Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PL-verdediger vreest na zware autocrash: ‘Weet niet of ik nog terugkeer’

Laatste update:

Pape Souaré weet niet of hij ooit nog op het voetbalveld staat. De 26-jarige linksback van Crystal Palace raakte in september betrokken bij een zwaar auto-ongeluk en brak zowel zijn kaak als zijn dijbeen. Hoofdtrainer Alan Pardew verwachtte zijn pupil vier tot zes maanden te moeten missen, maar zelf is Souaré minder optimistisch.

/

"Soms denk ik dat ik geluk heb gehad, want het was een bizarre situatie", blikt de Senegalees terug in gesprek met de BBC. Souaré crashte met zijn Mercedes G63 tegen een andere auto, nadat hij over de middenberm heen was gereden. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd. "Het had slechter kunnen aflopen voor mijn carrière en voor mijn eigen leven. Om eerlijk te zijn weet ik niet het fijne van mijn blessure. Ik weet niet of ik nog kan terugkeren als voetballer of niet."

"Het was een verschrikkelijke blessure", vervolgt Souaré, die vorig seizoen nog 34 competitieduels speelde voor Palace. "In het leven kunnen zulke dingen gebeuren, maar het had erger kunnen zijn. Mijn dijbeen en kaak waren gebroken. Ik kon een maand niet eten, nu weer wel. Mijn been is aan het herstellen. Ik bezoek vaak de fysiotherapeut van de club om eraan te werken."


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oefff, dat klinkt als een zware klapper.. Je zou gewoon een maand niet kunnen eten. Neem aan dat ie sondevoeding kreeg.. Hopelijk hersteld ie goed, voetbal is dan even bijzaak

2 december 2016 om 15:14

Ik heb zelf een kaakoperatie gehad. Mijn onder- en bovenkaak zijn in een operatie van 5 uur inwendig letterlijk van elkaar afgehaald. Vervolgens 6 weken alleen maar vloeibaar babyvoeding enzo kunnen ''happen''. Geloof me, de tranen gaan je op een gegeven moment in de ogen staan. Pas dan merk je hoe veel waarde je hecht aan normaal eten.

Hoe kun je als sporter nou niet weten 'wat het fijne is van jouw blessure'? Dat dit na enkele dagen nog niet weet, oke.. maar je wilt toch zo snel mogelijk de details van je blessure weten?

Je lichaam is verdomme je baan. Dan kun je niet zeggen dat je niet zo goed weet waar je eigenlijk last van hebt. Het is niet zo dat dit onbekende mysterieuze ziektes zijn. Lekker professioneel.

2 december 2016 om 09:50

Ik kan je vertellen dat het vaker voorkomt dat je nog geen duidelijkheid kan scheppen bij een kwetsuur. Naar aanleiding van een bericht op VZ noem jij deze man onprofessioneel, misschien is het medisch nog niet duidelijk, misschien richtte hij zich eerst op zijn kaakoperatie. Je maakt jezelf belachelijk door dit soort dingen te roepen.

Misschien geen auto met 500+ pk rijden als je het niet kan scheelt ook een boel. Na je carriere kan je rijden wat je wil, nu kost het je geld als je dadelijk echt niet meer op niveau komt maar hey, de gemiddelde voetballer is niet echt snugger volgens mij.

2 december 2016 om 09:56

De gemiddelde bezoeker op VZ ook niet geloof ik. Lees eens goed terug wat er is voorgevallen. Je reageert belachelijk, als je even had gelezen of had opgezocht wat er gebeurd is dan had je erachter kunnen komen dat het niet zijn fout is geweest.

2 december 2016 om 11:07

Zoals het er staat was hij zelf degene die over de middenberm heen is gereden, dus dan is het wel zijn eigen schuld. Puur naar de zin gekeken, verder ken ik de situatie niet.

2 december 2016 om 11:25

Precies, puur naar de zin gekeken. Verder is er geen context dus zou het men sieren om zich van commentaar af te houden, want we hebben geen enkel idee.

Hopen dat deze man goed hersteld en terug keert op de velden!

2 december 2016 om 13:33

"souarã© crashte met zijn Mercedes G63 tegen een andere auto, nadat hij over de middenberm heen was gereden"

Volgens mij is degene die over de middenberm rijdt de schuldige, volgens het stuk dus Souarã©, niet die ander.

Zonde vond dit toch altijd wel een meerwaarde voor palace hoop dat hij nog terugkeert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren