Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Ik vind het niet vervelend om gelijk te krijgen, maar in dit geval wel’

Laatste update:

Kenneth Perez vindt het vervelend dat hij gelijk heeft gekregen dat de terugkeer van Arjen Robben naar FC Groningen geen groot succes is geworden. Volgens de analist is het stoppen van de 96-voudig international het moment van 2021. Robben maakte afgelopen zomer vanwege aanhoudend blessureleed bekend zijn profcarrière definitief te beëindigen.

Robben besloot in 2019 te stoppen als profvoetballer, maar kwam ruim een jaar later terug op dat besluit. Hij tekende voor één seizoen bij zijn oude liefde FC Groningen, maar door een lies- en kuitblessure kwam Robben in het afgelopen seizoen niet verder dan zeven duels voor de Trots van het Noorden. "Ik vind het over het algemeen niet vervelend om gelijk te krijgen, maar in dit geval wel”, zegt Perez bij ESPN.

“Ik was sceptisch over de terugkeer van Arjen Robben nadat hij een jaar gestopt was. Vanwege zijn blessureleed en fysieke gesteldheid”, vervolgt Perez. “Helaas heeft hij weinig minuten gemaakt. Maar ik denk wel dat hij inbreng had bij de club Groningen, want ook wij trokken erop uit met cameraploegen om het allemaal vast te leggen. Dus hij heeft wel degelijk iets teweeg gebracht. Het stoppen van Arjen Robben, misschien wel de beste Nederlandse speler, is mijn moment van 2021.”

Begin november nam Robben voor aanvang van het Eredivisie-duel met RKC Waalwijk (1-1) afscheid in een afgeladen Euroborg. Robben benadrukte toen nogmaals hoe graag hij met voetbalschoenen aan afscheid had willen nemen. “Dat is er helaas niet van gekomen”, zei hij. “Desondanks ben ik heel erg dankbaar voor alle steun, de warmte die ik altijd gevoeld heb vanuit supporters. Ik ben blij dat ik het avontuur ben aangegaan, heb alles gegeven, maar dit was het.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft Perez ook eindelijk een keer gelijk gekregen.

28 december 2021 om 13:31

Ik kan Perez dus totaal niet uitstaan, vreselijke analist. Glibberig aaltje is het.

28 december 2021 om 13:34

@psvmadness Ja heb het zelfde. ik vind Vink een veel betere Analist dan Perez.

28 december 2021 om 15:24

Ik vind dat beide heren een te grote air over zich heen hebben. Doe mij maar vd Vaart, Theo, Kieft, Boskamp en Kwakman.

28 december 2021 om 15:25

Op tactisch gebied mag je daar van Halst nog aan toevoegen. Die was vooral in het begin ijzersterk met bijbehorend beeldmateriaal.

28 december 2021 om 15:51

Toen van Halst zei dat Dumfries van het niveau van Hakim was in zijn Inter tijd. Haakte ik af.

28 december 2021 om 13:34

Een kapotte klok wijst ook 2x per dag de juiste tijd aan.

28 december 2021 om 17:04

Zag dat laatst in een serie op tv. Ik lag echt in een deuk. Over die klok. Hahaha

Perez, ik blijf het een leuke en sympatieke man vinden.
Heeft vaak een wat andere kijk op het voetbal dan de 'traditionele' analisten.
Wil overigens niet zeggen dat ik het altijd met hem eens ben hoor.
Ook erg knap dat hij zo vloeiend Nederlands spreekt ondanks dat hij uit een ander land komt.

28 december 2021 om 13:37

Zeker waar! Beter dan veel Nederlandse analisten!

28 december 2021 om 13:43

Als Deen mag je dat echt wel verwachten na zoveel jaren Nederland. Die talen lijken behoorlijk op elkaar itt Latijnse talen. Andersom zou schokkender zijn, als hij na zoveel jaar geen Nederlands kan.

28 december 2021 om 14:01

Hij spreekt toch wel erg goed nederlands, zelfs bepaalde uitdrukkingen etc. Spreekt beter Nederlands dan de meeste Nederlanders. Plus dat hij woont in Amsterdam, waar je echt geen Nederlands nodig hebt.

28 december 2021 om 17:36

Over het algemeen kunnen Deense gasten, van Lerby tot aan Schone, gewoon goed Nederlands. Helemaal als ze hier al een tijdje zijn, Perez zit hier al een kleine 25 jaar (niet alleen in A'dam, bv ook bij MVV). Ach ja, ik kijk er niet zo van op iig.

Arjen misschien wel Nederlands beste speler vind ik nog wel een uitspraak. Robben was zeker een geweldenaar maar in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal zijn er denk ik toch wel een aantal betere voetballers geweest. Om er zomaar even een paar te noemen, Cruyff, van Hanegem, van Basten, Rijkaard, Bergkamp, Gullit en dan vergeet ik er waarschijnlijk nog wel een paar.

28 december 2021 om 13:29

Beste Nederlandse speler ooit gaat idd te ver, dat is Cruijff. Maar van de afgelopen 20-25 jaar? Misschien wel. Bergkamp was natuurlijk een extreem elegante speler, maar heeft op club en landniveau niet hetzelfde bereikt als Robben. Enige wat Robben in de weg stond was zijn eigen fysiek, maar qua techniek en voetballende vaardigheden hoort hij wel bij de allerbesten die ons landje heeft voortgebracht, die het ondanks zijn blessures heel erg lang meedraaide in de wereldtop.

28 december 2021 om 13:48

Kluivert Seedorf Davids hebben ook wel s n prijsje gewonnen. Als we t toch over de betere spelers vd laatste 25 jaar spreken. Zeer begaafde voetballers. Stam Nistelrooy gebroeders de Boer wereldtop.

28 december 2021 om 14:09

Na Cruyff en Van Basten vind ik Robben wel de meest doorslaggevende Nederlandse voetballer. Zeker in Oranje. In ieder geval in hetzelfde rijtje als Gullit, Bergkamp, Rijkaard etc. Heb altijd het idee dat de tijd spelers belangrijker maakt dan hun meer recent collega's.

28 december 2021 om 16:59

Gullit zeker boven Robben. Aanvoerder van het Nederlands Elftal bij hun enige echte succes.

28 december 2021 om 14:16

Die beste speler uitspraken zijn onderhevig aan de tijd en ontwikkeling van het spel. Per decennium bijvoorbeeld kan je nog wat vergelijken maar 40/50 jaar voetbal afdoen met een individuele vergelijking slaat eigenlijk altijd de plank mis.

De terugkeer van Robben heeft FC Groningen zo enorm veel gebracht dat je moeilijk kan spreken van dat het niet geslaagd is. Sponsoren verlengden hun contract, de verkoop van de seizoenskaarten namen een vlucht en de selectie had een ware mentor die een topsport mentaliteit meebracht. Natuurlijk is het doodzonde dat hij niet meer heeft kunnen spelen, maar dat Perez gelijk heeft ben ik het niet mee eens.

28 december 2021 om 14:33

Perez heeft het dan ook over de sportieve terugkeer van Robben. Het was ook een voetballer dus het lijkt me ook terecht dat we hem daar op het eerste gezicht op beoordelen. Dus leuk dat het FC Groningen financieel en qua aandacht wel wat opgeleverd heeft maar sportief gezien ben ik het gewoon helemaal eens met Perez. En met het mentorschap is het altijd moeilijk te bepalen hoeveel punten dat nou precies opgeleverd heeft dus daar doe ik maar geen uitspraken over.

28 december 2021 om 14:45

Gezien het feit dat Robben een echte FC clubman is, kan Perez helemaal niet weten of het voor hem wel of niet geslaagd is. Ja, Robben heeft aangegeven er sportief meer van verwacht te hebben. Ja, Robben zal er nog meer van verwacht hebben. Maar dan is het toch alsnog aan Robben om te bepalen of het geslaagd is of niet?

28 december 2021 om 14:47

Ik denk niet dat Robben dat helemaal objectief kan beoordelen. Hij gaf zelf overigens ook aan dat hij er bijna aan dacht om tussentijds te stoppen na weer een blessure dus zo geslaagd vond hij het op dat moment niet. Als Robben nu zegt dat het helemaal niks was, zou dat ook wel een trapje na zijn richting Groningen dus dat zal hij als echte clubman sowieso niet doen.

Ik heb er gewoonlijk geen moeite mee om iemand gelijk te geven maar in dit geval wel.

Voor wat het waard is.. Vind Perez niet meer zo goed als in den beginne. Bruggink heeft mijn persoonlijke voorkeur zo door de jaren heen. Smaken verschillen uiteraard.

Ja, eens. Ik had het Robben enorm gegund, afscheidstournee over de Nederlandse velden, topscorer van Nederland. Helaas een beetje teveel gevraagd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren