Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Petrovic maakt zich nog geen zorgen: ‘Betalen van salaris is geen probleem’

Laatste update:

Volgens Kees Jansma, journalist en commissaris van ADO Den Haag, staat de club uit de Hofstad op omvallen. Trainer Zeljko Petrovic blijft echter volhouden dat de spelers zich geen zorgen hoeven te maken over de bestuurlijke chaos rond clubeigenaar Hui Wang.

/

“Mattijs Manders, onze directeur, is bij ons geweest en heeft met onze spelers gesproken. Het betalen van het salaris is geen probleem en we hebben er vertrouwen in dat dit wordt opgelost”, legt Petrovic uit aan de NOS. “Als ik hier met een hangend hoofd ga lopen, dan houdt het op. Ik kan niet ontkennen dat het lastig is, maar ik ben een positief ingesteld mens.”

Aanvoerder Tom Beugelsdijk probeert zich niet te laten beïnvloeden door het gedoe op bestuurlijk vlak. “Wij moeten zorgen dat het eerst sportief beter gaat. Dan komt er ook weer een stukje rust. De supporters willen ook punten zien.”

Denk je dat ADO Den Haag gaat omvallen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt daar in den haag, het is een mooie club. Hopenlijk komen ze er snel uit.

5 december 2016 om 01:24

De duidelijkheid is er al, dit gaat lang duren. ADO zal er nu op de korte termijn wel uitkomen echter het probleem blijft. Een klein groepje mensen wil de club overnemen voor een schijntje van het geld dat Wang er afgelopen jaar ingestopt heeft. Lijkt me niet dat Wang daarmee akkoord gaat. Dus zullen er lange juridische procedures volgen.

5 december 2016 om 08:58

@speedyafc
Dat het lang gaat duren zou best nog eens mee kunnen vallen. Op 15 december dient een zaak voor de Ondernemingskamer tegen Wang en dan zou het best wel eens zo kunnen zijn dat zijn aandelen worden afgenomen, wanneer aangetoond wordt door de gemeente Den Haag en ADO dat hij een wanbeleid heeft gevoerd.

5 december 2016 om 19:54

Die procedure duurt een jaar en dan heeft meneer Wang nog alle mogelijkheden om in beroep te gaan tot aan het Europese hof aan toe.

Ik hoop dat dit niet gaat gebeuren vind ADH een mooie club zou super zonde zijn zo zie je maar weer dat die Chinees alleen maar praatjes heeft weg er mee pannenkoek 1e klas.

5 december 2016 om 01:55

Iets meer respect is wel op zijn plaats. ADO was allang failliet, niemand wilde de club nog redden. Toen is van de Kallen erin gestapt maar die wilde wel na een aantal jaren zijn geld terug.

Wederom bleek niemand bereid om te investeren. Van de Kallen heeft zelfs de gemeente gevraagd om ADO zes miljoen te lenen waarmee de club 51 procent van de aandelen terug kon kopen. De gemeente en andere potentiã«le geldschieters weigerden.

Bij studio Voetbal bleek dat Wang naast de 9,9 miljoen voor de aandelen ook al in totaal drie miljoen heeft betaald om verliezen uit het verleden te dekken. Nu wordt hij gedaagd om wederom tegen de drie miljoen bij te storten. Dat is dus bijna zes miljoen in totaal extra geld in ADO buiten de aandelen aankoop om.

Van Zweden liet vandaag weten dat hij met anderen ADO wil overnemen voor drie, vier miljoen euro. Dat is dus iets meer dan een kwart van al het geld dat Wang er afgelopen jaren ingestoken heeft. Je begrijpt toch wel dat Wang dat nooit gaat doen?

5 december 2016 om 12:16

"van Zweden liet vandaag weten dat hij met anderen ADO wil overnemen voor drie, vier miljoen euro. Dat is dus iets meer dan een kwart van al het geld dat Wang er afgelopen jaren ingestoken heeft. Je begrijpt toch wel dat Wang dat nooit gaat doen?"

Haha inderdaad, Wang lijkt wel gek. ALS hij de aandelen al weg wil doen dan wil hij minimaal het geld terug hebben wat hij er in heeft gestopt. Beetje naief van Van Zweden om te denken dat ze de club wel even kunnen kopen voor vier miljoen.

Dat weet je als je iemand uit Zuidoost Azieer accepteert als investeerder, niet slim van ADO.

Ze hebben een heel andere cultuur, ze kunnen dan nog altijd makkelijk buiten NL vluchten wanneer het niet goed gaat.

ADO overnemen wordt echt moeilijk, kansloos denk ik want ze hebben volgens mij nooit een jeugdspeler gehad die grote geld heeft opgebracht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren