Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ploeggenoot tikt Griezmann op vingers: ‘Hij moet nadenken voor hij iets zegt’

Laatste update:

Atlético Madrid is het nieuwe seizoen met twee gelijke spelen niet bepaald denderend begonnen en dat dreef Antoine Griezmann afgelopen weekend tot een opmerkelijke uitspraak. De Fransman liet zich na het puntverlies tegen promovendus Léganes van zaterdag ontvallen dat los Colchoneros dit seizoen wel eens tegen degradatie zouden kunnen vechten.

/

Die opmerking van Griezmann viel daarop weer helemaal verkeerd bij Saúl Níguez: “Hij moet nadenken voordat hij iets zegt. Hij zal wel of niet zijn excuses aan gaan bieden, maar hij moet anders gaan denken. Je moet denken aan waar je bent en welk team je vertegenwoordigt”, brieste de middenvelder tegen verslaggevers.

“Zo kun je niet denken. Het klopt dat na een wedstrijd alles bij elkaar komt, je bent moe en teleurgesteld, maar zulke dingen mag je niet zeggen. We hebben bepaalde waarden en dat kunnen we niet zeggen”, sluit Saúl af. Atlético bezet na twee wedstrijden de elfde plaats in LaLiga en heeft inmiddels al vier punten achterstand op concurrenten Real Madrid en Barcelona.

Denk jij dat Atlético Madrid dit seizoen meedoet in de strijd om de Spaanse landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onrust in Madrid, alleen maar goed nieuws voor Psv.
Ik zie ook zeker kansen voor Psv om dit Atletico gewoon aan de kant te zetten.
Het is een geweldige ploeg die Atletico maar ze zijn nog duidelijk mentaal gebroken van de finale.

30 augustus 2016 om 20:40

Gelijkspel moet zeker lukken maar ik zie alleen niet hoe PSV kan scoren tegen Atleti. De Jong gaat geen ruimte krijgen en word dus waardeloos en de buitenspelers zijn ook niet geweldig, dus die gaan ook bijna geen kans maken tegen onze backs.

30 augustus 2016 om 20:45

Hector Moreno uit een hoekschop en dan de wedstrijd op slot gooien net zoals PSV dat deed tegen United.

30 augustus 2016 om 20:59

Atletico is top 5 vd wereld. Nee jullie zijn kansloos in deze poule.

30 augustus 2016 om 21:06

Kansloos ben je nooit

30 augustus 2016 om 21:14

Atletico is geen Real of Barca.
Ze kunnen zelf het spel niet maken en dat is wat ze wel moeten doen tegen PSV.

30 augustus 2016 om 21:38

Tegen manu en wolfsburg waren we ook 'zo kansloos'

30 augustus 2016 om 21:45

Jawel kansloos ben je in sommige gevallen wel.

30 augustus 2016 om 21:47

Haha en jij vind die 2 van gelijkwaardig niveau als Atleti? Haha

30 augustus 2016 om 22:20

last van je korte termijngeheugen ofzo? We hebben vorig seizoen gezien hoe kansloos Psv was..

31 augustus 2016 om 08:13

Ajax was niet kansloos in een poule met Real, City en Dortmund. PSV is ook zeker niet kansloos in deze poule. Makkelijk wordt het zeker niet maar PSV doet het Europees vaak gewoon goed, helaas voor mij een stuk beter dan Ajax!

31 augustus 2016 om 11:08

Ajax lag er in die poule kansloos uit. Ze hebben geen moment een kans gemaakt op dortmund of real eruit te gooien.

30 augustus 2016 om 21:45

Ik zie geen kansen voor PSV

31 augustus 2016 om 00:15

Vorig jaar kon het ook, dus nu ook. PSV heeft laten zien in 2 wedstrijden om te kunnen gaan met de druk en ook de supporters van Atletico. Waarom zou het nu opeens niet lukken?

31 augustus 2016 om 08:51

Kerel Atleti speelde tegen PSV de 1e wedstrijd op 50%. Was 3 dagen voor de derby, de grootste pot voor Atleti ieder seizoen. Return was knap van PSV maar als je dat soort wedstrijden 10x speelt wint Atleti er 8 of 9.

31 augustus 2016 om 11:07

Helemaal met thomas eens. Verder zat atletico toen ook nog in een kleine vormdip en dan vooral griezmann. Die had het in de eerste wedstrijd al kunnen beslissen.

Nee, het gaat natuurlijk tussen real en barcelona, en dat gaat al jaren zo en dat zal nog jaren zo blijven. Zij hebben de grootste schulden, het meeste geld (raar he) en dus de beste spelers. En dan zetten we James en Isco op de bank. Leuk, leuk

30 augustus 2016 om 20:41

Dat gaat al jaren zo? De laatste 3 jaar heeft Atletico zich toch echt wel bij die 2 geschaard in La Liga, of heb jij onder een steen gelegen?

30 augustus 2016 om 20:41

Jij leeft in een leugen als het gaat om grote schulden en real. Bij Barcelona kan ik er nog wat bij voorstellen. Maar real heeft alleen vaste lasten en een kleine schuld van nog geen 100 miljoen.

30 augustus 2016 om 21:00

Barcelona hun schuld is kleiner dan die van real madrid. Bij beide onrelevant aagezien ze gewoon hun vaste lasten kunnen betalen. Vergelijkbaar met een hypotheek.

Degradatie zal het niet worden maar ik denk dat wij zonder fatsoenlijke spits geen kampioen kunnen worden. Als Gameiro zijn vorm van vorig seizoen kan krijgen zullen we ook wel gewoon CL halen maar als hij zo slecht blijft spelen word dat moeilijk. Ook moet Simeone niet met 2 verdedigende middenvelders spelen tegen degradatie kandidaten, daardoor is het ook al 2 keer mis gegaan.

Is ook een enorm rare uitspraak. Hoop voor Atletico dat ze het snel kunnen omdraaien, maar 4 punten achterstand na 2 potjes is natuurlijk een grote tegenvaller. Real en Barca laten amper iets liggen.

30 augustus 2016 om 22:21

Is toch juist een uitspraak om zijn teamgenoten op scherp te zetten? Volgens mij bedoelde hij het meer in de trant van als we zo doorgaan zullen we nog tegen degradatie moeten strijden. Die Niguez stelt zich imo echt enorm aan.

30 augustus 2016 om 23:00

Tjah ik heb geen idee hoe hij het heeft gezegd, maar ik vind dit nou niet bepaald positief. Geef Saul wel gelijk, al moeten we er niets groots van maken.

Ik denk ook niet dat hij een type is die vaak nadenkt. Hij heeft punten verloren en dan moet je gelijk voor de camera staan en dan is het gewoon normaal als hij even pissig is. Atletico gaat het gewoon goed doen, maar ik denk niet dat ze meedoen om het kampioenschap als je kijkt naar de breedte van die andere twee.

30 augustus 2016 om 23:37

"De breedte van die andere twee teams?" Ik neem aan dat je hiermee Real en Barça bedoelt? Real Madrid heeft nog een redelijk brede selectie, maar dat valt bij Barcelona echt wel mee imo. Ze hebben nu Alcacer gehaald, als back-up voor Suarez, maar wie moet er op de flanken staan wanneer Messi of Neymar eruit ligt/schorsing heeft? Alleen Arda zeker? In de verdediging is het al helemaal alles behalve breed.

31 augustus 2016 om 01:54

In de verdediging heb je nu Digne, Vidal, Matthieu en Umtiti op de bank. Dat is toch redelijk breed? Vleugels zijn inderdaad iets minder met D. Suarez Turan en die Vidal kan daar ook. Dus op zich wel een redelijk Breede selectie toch?

Hoekschop scoren tussen Gimenez, Savić en Godin is knap lastig, dat lukt Moreno denk ik niet hoor. Dat is geen Ted v/d Pavert, die niet oplet bij een corner.

Dit vind ik nou wel weer mooi! Een speler die karakter en volwassenheid toont. Je ploeggenoot op de juiste moment op de vingers te tikken en hem aanspreken op de waarden en normen bij voetbal. Gewoon je club respecteren en nooit de moed opgeven. Dat hoort niet bij een speler van Atleti en sowieso in het algemeen.

Inderdaad geen lekker begin voor Atletico. Vooral als je kijkt dat ze begonnen tegen met alle respect 2 gepromoveerde teams, Dat moest gewoon 6 punten zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren