden verslagen, dus die fout mogen we nu niet nog een keer maken."

“Zij weten ook dat ze nog maar één zege verwijderd zijn van de wereldtitel. Ondanks die drie verlengingen zullen ze er klaar voor zijn en evenveel lopen als in de andere wedstrijden hier in Rusland”, voegt Samuel Umtiti toe. De verdediger van Barcelona hecht weinig waarde aan de Belgische kritiek op de speelstijl van Frankrijk. “Wij weten dat de finale halen het belangrijkste is. Nu gaat het er alleen nog om dat we de wereldtitel winnen.”

Wie wint de WK-finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oei oei oei daar zal nog veel voor moeten gebeuren, en ik denk wel dat Frankrijk de finale gaat winnen, maar zelfs dat zou Griezmann wat mij betreft nog lang niet naast Zidane zetten. Zidane en Platini zijn de ultieme Fransen, daar zit Griezmann nog ver vanaf.

12 juli 2018 om 14:21

Zidane maakte in de herfst van zijn carrière Frankrijk nog bijna op zijn eentje wereldkampioen. Die wedstrijd tegen Brazilië staat nog altijd op mijn netvlies gebrand. De vergelijking Griezmann-Zidane gaat echt niet op, Grizzi is dit WK erg onzichtbaar imo.

12 juli 2018 om 14:25

Inderdaad, de beste mannen bij dit Frankrijk vind ik vooral Pogba zelf, Varane, Lloris en Mbappe.

12 juli 2018 om 14:26

Ik denk dat je Kante bent vergeten, voor mij toch de Mvp.

12 juli 2018 om 14:27

Kante in plaats van pogba dan klopt jouw lijstje. Ook al is het jouw mening Haha

12 juli 2018 om 14:30

Boreal

Ik ben er nog wel wat vergeten denk ik, Kante mag er zeker ook bij maar Pogba ook hoor, speelt een ijzersterk toernooi.

12 juli 2018 om 14:33

Griezmann is nooit echt zichtbaar geweest voor Frankrijk. Hij is 1 van de vele goede spelers, niet de ster zoals mensen denken.

12 juli 2018 om 14:55

De allerbelangrijkste schakel is Kante. Kante doet spelers als Pogba en Matuidi goed lijken. Daarna Mbappe.

12 juli 2018 om 15:09

In de herfst van zijn carrière?? Hij was in 1998 pas 26! Toen begon het voor Zidane pas echt

12 juli 2018 om 15:20

'goed lijken' Kante is erg belangrijk en laat ze zeker beter spelen, maar nu doe je net alsof het twee koekenbakkers zijn die zonder Kante niet goed zijn.

12 juli 2018 om 15:21

@sufridor
Hij doelt uiteraard op 2006 waar hij de man van het toernooi was geworden als hij die kopstoot niet uitdeelde en Frankrijk de penaltyreeks had gewonnen.

12 juli 2018 om 15:21

Ik had het over het WK in 2006 waar ie Frankrijk elke wedstrijd op sleeptouw nam.

12 juli 2018 om 16:00

Pogba was tegen België vele malen belangrijker dan Kanté, hij speelde namelijk op zowel zijn eigen positie als die van Kanté. Ongekend hoeveel ballen hij heeft veroverd en hoe hij bikkelde. Hij heeft misschien 1 kopduel van Fellaini verloren en haalde alles weg. Vervolgens stond hij 20 seconden later alweer in de zestien aan de overkant om betrokken te zijn bij een aanval en even later haalde hij in zijn eigen zestien alweer een bal weg. Hij bleef maar gaan en was de man of the match in mijn ogen. Dat had niets met Kanté te maken.

12 juli 2018 om 14:39

Hij zal er niet eens in de buurt komen.
Platini heb ik niet echt zoveel zien ballen als Zinedine.. maar Zidane was echt een zwaar genot om naar te kijken. Zijn Skillz spatte er echt vanaf. Men doet hem ook immers vaak te kort vind ik door hem niet vaak op te noemen als we grote spelers opnoemen.
Die intelligente man behoort makkelijk tot de top 10 beste middevelder aller tijden!

12 juli 2018 om 15:06

Takemehome // Het is ook geen makkelijk lijstje om te maken. Het is al lastig om een speler als Zidane te vergelijken met grootheden van nu. Laat staan de legendes van vroeger als Platini, Zico, Baggio, Laudrup etc.

De naam die ik vaak nog het meeste mis in lijstjes is die van Scholes. Door conculegas van het hoogste niveau vaak genoemd, maar door vele niet erkend.

12 juli 2018 om 14:53

Grote leiders op het middenveld, beide de Dirigenten van het Franse team in hun tijd, een succesvolle tijd. Griezmann is een ander type speler, aanvaller, neus voor de goal, geen Dirigent. Geen vergelijking. Vaak wordt de aanvaller niet de leider. Oranje van ‘88 bv...van Basten werd uiteindelijk de ster, maar Gullit was de leider.

Ik snap alleen niet dat frankrijk met zoveel kwaliteit gekozen heeft voor zo'n verdedigende tactiek

12 juli 2018 om 14:21

Ja dat is omdat voetbal een soms een schaakspel is.,ooit zelf gevoetbald ?

12 juli 2018 om 18:48

Maar 13 jaar ik heb het niet alleen over tegen belgie ze hebben al het hele toernooi een verdedigende opstelling terwijl ze een van de beste teams zijn

12 juli 2018 om 14:22

Ze hebben ontzettend sterke verdedigende kwaliteiten en aanvallend griezmann die countert bij atletico en mbappe die ontzettend snel is. Daarbij zijn hun backs niet de backs die ze normaliter in de basis hebben dus dat is een zwakte. Verder ben ook ik van mening dat het niet de meest aantrekkelijke manier is om te spelen...

12 juli 2018 om 14:25

Wat moest Frankrijk anders doen? Ze stonden 1-0 voor, waarom zouden ze dan nog aanvallen en voor de 2-0 gaan? Het is misschien erg voorzichtig en laf maar het is wel zeker efficiënt en je wint er prijzen nog mee ook. Daarnaast, tegen België ruimte weggeven is vragen om problemen.

12 juli 2018 om 14:28

Ik vind het niet leuk, zelfs frustrerend, maar ik begrijp het wel. Voetbal is tegenwoordig een commercieel gebeuren, alles draait om 'niet verliezen' en ook de toplanden sluiten ieder risico uit. Maakt zo'n toernooi helaas niet leuker.

En die vergelijking die Pogba maakt... tja, onzin natuurlijk. Griezmann mag Zidane z'n veters nog niet strikken. Maar dit soort onzinnige complimenten worden nu eenmaal uitgedeeld als de sfeer goed is en er gewonnen wordt.

12 juli 2018 om 23:09

Het is wel logisch dat Frankrijk zo is gaan spelen, ook al was Deschamps het nooit van plan. Griezmann is het gewend bij Atletico, Mbappé kan zijn snelheid benutten, Pogba krijgt meer ruimte, en de verdediging was een lek mandje.

Ik vind Griezmann maar aardig tegenvallen tot nu toe. Misschien doet hij dat in opdracht van Deschamps maar ik zie hem vaak kiezen om terug te spelen ipv aanvallende keuze te maken. Met name tegen Argentinie was er een moment liepen ze met z’n vieren tegen twee verdedigers van Argentinie maar hij koos ervoor om helemaal terug naar de verdediging te spelen. Laffe instelling dit Frankrijk, doe mij maar Zidane daar als bondscoach en dan rollen ze alle teams op met aanvallend mooi voetbal!

12 juli 2018 om 14:34

Hij speelde niet veel beter tijden het EK2016, alleen scoort hij altijd wel.

Gewaagde uitspraak, Griezzy is misschien wel een van de grote namen van dit Franse elftal maar ik vind hem toch niet uitblinken dit WK. Afgelopen seizoen met Athletico was hij ook lang niet altijd de uitblinker.

Als Pogba hier zou doelen op Mbappe zou ik het enigszins begrijpen, die jongen heeft meer potentie dan Griezmann en kan (mits hij de stijgende lijn blijft voortzetten) wel tot de categorie van Zidane komen.

12 juli 2018 om 14:22

Eerder op niveau van Henry bedoel je.

Griezmann zal een legende en icoon kunnen worden, daar niet van, maar nooit zoals Zidane. Zidane is het boegbeeld van een generatie, niet louter onder het Franse volk maar generaties over de gehele wereld. Hij heeft finales beslist, leiderschap en karakter getoond en prestaties afgeleverd dat tot op de dag van vandaag uniek zijn.

12 juli 2018 om 14:28

Zijn balcontrole,techniek en klasse zijn echt ongeëvenaard. Zo elegant en soepel aan de bal, een van de beste middenvelders ooit imo.

12 juli 2018 om 14:35

Misschien voor Atletico, bij Frankrijk zie ik ze wel vaker van dit kaliber voorbijkomen.

12 juli 2018 om 14:38

Ja daarom, hij heeft nog een WK finale, 1 EK en misschien 1 WK te spelen, dus wie weet.

Als Frankrijk dezelfde tactiek gaat spelen als tegen Belgie. Ik noem het de Rusland-Spanje tactiek, wordt het niet alleen een dodelijk saaie finale maar ook niet om aan te zien.
Hoop dat Kroatie snel gaan scoren zodat Frankrijk het spel moet gaan maken, dan wordt het leuk

Griezmann is nog laaaaang niet van die status en zal het denk ik ook nooit bereiken. Ik vind Griezmann goed, maar hij hoort imo echt niet bij de beste spelers ooit van Frankrijk. Ik vind hem zelfs redelijk overschat.

Meent hij dit nou serieus?? Vind Griezmann misschien wel een van de slechtste spelers van dit Frankrijk, dit WK. Had veel meer verwacht van hem..

12 juli 2018 om 20:06

Hij speelt uitstekend in teamverband. Blinkt niet uit, maar zeer balvast en tegen bijvoorbeeld België kreeg Frankrijk met regelmaat ruimte door slimme hakjes, tikjes etc. Ondanks dat hij niet opvalt, speelt hij echt prima.

Zidane wordt je niet. Pogba moet de situatie niet romantiseren.

Zidane is een uitverkorene geweest. Ondanks alle meedogenloze, vlijmscherpe kritiek van al die Franse autoriteiten, journalisten, filosofen en zelfs academicussen.

Griezmann zal nooit op het niveau van Zidane opteren.

Ik vind griezmann juist heel zakelijk spelen. Geeft de bal alleen maar aan dezelfde kleur en werkt zich kapot. Heeft al een paar goals meegepakt(penalty's) Ik vind hem wel goed, maar valt hij niet op in creative zin, maar meer op als een simpele werkpaard die de bal altijd naar de juiste kleur speelt. Geef hem een 7. Hij doet gewoon niks wauws, maar speelt zeker niet slecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren