Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pogba: ‘Ik ben realistisch over het feit dat dit misschien mijn laatste WK is’

Laatste update:

Paul Pogba wist met Frankrijk de eerste twee groepsduels op het WK te winnen, van Australië (2-1) en Peru (1-0). De 25-jarige middenvelder van Manchester United kreeg in aanloop naar het toernooi de nodige kritiek, maar hij zegt zich daar nu niks van aan te trekken. Pogba stelt dat hij momenteel geniet van het toernooi in Rusland.

“We spelen nu een WK en misschien is het wel mijn laatste, niemand weet het. Ik geniet enorm van dit toernooi en vergeet de kritiek die er was. Op het veld geef ik het antwoord daarop. Ik doe mijn uiterste best voor dit shirt, voor het team, voor Frankrijk. Ik wil dit WK heel graag winnen”, wordt Pogba tijdens een persconferentie geciteerd door verschillende Franse media. Les Bleus nemen het in het laatste groepsduel op tegen Denemarken.

“Ik ben realistisch over het feit dat dit misschien mijn laatste WK is. We weten nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren”, vervolgt de middenvelder van Manchester United. “Misschien raak ik geblesseerd of zijn er op dat moment spelers die beter presteren dan ik. Ik hoop natuurlijk dat dit niet mijn laatste WK is, maar sommige spelers maken zo’n toernooi niet eens één keer mee in hun carrière.”

Pogba laat zich tevens lovend uit over Kylian Mbappé, die volgens hem een groot talent is. “Dat kan iedereen zien. Hij is zich nog steeds aan het ontwikkelen. De laatste tijd is er veel voor hem veranderd, omdat hij bekritiseerd wordt als hij niet scoort. Zijn taak is niet alleen om te voetballen en plezier te maken, maar ook om mensen die negatief over hem praten de mond te snoeren.”

Vind jij de kritiek op Paul Pogba terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige WK? hij was er 4 jaar geleden ook al bij!
Kritiek is volkomen terecht want hij wandelt alleen maar over het veld.
Frankrijk moet veel beter voor de dag komen willen ze wat betekenen op dit WK.

24 juni 2018 om 12:56

Hij heeft het over sommige spelers die maar een keer een wk mee maken. Daarbij bedoelt ie uiteraard niet zichzelf

24 juni 2018 om 13:00

Er is ma een man die wandelt en dat is Messi. Pogba wandelt niet, voor hem is een stap, 5 stappen van de meeste spelers Haha nee zonder grappen, men moet zelf weten hoe zij pogba bekristiseren. Ik ben enorm blij om te zien dat hij gewoon zijn ding blijft doen, pure respect en wens hem veel succes toe, behalve tegen Madrid natuurlijk.

Wat valt deze jongen tot nu toe tegen zeg, was echt een pareltje bij Juventus, maar het komt er daar naar sporadisch nog maar uit. Heeft tot nu toe zijn potentie niet waar gemaakt, en ook op dit wk vind ik hem tot nu toe zeer slordig. Vind het heel zonde want ben echt een groot fan van hem, en hoop ooit weer de pogba van Juventus te zien.

24 juni 2018 om 13:06

Was ie bij Juve echt zo goed, of vooral heel opvallend qua uitstraling? Volg de Serie A zelf niet echt, dus ken m pas vanaf z'n ManU-terugkeer

24 juni 2018 om 15:19

Hij was bij juve echt zo goed. Dat middenveld met Pirlo, Marchisio, Pogba en Vidal was perfect op elkaar ingespeeld. Dat middenveld besliste wedstrijden. ( natuurlijk ook de rest van het team ) maar het middenveld was het belangrijkste aspect.

24 juni 2018 om 16:28

@Aad en Linkinpark
Hij was helemaal niet zo goed. Pogba is in Italie altijd groter gemaakt dan wat hij was. Van de 4 spelers die jij noemt linkin was Pogba de minste, Vidal de beste, Pirlo de geniaalste. Maar handelingssnelheid werd in italie niet van Pogba verwacht.. dus dan kon hij en zelfs een wat oudere Pirlo lang mee. Natuurlijk heeft hij veel kwaliteiten.. maar met een beetje jagen op hem is hij de bal snel kwijt. Nooit begrepen waar de hype rondom hem vandaan komt. Ofwel.. het schijnt dat vooral zijn marketingwaarde door zijn bijdrage in de social media heel hoog ligt. Niet vanwege het voetbal dus.

De trainer die Rabiot thuislaat voor pogba kan dit niet vanwege de voetballende kwaliteiten hebben gedaan.

Wel een keurige interview. Het is niet een ieder gegund dit mee te maken. Ik gun het hem van harte.

24 juni 2018 om 15:22

Bij Juventus werd niet van hem verwacht het team op sleep touw te nemen. Waardoor hij gewoon vrij was in zijn spel. Deed zijn taken en bracht soms wat extra. Nu word hij als leider gezien en word er iedere wedstrijd iets verwacht en anders een hele lading kritiek over zich heen. Waardoor hij wanneer hij wel goed speelt hij meteen zijn gram wilt halen wat overigens ook weer averechts werkt.

vind ik niet. Messi wandelt over het veld, Pogba had in de eerste 2 wedstrijden een belangrijk aandeel in de zeges van Frankrijk.

24 juni 2018 om 13:12

@hangover96

zeker, Pogba was nog niet superindrukwekkend maar ik vond het wel een van de betere spelers aan Franse kant de afgelopen 2 wedstrijden. heel dat elftal draait nog niet echt op dit moment, al zal dat wel gaan gebeuren in het verloop van het toernooi gezien de aanwezige kwaliteit

24 juni 2018 om 16:33

@Japie
Ik vind dat Pogba net de reden is dat heel dat elftal niet draait. Hij moet de verbinder zijn. Hij moet temporiseren en versnellen wanneer het moet. Hij hoort het middenveld naar zich toe te trekken. Hij dient het spel te verplaatsen en de aanvallen te regisseren.

Naar mijn mening zijn dit allemaal dingen die hij niet kan. Niet per se omdat hij geen goede voetballer is. Maar hij heeft dat inzicht niet en heeft hij die handelingssnelheid niet.

Het komt wel goed met Pogba, ik vond hem tegen Peru al beter speler dan tegen Australie. In zijn spel zie je gewoon de druk om beslissend te zijn en acties te maken als hij gewoon simpeler zou spelen en beter weet wanneer hij zijn momenten moet kiezen zou het al heel wat beter gaan. Frankrijk moet eigenlijk nog uit de startblokken komen maar gezien de kwaliteit die er is moet dat gewoon goedkomen, alleen heel erg jammer dat Payet er niet bij is, zijn enthousiasme en onberekenbaarheid voegt normaal echt iets toe aan deze ploeg.

24 juni 2018 om 13:12

Klopt, ik denk zelf dat dat powervoetbal juist tegen de “kleine” landen niet werkt. Ik denk dat wanneer ze tegen landen als Duitsland of Belgie moeten de spelers veel beter voor de dag komen, ik vond Matuidi ipv Tolisso op het veld al een flinke verbetering.

24 juni 2018 om 16:34

@Hangover
Kijk daar zeg je me wat. Payet... dat is nou echt een wereldklasse speler.

Als Pogba gewoon iets meer zou spelen als Busquets zou hij een top 3 middenvelder zijn. Elke keer een actie voordat je de bal afspeelt is gewoon extreem irritant en vertragend. Als hij het spel sneller zou verleggen en het tempo van z'n team weet te bepalen is hij wereldtop.

Pogba speelt een goed WK. En hij heeft een normaal kapsel. Zijn doelpunt is hem afgenomen, maar duidelijk is dat Pogba alsnog die goal gaat scoren dit WK.

Wel mooi van Pogba, zo down-to-earth hier. Lijkt mij ook fantastisch, maar ook gek, dat ene moment dat je er miet staan. Het kan zo maar over zijn..

Hij heeft gewoon een erg nonchalante houding, denk mede door dat huppeltje wat hij heeft. In combinatie met zijn hoge transfersom én de vele kappersafspraken maken van hem een makkelijk doelwit wanneer hij niet naar kunnen presteert. Hoewel het niet helemaal eerlijk is, is het wel onderdeel van zijn vak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren