Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ploetergevecht in Euroborg beslist door treffer Wielaert

Laatste update:

FC Groningen is zondagmiddag tegen de tiende nederlaag in de laatste twaalf duels aangelopen. Vanaf de bank zag Pieter Huistra dat zijn ploeg niet eens veel minder was dan Roda JC, maar een totaal gebrek aan stootkracht in de voorste linie en creativiteit daarachter brak de noorderlingen voor de zoveelste keer op. Ook de gasten uit Kerkrade imponeerden overigens niet, maar hadden het geluk één keer doel te treffen via uitgerekend verdediger Rob Wielaert. Het betekende voor Roda de eerste uitzege sinds 3 december van het vorig jaar.

/

Het was beide ploegen af te zien dat het momenteel ontbreekt aan zelfvertrouwen. Het eerste kwartier van de wedstrijd duurde en duurde, zonder dat er ook maar iets noemenswaardigs gebeurde voor de beide doelen. Pas na twintig minuten veerde de Euroborg even op. Lorenzo Burnet vond met ene uitstekende voorzet het hoofd van de vrijstaande Hyun-Jun Suk, maar de Koreaan kon de bal niet de juiste richting meegeven. Het zou later het enige serieuze wapenfeit van de thuisploeg in de eerste helft blijken.

Roda deed het overigens niet veel beter, maar toonde zich op het moment suprême wel net iets scherper. Een vrije trap van Jimmy Hempte deed er lang over om in de zestien te komen van Groningen, maar desondanks kon Wielaert volledig vrijstaand van dichtbij raak schieten. De verdediger volleerde de bal fraai langs doelman Luciano. Niet veel later kreeg Mads Junker ook nog de kans op de 0-2. Een voorzet vanaf de zijkant werd door iedereen en alles bij Groningen gemist, maar de spits van Roda JC schoof de bal naast.

/

Na rust was er meer geestdrift te bespeuren bij de thuisploeg. Het nieuwe elan leidde echter niet tot veel doelkansen, omdat het gebrek aan creativiteit en vernuft nog altijd de boventoon voerde. Het waren vooral hoge ballen in de zestien die voor gevaar moesten zorgen, maar verder dan enkele kopkansjes voor bijvoorbeeld Suk en Nicklas Pedersen kwam FC Groningen niet. Overigens wist Roda daar dit keer helemaal niks tegenover te stellen.

Gaandeweg het tweede bedrijf vloeide het hervonden enthousiasme weer weg bij Groningen en kon Roda achterin betrekkelijk eenvoudig stand te houden. Alleen in de slotfase moest doelman Pawel Kieszek nog eenmaal ingrijpen. De Limburgers klimmen dankzij de drie punten naar de achtste plek en blijven zo volop in de race voor Europees voetbal. Voor FC Groningen dreigt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan.

Vind jij de zege voor Roda JC terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zozo, even bijkomen van 90 minuten lang belabberd voetbal! Groningen heeft het vetrouwen niet om er iets beters van te maken en Huistra helpt ook niet echt mee.. Begin je met een Henk Bos, jong talent, terwijl je ook een Jones hebt. Nee dit is de 10e nederlaag al in 2012, echt schandalig voor een cliub als Groningen! Ik zeg nogmaals, Huistra is niet de juiste coach voor ons! Dit seizoen snel vergeten en hopelijk het nieuwe seizoen met wat nieuwe spelers en een nieuwe coach beginnen!

Gefeliciteerd Roda!

15 april 2012 om 14:27

Je had in ieder geval tijd genoeg om tijdens de wedstrijd je commentaar te typen, wat een baggerpot zeg.. Niks gefeliciteerd Roda, het was voornamelijk hun schuld dat het zo slecht was.. met 11 man op je eigen helft de 1-0 gaan verdedigen.. Voetbal is entertainment.. Als ze nou op een mooie manier hadden gewonnen oke, maar dit leek nergens op, van beide kanten niet..

15 april 2012 om 14:39

Malki en Junker bleven de hele tijd voorin hangen dus ik weet niet wat je zegt als je had gezegd 8/9 man snap ik het nog wel.

15 april 2012 om 14:45

Slechte wedstrijd. Groningen speelde erg defensief(11 man achter de bal) en in een te laag tempo. Verder maakte groningen erg veel kleine overtredingen en lagen ze zelf ook voortdurend op de grond. dat kwam de wedstrijd ook niet ten goede. Ook leek het wel een wedstrijd in een leeg stadion; absoluut niemand te horen.
Blij dat de wedstrijd voorbij is. Roda een terechte winnaar maar toch...

Leuk voor Wieleart dat hij deze wedstrijd beslist ,maar wat een bagger wedstrijd was dit niet om aan te zien eigenlijk van beide kanten

Wat een dramatische wedstrijd vandaag. Beide ploegen bakten er niets van. Een van de factoren vond ik toch de scheidsrechter. Wat floot hij matig vandaag! Liet werkelijk niets doorgaan en trok veel te snel de gele kaart waardoor de wedstrijd gewoon niet leuk was om te zien. Desalniettemin ben ik erg blij met de drie punten die wij hier bij Groningen pakken. Ik denk dat we Groningen nu definitief hebben afgeschud.

Hulde voor Kieszek trouwens, vandaag weer een prima wedstrijd gekeept. Was vooral in de slotfase erg goed bij de steekballen van FC Groningen.

Forza Roda!

15 april 2012 om 14:43

Groningen heeft zichzelf weken geleden al definitief afgeschud.

roda heeft het prima gedaan, amper in de problemen gekomen. van veldhoven haalde bijna alle aanvallende spelers er af, normaal is dat niet slim dan vraag je om problemen maar hij voelde goed aan dat Groningen nooit een goal ging maken.

Gefeliciteerd met de 3 punten

15 april 2012 om 14:51

Ed Jansen floot geen slechte wedstrijd. Hij had af en toe een vergissing bij inworpen en hoekschoppen, maar vond hem fantastisch reageren bij de vermeende strafschop. Vele zouden gefloten hebben voor dat incident, maar deze scheidsrechter bleef koel en handelde correct.

De wedstrijd was dramatisch, maar voor mij was Kieszek ook de man van de wedstrijd. Hij keepte een prima pot.

15 april 2012 om 19:18

Als je naar alle kleine overtredingkjes ging kijken was het voor Groningen constant fluiten en werd het bij Roda weggewuifd, zelfs als er van achter iemand omgetackeld werd.

Nee, Janssen was absoluut de zwakste schakel. Nog erger dan het voetbal wat op de mat lag.

Zou die Huistra nu echt denken dat het met deze speelstijl goed gaat komen? Lijkt wel een Fries,

15 april 2012 om 15:26

Ik hoorde jullie nog zo lachen toen het slecht ging met Ron Jans bij Heerenveen. En dan krijg je nu zo'n flut opmerking. Groningers zijn ook Friezen, alleen zijn jullie het een beetje vergeten.

15 april 2012 om 18:25

Slaat natuurlijk nergens op. Alsof alle friezen als Huistra zijn.

Wat wel zo is is dat Friezen in groningen minder goed vallen, en ook zo Huistra al vanaf het moment dat hij onze tempel binnen wandelde.

Dat Ron Jans het niet goed deed was daarom voor een groot deel van de aanhang dan ook prettig om te zien. Ik bedoel Jans loopt over voor ons gevoel. En daar heb ik wel van genoten idd.

Echter focus ik me liever op onze eigen ploeg, en wat was het weer een topwedstrijd. We gaan vol voor de Europa League en dat kon je zien aan de ploeg. Wat een toppers, en technische staf!!

Bos voor Jones was wel de beste oplossing, al deed henkie het niet eens gek.
Pederson op 10 mistond eigenlijk ook geen eens, al zijn zijn uitspraken natuurlijk te dom als speler.
Grootste voordeel was Sparv centraal in de verdediging, man o man. Veel minder kans om daar een fout te maken.

Ma goed, flut flut, op naar het volgende seizoen, en alstublieft meneer Huistra ROT Op!!!!

Meest belabberde wedstrijd van het weekend is gespeeld. Meest dramatische scheids van het weekend heeft gefloten(te vaak).
Meest dramatische Groningen van de laatste 10 jaar heeft zich gemeld. Onder Huistra.

Pedersen in de basis; Hoe haal je het in je hoofd om deze speler die niet graag voor Groningen speelt op te stellen.
Jones eruit voor Bos? Volgens mij was Jones 1 van de weinige die het nog redelijk deed.
Suk voor Texeira kunnen de meningen verschillend over zijn.

Nee, het seizoen is over voor Groningen, en ben blij dat we in de Eredivisie blijven want slechter dan dit kan het niet worden neem ik aan?

Gefeliciteerd Roda JC met de verdiende overwinning. Want Groningen verdiende het duidelijk niet.

15 april 2012 om 14:32

Henk bos werd juist gewisseld voor Jones. Jones zorgde idd voor meer dreiging met een schotje.

15 april 2012 om 14:33

Heb het over de basisplaats wissel.

Wat een verschrikkelijk saaie wedstrijd was dit zeg, en dat terwijl de belangen voor beide teams nog steeds heel hoog zijn.

Ik denk dat Groningen er goed aan zal doen om afscheid te nemen van Huistra. Ik vind hem een goeie trainer hoor, maar het gaat nu al zo lang zo slecht...
Soms is de chemie gewoon weg, ik denk dat dat nu het geval is.

En wat een verschrikkelijk scheidsrechter zeg, pfff die man heeft nog nooit gehoord dat voetbal een contactsport is, zeker weer zo'n oud korfbal scheids ofzo

Over , Uit en Sluiten voor mijn club.
Matavz , Stenman en Granqvist weg , is gewoon te grote aderlating.
Suk had ik in rust al gewisseld voor Texeira.
Bos is toch een veel te erg lichtgewicht.
Ken beter met Jones spelen.

Geen Europees voetbal ... uitspelen dit seizoen en koop wat ervarener spelers Nijland

Roda Jc heeft deze wedstrijd gewonnen ,maar eigenlijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar het was belabberd van beide kanten en saai . En wat is FC Groningen ver afgezakt dit jaar ze hebben bijna niks gespresteerd ben benieuwd hoelang Pieter Huisstra het nog gaat volhouden

15 april 2012 om 14:47

Het draait in het voetbal om doelpunten maken, en dat heeft Roda JC bij deze gedaan. Het is dus niet logisch om te stellen dat deze wedstrijd geen winnaar kent. Ik vond de wedstrijd ook schandalig, maar je zag wel een verschil tussen beide ploegen. Groningen speelde als een zak zand terwijl bij Roda toch meer drang naar de drie punten te bespeuren was, en dat heeft deze wedstrijd beslist.

Slechte wedstrijd en de scheids maakte het alleen maar slechter.
Maar toch de 3 punten en die tellen!

Pfff, wat een dramatische wedstrijd zeg. Niet om aan te gluren. Laten we hopen dat dit geen voorbode is voor de rest van de zondag.

Het zegt al genoeg over Groningen,wieleart scoord! Verder vond ik dit een saaie wedstrijd, een goede wedstrijd voor Roda maar voor de kijkers was dit echt super saai! Groningen moet zich nu echt richten op volgend seizoen, de play-offs is ver weg. Weet ook nog niet of Kostic zo goed is, natuurlijk gescout, maar Teixera was ook gescout en hij moest echt goed zijn, hij bakt er helemaal niks van. Het is ook nog maar afwachten hoe de toekomst van Huistra er uit ziet...

15 april 2012 om 14:46

Joh zelfs Huntelaar zou er niks van bakken bij Groningen op dit moment in de spits.
Het hele team draaid voor geen meter en de coach doet maar wat. Texeira speelde gewoon goed voor de winterstop toen Groningen enigsinds goed draaide, nu is het allemaal gewoon niks, zelfs Tadic begint met de week slechter te spelen en haalt de meeste knullige ding uit op het veld.

Seizoen over, Huistra eruit, bezem door de selectie en op naar volgend seizoen.

Niet echt een boeiende wedstrijd, maar we nemen de 3 punten mee naar Kerkrade. Snap de groningen spelers wel met hun fopduiken, ze moeten toch iets forceren, maar sportief is het niet. Jansen heeft de situaties goed ingeschat, alleen de handsbal van Vukovic heb ik niet goed kunnen waarnemen en kan ik niet beoordelen. Verder heeft Groningen niet veel weten te creeeren, 1 schotje op doel van Jones, verder heb ik niet echt gevaar gezien, wij waren slordig met de afwerkingen en miste scherpte, maar toch gewonnen. Wieleart terecht Motm.

15 april 2012 om 14:36

Die mogelijke bal op de hand van Vukovic is een groot vraagteken natuurlijk. Ik ben van mening dat het per ongeluk ging, alhoewel hij wel een verdachte beweging maakte met zijn lichaam. Het voetbal van beide ploegen was daarnaast niet om aan te zien, heb negentig minuten lang geen enkele fatsoenlijke aanval gezien.

Huistra moet allang vertrekken... Hele slechte 10 wedstrijden heb ik ooit gezien... Huistra zette verkeerde spelers in basis... Echt waardeloos wedstrijd vind ik.. FC grunn had niet mogen Holla, Metaj, en nog andere spelers verkochten of verhuurd naar andere clubs.. En ook Koen v.d. Laak had moeten eerder spelen toen hij al fit voelde, maar Huistra durfde niet. Brian van Loo mag van mij vertrekken.. Hij was allang geen goede keeper..

Ik heb geen vertrouwen meer in ze en geloof ook niet meer dat FC Grunn naar El.. Nee!!!
Ik snap niks van waarom Hans Nijland steunde Huistra.. Ik vind dat hij geen verstand van voetbal, lijkt me!!1

15 april 2012 om 14:44

Er valt denk ik niet veel meer uit deze selectie te halen. Alleen van Dijk en Tadic zijn spelers die eventueel een stap hogerop kunnen. Als van Dijk dan ook al geblesseerd is hou je alleen Tadic over. Die overigens ook straks weg is.

Bacuna en Burnett zijn ook spelers die prima bij de subtop kunnen meedraaien. Maar de rest is gewoon middelmaat als het niet minder is.

15 april 2012 om 14:45

Je hebt het inderdaad juist dat Huistra het spoor bijster is. Hij goochelt maar wat met middelmatige voetballers en piepjonge talenten, terwijl er toch echt zeer veel potentie in de selectie zit.

Ze beschikken over twee getalenteerde backs in de vorm van Burnet en Kieftenbeld, die naar mijn mening altijd moeten spelen. In de spits zitten de grootste zorgen, aangezien ik Suk, Pedersen en Texeira allen tekort zie komen. Bacuna scoorde in het begin van het seizoen erg veel doelpunten en zou deze positie prima kunnen invullen, geassisteerd door Tadic en Jones.

Tenslotte ben ik van mening dat je een speler als Danny Holla nooit, maar dan ook nooit mag verhuren. Die jongen is veel beter dan het huidige middenveld van Groningen, onbegrijpelijke keuze van de technische staf.

Luciano
Kieftenbeld
Kwakman
Van Dijk
Burnet
Enevoldsen
Sparv
Andersson
Jones
Bacuna
Tadic

Heel veel blessures heel veel pech enzovoort enzovoort allemaal waar.

Echter heb je ook een stront eigenwijze Fries als trainer die maar blijft vasthouden aan zijn belachelijke systeem.

Deze zomer: De trainer erruit zwakkke spelers erruit (tom Hirariej Jonas Ivens Tim Sparv e.d)

Werkweigeraars die hun gal spuwen via de media er ook uit (thomas Enevoldsen Nicklas Pedersen).

Kortom nieuwe trainer nieuwe spelers nieuw systeem en dan knallend Europa in in het seizoen 2012/2013.

Farmer till i Fucking die Gvd 4-ever Fc Grunn.

15 april 2012 om 15:28

En maar provoceren! Belachelijk hoe jullie dat altijd doen!

15 april 2012 om 16:05

Ik heb het over de trainer Pieter Huistra dat is dus 1 persoon (1 individu) dus ik heb het niet over alle Friezen.

Dus provoceren? nee hoor als ik het nou over alle Friezen zou hebben ja dan had je een punt.

En aan alle Roda Fans gefeliciteerd met de overwinning en veel succes in de play-offs het is jullie gegund.

15 april 2012 om 14:55

Ze zijn er nog niet volgende week kunnen ze zo weer 10e staan, alles staat dicht bij elkaar!

15 april 2012 om 15:03

Zou een wonder zijn als Roda JC dat zou halen en eerlijk gezegd heeft Roda JC daar ook weinig te zoeken.

15 april 2012 om 19:19

Welke Nederlandse clubs, op een 2 of 3 na, wel dan? Zelfs in de E.l. worden we soms nog afgeschoten.

Kiezsek gaat toch weg komende zomer? Dat snap ik niet want hij laat elke wedstrijd zien behoorlijk goed te zijn. Of gaat ie weer terug naar Porto?

15 april 2012 om 14:45

Kiesek laat pas een paar wedstrijden(sinds dat hij weet dat hij mag vertrekken) goed ''keep'' werk zien. Daarvoor was het een dr@llenvanger eersteklas.

15 april 2012 om 14:53

Hij gaat weer terug naar Porto. Maar we hebben al zo goed als zeker een nieuwe (poolse) doelman. Kieszek heeft eindelijk zijn draai en momentum gevonden. In zijn 'begin' periode was maakte hij nogal wat foutjes.

Gaat niet goed in groningen daar al de 10de! nederlaag in 2012 er zullen hoogstwaarschijnlijk koppen gaan rollen met vooraan de coach Pieter Huistra.

Volgend jaar paar nieuwe spelers halen + nieuwe Coach en aan een schone lei beginnen.

15 april 2012 om 14:47

Huistra is een goede coach voor groningen. het onbreekt vooral aan kwaliteit. Ik zie dit dan ook als een overgangsjaar voor de Noorderlingen. Volgend jaar doen ze gewoon weer mee om de play-offs met een paar juiste investeringen.

15 april 2012 om 15:32

Waarom is Huistra een goede coach dan? Steld een goede coach 7/8 verschillende spelers op rechtsback? Of op nummer 10? Of als verdedigende middenvelder? En dat is niet omdat ze geblesseerd zijn, Huistra heeft gewoon geen idee meer.

Laat staan een speler die je de ene week op rechtsback zet, week later op linksback, week later op 10, week later als verdedigende middenvelder........

Als je geen idee hebt wat Huistra aan het doen is zeg dan niks.

dit was echt het slechtste Groningen wat ik in jaren heb gezien...

Ben heel blij met de 3 punten. Lukasz Piszczek staat alleen niet bij ons op goal, dat is Pavel Kieszek, maar bij Dortmund op rechtsback.

Gewoon om te huilen dit seisoen

de plaatselijk FC in Groningen is het spoor ook al een tijdje volledig bijster, net zo erg bijna als Nac
Vreemd want ze begonnen de competitie toch vrij sterk meen ik me te herinnneren, dat ze zelfs even bovenin mee draaide, toch?

Hoorde ik in Groningen nou dezelfde verwensingen naar de scheidsrechter als gisteren in Eindhoven? Ook absoluut 100% fout dus!

Matige wedstrijd, met een iets minder slecht Roda dat zodoende verdiend de 3pt pakt.

Jammer voor FC Groningen, toch wel altijd een leuke club gevonden en een leuke sfeer in het Euroborg. Slechte wedstrijd, maar ik denk dat jullie volgend jaar wel aan de beurt zijn.

Waarom zou Lukasz Pisczek bij Roda JC voetballen als je ook lekker kunt ballen bij Dortmund? Dan nog wel als keeper...

On: Wat een verschrikkelijk zaadpot zeg! Bijna geen fatsoenlijke kans gezien. FC Groningen is al de hele tweede seizoenshelft het spoor bijster. Huistra weet niet meer wat hij moet doen, hij haalt constant de bezem door zijn selectie. Alles hangt als los zand aan elkaar, er is gewoonweg geen vast patroon in te vinden. Ben benieuwd hoe lang de clubleiding Huistra nu de hand boven het hoofd houdt, op tv hoorde ik supporters al kreten als ''''huistra, rot op!'''' scanderen en ook de plaatselijke media schijnt nu kritische noten naar Huistra uit te slaan, van wat ik begrepen heb.

Dat Groningen is echt zo slecht... Misschien is dat wel de slechtste club van de eredivisie? Ik zou die Huistra maar ontslaan die krijgt dit team echt niet meer op de rails. Het is dat Roda niet in goeie doen was anders was het gewoon 4-0 geworden.

Jezus wat is Groningen hard achteruit gegaan! Er zit totaal geen lijn of idee in het spel.
Eke week staat er ineens weer 4,5 andere spelers van junioren tot aan trage belgen.
Het doet allemaal maar wat soms willen ze wel maar hebben ze volgens mij geen idee wat ze aan het doen zijn..
Daar is maar 1 man eindverantwoordelijk voor Huistra voor de zoveelste keer rot op! En Nijland wees eens een vent en neem die beslissing! Ook de Euroborg is een triest zooitje bij elkaar geworden..stel makke schapen zonder enige emotie of passie..lekker de hele wedstrijd met Pedersen bezig zijn maar raar opkijken als een klein deel huistra rot op inzet. Wat is Noord een josty tribune aan het woorden en hoop dat Nijland gelukkig word met ze fun only familie gebeuren! Rip

Volgend jaar spelen we uit in het zwart. Dat is terecht. Nu nog een uitvaartverzorger als shirtsponsor

Jammer dat Groningen in een mindere fase zit. Dit verdienen ze niet. Ze horen eigenlijk gewoon mee te strijden om play-offs Europees voetbal. Volgend seizoen een nieuwe kans met (hopelijk) een aantal nieuwe spelers en een nieuwe coach!

Aankoop
Kieftenbeld
Van Dijk
Aankoop
Burnet
Andersson
Sparv
Aankoop
Bacuna
Tadic
Texeira
15 april 2012 om 16:24

Tadic speelt volgend seizoen niet meer bij Groningen !

15 april 2012 om 19:28

Oja, vergeten. Scherp opgemerkt ! Daar moet ook een aankoop voor komen dan ;

vind het netjes van de Groningen dat ze geen afscheid nemen van Huistra maar het zou de man sieren als hij zelf opstapte......de chemie is al een hele tijd weg......het seizoen is voorbij.....europees halen ze echt niet meer.......dus kijken naar versterkingen.......ze hebben nu weer paar centjes door de verkoop van Tadic.....

Verschrikkelijke pot... Gelijkspel was wel terecht geweest want Roda was absoluut niet beter, maar met deze instelling en tactisch onnozelheid bakt Groningen er helemaal niets van. Rotte appels die een vermogen verdienen en er niets van bakken gratis wegdoen te weten; pedersen, Suk,, Ivens,sparv en luciano... Holla verhuren was een verschrikkelijke fout, hij vecht tenminste voor de club. Huistra heeft voor mij afgedaan bij de wissel van Bos... Zoo jong en wordt in het diepe gegooid, maar krijgt geneens een hand van huistra en gunt hem geen blik waardig....

Tjonge, volgens mij heeft niemand de wedstrijd gezien... Niet veel gemist overigens, maar om de fc nou defensief te noemen in deze wedstrijd dat gaat te ver. Er was maar één ploeg die wilde voetballen dat was Groningen. Ik heb leuke momenten gezien van enkele uitstekende jongenlingen zoals Bos en Keurntjes. Gelukkig is Van de Laak weer terug! Die speelde een prima inval beurt. De jongens hebben zich helemaal kapot geknokt in een typische 0-0 wedstrijd. Het is typerend voor de reageerders dat men alles over één kam scheert en niet verder kijkt dan hun neus lang is.

Ik heb verder de wedstrijd niet gezien, maar waarom zijn jullie Groningenfans boos op Pedersen?

15 april 2012 om 17:21

omdat wij pedersen in zn eerste jaren vaker tijdens het stappen in de stad zagen dan op het veld + het deze man volledig onbreekt aan de hier gewenste mentaliteit + hij heeft nog geen wedstrijd laten zien zijn transfersom (2,2 miljoen) waard te zijn en als klap op de vuurpijl zei hij laatst in het Dvhn dat hij expres slecht had getraind omdat hij het niet eens was dat hij geen basisplaats kreeg.
= oprotten! je moet trots zijn dat je het prachtige Groningen shirt mag dragen en anders wegwezen

Bedankt Groningen voor deze dikke zaad pot Pedersen mag per direct weg, Suk ook die kan totaal niet voetballen, alleen maar liggen. Bah bah wat een voetbal diep triest, met Huistra volgend jaar moeten we vrezen voor degradatie sjongejonge.

Deze wedstrijd was niet veel anders dan de meeste andere wedstrijden de laatste 5 maanden. Zonder al teveel verstand van voetbal te hebben kon je al geruime tijd aanvoelen dat Pieter Huistra het niet ging redden dit seizoen dus laten we alstublieft niet nu nog eens verontwaardiging tonen. Maanden geleden was het al duidelijk dat met deze lijn de play offs niet gehaald zou worden. Hans Nijland heeft geweigerd om tijdig in te grijpen (''we gaan niet paniekeren'') en is is daarmee net zo verantwoordelijk als Pieter Huistra.
Gelukkig kreeg ik vanmiddag in ieder geval positieve dingen te zien zoals de prestaties van Keurntjes, Bos en Andersson.
Dit seizoen zien ze mij niet meer terug, daarvoor heb ik teveel schandalige partijen gezien. Voor volgend seizoen toch maar weer de seizoenkaart aanhouden maar mocht het wederom doorspekt zijn met dergelijke wanprestaties dan kunnen ze de kaart overschrijven naar iemand anders.

Edit typo

Martinus 69, volledig mee eens. Andersson had de drive tenminste nog vandaag, en vond ik positief.... Bos is nog een broekie maar je ziet talent en een goede trap in hem...dit seizoen is verloren. Nu van een aantal rotte appels afscheid nemen, te weten sowiezo pedersen, Ivens, luciano en sparv... Deze spelers gaan volgend seizoen wederom voor frustraties zorgen.. Suk nooit meer basis maar breekijzer, zo niet dan ook exit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren