Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pirlo: ‘Hij heeft alles om een van de beste spitsen van Europa te worden’

Laatste update:

Mario Balotelli werd in zijn tijd bij Internazionale tot een van de grootste aanvalstalenten ter wereld gerekend, maar de Italiaan heeft de hoge verwachtingen tot op de dag van vandaag eigenlijk nog niet waar kunnen maken. Andrea Pirlo heeft desondanks nog alle vertrouwen in Super Mario.

/

De middenvelder van New York City FC speelde bij de nationale ploeg samen met Balotelli en weet dus wat de spits van Liverpool kan: “Hij maakte fouten toen hij jonger was en dat weet hij ook, maar ik hoop dat hij het komend seizoen goed gaat doen. Ik geloof nog altijd dat hij alles in zich heeft om een van de beste spitsen van Europa te worden”, aldus Pirlo in gesprek met Shortlist.

Balotelli moet op Anfield concurreren met spelers als Divock Origi, Danny Ings en Christian Benteke en Roberto Firmino kan eventueel ook in de punt van de aanval spelen. “Mario is een ontzettend lieve gozer”, gaat Pirlo verder. “Als ik voor de training naar hem keek, moest ik vaak al lachen. Het is nooit saai met Mario.”

'Mario Balotelli heeft alles om een van de beste spitsen van Europa te worden'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft nu wel ontzettend veel concurrentie bij Liverpool

30 juli 2015 om 22:18

In t artikel zijn ze zijn grootste concurrent vergeten: Daniël Sturridge!

30 juli 2015 om 23:31

Sturrigde is een zekerheid, daarnaast zal nog iemand spelen en voor die plek heeft hij veel concurentie

31 juli 2015 om 09:18

@marthafc

Zou Benteke ook geen zekerheid zijn voor die aankoopprijs?

30 juli 2015 om 22:25

Hij mag weg bij Liverpool dus het zijn niet echt zijn concurrenten meer. Als hij deze zomer nog niet weg is dan denk ik dat hij bij de meeste wedstrijden de bank niet eens haalt.

30 juli 2015 om 22:26

En hij heeft talent en dat heeft niet iedereen bij Liverpool.
Daar moet hij gebruik van maken.
Dan komt het allemaal goed..

30 juli 2015 om 22:45

Sorry maar jouw reactie slaat werkelijk nergens op.
Iedereen in het betaalde voetbal heeft talent.

31 juli 2015 om 00:27

Nou heb sommigen zien spelen waarvan ik dacht wat doe jij op het top niveau. Totaal geen talent te erkennen.

30 juli 2015 om 22:57

Zijn grootste concurrent is hijzelf... Hoop dat het hem nog lukt en gun het hem ook.

Dat zeggen ze ook nog maar zo'n 5 jaar

30 juli 2015 om 22:32

Ja helaas hij te dom om het te zien. Als hij altijd het niveau van ek 2012 zou halen. Was het echt een goede speler geweest.

31 juli 2015 om 01:49

Hij hoeft nog eens eens dat niveau te halen, hij moet gewoon scoren als een spits!

Hij heeft alles om een topper te zijn maar het belangrijkste heeft hij niet en dat is inzet

Voordat ik dit bericht las en enkel en alleen de tital nog gezien had dacht ik meteen "dat zei je ook over Balotelli".. En toen opende ik het bericht en zag ik dat het alsnog over Balotelli ging. Oeps..

Gelukkig heeft hij zijn leeftijd mee want met zijn 24 jaar is hij nog hartstikke jong voor iemand die al vrij lang naam heeft gemaakt, maar ik ben bang dat zijn carriere net zoals andere enfant terribles als Anelka alleen maar minder wordt.

Zal allemaal best met Mario, maar zolang hij zijn mentaliteit niet verandert is hij zowel binnen als buiten het veld een probleem.. Hoop voor Liverpool dat hij vertrekt, misschien dat ie terug in Italie wel normaal kan doen

Mario Balotlli is dom.
Hij heeft talenten dat hebben velen niet maar hij doet er niets me.
Word eens wakker Balotelli. Kijk eens in de spiegel en ga aan het werk.

Hij mist juist het belangrijkste, een goede mentaliteit!

Overigens vind ik hem te grillig om een echte topspits te worden/zijn. Laat maar zelden zijn kwaliteiten zien.

Ik hoop dat Balotelli het nog waar kan maken. Ik heb altijd beweert dat hij in potentie een hele grote kan worden. Hij had dan ook nooit bij city moeten vertrekken. Al was de druk van de media hem denk ik bijna ondragelijk geworden in die tijd. Hij speelde vorig seizoen echt met zijn ziel onder de arm, als het niet langer is. Echt doodzonde. Maar het zit er in!

Pirlo heeftt gelijk. Hij is 1 vd beste allround spitsen ter wereld, want kan namelijk alles.alleen krijg te weinig kansen en laat het ook te weinig zien

Alles.. behalve de juiste mentaliteit

Hij is al 24 heeft al zoveel clubs gehad, en niet heel erg veel gepresteerd, alleen tegen Duitsland

Ek 2012, en bij City verder heeft Balotelli het van penalty's, ik snap ook echt niet waarom Liverpool hem ooit gehaald heeft wetende hoe hij zich gedraagt en nergens iets presteerd. Het gekke is dat er ongetwijfeld weer een grote club voor hem zal komen en na een 1 jaar weer op hem is uitgekeken, ik zei het al toen ie naar AC Milan ging, werd ook niets.

Goeie speler maar heeft een goeie oude team speler nodig die hem kan coachen. Aan een manager heeft ie niet heel veel aan want alles gebeurt in het veld. Bij Liverpool had ie niemand die hem kon coachen, bij City had ie Toure en Kompany maar die spelen meer voor het geld dan anders dus die huwlijk ging ook niet zo goed. Eigenlijk zou Pirlo de ideale man zijn geweest, Balo kijkt ook op naar hem en daarom dacht ik, als Balo naar Juve was gegaan in de tijd van Pirlo, dan zag ik het wel een succes worden. Bij Inter ging het ook niet altijd even goed maar hij heeft ook een aardige periode gekend. Daar kreeg hij wel heel Milaan over hem heen en die fans mochten hem vanaf dag 1 niet, ook dikke racistische acties tegen hun eigen 'wonder kind'

31 juli 2015 om 02:01

Klopt, het was ook niet dat die Gerrard had vorig seizoen...

31 juli 2015 om 02:59

Gerrard is niet meer de oude Gerard. Hij was drukker met zijn eigen spel dan met anderen. Gerrard is al een paar seizoenen niet meer de Gerrard in zijn goeie dagen.. kom jij daar nu pas achter?

Hij heeft niet alles. Hij mist namelijk mentaliteit. 1 van de belangrijkste dingen om 1 van de grootsten te worden. Ballo kan het wel vergeten, want die haat het niet halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren