Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Piatek maakt ook indruk bij AC Milan: ‘Hij leeft om doelpunten te maken’

Laatste update:

Krzysztof Piatek is hard op weg zichzelf onmisbaar te maken voor AC Milan. De Poolse spits werd vorige maand overgenomen van Genoa en scoort aan de lopende band namens de Italiaanse topclub. Tegen Atalanta (1-3 winst) maakte Piatek zaterdag alweer zijn derde en vierde treffer in vier competitiewedstrijden. Als vanzelfsprekend is trainer Gennaro Gattuso blij met de prestaties van de aanvaller. "We zijn erg blij dat hij nu bij ons speelt."

Piatek is pas bezig aan eerste seizoen in de Serie A en maakte namens Genoa al veel indruk in Italië. Tijdens de eerste seizoenshelft was de Pool goed voor dertien doelpunten in negentien duels. Reden genoeg voor AC Milan om zich met een bedrag van 35 miljoen euro aan te kloppen in het Stadio Luigi Ferraris. Inmiddels is Piatek een maand in dienst van Milan en heeft hij in totaal al zes keer gescoord. "Hij is een speler, die leeft om doelpunten te maken", stelt Gattuso in gesprek met Sky Sport Italia.

Niet alleen de doelpunten van de spits vallen in de smaak bij zijn trainer, maar toch blijft Gattuso kritisch. "Hij beweegt goed en heeft superieure technische vaardigheden. Over het algemeen wil ik niet dat er over individuen wordt gesproken, maar over de groep. Goede resultaten helpen ons en zorgen voor een goede sfeer. We moeten op deze manier doorgaan en vooral rustig blijven", besluit de oefenmeester, die van Piatek zelf ook de complimenten kreeg. "Hij is een geweldige coach en hij was een legende voor deze club", tekent Milan TV op uit de mond van de goaltjesdief.

Voor AC Milan is de tweede seizoenshelft van groot belang. De club won zaterdag met 1-3 bij Atalanta en hoopt op een Champions League-ticket. Dan moet Milan wel in de top vier eindigen. Op dit moment staat Gattuso met zijn ploeg op de vierde plek. De laatste keer dat een speler namens AC Milan drie keer wist te scoren tijdens zijn eerste drie basisplaatsen is alweer een tijdje geleden. In 2013 was het Mario Balotelli die driemaal scoorde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk om weer een relatief nieuwe naam te zien. Voor Milan wel lekker om weer een (potentiële) topspits in huis te hebben. Ik vind het ook wel opmerkelijk dat Polen de laatste jaren veel goede spitsen voortbrengt. Zo goed als Lewandowski is Piatek nog niet, maar Milik is hij misschien al wel voorbij.

Cruciale overwinning voor AC Milan. Met Piatek en Paquetá heeft Milan zich erg goed versterkt. Ik ben benieuwd hoe lang Piatek dit kan vasthouden. Hopen dat het niet een 'one season wonder' gaat zijn.

17 februari 2019 om 13:57

En als bonaventura weer terug is, zal milan het nog beter doen denk ik.

17 februari 2019 om 14:04

Klopt. AC Milan is eindelijk weer aan het bouwen. Veel spelers zijn nog vrij jong dus er zit nog rek in. Dan blijft het toch weer zonde dat ze in de Europa League niet door de groepsfase kwamen. De strijd om plek 3 is - in tegenstelling tot de titelstrijd - lekker spannend.

17 februari 2019 om 14:05

Voor wie denk jij dat Bona komt te spelen dan? Misschien kessie dan toch naar de bank? Zijn vorm is niet bepaald geweldig..

17 februari 2019 om 15:45

Die gaat concurreren met Calhanoglu voor de linksbuiten positie. Is toch wel de zwakste positie van Milan gebleken de afgelopen maanden. Castillejo en Calha konden geen potten breken. Hoewel Calha het gister wel goed gedaan heeft.

17 februari 2019 om 15:49

Bonaventura kan overal op het middenveld spelen en op de vleugels. Maar met wie die ook gaat concurreren dat gaat ie winnen. Meest constante en beste speler van Milan.

17 februari 2019 om 16:27

Meest constant is toch wel Romagnoli denk ik

Nu tegen Empoli thuis, Saussuolo thuis en Chievo uit 9 punten pakken. De druk hooghouden en dan thuis tegen Inter plek 3 overnemen. Met deze hechte groep die voorak elkaar strijd zie ik het wel gebeuren.

17 februari 2019 om 15:51

Eerst maar eens zorgen dat je Roma en Lazio voorblijven. Vooral Roma begint in vorm te raken en die hebben uiteindelijk ook een beter team dan Milan denk ik

17 februari 2019 om 15:51

*voorblijft

17 februari 2019 om 16:31

Ben ik het niet mee eens, Manolas en Zaniolo zijn eigenlijk de enige die ik bij Milan in de basis zou zien. Dzeko is erg goed maar Piatek is in vorm nu en zou hem boven Dzeko verkiezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren