Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘In het wegdraaien is hij zóveel beter dan andere spelers, heel goed!’

Laatste update:

Kenneth Perez gelooft dat Quinten Timber een van de weinigen spelers op het veld was bij de finale van de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en NEC (1-0) die mee zou kunnen in een topcompetitie. Perez is het volledig eens met Arne Slot, die Timber na afloop van de gewonnen finale benoemde als een van de grote uitblinkers. "Timber nam het elftal bij de hand", aldus Perez bij ESPN.

"Je kijkt toch een beetje naar wie zo'n elftal meeneemt. En Timber deed dat op een internationale manier, met zijn tackles, met zijn fysiek." Ook in balbezit onderscheidde Timber zich volgens Perez.

"In het wegdraaien in de kleine ruimte vind ik hem echt bijzonder sterk. Als ik zie hoe vaak zulke ballen verloren gaan bij andere spelers, dan doet hij dat echt heel erg goed", aldus Perez.

Timber aast op een plek in de EK-selectie van het Nederlands elftal. "Ik denk dat hij een heel grote plus heeft gekregen in het boekje van bondscoach Ronald Koeman, die aanwezig was in het stadion", zegt Perez.

Perez slaat Timber hoog aan. "Internationaal, dat is toch waar je naar kijkt. En dat is lastig bij een wedstrijd tussen twee Eredivisie-ploegen, maar Timber was een van de twee op het veld die dit vandaag tentoonspreidde. Hij is iemand die fysiek en qua intensiteit mee zou kunnen in een grote competitie."

Slot over Timber


Ook Slot is dolenthousiast over de prestatie van Timber. “In de tweede helft vond ik dat Quinten Timber het voortouw nam als het aankomt op agressie, fanatisme en duels winnen", aldus de trainer van Feyenoord. "Daarmee zet hij de rest van het team op scherp."

“Zonder bal en met bal was Timber heel goed. Hij zette ook Ueda nog een keer alleen op de keeper." Ueda had de wedstrijd moeten beslissen, maar schoot van dichtbij behoorlijk ver naast. "Hoewel Ueda goed liep, blijft het wel verwonderlijk dat hij dat soort ballen er niet inschiet. Het is echt een doelpuntenmaker, maar dat weet hij goed te verbergen, haha."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij was echt heel erg goed. Hij is zo ontzettend sterk aan de bal. Soms zijn er echt 4 man nodig om hem eraf te krijgen. Als ie iets meer gaat scoren kan het een grote worden. Gun hem die plek in Oranje wel, al had ie daar tegen Duitsland nog geen kans te laten zien dat ie er al klaar voor is.

Ik ben Feyenoord supporter maar zie dat juist niet. Hij doet juist veel op kracht en power en dat is precies wat in de grote competities iedereen heeft. Ik ben juist bang dat zijn grootste kwaliteiten in de eredivisie juist wegvallen in het buitenland. Dat op de gok en op kracht opendraaien lukt nu geregeld en dan wordt het gevaarlijk. Dit waren dingen die tegen Lazio en Atletico juist veelvuldig mis gingen. In het voetbal in de kleine ruimte vind ik hem vaak te matig of verkeerde keuzes maken. Denk persoonlijk dat hij nog steeds een ideale back kan zijn en dat dat zijn beste positie is. Ik wil overigens niet zeggen dat hij in de eredivisie niet belangrijk is. Hij forceert geregeld wat met zijn acties en power maar nu heb ik het puur over hoger niveau.

Dan moet ik opeens denken aan Mohamed Kudus. Die was aanvallend een stuk beter en die doet het nou redelijk bij West Ham United. En dat zijn de clubs waar Timber heen zou kunnen. Blijf vooral weg bij clubs als de Spurs of Aston Villa. Bewijs het een stap lager bij een club als Crystal Palace en wie weet zit er daarna nog een mooie stap in.

21 april 2024 om 23:12

Kudus speelt toch als rechtsbuiten of #10? Vind je het erg gek dat hij aanvallend beter is dan de pure #8 Timber?

21 april 2024 om 23:20

Kudus heeft zowat overal gespeeld. Vanuit de as, als 10, als rechtsbuiten en op 9. Op 8 vind ik Kudus beter.

Lijkt me dat hij zijn plekje in de EK-selectie heeft veilig gesteld, al helemaal als er 26 spelers meegaan en Frenkie ook nog eens het EK mist.

21 april 2024 om 23:17

Waarom dan? Hij doet het goed in de Nederlandse competitie. Maar ik vind hem niet beter dan zijn concurrenten in het buitenland. Behalve dan Maarten de Roon daar is hij wel beter. En als vervanger van Frenkie vind ik Schouten en Wieffer toch echt beter.

21 april 2024 om 23:27

Mwah. Met Koopmeiners, Schouten, Veerman, Reijnders, Wieffer en Marten De Roon (jaja, hij kan niet voetballen, als stofzuiger), heb je toch al een heleboel middenvelders die meedoen om de plekjes achter de 10. Weet niet of Timber daar nu tussen gaat komen. Zo zeker is het overigens toch ook niet dat Frenkie het EK mist of heb ik wat gemist?

21 april 2024 om 23:50

Zijn concurrentie is Wijnaldum, Koopmeiners, Reijnders en Veerman waarbij hij als voordeel heeft dat hij zowel op 8 als op 10 kan spelen. Daarnaast combineert hij met zijn loopvermogen en dribbel specifieke kwaliteiten die imo alleen Reijnders ook combineert van de genoemde vier spelers.

In het achterhoofd houdend dat we maar met twee pure middenvelders spelen zou ik hem daarom altijd meenemen.

Timber is een leuke speler maar meer dan dat is het niet. Ik zou Guus Til zelfs eerder oproepen zelfde gretigheid en loopvermogen maar wel eentje die kan scoren.

22 april 2024 om 12:48

Als je eerder Guus til mee zou nemen is het einde zoek en kan je misschien beter handbal gaan kijken ofzo

22 april 2024 om 15:13

Haha niet op reageren, gozer krijgt een waas voor z’n ogen als het Feyenoord betreft.

22 april 2024 om 22:34

Haha ja dat blijkt inderdaad wel.
Stomme is dat je dat dan ook weet maar t ook niet kan laten om niet te reageren haha, althans, dat is wel mijn manco haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren