Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perr Schuurs intern nog altijd onderwerp van gesprek: PL blijft lonken

Laatste update:

Perr Schuurs staat nog altijd hoog op het wensenlijstje van Tottenham Hotspur, zo bevestigt Fabrizio Romano. De Limburger, die onder contract staat bij Torino, werd eerder deze transferperiode ook al nadrukkelijk in verband gebracht met Crystal Palace, West Ham United en de Italiaanse kampioen Napoli.

Na een uitstekend debuutseizoen in de Serie A staat Schuurs in de belangstelling van clubs in binnen- en buitenland. Tuttosport schreef drie weken geleden dat Liverpool, West Ham United en Napoli hengelen naar zijn diensten. Torino is bereid mee te werken aan een transfer, mits er wordt voldaan aan de vraagprijs van 30 miljoen euro. De eerdere vraagprijs van 50 miljoen euro is drastisch naar beneden bijgesteld.

Het is geen geheim dat Tottenham Hotspur behoefte heeft aan defensieve versterking. Schuurs wordt gezien als langetermijnproject en zou in het Tottenham Hotspur Stadium samen met de dinsdag aangetrokken Micky van de Ven een Nederlands centraal duo kunnen vormen. "We moeten afwachten wat er gebeurt, maar we hebben de intentie om naast Van de Ven nog een centrale verdediger te contracteren", sprak manager Ange Postecoglou dinsdag.

Schuurs maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Torino, dat 9 miljoen euro exclusief bonussen overmaakte naar de Johan Cruijff ArenA. De verdediger was ontevreden over het gebrek aan speelminuten en koos daarom een jaar geleden voor een vertrek uit Amsterdam. In Turijn ontwikkelde Schuurs zich vrijwel direct tot een van de leiders in de ploeg van trainer Ivan Juric. Van de 34 wedstrijden die hij beschikbaar was in de Serie A verscheen hij er in 28 aan de aftrap. Il Grande Toro eindigde het seizoen uiteindelijk als tiende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Is hij in een jaar echt zoveel beter geworden? Bij Ajax was het toch niks bijzonders

9 augustus 2023 om 10:28

In Engeland houden ze wel van grote stevige verdedigers. Kijk maar naar Dunk van Brighton bijvoorbeeld. Daar draait het veel minder om het goed mee kunnen voetballen als CV dan bij Ajax bijvoorbeeld.

9 augustus 2023 om 10:31

Dat dacht Harry Maguire ook! Groot, sterk maar kan niet voetballen.

9 augustus 2023 om 10:33

Maar Maguire deed het bij Leicester gewoon meer dan prima. Dat het bij United wat minder gaat is logischer. United is een topploeg die veel de bal heeft. Dus voetballend meer vraagt van zijn verdedigers. Het zal mij niet verbazen dat Maguire in een ploeg die veel meer alleen tegenhoudt het beter gaat doen.

9 augustus 2023 om 10:34

Dunk kan echt wel beter voetballen dan jij denkt. Volgens mij heb je Brighton niet voldoende zien spelen.

9 augustus 2023 om 10:35

Je kunt zeggen wat je wilt, maar Tottenham is ook geen kleintje in de Premier League he? Ook daar krijg je weinig tijd om te leren.

9 augustus 2023 om 10:39

@glenn - Ik zeg nergens dat Dunk niet kan voetballen, want dan kan hij wel degelijk. Ik zeg dat hij groot en stevig is. Het fysieke in duels en in de lucht is bij hem belangrijker dan het voetballende vermogen. Ik heb Brighton genoeg gezien de afgelopen 2 seizoenen om mijn mening hierover te vormen. Mag je het natuurlijk mee oneens zijn.

@davy de Pauw - Tottenham is geen kleintje, maar ik vind ze 1 stapje lager dan de andere 5 op dit moment. En wat vallen jullie toch over het feit dat ik alleen zeg dat ze in Engeland van groot en sterk houden. Kijk hoeveel commentaar Martinez kreeg voordat hij uberhaupt 1 minuut gespeeld had. Ik zei in het begin helemaal niks over de kwaliteiten van de spelers of de clubs. Behalve dat daar vaak minder de focus ligt op het voetballende aspect als Cv.

9 augustus 2023 om 10:40

Me dunkt dat Dunk kan voetballen.

Maguire's probleem is niet alleen meevoetballen maar ook verdedigen. Zijn blunders hebben echt weinig te maken met de speelwijze van de ploeg.

On topic: zou mooi zijn voor Schuurs. Van de Ven en Schuurs bij Spurs, wie had dat gedacht?

9 augustus 2023 om 10:47

Bovenin de PL willen de ploegen net zoals Ajax ook dominant spelen. City en United zijn op zoek naar spelers als Ake, Martinez en Stones, voetballende verdedigers. Alleen in de middenmoot en onderin is dat veel minder het geval. Eigenlijk precies hetzelfde als in de Eredivisie. Schuurs heeft niet genoeg kwaliteit om bovenin mee te draaien. Maar wellicht ontwikkeld hij zich nog verder?

9 augustus 2023 om 10:30

Bij Ajax was z'n voetballend vermogen, durf, inzicht en snelle handelen echt dramatisch. Ik kan me voorstellen dat met een andere speelstijl en niet constant op de helft van je tegenstander zijn met veel ruimte in je rug en omschakelen het anders voetballen is. En in zijn geval uitblinken. Maar dan snap ik Tottenham en vooral Napoli niet zo...

9 augustus 2023 om 10:49

Nonsense, juist in puur verdedigend opzicht liet hij steken vallen en bij Ajax leidt dit dan snel tot een kans tegen

9 augustus 2023 om 10:53

Er is werkelijk nooit iets mis geweest met zijn voetballend vermorgen of inzicht. Durf, ja. Het was veel meer een mentale kwestie bij die jongen en je zag hem veel twijfelen.

9 augustus 2023 om 10:57

vtotheb

De man had juist mooie crossbal. Voetballend was het goed.

Verdedigend en was gewoon soms te slap/verlegen in duels. Liet zich makkelijk afzetten. Leek wel soms te voetballen onder hoge spanning.

Gun het deze man van harte.

Zou gaaf zijn heb je bij Spurs CV koppel Schuurs vd Ven. Beiden vanuit de KKD naar subtop Pl.

9 augustus 2023 om 10:35

Bij Ajax werden zijn zwaktes (en van meer soortgelijke verdedigers die Ajax heeft gehad) blootgelegd omdat ze met heel veel ruimte in de rug spelen. Maar als pure mandekker en gewoon robuust verdedigen is Schuurs gewoon meer dan prima. Zal in Italie ook wel wat hebben bijgeleerd.

9 augustus 2023 om 10:50

Nonsense, juist in puur verdedigend opzicht liet hij steken vallen en bij Ajax leidt dit dan snel tot een kans tegen

9 augustus 2023 om 17:48

Hij was best een aardige verdediger bij Ajax, zijn voornaamste minpunt was zijn wendbaarheid waardoor hij minder goed met ruimte in zijn rug kon spelen dan Timber.

Verdedigend zou hij soms iets meedogenlozer mogen zijn, als ze hem dat laatste in Italie hebben bij gebracht mist hij alleen nog dat stukje rond die omschakeling - ruimte in zijn rug. Daar staat tegenover dat dat voor bijna alle lange centrale verdedigers op gaat (het is toch vaak of klein en wendbaar of lang en iets stugger).

Buiten zijn wendbaarheid is zijn topsnelheid wel gewoon goed. Ook aan de bal is hij prima, misschien geen Timber of Daley Blind, maar had wel gewoon een goede inspeel paas encross bal. Zijn inzicht was ook behoorlijk waardoor hij vaak al goed op dreigende situaties anticipeerde. Als ze hem in Italie dat fysieke deel bij hebben gebracht heeft hij een hoop van wat je van een lange centrale verdediger mag verwachten.

Hij staat hier in Engeland overigens ook nog steeds in de belangstelling van Liverpool. Die volgen hem al sinds 2020 toen hij na het tweeluik in de CL in Liverpool in beeld kwam als vervanger voor de geblesseerde van Dijk. In Nederland werd hem destijds de eigen goal van Tagliafico behoorlijk aangerekend omdat hij zich liet uitkappen door Mane (die toen echt top was). Hier in Engeland zagen ze een jonge verdediger die zich slechts een keer liet uitkappen door Mane terwijl ze gewend waren dat die elke wedstrijd elke verdediger wel een paar keer het bos in stuurde.

Zou leuk zijn als hij op termijn samen met van de Ven in het centrum gaat spelen bij Tottenham. Bizar al die Nederlandse centrale verdedigers die opeens boven komen drijven nadat het jaren tegenviel. Mag ook wel eens in combinatie met wat goeie aanvallers

9 augustus 2023 om 10:48

Mag toch hopen dat Tottenham hoger mikt dan dat.

9 augustus 2023 om 10:54

Schuurs is 23 jaar en van de Ven 22 jaar. Jong genoeg dus om nog te leren en beter te worden. Van Dijk speelde op zijn 24e nog bij Celtic en is ook enorm gegroeid. Ze zullen ook niet gelijk basis worden, maar zoals ook in de tekst staat mikken ze op een langetermijn project. We laten ons graag verrassen .

9 augustus 2023 om 11:30

Als Tapsoba onhaalbaar blijkt vind ik Schuurs helemaal geen slechte vervanger. Heeft in Italië echt goed leren verdedigen, en heeft een aardige crosspass in huis. Met VdVen en Romero is er al een hoop snelheid in de verdediging, dus dat hij minder snel is maakt niet heel veel uit. Slechter dan Dier en Sanchez zal hij het niet doen, en kan dan volgend seizoen mooi met VdVen roteren. Ik ga ervan uit dat Romero altijd basis zal blijven staan.

9 augustus 2023 om 11:32

Is toch al lang geleden dat we matige centrale verdedigers hadden. Jaren hebben we met een vergrootglas naar de verdediging gekeken waardoor we nu juist matige aanvallers lijken te produceren.

9 augustus 2023 om 11:35

Da Nederlandse Vertonghen en alderweireld

Natuurlijk best wel bijzonder dat we straks 8 centrale verdedigers hebben lopen bij de top 8 van de PL van het afgelopen seizoen, en dan straks ook nog 3 bij de top 4 van de Bundesliga (mits Geertruida naar Leipzig vertrekt). Als we deze diepte hadden in 2010 hadden we misschien wel een WK gehad.

9 augustus 2023 om 11:33

2014 zelfs nog maar dat is inmiddels ook al 9 jaar geleden. Hopen op goede aanvallers komende periode!

9 augustus 2023 om 13:13

Ik mis even de nr 2 van de Bundesliga, hebben we iemand bij Dortmund achterin lopen? Of heb je het over Doekhi?

9 augustus 2023 om 13:40

Ik heb het inderdaad over Doekhi ja, Union is vorig seizoen 4de geworden in de Bundesliga.
Wat betreft de PL spelers heb ik het over van Dijk, Ake, Botman, Timber, Schuurs, van de Ven, van Hecke en Veltman.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren