Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez en Been zijn het roerend eens over de drie zwakkelingen bij Feyenoord

Laatste update:

Volgens Mario Been en Kenneth Perez was het middenveld van Feyenoord ondermaats tegen PSV. Dat geven de analisten te kennen na afloop van het met 0-1 verloren duel om de Johan Cruijff Schaal. Been trekt de vergelijking met het middenveld van vorig jaar en concludeert dat het middenveld bestaande uit Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs niet goed genoeg was. Perez geeft aan vooral teleurgesteld te zijn in Wieffer.

"Ik vond het middenveld van Feyenoord echt heel matig vandaag. Het duurde allemaal veel te lang", begint Been zijn analyse. "Wieffer, hè?", onderbreekt Perez gauw. "Wieffer, Zerrouki, het is allemaal een beetje van hetzelfde, het tempo lag veel te laag", vervolgt Been. "De nummer 10-positie, Stengs ging eruit en daar kwam Quinten Timber te spelen: daar kwam veel te weinig uit."

"Of het middenveld Zerrouki, Wieffer en Stengs compleet is? Minder dan vorig jaar in ieder geval", klinkt de oud-Feyenoord coach stellig. "Kokcü en Szymanski vond ik compleet andere spelers. In ieder geval qua scorend vermogen en een schot uit de tweede lijn. Dat zie je nu niet met Wieffer en Zerrouki, die spelen veel verder terug. Dan moet je een tien hebben die veel dichter op de spitsen speelt en dat was vandaag gewoon niet aanwezig", legt Been het probleem bij Feyenoord bloot.

"Ik denk dat Feyenoord het moeilijk had vanwege het gebrek aan fitheid bij bepalende spelers", analyseert Perez. "Wieffer viel me echt zo tegen vandaag, Giménez ook, terwijl zij vorig jaar heel erg goed waren." Perez wijst daarnaast aan dat het verwachtingspatroon nu anders is bij de Rotterdammers. "Feyenoord is niet gewend om altijd als favoriet gezien te worden. Nu haal jij aan: is dit middenveld wel goed genoeg? Terwijl we pas één wedstrijd onderweg zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie heeft ook bij feyenoord verzonnen na de ontwikkeling van wiefer dat zerrouki nog moest komen..

4 augustus 2023 om 23:36

Feyenoord heeft al de juiste vervanger met milambo rondlopen. Het zal alleen jaren duren voordat de rest het ziet. Die jonge heeft zo veel kwaliteiten en moet de kans krijgen!

4 augustus 2023 om 23:54

Kan het niet zijn, dat Wieffer gewoon niet zo goed is? Dat hij mee op de wolk zat vorig seizoen.

Heel veel Feyenoorders riepen ook vaak dat v Beek matig is en mee draaide met een erg goed Ajax. Dus lag meer aan goed team dan dat Donny een goede speler is.

Waarom zou niet hetzelfde gelden voor Wieffer? Dat team erg goed draaide en flow had. Dus maakt niet uit wie je inbrengt, ze gaan mee. Hadden wij ook toen met Sinkgraven die even kwam invallen in de CK tegen Juve.

Zerrouki heeft zich nog bewezen bij een Twente als een goede speler.

Stengs heb je niets aan op het middenveld. Een slappe speler en staat heel veel van de Poolse huurling.

5 augustus 2023 om 00:02

@mrkrillin

Zou best goed kunnen. Wieffer speelde echt als een verloren middenvelder. Niks ging goed.

Stengs was niet geweldig maar ook niet slecht. Vond hem nog oké voor zijn 1e wedstrijd bij ons.

Wieffer stelde teleur en ik moet zeggen Hartman was ook niet geweldig vandaag. Dilrosun en Jahanbaks en Minteh konden niks forceren. Al is de laatste speler jong en nieuw. Timber vertraagde weer het spel. Er zakte teveel mensen door de ijs vandaag.

5 augustus 2023 om 00:54

Wieffer rendeert het beste met een creatieve spelmaker naast hem. Een speler die je in de ondersteunende rol moet hebben. Dat werkte niet alleen goed met Kokcu naast hem, maar ook met Frenkie de Jong naast hem in het Nederlands Elftal.

Als je hem vervolgens naast een stofzuiger zet... Ja, dan haal je hem volledig uit zijn kracht en heb je er niks aan. En Zerrouki ook, die ook weer een creatieveling naast hem nodig heeft waar hij de bal aan af kan leggen. Zij het op de flanken of op het middenveld. Nu loopt het gewoon elke keer vast, met of zonder druk.

5 augustus 2023 om 05:01

Klopt helemaal.
Wieffer moet gaten dichtlopen en ballen afpakken en vervolgens de bal inleveren. Niets meer niet minder. Daar blonk die vorig jaar in uit.

Nu heb je met Zerrouki eenzelfde type, dus mis je weer hetzelfde als wat je voor Slot had. Voetballend vermogen op het middenveld.

5 augustus 2023 om 07:03

"zerrouki heeft zich nog bewezen bij een Twente als een goede speler."

Bewezen als goede speler, maar ook niet meer dan dat. Wat Wieffer vorig seizoen vond ik een stuk indrukwekkender. Je ziet het ook gelijk aan het spel van Zerrouki; trage handelingssnelheid, en alle balletjes gaan terug ipv open te draaien naar voren.

Ik ben heel bang dat dit een dure miskoop gaat worden. Een aankoop die op voorhand eigenlijk gewoon ook compleet onnodig was. Dit kan toch niet gezien worden als de vervanger van Kokcu?

5 augustus 2023 om 09:43

manuinyerdrvp

Is Zerrouki niet gewoon de vervanger van Auser (typ zijn naam fout). Slot riep heel lang al dat er een vervanger moest komen.

Timber was al de vervanger van Kocku. Eerder kunnen halen.

5 augustus 2023 om 09:46

MrKnowledge

Het is voor NL topclubs normaal dat de vervanger van een vertrokken sterspeler minder is. Dat die persoon nog moet groeien.
Maar van die Poolse speler naar Stengs zijn echt heel veel stappen. Behalve dat, ook totaal andere type. Was onder de indruk van hem. Zelfs toen wat minder ging.
Stengs is een mooi weer voetballer, gaat niet voorop in strijd, jaagt niet af. Je succesvolle formule gooi je zo overboord. Ipv Stengs kapen, hadden jullie beter een zelfde soort speler moeten scouten.

5 augustus 2023 om 09:49

Bananana

Ja er is geen goede wisselwerking. Je kan wel met 6 stofzuigers op 6 maar dan moeten andere spelers meer beschikbaar zijn. Goed opkomende backs, CV die goed kan voetballen (type Timber van Arsenal), buitenspelers en vooral nr 10 die bal kan komen ophalen.

Aan Slot om te laten werken. Als je in de flow zit dan loopt alles lekker. Blijft natuurlijk een zeer goede coach dus benieuwd hoe hij het gaat laten werken

4 augustus 2023 om 23:56

Ach was Perez ook niet diegene die Kokcu altijd negatief liet zien.

Het komt wel goed beetje vertrouwen erin. Met Ueda hebben we 2e spits. Ivanusec erbij dat zal al wat beter worden. Dan zou Isaksen ook wel nodige aankoop zijn. Ik zie het namelijk niet zitten in Dilrosun en dat we Jahanbaks alles laten spelen. Paixao zit wel lef en ontwikkeling in. Gimenez moet ook weer even bij tanken.

Ik denk dat het bij Stengs meer lag aan het gebrek aan wedstrijsritme en fitheid, maar Zerrouki zijn gebrek aan handelingssnelelheid doet pijn aan je ogen. Dat heeft Slot echt verkeeed gezien. Het hele middenveld was niet in balans, je mist een pure nummer acht in mijn ogen. Desondanks had Feyenoord na een half uur met 2-0 voor moeten staan, maar werd het een paar keer niet goed uitgespeeld.

4 augustus 2023 om 23:26

Stengs was gewoon ouderwetse Stengs die hij ook bij AZ was, fluwelen pass in de benen maar ook een broekie als er een beetje druk op hem wordt gezet. Geen idee hoe dat in Belgie was daar heb ik hem niet gevolgd maar dit is niet wedstrijdritme hoor voor Calvin, hij lijkt fysiek gewoon te licht voor dit niveau. Zou denken dat je dat kan trainen maarja, tegen Benfica werd hij ook kinderlijk eenvoudig van de bal gezet een aantal keer.

5 augustus 2023 om 00:22

In België zagen ze ook dat het niets is voor op “10” en rechtsbuiten.
Vervolgens is die op “8” gezet en dat bleek een goede zet, op die positie heeft die prima gespeeld.
Dat zou Slot ook moeten proberen

4 augustus 2023 om 23:48

Het valt ook niet mee om het middenveld in handen te krijgen tegen PSV hoor, en de strijd op het middenveld is vaak wel cruciaal in dit soort potten. Sangare ouderwets aan t stofzuigen en fysiek komt er niemand bij hem in de buurt, hij wint gewoon al z’n duels. Veerman is gewoon ontzettend slim, heeft oog voor de ruimte en brengt rust aan de bal (en hij oogde enorm fit), en zo’n Babadi was heerlijk onbevangen aan het voetballen. Op fysiek en voetbaltechnisch gebied stonden er gewoon betere spelers daar. En dan speelt voor Feyenoord ook nog mee dat je motoren op het middenveld van afgelopen jaar weg zijn en vervangen worden door andere type spelers. Het heeft allemaal tijd nodig om te wennen. Er is echt geen man over boord bij Feyenoord nog.

5 augustus 2023 om 01:31

Ik vind dat persoonlijk iets te makkelijk. Vorig jaar zat Feyenoord met een soortgelijk probleem. Toen was er een veel te aanvallend middenveld met Szymanski, Kokcu en Timber. Veel medesupporters bleven zeggen dat ze gewoon aan elkaar moesten wennen. Maar het was overduidelijk de opzet die het probleem was.
Toen raakte Timber geblesseerd, waardoor Wieffer zijn rol als verdedigend middenvelder over kon nemen. En toen was er balans, en draaide het vrijwel direct.

Nu heb je het omgekeerde probleem: een te defensief, statisch middenveld. Je kan twee defensieve middenvelders twee jaar lang naast elkaar zetten, maar dan word een van de twee nog steeds geen creatieve spelmaker. Die mis je nu.

Eigenlijk legt juist het middenveld van PSV het probleem van Feyenoord perfect bloot: Een ijzersterke stofzuiger met Sangare, een creatieve spelverdeler met Veerman en een heel aanvallende, onbevangen 10 met Babadi. En daar heb je een mooi balans mee. Feyenoord daarentegen speelt met twee stofzuigers en een 10. Dat werkt simpelweg niet.

5 augustus 2023 om 01:31

Stengs is middelmaat, die gaat nog tegenvallen.

Waardeloos middenveld. Zei al vanaf het begin dat Zerrouki en Wieffer niks is. Enige wat ik hoorde was ze moeten wennen. Nou zie hier het bewijs het werkt niet met hun 2 samen. Het is of Wieffer of Zerrouki en niet beide.

4 augustus 2023 om 23:41

Een beetje meer vertrouwen zou mooi zijn. Ze zijn er een maand en PSV moet verder zijn die beginnen woensdag voor de CL. Feyenoord heeft nog een week voor eerste competitie wedstrijd. Iedereen denkt dat het gelijk perfect moet zijn. Niemand krijgt meer tijd en even een mindere wedstrijd in de voorbereiding en ze zijn alleen nog geschikt voor de KKD.

4 augustus 2023 om 23:50

Perfect hoeft het niet te zijn het heeft met hoe je wilt spelen te maken. Wieffer en Zerrouki zijn geen '8' en ook kunnen ze de Kokcu rol niet bespelen. Slot wil zo nog spelen maar het werkt niet met beide spelers op het veld dat is wat nu duidelijk na voren komt en eigenlijk al de hele voorbereiding. Dat ziet toch iedereen of heeft iedereen de ogen dicht?

5 augustus 2023 om 06:51

Stengs dan op 8 proberen? Deed ie in België ook verdienstelijk

In zijn eerste jaar bleef Slot maar vasthouden aan Linsen in de spits, terwijl de hele wereld zag dat dat niet werkte. Ik hoop dat Slot niet dezelfde fout maakt en koppig blijft vasthouden aan Wieffer en Zerrouki. Het middenveld is echt een probleemkindje. Kökcü en Szymanski konden het falen van Timber en Dilrosun vorig jaar nog camoufleren. Stengs is te licht en ik betwijfel of Ivanusec het in z'n uppie voor elkaar gaat krijgen om dooien als Timber, Dilrosun, Van den Belt en Milambo aan de praat te krijgen.

Ik mag het verder niet zeggen, maar ik ben oprecht bang dat die Minteh dit jaar iemand permanent invalide schopt.

Ook complimenten aan Bosz, hoe hij PSV neerzet. Erg knap. Feyenoord kwam er bijna niet door, en dat lag niet alleen aan het povere spel van Feyenoord

4 augustus 2023 om 23:35

Ik vond dat wel meevallen eigenlijk. Feyenoord heeft zeker in de eerste helft echt wel een paar grote kansen bij elkaar gespeeld. PSV was wel met name net op het middenveld dominanter wat ze de winst heeft bezorgd.

4 augustus 2023 om 23:49

Die ballen achter de laatste lijn waren erg gevaarlijk, maar in de tweede helft hebben we die nauwelijks meer gezien en werden ze goed verdedigd.

5 augustus 2023 om 00:03

Klopt al had dat ook te maken met het feit dat Santi en Stengs werden gewisseld en nog niet volledig fit zijn. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het voor PSV steeds makkelijker. Want ook in de 2de helft in het begin hebben we goede fases gehad. Die goal van Paixao was ook mooi uitgespeeld bijvoorbeeld. We zagen het alleen te weinig. Het domme balverlies van Pedersen helpt ook niet. Zeker omdat Lang vaak niet meeliep. Als je dan in balbezit blijft ben je extra gevaarlijk. Maar daar werd die veel te vaak weggegeven.

Perez heeft gelijk. Vorig jaar kon Feyenoord zonder druk spelen, nu wordt er veel meer van ze verwacht. Vooral uitwedstrijden wordt het echt knokken dit jaar.

4 augustus 2023 om 23:48

Het probleem is dat je een heel statisch middenveld hebt waarbij Wieffer niet in vorm is en Zerrouki (nog) niet het gewenste niveau heeft.

Daarnaast komt Alireza te kort en wordt je spits na 65 min gewisseld.

5 augustus 2023 om 00:41

Wieffer speelt in deze rol met Zerrouki achter zich, ook gewoon niet in zijn kracht. Heeft op die positie nog geen moment overtuigd.

Mee eens, Wieffer had een mega off day. Maar die wordt nog wel beter, vraag me alleen af of hij en Zerrouki moeten samen spelen? Feyenoord lijkt meer gebaat bij een 8 (type Kokcu)
Stengs brengt wel veel, dat komt wel goed. Maar vandaag kwam te vroeg, voor hem alsmede Gimenez. Ben bang dat die Gold Cup nog lang door gaat etteren.... hopelijk is Ueda snel in vorm en klaar!

Die Mario Been he, wat een armoedige analist zeg. In de rust beweert Mario doodleuk dat Noa Lang niet het type speler is om achter Pedersen aan te lopen waardoor Pedersen constant vrij loopt. Iedereen kon duidelijk zien dat hij Geertruida moest vastzetten zodat Feyenoord niet via het middenveld kon opbouwen.

Zo simpel en flauw om dan in 1 minuut tijd dat je hebt als analist te gebruiken om een speler als Noa Lang als lui te bestempelen, terwijl hij dat alles behalve is.

4 augustus 2023 om 23:32

Sowieso vind ik het raar dat hij altijd mag aanschuiven bij wedstrijden van Feyenoord. Buiten het feit dat hij niet kundig is zie je aan zijn gezicht wat het geworden is. Zet er of twee fans neer of 2 analisten. Niet een fan die net alsof doet alsof hij objectief is.

5 augustus 2023 om 06:52

Ik vind het vooral grappig dat iemand die zo faliekant heeft gefaald als trainer altijd zo pontificeert en uitgenodigd wordt om te analyseren.

Been heeft Feyenoord het slechtste seizoen in de clubgeschiedenis gebracht. In 2010-11 leek het er lange tijd op, vooral in de eerste seizoenshelft, dat Feyenoord misschien wel nacompetitie moest spelen. De 10-0 tegen PSV was natuurlijk symbolisch dieptepunt in de Feyenoord-geschiedenis. Eigenlijk moet je dan direct verhuizen naar Nepal en je aansluiten bij een klooster.

5 augustus 2023 om 00:30

Lang is niet zo lui als Mario beweerd, maar ik vind dat die wel een punt heeft. Lang liep ook vaak zat niet achter Pedersen aan. Het was dat die het vaak zelf verklootte dat Feyenoord er niet door kwam en PSV Lang redelijk vrij had. Anders had het ook tegen hem kunnen werken deze wedstrijd.

Tja Wieffer teveel gehyped. Zerrouki geef ik nog een kans, maar wordt het net niet. Stengs is gewoon te slecht. Onbegrijpelijke aankoop.

Wieffer kwam vorig seizoen al vaak weg zonder kaart, mist de snelheid en kon leunen op kokcu. Geschrokken van het feyenoord niveau vandaag.

Het middenveld van PSV leek meer op ons middenveld van vorig jaar. Het duo Sangare Veerman vond ik goed spelen. Bij ons is het gewoon zo dat Wieffer en Zerrouki elkaar niet aanvullen waar dat aan de andere kant wrl gebeurde. Beide spelers renderen het beste met een speler a la kokcu of Veerman naast zich . Nu blijven ze teveel achterin op hun positie spelen en is er geen balans. Denk dat het een kwestie van tijd gaat zijn voordat Timber basis gaat spelen. Stengs moet nog fitter worden. Die vond ik juist in de eerste 25 minuten erg aanwezig en slim spelen.

Het middenveld is nog even puzzelen maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Aan Stengs gaan we veel plezier beleven, die heb ik vandaag toch weer een paar erg mooie dingen laten zien. Die creativiteit kunnen we goed gebruiken. Dat hij wat flegmatiek is neem ik voor lief met de kwaliteiten die hij wel heeft en al direct laat zien.

Zerrouki is verdedigend prima maar aan de bal veel te langzaam in zijn handelen. Er zal toch echt gekozen moeten worden tussen hem en Wieffer uiteindelijk en iemand erbij die wat agressiviteit en power toevoegt. Dat is nu echt een groot gemis. En aangezien Timber dat ook niet per se heeft zou ik een nieuwe middenvelder erg toejuichen. Misschien nog wel liever dan die Ivanusec als ik met een pistool op m'n hoofd gedwongen word om te kiezen.

Deze wedstrijd laat dus zien waar Feijenoord aan moet werken. Je kan beter nu met de neus op de feiten worden gedrukt , dan later in het seizoen.

Wat iedereen de hele voorbereiding al had kunnen zien, wordt nu hopelijk Slot ook duidelijk. Het is of Wieffer of Zerrouki, en momenteel zou ik altijd de voorkeur geven aan Wieffer. Slot zit wel in een lastig parket aangezien Zerrouki moest en zou komen van hem, zelfs voor dat belachelijke bedrag.

5 augustus 2023 om 00:01

Wieffer is het toch ook niet. Die kon mee omdat Feyenoord in een lekkere flow zat.

Volgens mij riep jij vaak dat Donny v Beek een matige speler is en geluk had in een zeer goed draaiende Ajax mee te liften. Waarom zou dat ook niet gelden voor Wieffer?

Die Pool was erg goed en Kocku een super leider. Die zorgden dat er niet veel druk kwam op de 6.

Zerrouki is ook geen speler voor top, maar was gewoon beste man bij Twente. Uit verschillende lijstjes zag je ook dat hij op heel veel vlakken erg goed scoorde vorig seizoen.

Dus als ik mijn geld op een van de 2 moest zetten, dan zou ik gaan voor Zerrouki.

5 augustus 2023 om 00:27

Daarom wil ik Wieffer ook niet op een positie zien waar hij het spel zou moeten maken (waar Van de Beek dus wel stond). Dat is niet zijn kracht, en ook niet de positie waarop hij het Nederlands elftal heeft gehaald. Op 6 pakt hij de ballen af, en levert hij die in bij spelers die er meer mee kunnen (simpel gezegd). Een dure fout, maar ik zou Zerrouki lekker op de bank houden als back-up van Wieffer en bij gebrek aan beter Timber en Stengs ervoor zetten. Hopelijk worden dat binnenkort Stengs op 8 en Ivanusec op 10.

5 augustus 2023 om 07:51

Wat is dat nou weer voor onzin? Wieffer heeft zich uitgebreid bewezen vorig seizoen. In de eredivisie, EL en bij oranje. En na 1 mindere wedstrijd omdat hij niet op zijn eigen plek staat is het opeens een hype en is hij niet goed genoeg? Wat een onzin zeg.

Wieffer, Steng en Zerrouki… Dat is een geheel nieuw trio op het middenveld… Dat heeft natuurlijk een impact….

Het middenveld leek zo slecht doordat PSV zo goed was. Conditioneel waren die als ploeg superieur aan Feyenoord. Dat gezegd hebbende is Zerrouki duidelijk geen Kokcu en Stengs geen Symanski.

5 augustus 2023 om 00:32

Ondanks dat PSV beter was, kwam het conditioneel superieure vooral door andere fases in de voorbereiding. Stengs en Santi zijn nu nog zover niet. Volgende keer als ze tegen elkaar spelen verwacht ik dat het verschil in dat opzicht een stuk kleiner is.

5 augustus 2023 om 00:43

De rol van Szymanski wordt wel wat overschat. Hij was zeker belangrijk, maar ook de wedstrijden waarin hij ontbrak, werden (op PSV thuis na) gewoon makkelijk gewonnen. De rol van Kokcu was inderdaad cruciaal.

5 augustus 2023 om 01:24

Hm weet niet man. Volgens mij had Szymanski 10 goal en 10 assist afgelopen seizoen? Heb niet het idee dat Stengs die stats gaat halen.

Ondermaats is een understatement. Het middenveld van een degradant had meer weerstand geboden dan Wieffer, Zerrouki en Timber de laatste 30 minuten.

Sangare word erg onderschat en domineert elk eredivisie middenveld als hij er zin in heeft.kokcu zat ook elke keer in zijn zak.

Wieffer en zerrouki is wel erg veel van hetzelfde.zonde dat ze die pool hebben laten lopen

5 augustus 2023 om 07:58

Het probleem met Sangare is ook vooral dat hij ook weleens wedstrijden speelt waarbij je je afvraagt of hij weet hoe voetbal werkt. In toppers en Europese wedstrijden is hij vaak de aller beste man van PSV maar het is ook net te vaak net niet. Dat is lastig als je kampioen wilt worden...

Pedersen niet goed genoeg.
Lopez viel gisteren door de mand
Hartman niet in vorm
Wieffer is niet goed met Zerrouki en vice versa
Timber niet goed genoeg.

De flanken ook nog niet goed genoeg.

We gaan Kokcu dit seizoen echt nog heel heel hard missen op deze manier.

Verkopen: Timber, Pedersen, Dilrosun en Alireza
Kopen: Ivanusec, 2 nummers 8 waarvan 1 gewoon top, een goede rechtsback en 1 echt goede top buitenspeler nog.

Bijlow
Aankoop Geertruida Hancko Hartman
Wieffer aankoop
Ivanusec
Stengs Gimenez aankoop

Denk dat we feyenoord als titelfavoriet een beetje overschat hebben. PSV en ajax hebben inderdaad een grote uitdaging qua het vormen van een nieuw team (dus gaan waarschijnlijk nog weleens tegen een probleem aanlopen). Denk dat we de afgelopen weken een beetje vergeten zijn dat feyenoord dat eigenlijk ook wel heeft. 2 bepalende krachten op het middenveld zijn weggevallen, zie dat maar eens te vervangen. Denk dat ze best kwaliteit rond hebben lopen op het middenveld maar de puzzel is nog niet in elkaar gevallen. Zeg niet dat het ook niet gaat gebeuren dit seizoen maar er is ook bij feyenoord nog wel wat werk aan de winkel.

Denk dat Wiefer maar ook Gimenez over hun top zijn.... vorig jaar op 120% gedraaid deze voetbalden boven hun normale top.

5 augustus 2023 om 10:39

Overwegend negatieve reacties, er wordt zelfs aan Slot getwijfeld. Geef het een kans , dacht al reacties uit 020 te lezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren