Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pepe snapt frustratie van Real Madrid-fans: ‘Dat was wel te verwachten’

Laatste update:

Real Madrid boekte de voorbije weken enkele klinkende overwinningen, maar het is al enige tijd onrustig in de Spaanse hoofdstad. De veeleisende fans van de Koninklijke zijn niet blij met het veldspel. Ook bij de 3-1 overwinning op Real Sociedad waren er weer fluitconcerten te horen. Het spel, zeker in de tweede helft, was dan ook niet om over naar huis te schrijven.

/

Verdediger Pepe snapt wel dat de fans zit roeren. “Het was wel te verwachten dat ze gingen klagen, toen na rust de intensiteit afnam. Real Sociedad kwam ook tot een gelijkmaker”, laat de mandekker optekenen in de Spaanse media. “De fans hebben het voor het zeggen en wij respecteren dat. Het is aan ons om te voetballen, ons werk te doen en eervol te spelen in het witte shirt.”

“De overwinning was echter het belangrijkste. We blijven hard werken en we blijven gaan voor overwinningen. We zijn profs, we weten dat er kritiek is. We hebben erover gepraat, maar het is zaak om ons werk te doen.” Real Madrid pakte in 2015 geen hoofdprijzen en dat moet in 2016 anders. “Hopelijk brengt 2016 meer geluk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 december 2015 om 13:25

Eerlijk is eerlijk, hij heeft zich al lang goed gehouden. Mourinho is zijn katalysator wat betreft gekte.

31 december 2015 om 13:35

Ja is dat een noemenswaardige prestatie dan? Om je als een prof te gedragen?

31 december 2015 om 13:51

Misschien niet, maar oude koeien uit de sloot halen siert niemand.

31 december 2015 om 16:36

Een van de weinige die vaak zijn best doet en 100 geeft voor Real.

Barcelona heeft 5 prijzen gepakt en dat had alles behalve met geluk te maken. Als het bij de club niet goed zit, dan kun je met al het geluk van de wereld de prijzen op je buik schrijven.

Gisteren was het vooral in de tweede helft zo ontzettend slecht voor een topclub als Real. Ik zpu het vel van mijn vingers hebben afgefloten als ik op de tribine had gezeten.

Voor de fans is het te hopen dat 2016 meer eenheid brengt, maar de club zit op dit moment in een dip.

31 december 2015 om 13:50

Geluk is ook op het juiste moment in vorm zijn. Ook dat je tegenstanders in de eindfase dat niet zijn zoals vorig jaar het geval was bij Barcelona.

Zonder geluk win je niks, hoe goed je ook bent...

31 december 2015 om 14:16

Het grootste probleem bij Real is, dat het geen hechte groep is.
Als je als een hecht team speelt, dan kun je ook mindere momenten hebben, maar als je dan in vorm bent, kun je alles winnen, zoals Barca dat deed.
Bij Real was dit alleen onder Angelotti het geval, dat ze als een goed team speelden.
Nu is er vooral veel onrust rondom Real, dat het bijna onmogelijk lijkt, om dit jaar nog prijzen te pakken

Beste verdediger van Real.

31 december 2015 om 13:26

Op Arbeloa na de slechtste als hij de intensiteit niet op de mat weet te leggen. Zijn intensiteit is 90% van zijn klasse, type Gatusso.

31 december 2015 om 13:29

Pepe is een absolute topverdediger maar zijn 'uitspattingen' zijn voor de meesten al genoeg voer om hem matig te noemen.

Een echte 'matador'.

31 december 2015 om 16:22

Klopt

Moet zeggen dat hij paar jaar terug ijzersterk liep te verdedigen. Nu maakt hij zo nu en dan foutjes en staat hij niet goed.

31 december 2015 om 13:45

Dat was alleen gisteren. Vorig seizoen was hij de beste verdediger van Real in mijn ogen. Hij houd alles clean nu, geen domme overtredingen. Jammer genoeg zullen mensen hem altijd blijven herinneren als een gekke verdediger.

Hopelijk brengt 2016 een transfer voor u waarbij je dat schitterende witte shirt niet meer moet aantrekken. Gisteren was je weer een drama. Samen met Bale. (al moet ik zegge dat hij in het begin hard werkte en een schitterende assist gaf. Voor de rest niks bijgebracht aan het spel!)

Niemand zag het zitten in Benitez. Inclusief ik maar het spel op de mat is vaak gewoon goed hoor. Onder Mouronho speelde ze vaak lelijker voetbal maar toen hoorde je niemand. Dat de media Benitez kapot wilt maken is ook gewoon waar. Het is geen topcoach laar hij doet het niet superslecht. Los van een paar uitschieters.

Vind het jammer als je kijkt bij Bayern Munchen als hun thuis spelen. Dan is Bayern zo dominant 65 procent balbezit, kans op kans, geen moment de tegenstander laten voetballen. En dan heeft Madrid nog Ronaldo, Kroos, Modric, Sergio Ramos, Benzema.

Ach pepe probeer maar eens een basisplaats vast te houden. Of hoepel op.

31 december 2015 om 17:14

Heb je bewijzen waardoor hij alsnog weg moet ?

Ik ben helemaal eens met sommige reacties hier .Reaal moet nu gaan leren als team te spelen en vooral sneller passen .Het gemak van voetballen is naast techniek en inzicht ,met elkaar spelen en de vrije man vinden .Het spel van Reaal is verre van attractief .Heel saai om naar te kijken .

De trainer mag ook meer pit tonen langs de kant .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren