Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pjanic speelt niet tegen Ajax; Yalçin spreekt zich uit over andere blessures

Laatste update:

Ajax hoeft dinsdag in eigen huis tegen Besiktas geen rekening te houden met Miralem Pjanic. De van Barcelona gehuurde middenvelder liep vrijdagavond tegen Altay (2-1 verlies) een spierblessure op en kan volgens zijn trainer Sergen Yalçin niet spelen in de Champions League-wedstrijd. De coach van Besiktas heeft goede hoop dat een aantal andere geblesseerden terugkeren.

Besiktas kampt momenteel met grote personele problemen en moest vrijdag op bezoek bij promovendus Altay liefst tien spelers missen. Daarvan komen er naar verwachting van Yalçin minimaal drie terug. "Michy Batshuayi en Cyle Larin kunnen de wedstrijd halen en Valentin Rosier was vandaag geschorst", aldus de oefenmeester. "Misschien kan Necip Uysal ook nog terugkeren."

Daarmee blijft de ziekenboeg bij Besiktas overvol, want Welinton, Rachid Ghezzal, Domagoj Vida, Mehmet Topal, Georges-Kevin N'Koudou en Alex Teixeira zullen de wedstrijd tegen Ajax niet halen. "We kunnen er niets aan doen, we zullen een oplossing moeten verzinnen", aldus Yalçin, die zijn ploeg vrijdagavond geveld zag worden door Leandro Kappel. De Nederlandse aanvaller van Altay produceerde in de tweede helft een doelpunt en een assist.

"Ik denk niet dat we de nederlaag verdienden", zegt Yalçin. "Het was een moeilijke wedstrijd voor mijn spelers. We hadden kunnen winnen als we de kansen hadden benut om de score te vergroten. Door individuele fouten hebben we twee doelpunten moeten incasseren. Veel spelers spelen niet op hun eigen positie. Ik zeg het niet als excuus, maar we moeten ook aan de spelers denken. Ik denk dat als we de wedstrijd tegen Ajax en Sivasspor hebben gehad, veel spelers terug zullen zijn van blessures."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer zeg al die blessures. Had besiktas graag op volle oorlogssterkte gezien tegen ajax. Dit gaat hem niet worden denk ik. Hopelijk voor ze hebben ze in de dubbele ontmoeting met sporting dan wat jongens terug. Dat is toch wel waar zs de punten moeten gaan pakken en zie ze dat ook wel doen. Vind sporting maar matig. Heb ze vandaag ook weer deels gezien tegen een ploegje onderin en zag er niet best uit weer.

25 september 2021 om 01:14

Hopen dat er in Istanbul een Besiktas is met volle kracht. Had echt zin in deze wedstrijd maar de vele blessures maken het voor mij minder interessant.

Maakt niet uit wie er bij jullie spelen, je krijgen gewoon pakkie, 5-0

Ondanks de blessures zou ik het toch niet onderschatten hoor

25 september 2021 om 00:13

ik schat Besiktas categorie Galatasaray, zonder Pjanic lever je al 40 procent aan kwaliteit, dat wordt een uitslag die PSV thuis ook maakte.

25 september 2021 om 00:30

Ik las vanmiddag een stukje van Ten Hag en daar doel ik eigenlijk op.
Het zit in het DNA van Ajax om gemakzuchtig te worden.
Daar zit wat in en ben ik dus bang voor

25 september 2021 om 01:15

Er is een wereld van verschil tussen huidige Gala en Besiktas (mits op volle kracht). Volgens mij volg je de Turkse competitie niet echt.

25 september 2021 om 08:03

Precies dit. Ajax moet scherp zijn en niet zoals zo vaak er te makkelijk over denken. Ik hoop dat Ten Hag dit voor elkaar krijgt. Anderzijds kan Ten Hag veel rouleren met zijn basis elf. Hierdoor kan het zijn dat jongens die er wel eens naast staan zich extra willen bewijzen op dit podium.

25 september 2021 om 09:17

Pjanic is echt de zwaarst overschatte voetballer ooit. Dat was hij bij Juventus al. Af en toe een mooie pass, maar dat is het dan ook. Ik had hem er graag bij gehad. 40 procent laat me niet lachen. Ik denk dat het wel eens goed kan uitpakken dat Pjanic er niet bij is.

25 september 2021 om 19:21

Dat is de verschil Bjk komt nooit op volle kracht met al die bejaarden.
Er zou altijd minimaal 5.blesies met die leeftijden.

Je wilt natuurlijk tegen het beste Besiktas spelen, maar dit helpt natuurlijk wel mee. Mogen Besiktas zeker niet onderschatten, maar in een volle Arena heb ik er vertrouwen in!

25 september 2021 om 09:01

Uiteindelijk wil je winnen en verder komen. Dan liever tegen een zwak elftal

25 september 2021 om 09:19

Probleem is dat we in een volle arena vaak minder spelen dan in andere stadions. Gebaseerd alleen daarop zou ik er niet meer vertrouwen in hebben.
Desalniettemin heb ik er wel vertrouwen in.

Met of zonder blessures, Ajax gaat hier overheen.. Klasse verschil is gewoon té groot.

25 september 2021 om 00:10



Scheelt als Besiktas zijnde wel als Pjanic erbij is, die kan nog wat met een bal, maar dat wordt een walk-over ..

25 september 2021 om 00:41

Jammer idd want heb die Pjanic bij Barca echt als een amateur zien spelen. En nu bij BJK is hij ineens aan? Vraag me af of dat meer aan Pjanic ligt of het niveau in Turkije/BJK. Denk dat een Gravenberch/Alvarez/Klaassen/Kudus/Berghuis hem aan alle kanten voorbij lopen. Maar goed wellicht zien we hem in de return. Ajax kan idd gemakzuchtig denken en de wedstrijd benaderen dus ik waak echt voor onderschatting. De 3 punten zijn voor mij het belangrijkst. Al winnen we onverdiend met 1-0. Dit is de CL! Het doel heiligt alle middelen. Geen gezeik, gewoon zorgen dat je punten binnen haalt.

25 september 2021 om 01:23

Ja joh want Frenkie de Jong die bij jullie als een god werd behandeld speelt wel de pannen van het dak bij Barcelona? O wacht, hij past natuurlijk niet in het systeem of wordt verkeerd gebruikt, net als Donny. Maar Pjanic is een nietsnut.

25 september 2021 om 12:38

bjk4ever
Als je alleen al zag de klik tussen Frenk en Messi dan had je dit al niet hoeven schrijven.zelfs in een slechte wedstrijd als van de week laat Frenk zijn klasse zien en zet hij ook memphis een keer vrij voor het doel.ik vind Pjanic echt van een mindere orde en al bij Juve niet zo heel goed maar daar paste hij in het team omdat zijn tekortkomingen gecamoufleerd werden door de spelers om hem heen ik vergelijk dat wel eens met Paul Bosschaart (heel ander niveau i know) die bij Utrecht zo goed leek maar bij Feyenoord volledig door de mand ging en ook bij ADO later geen potten kon breken.

Frenky is echt van een andere orde en je kan iets tegen Ajax hebben prima jouw ding maar de klasse van Frenky gaat zelfs Messi niet om heen dus wie ben jij in dat geval dan?

25 september 2021 om 21:08

Frenkie vind ik ook vooral in de toppers tegenvallen. Maar ey ik zeg jou die is 100x beter dan die zoutzak van een Pjanic lol.

Dit wint Ajax met ruime cijfers. Pjanic was vind ik ook geen top, die kon als enige nog een beetje voetballen, de rest kan dat helaas niet, dat wordt een kansloze bedoeling voor de Turken tegen Ajax.

25 september 2021 om 00:29

Want bijvoorbeeld Batshuayi, Ghezzal, Teixeira en Vida zijn koekenbakkers? Zonder blessures stond er gewoon een team dat voor plaats 2 kon gaan, met Pjanic zijn dat al 5 prima spelers. Nu wordt het inderdaad een kansloze bedoeling.

25 september 2021 om 00:34

Wie gaat voor nummer 1 dan? Ik vind Ajax echt niet veel onder doen aan BVB.

25 september 2021 om 00:44

Haaland bezorgt dortmund nummer 1

25 september 2021 om 00:47

Ik vind ajax zelfs beter dan dortmund, buiten haaland stelt dortmund vrij weinig voor.

25 september 2021 om 01:27

Schakel eerst maar eens Getafe en Atalanta uit voordat je het over Dortmund hebt. Dortmund is geen Cambuur.

25 september 2021 om 03:08

Ajax beter dan Dortmund? Die monsterscores tegen Fortuna en Cambuur zijn mensen wel naar het hoofd gestegen zeg. Zie het al voor me, Martinez en Timber wie Haaland af moeten stoppen

25 september 2021 om 07:56

Klopt, jongens als Reus, Witsel en Bellingham kunnen er vrij weinig van....

25 september 2021 om 09:01

Elke keer dat gelul over Getafe en Atalanta... Atalanta kwam dat jaar gewoon tot de kwartfinales, was een uitstekend team. Tegen Getafe uit de meest incapabele scheids ooit en had je het thuis nog bijna goed gemaakt. Daarnaast is Ajax subtop en kan je op een slechte dag best van deze gelouterde tegenstanders verliezen. Vind het wel ironisch dat je dus begint over deze tegenstanders en voor het gemak de geweldige wedstrijden vergeet.

25 september 2021 om 11:48

@ Aguerooo Naja dat zie ik opzich nog wel voor me. Martinez kan zich er wel in vast bijten in zo'n speler. Haaland zal desalniettemin altijd gevaarlijke blijven. Ook tegen de beste verdedigers ter wereld.

De vraag is niet of Ajax deze wedstrijd gaat winnen, maar met hoeveel. Dubbele cijfers zal wel niet, al zou dat wel een mooie ambitie zijn om de spelers scherp te houden. Want het enige gevaar is gemakzucht.

Ajax was sowieso al favoriet, al zijn ze thuis minder sterk dan uit. Dus wat dat betreft komt dit lekker uit. Ik denk dat Ajax in die heksenketel echt geweldig gaat spelen over een paar weken. Maar de eerste Europese pot met publiek in 1.5 jaar gaat echt een feestje worden. Snelle voorsprong pakken en daarna een showtje geven zou geweldig zijn.

25 september 2021 om 01:42

Ik weet niet of je ooit in besiktas stadion bent geweest. Maar dat lijkt echt niet op de arena of de kuip. Ik durf te wedden dat ajax blij zal zijn met een gelijkspel in istanbul.

25 september 2021 om 08:31

Ik durf te wedden van niet. Dan kom je in een race met hen om de tweede plaats. Precies wat je niet wilt.

25 september 2021 om 09:15

Blij met een gelijkspel in Istanbul? Absoluut niet.. In Dortmund teken ik voor een gelijkspelletje, bij Besiltas uit moet je gewoon vol voor de winst gaan!

Ik denk als Ajax Sanogo en Westermann een potje mee zou laten ballen het ook nog wel te doen zou moeten zijn.

Zit niet goed in elkaar bij die club, maar goed pjanic of niet , je weet t gewoon nooit bij de turken, maar 90% geven ze niet thuis , andere 10% kunnen ze uit het niets de trekker over halen maar vrees voor hun dat het dan al veel
Te laat is om iets te kunnen forceren, kan zomaar 4-5 -0 worden maar kan ook 3-2 zijn .

Het iscaam andersom geweest. Wij met een aantal blessures(Blind,Maz,Neres )
Bij de les blijven en vol voor de overwinning.

Dat wordt veel wisselen tegen Groningen. De kinderen en raspaardjes rust geven en vrijwaren van blessures. Timber, Mazraoui, Anthony.... De ervaren hengsten blijven staan. Wat mij wel een beetje zorgen baart is dat Alvares alles speelt. Een van de hengsten, daar niet van, maar wie speelt daar als hij geblesseerd raakt? Toch niet Blind hoop ik.

25 september 2021 om 09:24

Klopt. Dat is de enige positie waar we geen goed alternatief voor hebben. Van mij mag hij tegen Groningen dan ook rust krijgen.
In noodgevallen zou Martinez kunnen doorschuiven. Dat is een beetje hetzelfde type. Blind mag absoluut niet op het middenveld.

Ik heb dit nog nooit meegemaakt zoveel blessures. Letterlijk je hele vaste 11 spelers zijn geblesseerd behalve Josef. Ajax gaat hier heel makkelijk winnen aangezien wij met een c elftal spelen en met 9 man op het veld staan want Tore en Kenan Karaman die spelen voor spek en bonen ( kan je geen voetballers noemen ). 2 wedstrijden 0 punten dat is een hele slechte begin in zo een groep. Hopen dat iedereen snel terug keert en niet meer geblesseerd raakt zodat je ten minste nog naar de Uefa league kan gaan

25 september 2021 om 09:23

Ajax levert wel vaker hele goede wedstrijden met slechte wedstrijden af de laatste jaren. Ik denk dat alle spelers van Besiktas heel erg gemotiveerd zullen zijn en dan kunnen er gekke dingen gebeuren.

Inmiddels Ozyakup, Salih Ucan,Hutchinson en Kenan Karaman ook geblesseerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren