Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pirlo wijst topfavoriet Juventus met fraaie vrije trap de weg tegen Lyon

Laatste update:

Juventus komt steeds dichter bij de gedroomde Europa League-finale van 14 mei in het eigen Juventus Stadion. De squadra van Antonio Conte nam de horde-Olympique Lyon donderdagavond met succes, want na de 0-1 uitzege werd er met 2-1 gewonnen.

/

Juventus won de UEFA Cup/Europa League driemaal en hoopt er in Turijn een vierde aan toe te voegen. De Italianen zijn misschien wel de favoriet voor de eindzege, al liet Lyon zich zeker niet zomaar aan de kant zetten. Juventus begon wel sterk en vond na een goede kans voor Carlos Tévez de goal: Andrea Pirlo krulde na vier minuten een vrije trap in de hoek. Onattent verdedigen leverde na achttien minuten echter de gelijkmaker op: Jimmy Briand kopte via de hand van Gianluigi Buffon en de paal de 1-1 binnen.

De Fransen gingen op zoek naar de voorsprong en Juventus leek even van slag. Na rust pakte de koploper van de Serie A de handschoen weer op en zorgde Claudio Marchisio, met een van richting veranderd afstandsschot, voor de 2-1. Juventus gaat maandag op bezoek voor de competitiewedstrijd tegen Udinese, terwijl Lyon zich enkel nog hoeft te richten op de competitie en de finale van de Coupe de la Ligue.

Denk jij dat Juventus de Europa League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bijzonder matig duel vond ik. Het eerste kwartier gingen we goed van start en dat werd beloond met een doelpunt, maar daarna hanteerde Antonio Conte weer de lange ballen tactiek. Om ziek van te worden, zeker die ballen van Bonucci un-be-lie-ve-ble wat een pannenkoek. Vidal was hopeloos uit vorm en Vucinic raakte nog geen pepernoot deze wedstrijd.

Het positieve is dat wij door zijn naar de halve finales en dat Marchisio geweldig speelde. Asamoah en Caceres hebben erg hard gewerkt. Chiellini was weer degelijk, eveneens Buffon. Voorin vond ik het matig met Tevez en toen Giovinco de laatste 10 minuten er in kwam was er gelijk veel meer pit.

Ondanks de af en toe wat zwakke inzet en het geluks doelpunt van Marchisio zijn we toch door. Marchisio motm voor mij!

Forza Juve!

10 april 2014 om 23:17

Inderdaad prins Claudio motm! Deed alles goed op zijn kaart na, stoorde erg hard, liep zich te pletter en zette altijd druk, bovendien aanvallend ook sterk, zijn techniek is echt ongelooflijk soms.

Je zei iets van een 4-1-2-1-2 tijdens live meepraten. Zoiets dan?

Buffon
Lichtsteiner
Barzagli
Chiell
Asamoah
Pirlo
Vidal
Marchisio
Del Piero ?
Tevez
Llorente
10 april 2014 om 23:18

Alex is maar een grap hoor, daar moet een aankoop komen denk ik willen we echt zo gaan spelen.

10 april 2014 om 23:26

Totti misschien

Nee, ik zou sowieso een poging wagen voor Verrati. Rustig laten inkomen en een seizoen les laten krijgen van Pirlo. Verder zou ik Pastore eens overwegen, is toch een gewaardeerde speler in Italie maar lijkt bij PSG niet aan de bak te komen.

10 april 2014 om 23:26

Ik zit op m'n mobiel dus kan t niet zien

Zoiets heb ik in gedachte:
Buffon
Lichtsteiner - Barzagli - Chiellini - Coentrao (?)
Pirlo
Vidal - Marchisio/pogba
Goede 10 (di maria/oscar/ marchisio
Tevez - Mandzukic

Alleen Mandzukic en Oscar zijn misschien niet haalbaar. Immobile kan ook afwisselend met Llorente. Verder moet Ogbonna klaargestoomd worden voor Barzagli. Voorin kanMarzouk misschien iets betekenen in de toekomst.

10 april 2014 om 23:28

Haha Frank.... Die ligt wat gevoelig

Misschien wel ja, Verratti ruilen tegen Pogba en ik ben blij, Verratti is de nieuwe Pirlo zonder twijfel. Pastore lijkt me als 10 wel wat ja, die kan zo goed voetballen maar speelt bij PSG als verkapte buitenspeler denk ik? Ik heb Pastore in het echt zien ballen en die jongen heeft zoveel techniek dat het onverantwoord is, daar moeten we zeker wat mee kunnen.

p:s, ik zou het niet eens willen, en je weet wel waarom

10 april 2014 om 23:30

@Buffon-Juve

Zoiets ongeveer ja, alleen had ik Asamoah op de plek van Coentrao, en op de 10 een aankoop. Ik zie Marchisio liever in een renners rol dan creatieve rol, Oscar zou heerlijk zijn maar is niet haalbaar en Di Maria op 10? Kan die dat? Mandzukic is denk ik zeker haalbaar, die ziet de bui al hangen door de komst van Lewandowski.

Marzouk moeten we erbij houden, die jongen is groot en sterk en technisch puntgaaf.

10 april 2014 om 23:39

Asa kan idd ook op linksback.
Marchisio heb ik gewoon op cm. Ik had hem als laatste op 10 als stand-in of als we geen speler aan kunnen trekken. Zie het als een soort tijdelijke oplossing.

Di Maria speelt de laatste tijd wel eens op 10 bij Real en dat is heerlijk. Verder is hij ook ideaal omdat hij eventueel ook op de vleugels kan spelen .

Ik hoop dat Marzouk het gaat maken bij ons. Echt het type spits wat we altijd al hebben gebruikt. Aanspeelpunt, groot, technisch en een echte afmaker.

10 april 2014 om 23:42

Ahzo, dat kan inderdaad!

Ah wist ik niet dat hij dat kon, ja dat kan hij zeker, vind het soms enkel een te wilde speler, heeft wel heerlijke techniek.

Ja hij heeft wat van Ibra, niet dat hij zo goed is ofzo maar hij is echt sterk en technisch, zou echt wat kunnen worden met die jongen.

Pastore is ook een mooie optie op 10, zoals Frank hierboven aangeeft.

11 april 2014 om 00:08

Isla en Vucinic naar Inter sturen en Kovacic betrekken in de deal. Dan zijn wij af van twee spelers zonder enige toekomst (werd vanavond wel duidelijk) en hebben we een zeer talentvolle nummer 10 ervoor terug. Wil Mazzarri niet? Dan dauw je er nog ff Quags bij, heeft hij er ook nog een oud-speler van hem erbij.

11 april 2014 om 06:28

Ook geen slecht idee dit! Kova zou echt een topaankoop zijn en ik denk dat Inter wel zo dom is om dit te doen.

11 april 2014 om 07:00

Gevederde vriend, volgens mij ben je pogba ook nog vergeten??

10 april 2014 om 23:20

Un-be-lie-va-ble*

Owja en groot foutje vz, wij zijn niet naar Rome verhuist

10 april 2014 om 23:22

Ligt er ook eentje in Turijn he Denk dat die nog in het systeem stond. Gelukkig hoeven we daar enkele jaartjes onze thuiswedstrijden niet meer af te werken.

10 april 2014 om 23:29

Weet ik Jorinus, maar als men Stadio Olimpico hoort denkt iedereen aan het stadion in Rome. Ik ken dr Serie A langer dan vandaag haha

10 april 2014 om 23:20

Denk dat Tevez zichzelf langzamerhand op donderdagavonden zit op te vreten. Alweer niet weten te scoren, je ziet gewoon aan z'n spel dat hij wanhopig op zoek is naar een doelpunt in Europees verband. Hopelijk lukt het hem wel volgende keer. Giovinco speelt met veel minder druk op zijn schouders in dat opzicht en toen ging het inderdaad opeens beter.

Verder ook gewoon met je eens. Bonucci verdedigend niet zo héél slecht, maar opbouwend gewoon pijnlijk voor mijn ogen. Vidal is duidelijk uit vorm en sukkelt wat met blessures en pijntjes en Vucinic, tjah, verkopen die hap.

10 april 2014 om 23:50

Marchisio wat een beest! Wordt teveel onderschat. Ik vind ook dat Giovinco meer kansenmoet krijgen om zich te bewijzen. Tis een goede speler! Forza Juve!

Stadio Olimpico

verder geen spannende wedstrijd. vond zoals gewoonlijk vucinic pijnlijk om naar te kijken

Vidal speelt vandaag weer matig hoop dat hij z'n vorm terug krijgt!

Ten eerste wil ik de Juve fans feliciteren met deze overwinning. Het belangrijkste is dat Juve de Europa League gaat winnen, want dat is beter voor de Italiaanse clubs.
Wel moet ik toegeven dat Juve soms met moeite echt wint en ik denk dat er een andere tactiek moet komen. Naar mijn mening is Giovinco een onwijs belangrijke speler die goed op de vleugels kan spelen samen met Asamoah en dan hebben ze een echte killer nodig. Ik vind de spitsen nog steeds te matig en daar kan nog een verandering in komen, tenzij ze via de flanken de spits willen bereiken, dan kan Llorente afwerken.

Juve moet ook uitkijken dat ze centraal op het middenveld niet achter gaan lopen, want het zou tenslotte jammer zijn als het in verval komt. Pirlo wordt steeds ouder en er is onwijs veel belangstelling voor Pogba en Vidal. Ten slotte hebben we Buffon nog, wat een formidable keeper is, maar er moet wel gezocht worden naar een nieuwe doelman

Scoort hij nou alweer met een vrije trap? Pirlo lijkt wekelijks wel te scoren met al zijn vrijetrappen steeds. Klasse speler!

Hoe speelde Llorente? Kon die voor gevaar zorgen? En was Pogba op dreef?

10 april 2014 om 23:26

Llorente en vooral Pogba stonden niet lang genoeg erin om echt hun stempel te drukken op deze wedstrijd. Wel was Llorente een flinke vooruitgang t.o.v. Vucinic, al was daar niet zo heel veel voor nodig.

Trots op Lyon, hier had meer ingezeten... Helaas dat penalty niet werd gegeven en dat Juve uiteindelijk wint door een lucky goal.

Succes Juventus, ben alleen bang dat Juventus zich meer moet gaan focussen want het leek soms nergens op tegen b team van Lyon.

10 april 2014 om 23:39

We spelen al tijden minder, de vorm en het mooie voetbal zijn wat weg, maar de jongens blijven wel winnen en dat is de klasse van een kampioen. Maar Lyon deed het goed, met Grenier en Gourcuff erbij had ik het nog wel eens willen zien, maar goed.

Succes in de Coupe de la Ligue! Dat jullie hem winnen mogen

Pirlo blijft toch wel een heel bijzondere voetballer,verder was deze pot niet zo heel goed. Zou Juventus zich misschien wel expres hebben laten uitschakelen in de CL, zodat ze de finale van de EL in eigen huis mogen spelen? Zou wel heel mooi voor ze zijn om eindelijk weer een Europese prijs te winnen, nota bene in eigen huis!

die pkrlo amai hij scoort elke vrije trap dat hij krijgt hij heeft al meer vrije trape gescoort als cristiano.david beckham.xavi.messi.ronaldinho.zidane die pirlo is gewoon ongelofelijk hij is de mester van de vrije trappen!!!

Juve niet geweldig maar gaan wel gewoon heel zakelijk op de finale af. Pirlo is gewoon een wapen en garantie voor succesvolle vrije trappen.
Lyon had een beetje pech.

Laten we het er op houden dat Juve gewoon een klasse beter is, ondanks dat ze deze wedstrijd niet heel veel beter waren. Succes verder juventus, hoop dat jullie em winnen.

Jammer Lyon jullie hebben het goed gedaan . Hopen op saint ettiene volgend seizoen als Franse club dat hun en fantastische prestatie neerzetten . Forza Lyon Marseille Lille Bordeaux en alle historische mooie Franse clubs .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren