Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Per direct duidelijkheid over nabije toekomst van Noa Lang

Laatste update:

Noa Lang keert per direct terug naar Ajax, zo weten onder meer De Telegraaf, AT5 en TC Tubantia te melden. De twintigjarige aanvaller werd door FC Twente tot het einde van het seizoen gehuurd van de Amsterdammers. Omdat er een streep is gezet door de huidige jaargang, hebben alle betrokkenen nu besloten om Lang te laten terugkeren naar Amsterdam.

Met een video op Instagram nam Lang vorige week al afscheid van FC Twente. “Korter dan gedacht, mooier dan gehoopt! Tukkers, bedankt”, schreef Lang op Instagram. Het was aanvankelijk de bedoeling dat de jonge aanvaller tot 30 juni in Enschede zou spelen. Door de coronacrisis is besloten dat het seizoen 2019/20 in de Eredivisie reeds ten einde is, waardoor al duidelijk was dat Lang de laatste wedstrijd van zijn huurperiode bij FC Twente reeds gespeeld had.

Zowel FC Twente als Ajax heeft de training inmiddels in aangepaste vorm weer hervat en Lang had tot het einde van de huurperiode in Enschede kunnen blijven trainen. Nu is er toch besloten om de aanvaller voortijdig terug te sturen naar Ajax. Lang kwam tijdens zijn huurperiode bij FC Twente tot zeven officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor één doelpunt. Bij Ajax loopt zijn contract nog tot medio 2021.

Overigens is Lang niet de enige huurling die FC Twente per direct achter zich laat. Giovanni Troupée is teruggekeerd naar FC Utrecht, waar zijn contract nog loopt tot medio 2021. De 22-jarige vleugelverdediger, die vorig seizoen werd verhuurd aan ADO Den Haag, kwam tot acht officiële wedstrijden voor FC Twente. Joël Latibeaudiere is teruggekeerd naar Manchester City, waar hij in het bezit is van een aflopende verbintenis.

Zie jij Noa Lang op termijn een basisplaats veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij voor alle partijen een goed idee om Lang nog een jaar aan Twente te verhuren.

5 mei 2020 om 20:39

Mee eens! Komt voor Ajax gewoon nog te kort. En voor Twente een prima speler! Ook een mooie club om zichzelf verder te ontwikkelen

5 mei 2020 om 21:58

Ik zag hem liever dan Babel die al over zijn top is.

5 mei 2020 om 22:54

Noa Lang zou bij Ajax veruit de beste middenvelder zijn op Ziyech na. Ik weet niet of dat iets zegt over de kwaliteit van Noa Lang of over het dramatische middenveld van Ajax. Blij dat hij terugkomt.

6 mei 2020 om 00:58

Tuurlijk man, want van de Beek kan er natuurlijk geen reet van..?

5 mei 2020 om 21:24

@supertukker, lijkt me inderdaad een win-win-win situatie. Goed voor Ajax, goed voor FC Twente en ook goed voor Noa Lang.

5 mei 2020 om 21:40

Moet die wel eerst z'n contract verlengen anders gewoon verkopen

5 mei 2020 om 21:42

Toch zou verkopen ook wel interessant kunnen zijn voor Ajax. Het is natuurlijk best een aardige speler, en ik denk dat er echt wel clubs als Utrecht zouden kunnen komen voor hem bijvoorbeeld. Toch zie ik in hem geen Ajax 1 materiaal, ook omdat er achter hem wat redelijke talenten rondlopen.

5 mei 2020 om 21:56

zolang er bij Ajax 1 nog spelers als Alvarez, Marin, Veltman, Eiting, Dest en Babel rond lopen dan kan Noa Lang ook nog wel mee in het niveau imo

5 mei 2020 om 22:32

Vind het maar een rare opsomming. Dest en Veltman lijken mij prima selectiespelers voor Ajax. Alvarez en Marin hebben het niet echt laten zien maar in het verleden hebben ze toch wel meer laten zien dan een speler als Lang. Daarnaast is er voor Lang meer concurrentie dan voor de andere spelers die jij noemt.

5 mei 2020 om 22:43

Dest staat in dr belangstelling van Bayern maar komt tekort voor Ajax. Dat zal t zijn. Vind het zelf geen leuke speler maar een blinde kan zien dat hij talent heeft. En Veltman ga ik niet verdedigen is kansloos daar blijf je tocb graag mee doorgaan. En misschien handig om spelers als Eiting, Marin en Alvarez wat langer de kans te geven om al meteen een conclusoe te nemen want zeker Eiting heeft veel voetballend vermogen en Marin lijkt mij een speler die misschien van de Beek kan opvolgen en misschien juist op dienpositie wel uit de verf kan komen. Spelers als Neres en Onana hebben ook moeten acclimatiseren voordat ze gingen presteren en zeker Alvarez is nog niet happy met zn familie in Nederland.

5 mei 2020 om 23:10

Dus als er al veel matige spelers rondlopen moet Ajax er nog een aan de selectie toevoegen? Bijzondere logica. Eiting, Babel en Marin zijn inderdaad beneden niveau, de overige zijn gewoon prima.

5 mei 2020 om 23:58

@feast dat zeg ik niet maar iemand zei dat Noa Lang tekort komt voor het niveau van Ajax terwijl ik dat lijstje namen die ik noemde niet van een hoger niveau vindt, dus voor hem is er ook nog hoop imo

6 mei 2020 om 09:55

@kolbein_sigi Ik neem aan dat je dan doelt met Veltman op de rechtsback positie? Als CV komt hij toch gewoon te kort. Vooral Europees.

Mooi dat hij ervaring op heeft kunnen doen bij Twente. Hopelijk kan hij zich voor aankomend manifesteren als bepalende middenvelder bij Ajax. Ik heb vertrouwen in hem, alleen is het wachten of hij de kans gaat krijgen. Een middenveld met Blind op 6 - Van de Beek op 10 - Lang op 8 zou mooi zijn !!

6 mei 2020 om 10:18

Welke ervaring heeft nauwelijks wedstrijden gespeeld, stuk of wat? 8? 10? Nou daar zal hij flink mee opgeschoten zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren