Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Plotse trainerswissel plaatst langer verblijf bij United in ander perspectief

Laatste update:

De aanstelling van Thomas Tuchel als nieuwe hoofdtrainer van Bayern München kan mogelijk van grote invloed zijn op de toekomst van Marcel Sabitzer. De Oostenrijker kwam onder Julian Nagelsmann amper aan spelen toe bij der Rekordmeister, waardoor een langer verblijf bij Manchester United niet werd uitgesloten. De komst van Tuchel plaatst de kansen voor Sabitzer echter in een ander perspectief.

Sabitzer kwam dit seizoen onder Nagelsmann slechts vijftien keer in actie namens Bayern, waarvan zeven keer als basisspeler. Erik ten Hag besloot hem, door een langdurige blessure bij Christian Eriksen, daarop uit zijn lijden te verlossen door hem op huurbasis naar United te halen. Volgens Fabrizio Romano wil Sabitzer zijn carrière graag voortzetten onder Ten Hag, maar daar zou Tuchel een stokje voor kunnen steken.

De 49-jarige Duitser kan namelijk beslissen om Sabitzer definitief terug te halen naar de Allianz Arena, eens temeer omdat United geen optie tot koop heeft bedongen bij de onderhandelingen. De kansen onder Nagelsmann leken voorgoed verkeken voor de 69-voudig Oostenrijks international, maar dat betekent niet dat er geen toekomst voor hem is bij de Duitse recordkampioen. Waarschijnlijk wordt in mei of juni een definitieve beslissing genomen over de toekomst van Sabitzer. Zijn contract bij Bayern loopt nog door tot medio 2025.

Sinds zijn komst naar Old Trafford heeft Sabitzer de deur naar een definitieve overgang altijd op een kier gehouden. De samenwerking met Ten Hag ervaart hij als bijzonder prettig, net als zijn rol in het elftal en de band met de rest van de selectie. Sabitzer kwam tot dusver negen keer in actie in alle competities, waarin hij één keer wist te scoren. "Ik ben erg blij deel uit te maken van dit team en deze club, ik voel me erg welkom. We zullen zien wat er in de zomer gebeurt", zei de middenvelder onlangs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

is voor tijdelijk een goede oplossing bij man utd, maar niet meer dan dat.
zit denk ik net onder het niveau dat man utd uiteindelijk wil nastreven, zelfde geldt voor bayern.
sabitzer verzet wel veel werk en komt daardoor opzich op het hoogste niveau wel aan zijn speelminuten, maar zou hem liever bij een club net onder dat niveau wekelijks willen zien. heb het gevoel dat hij dan toch wat meer kan toevoegen.

Wat mij betreft verkopen we hem voor een miljoen of 20. Dan kunnen we dat weer investeren in het binnen halen van Ruben Neves.

31 maart 2023 om 14:07

En wie is "we" hier? Want de enige die 'm daadwerkelijk kan verkopen is Bayern, en die hebben Ruben Neves ook totaal niet nodig.

31 maart 2023 om 19:04

Met “we” bedoel ik Bayern. Jawel, voor nu hebben we enkel Kimmich als echte VM. Als Kimmich uitvalt hebben we een probleem, want geen enkele speler kan die rol goed vervullen. Goretzka is meer een box-to-box. Als we Neves erbij halen hebben we meer opties op die positie.

Prima rotatiespeler die ik graag zie blijven, aantal klassen beter dan Mctominay bijvoorbeeld. Multifunctioneel dus ideale 12e man.

Wat ik mij vooral afvraag is of Konrad Laimer nu Nagelsmann er niet meer is nog steeds van Leipzig naar Bayern gaat. Zo niet is dat een uitstekende transfervrije optie voor veel topclubs. Als Tuchel ervoor kiest om Sabitzer te behouden lijkt mij dat Laimer overbodig is.

31 maart 2023 om 15:40

Volgens Kicker zou hij al een contract hebben getekend bij Bayern. Anders zeker een mooie optie, wellicht voor Man. United als Sabitzer definitief terugkeert.

Goede allrounder die ik best bij United zie blijven, zeker wanneer Mctominay vertrekt. Echter hoop ik zelf dat United voor de 5 jaar jongere Mac Allister gaat deze zomer als echter versterking voor de basiself. Waar iedereen namelijk lyrisch was over Enzo Fernandez na het WK, was hij voor mij écht de stille kracht achter het succes van Argentinië. Mac Allister heeft misschien minder de hype en poeha, want zelfs nu bij Brighton wordt hij naar mijn mening onderschat, waar zijn teamgenoot Caicedo wederom veel meer de credits krijgt, maar hij zou bijna elk team in Europa versterken op dit moment.

Sowieso heeft hij me bij lange na niet kunnen overtuigen tot nog toe. Geef mij maar SMT. Laat maar lekker teruggaan naar Bayern, proberen wij het nog een keer bij Frenkie nu die weg moet om geld vrij te maken voor Messi haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren