Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pipita is onaantastbaar, we moeten hem echt hier houden’

Laatste update:

Gonzalo Higuaín heeft er twee seizoenen opzitten bij Napoli en maakte daarin zeventien en achttien doelpunten in de Serie A. Hij werkte twee jaar samen met Rafael Benítez, die inmiddels vertrokken is en Napoli slaagde er opnieuw niet in een ticket te bemachtigen voor de Champions League. Die twee redenen werden aangevoerd voor een breuk tussen de spits en zijn club, maar Manolo Gabbiadini hoopt dat het er niet van komt.

/

De maand augustus nadert en vooralsnog is Higuaín nog steeds eigendom van Napoli. Misschien komt het wel helemaal niet van een vertrek. “Ze zeggen zoveel over Gonzalo”, weet ook teamgenoot Gabbiadini. “Maar laten we vooral niet vergeten hoe belangrijk hij is voor de club, kijk eens naar het aantal beslissende doelpunten dat hij al maakte. Pipita is onaantastbaar, we moeten hem echt hier houden.”

Higuaín heeft er als gezegd twee jaar in Napels opzitten: zijn contract loopt nog drie seizoenen door. Sinds deze zomer werkt de Argentijnse aanvaller samen met Maurizio Sarri, die overkwam van Empoli. Als versterkingen arriveerden tot nu toe José Reina, Mirko Valdifiori, Jacopo Dezi en Allan.

Denk jij dat Gonzalo Higuaín er goed aan doet een derde jaar bij Napoli te blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zit ook prima op zijn plek daar. Het is gewoon een goede subtopper die redelijk goals scoort, maar net tekort komt voor de echte top. Elke cruciale kans lijkt hij altijd te missen namelijk. Als topclub moet je deze spits niet halen.

28 juli 2015 om 18:36

Als je gemiddeldd 18 goals scoort in de serie A dan ben je een kanjer
Ik geloof dat het record dit jaar 22 goals was-Icardi van Inter en Luca Toni van Verona.

28 juli 2015 om 18:43

Als je minder scoort dan een geloof ik 38-jarige Toni dan bevestigd dat alleen maar mijn mening, dat het een subtopper is. Hij is goed maar ik vind hem prima bij Napoli passen. En wat hij liet zien in bijvoorbeeld de WK en Copa America finale laat mij zien dat hij de druk niet aankan als het er echt op aankomt. Ook bij Real in de Champions League mistte hij vaak gigantische kansen.

28 juli 2015 om 19:01

Gewoon een goede subtopper zoals Hernanes zegt. Ik snap het blind staren op die statistieken niet zo goed. Belangrijke goals in topduels is veel belangrijker dan een redelijk aantal goals scoren tegen kleine ploegen.

Deze man had Argentinie naar de wereldtitel en naar de copa america moeten schieten. Helaas bleek hij daar te matig en warmbloedig voor.

28 juli 2015 om 23:15

Goede subtopper? Higuain scoorde bij Real als tweede keus op zijn eerste jaar na alle jaren meer dan de eerste spits. Goede spits voor het positiespel en het kaatsen en staat altijd op de goede plek. Mensen die zeggen dat hij cruciale kansen mist, kijken naar 2 wedstrijden van hem.

29 juli 2015 om 07:11

Ja, en daarom moest hij weg bij Real zonder dat er een galactico is gekomen voor zijn positie?
Elke spits scoort veel bij Real en kan redelijk goede dingen laten zien. Dat is namelijk niet moeilijk met al die klasbakken om je heen. Ik beoordeel hem op zijn vele wedstrijden waarin hij niet thuisgaf en vooral op die belangrijke wedstrijden waarbij hij 100% kansen heeft gemist om zijn team een titel te bezorgen.

28 juli 2015 om 18:42

In mijn ogen is Higuain een top spits die nog hoger kan dan napoli als mensen Benzema een top spits vinden is Higuain dat helemaal. In zijn real tijd vond ik hem al beter dan Benzema de reden dan hij weg ging was omdat hij elke week wou spelen en het gevoel had dat hij geen waardering kreeg.

28 juli 2015 om 21:03

Als het er op aankomt is hij inderdaad kwetsbaar.
Daarom heeft Real hem ook laten gaan en Benzema laten blijven.
Is goed maar niet goed genoeg voor de absolute topclubs.

Hij doet er goed aan om Napoli te verlaten kan echt wel hogerop en dat heeft ie al laten zien.
Spitsen zoals hem zie je zelden dezer dagen, buitengewone killerinstinct en beweegt als een ouderwetse spits.

Hopelijk gaat hij naar Man Utd of Arsenal. Ik zie hem wel slagen in de PL.

Die jongen doet het zo goe bij Napoli.
Daar moet hij een derde seizoen blijven.
Ze kunnen daar gen betere spits hebben.

Zou bij Atletico goed passen maar hij is 94 miljoen waard volgens de voorzitter

Was een goeie spits bij Real. Pikte altijd zijn goals mee en was ook een top spits tot zijn blessure.. toen kwam Benzema on fire en was Higuain over en uit.. potentie heeft hij, is een killer maar moet weg bij Napoli. Hij kan zeker mee in de Bpl, dat is wel een competitie voor hem maar enkel als hij top en top fit is.. weet niet of dit het geval is.

Prima speler voor Napoli. Had hem alleen liever bij Atletico gezien. Die jongen doet het daar goed, maar de Spaanse competitie past denk ik beter bij hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren