Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pirlo is nooit vervangen en ik had Pogba voor altijd gehouden’

Laatste update:

Aurelio De Laurentiis houdt zich druk bezig met Napoli, maar de president van de huidige koploper van de Serie A kan het niet laten om Juventus, die de afgelopen jaren de Italiaanse competitie domineerde, een sneer te verkopen. De preses van Napoli stelt onder meer dat, als hij aan het roer had gestaan bij Juventus, de 49-voudig international de club nooit had verlaten.

In 2016 verkocht la Vecchia Signora de Franse middenvelder voor 105 miljoen euro, destijds een recordbedrag, aan Manchester United. De Laurentiis zegt dat, als hij de baas was geweest bij Juventus, hij de inmiddels 24-jarige Pogba, die 34 keer scoorde in 178 wedstrijden voor Juventus en medeverantwoordelijk is voor het behalen van vier Scudetto's, nooit had laten gaan.

"Ik zie een Juventus dat nerveuzer en ook kwalitatief minder is geworden", zegt De Laurentiis in gesprek met la Gazzetta dello Sport. "Ze hebben de laatste jaren veel belangrijke spelers verloren. Giorgio Chiellini is er nog, maar Leonardo Bonucci is naar AC Milan en hij was cruciaal. Andrea Pirlo is nooit vervangen en ik had Paul Pogba voor de rest van mijn leven gehouden."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"ik zie een Juventus dat nerveuzer en ook kwalitatief minder is geworden"
Wat een grap zeg. We zijn op alle fronten beter geworden en blijven elke jaar groeien met nieuwe talenten(berna, Bentacur, Rugani). Dus gewoon een onzin bericht.

6 oktober 2017 om 16:49

We zijn zeker niet op alle fronten beter geworden hoor, de verdediging is minder geworden door het zware verlies van Bonucci (al komen er met Rugani en Caldara weer echte toppers aan), ons middenveld is goed maar even niet meer van het niveau Marchisio-Vidal-Pirlo (komt wel weer terug met o.a. Bentancur en Mandragora als supertalenten) en de aanval is beduidend beter. Momenteel vind ik Costa ook maar tegenvallen, lijkt me niet beter dan Cuadrado om eerlijk te zijn, leuk al die akka’s en panna’s maar rendement valt zwaar tegen en overzicht heeft hij niet.

6 oktober 2017 om 17:07

Ondanks dat Bentancur en Mandragora vast grote talenten zullen zijn, is het nog maar afwachten of zij het niveau van de namen die jij noemt gaan halen, Pirlo zullen ze niet eens bij in de buurt komen.

6 oktober 2017 om 17:18

Het niveau van dat MVP middenveld was gewoon ongekend. Na het vertrek van Pirlo en Vidal was het middenveld beduidend minder. Het middenveld heeft echter weer vooruitgang geboekt t.o.v. vorig seizoen. Matuidi is een grote versterking, niet alleen voor zijn kwaliteiten en de balans op het middenveld, maar hij neemt de verdedigende taken van Pjanic over waardoor Pjanic dit seizoen 2 klasses beter presteerd dan vorig jaar. De Pjanic van dit jaar vind ik dan ook een goede opvolger van Pirlo. In de aanval is Juve ook vooruitgegaan en Juve is ook druk bezig met het verjongen van het team. Het team is ook veel diverser dan vorig jaar. De verdediging is inderdaad minder zonder Bonucci en een Barzagli die nu wel echt ouder begint te worden.

6 oktober 2017 om 18:54

Je noemt 4 (grote)talenten als voorbeelden van waarom Juve de CL niet zou kunnen winnen..

En dan hou je hem tot het einde van het contract en loopt hij gratis weg. Die speler was toch nooit zijn leven lang bij Juventus gebleven. En dan even 100 miljoen laten lopen doe je ook niet zomaar.

Tja, nog steeds is Juventus het beste team wat er in Italie is, maar dit zou weleens het jaar kunnen zijn waar het fout gaat.
Het zijn zeker geen slechte spelers, maar Betancourt en Pjanic is niet het zelfde als Pirlo en Pogba. Maar sws kan je niet iedereen altijd blijven behouden en je kan het niet riskeren dat spelers uit hun contract lopen
Toch blijft de selectie heel breed en heel goed, maar het zou indd eens leuk zijn als iemand anders de Scudetto wint. Verder moet Laurentiis zich met zijn eigen team bezig houden.

6 oktober 2017 om 16:51

Het is dan normaal ook Marchisio ipv Bentancur (die laatste gaat echter echt groot worden, mark my words) en we hebben Matuidi gehaald, maar het is inderdaad geen Pirlo-Vidal-Marchisio of Pogba meer.

6 oktober 2017 om 18:28

Ach, De Laurentiis weet ook dat de achterban van Napoli dit soort sneren fantastisch vind. En in het interview spraken ze hem over de titelkansen van Napoli, dus het is niet zo gek binnen de context.

ik geef hem kwa Pogba helemaal gelijk. Als Juventus een echte grootmacht wil zijn zoals Real of Barcalona dan verkoop je spelers als Pogba niet.

Ik keek naar wedstrijden van Juventus puur voor Pogba en ik weet zeker dat milioenen anderen dat ook deded. Pogba is onvervangbaar en 105mil zou ik echt niet warm van worden als supporter.

Hij is naar een club gegaan de in de EL speelde detijds.

Heb het zelf nooit begrepen. Moet je nagaan als ze voet bij stuk hadden gehouden hoeveel hij nu waard was geweest na Neymar, Mpappe en Dembele.

Pogba was een geschenk voor Juventus ze hadden hem zeker nog 4 jaar moeten proberen te houden en hem dan voor een monsterbedrag verkopen.

Stel je voor Dybala en Pogba in je team. Dat is gewoon monsterlijk.

6 oktober 2017 om 16:58

Dybala en Pogba hebben gewoon samengespeeld hoor

6 oktober 2017 om 17:04

Je snap wat ik bedoel toch. Voor langere tijd samen en Dybala begin nu echt een vorm te krijgen die eng is.

6 oktober 2017 om 17:06

Over 4 jaar liep Pogba al lang zijn contract uit en liep die gratis weg, dus erg makkelijk om te denken dat hij over 4 jaar verkocht zal worden voor een monsterbedrag.

6 oktober 2017 om 17:20

Wellicht had je zijn contract nog kunnen verlengen met een erg goed salaris, hij had immers geen vertrekwens en was gelukkig in Turijn. Dit is echter puur speculatie en je kan niet weten hoe de situatie rond Pogba zich precies had ontwikkeld.

6 oktober 2017 om 19:42

Juventus is geen domme club die zomaar aan kapitaalvernietiging doet.

Als hij zou blijven dan zie ik dat voor me met een sterk verbeterd contract je zal wel moeten als Man U hem een contract aanbied om de best betaalde speler van de PL te worden.

Anders lukt dat niet maar zoals ik al boven aangaf denk ik dat hij dat dubbel en dwars waard was.

Pogba is gewoon een wereldspeler/ster.

Ben een grote fan van Pogba jammer dat hij weg is uit de serie A.

Dit is dus een duidelijk signaal voor de topvoetballers die Napoli als tussenstation zien naar de Europese top, een afkoopsom of een kort contract moeten ondertekenen bij Napoli. Die president heeft vaker een obsessie van spelers behouden. Maar het is duidelijk dat je moet opassen met contract tekenen bij Napoli als je Napoli als tussenstation naar Europese top ziet.

6 oktober 2017 om 17:39

Gelukkig kom je bij Liverpool en Southampton wel snel weg 😂 En daar hadden ze een vertrek wens. Pogba heeft nooit aangegeven weg te willen Het lijkt mij vrij logisch dat als een club wil groeien dat je dan niet je beste spelers weg doet.

6 oktober 2017 om 18:14

Het klinkt allemaal logisch, maar zo logisch is het niet. Als een speler weigert z'n contract te verlengen. Dan kun je de speler houden tot z'n contract afloopt, maar dan is wel de consequentie dat hij gratis de deur uitloopt en dat wil je ook (normaal gesproken) als club niet, dus verkoop je die speler een jaar voordat zijn contract afloopt. De salarissen van Napoli zijn btw zeer beperkt, dus het zal Napoli alleen lukken om sterspelers te behouden met een grote Napoli hart. Hetzelfde als Totti bij Roma. Zulke spelers zijn zeldzaam. Het is allemaal veel makkelijker gezegd dan gedaan wat je nu roept. Kijk maar naar Arsenal en Everton. Zij willen ook groeien naar de beste van Europa en hun spelers behouden, maar dag lukt niet, omdat de spelers hun contract weigeren te verlengen. Kijk naar Barkley, Lukaku, Ozil, Sanchez en Oxlade. Als je spelers weigert te laten gaan, terwijl ze niet hun contract willen verlengen (die nog van korte duur is) dan lopen ze gewoon gratis de deur uit en ontvang je uiteindelijk niets om een waardige vervanger te halen.

En dezelfde voorzitter verkocht zijn ster aanvaller aan Juventus omdat het bos niet te weigeren was.
Pirlo is.een stuk moeilijker te vervangen dan Pogba... Pirlo liet Pogba beter voetballen niet andersom.
Bonucci snap ik ook niet waarom hij is verkocht en waarom hij zelf naar Milan wilde.
Feit is wel dat Juventus nog steeds de beste ploeg heeft van Italië al begint Napoli zich nu ook door te ontwikkelen.

Ik zou hem ook verkocht hebben een Niger is gemaakt voor te lopen niet voor te voetballen hij is dat bedrag nog niet eens waard. En zou in de schaduw van dybala spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren