Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pikant weerzien aanstaande: ‘Die hele zaak ligt nu achter Raheem’

Laatste update:

Zaterdag staat Raheem Sterling voor het eerst sinds zijn transfer oog in oog met zijn ex-club Liverpool. In de zomer stapte de Engelsman voor veel geld over naar Manchester City en met die club ontvangt hij vanaf 18.30 uur the Reds in het Etihad Stadium. Joe Hart verwacht niet dat Sterling het moeilijk zal vinden om uit te komen tegen zijn oude club.

/

“Raheem is een zeer, zeer relaxte jongen en een geweldige toevoeging voor onze club. Ik ben echt fan van hem en sta helemaal achter hem”, klinkt het bemoedigend. “En hij is altijd dezelfde jongen, of hij nu complimenten krijgt of bakken met kritiek. Ik denk dat de hele zaak wel achter hem ligt, eigenlijk”, aldus Hart. Trainer Manuel Pellegrini gelooft ook niet dat Sterling het weerzien met Liverpool als vervelend zal ervaren.

“Het eventuele boegeroep zal toch van buiten het veld komen”, legt de Chileen uit. “Het gaat uiteindelijk om wat er tussen de spelers onderling gebeurt. Hoe het met Sterling was gegaan als hij bij Liverpool was gebleven? Dat is zo moeilijk te zeggen. Het enige dat ik weet is dat hij hier speelt en beter wordt door samen te spelen met jongens als Sergio Agüero, David Silva en Yaya Touré”, verzekert Pellegrini.

Zie jij Raheem Sterling als een verrader?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off: Hetzelfde tijdstip als El Clasico dus?

21 november 2015 om 12:50

Ongeveer wel ja alleen begint el clasico een kwartier eerder.

21 november 2015 om 12:51

El Clasico begint een kwartier eerder. Zou wat zijn als straks de helft van het Etihad leeg is omdat men de Classico wilt bekijken ;p

21 november 2015 om 12:54

In Engeland zenden ze beiden in 'split-screen' uit, zodat je ze tegelijk kunt kijken.

21 november 2015 om 13:26

Lijkt me ook niet fijn kijken

21 november 2015 om 21:40

Daar zullen de mensen in het stadion veel aan hebben, inderdaad.

Zie Raheem niet als een verrader, hij kiest ervoor om hogerop te gaan zat er bij liverpool toen niet in. Denk dat Liverpool onder klopp nog wel eens hoge ogen kan gaan gooien

Verrader? Liverpool en City zijn geen rivalen noch concurrenten, is gewoon een sportieve en financiele stap vooruit geweest, kan je moeilijk bestempelen als verraad. Heeft de juiste keuse gemaakt, basisspeler bij een topclub die titelkandidaat is.

Vreemde poll. Volgens mij ziet niemand hem als verrader. De manier waarop hij zijn zin heeft doorgedreven om te vertrekken, verdient absoluut niet de schoonheidsprijs, maar een verrader? Nee.

Zeker geen verrader en hij zag het nou eenmaal zo, maar ben wel van mening dat hij het toonbeeld is van de instelling die de jeugd van tegenwoordig kan hebben.

Geen geduld voor ontwikkeling en willen meteen succes.

Zal vast en zeker gefloten worden naar hem, maar dat vind ik in zo'n wedstrijd ook normaal. Er zijn spelers voor veel minder uitgefloten. De manier waarop Sterling is vertrokken en de uitspraken van zijn vertegenwoordiger helpen daar natuurlijk ook een handje bij

Mensen zeuren altijd over de aanhang van clubs die mensen uitfluiten, alleen in een stadion is er niets mooier dan invloed hebben op het spel van een tegenstander. Laat het 5 minder scherpte veroorzaken, maar het is toch 5

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren