Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Pep is anders, hij infecteert je door de manier waarop hij voetbal beleeft'

Laatste update:
/

Javier Mascherano is achteraf blij dat hij in aanraking is gekomen met Josep Guardiola. Bij Liverpool speelde de Argentijn voornamelijk op het middenveld, maar in dienst bij Barcelona werd hij langzaam maar zeker omgeschoold tot verdediger. Hij zegt daardoor een meer veelzijdige voetballer te zijn geworden. "Guardiola is meer dan een speciale coach."

"Zelden heb ik iemand om zien gaan met een ploeg, zoals hij dat deed", vertelt Mascherano in een interview met het Argentijnse Canchallena. "Hij heeft mij opnieuw uitgevonden, door me op stellen op een plek waar ik zelf nooit over na zou hebben gedacht. Guardiola is anders en onvergetelijk. Ik ben me er volledig van bewust dat ik nooit voor Barcelona zou hebben gespeeld als hij er niet was geweest."

Volgens de international is geen enkele andere coach te vergelijken met de huidige oefenmeester van Bayern München, die in zijn tijd als coach van Barcelona prijs na prijs in wacht sleepte. "Ik heb coaches gehad die veel invloed konden uitoefenen, maar Pep is een ander verhaal. Hij infecteert je door de manier waarop hij het voetbal ervaart."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat vindt ik nu net Pep's grootste nadeel, dat hij middenvelders in de verdediging zet in plaats van gewoon eens een goede verdediger te kopen.
Mascherano doet het nu niet slecht in de verdediging, maar het kan een stuk beter.

5 januari 2014 om 12:13

Je mist de clou van de tekst volgens mij... Het gaat erom dat Guardiola, volgens Mascherano, een unieke trainer is die belangrijk is geweest in zijn loopbaan zoals geen enkele andere trainer dat ooit bij hem geweest is.

5 januari 2014 om 12:48

Mis ik de clou?
Ik kan toch gewoon kiezen om niet op de essentie van de tekst in te gaan, maar op een kleiner deel van de tekst? Mij interesseert het niet dat hij Pep de beste trainer vindt, hij is namelijk verre van de enige, ik kies om in te gaan op één van de zwakkere punten van Pep, mijn goed recht lijkt me.

5 januari 2014 om 12:52

Vreemd dat jij als (neem ik aan) Barcelona fan zo de pik hebt op een trainer die je club zo veel successen heeft gebracht. Je zou toch moeten toegeven dat hij een uitstekende trainer is.

5 januari 2014 om 12:59

Sergiroberto geeft ook niet aan of hij Guardiola een uitstekende trainer is of niet. Niemand is perfect of mag je geen kritiek geven op iemand die je goed vindt?
Hij geeft alleen aan dat zijn sterke punt als trainer gelijk ook zijn zwaktepunt is (in de ogen van Sergi Roberto). Ik ben het ook deels met hem eens. Het is goed dat een speler veel zijdig is, maar dat gaat ook ten koste van andere spelers. Kijk maar naar Lahm. Door hem op het middenveld te zetten heb je gelijk een plek minder voor een Martinez, Kroos etc.

5 januari 2014 om 13:10

Hij mist de clou.. mss mist hij nog meer?

Maar na een paar artikels gelezen te hebben over Guardiola.. is het zelden
dat ik zo gefascineerd geraak door zijn manier van werken en zijn persoonlijke visie...

Niet dat ik een fan ben... maar deze man heeft toch iets speciaal.. Enige bewijzen voor de niet kenners... huidige resultaten....

Bewijzen voor de kenners.. niet nodig om die uit te leggen...

5 januari 2014 om 12:14

Bij Bayern laat hij juist een verdediger : Lahm , op het middenveld spelen .

5 januari 2014 om 13:51

omdat hij lahm 1 van de intelligentste spelers van de wereld vind. Slimme spelers horen in het middenveld, CDM of CM, die het spel volledig kunnen controleren.

5 januari 2014 om 12:16

Dat vond ik altijd juist mooi.

Mascherano achterin, Busquets achterin, Song achterin, Adriano centraal, Puyol als Back.
Hij flikte het allemaal en pakte meestal nog goed uit ook.

Nu ook bij Bayern met Lahm op 6 en Muller als Valse spits. Als je net komt kijken bij Bayern en gelijk de beste rechtsback ter wereld op het middenveld plaatst dan heb je gewoon heel veel lef. Pakt het verkeerd uit ben je een kluns en pakt het goed uit ben je een baas.

5 januari 2014 om 12:50

Leuk ja, maar het pakt meestal verre van goed uit.
Of wil je zeggen dat je Busquets centraal achterin beter vindt dan op het middenveld? Puyol beter vindt als back? Lahm beter vindt als middenvelder? Ik namelijk niet.
En song vindt ik gewoon overal waardeloos dusja. Song is trouwens pas na Guardiola zijn periode gehaald.

5 januari 2014 om 13:14

"na Guardiola zijn periode gehaald"? Bedoel je niet Guardiola's periode, pffff, ga Nederlands leren!

5 januari 2014 om 13:53

geen guardiola hater ofzo neeeeuu. hoe durf je uberhaupt slecht over hem te praten na alles wat hij voor ons heeft gedaan. Wees maar boos op Rosell die ervoor zorgde dat Pep vertrok.

5 januari 2014 om 12:49

Daar gaat de tekst ook niet om. Het gaat erom dat Pep voor Mascherano een enorm belangrijke trainer was. Hij was anders dan de anderen. Voor hem pakte het goed uit dat hij op meerdere posities werd uitgeprobeerd, omdat dat hem een completere voetballer maakte.

5 januari 2014 om 13:13

Het is een oud truckje waar Cruijff ook een handje van had. K zie het als een absolute verrijking van het voetbal, om voetbal van achteruit de spelen. In balbezit kan je er geen buil aan vallen, de rest van het team moet alleen goed genoeg zijn om niet op de verdedigende tekorten gepakt te worden.

Hoe kan je Guardiola een goede coach vinden als dit zeer typerende kenmerk je niet aanstaat?

Geweldige trainer natuurlijk. Ik blijf het jammer vinden dat hij na het jaartje rust niet terug is gekomen bij Barca.

5 januari 2014 om 12:42

Maar nu zien we pas hoe goed hij echt is: hij laat Duitsers als Barcelona voetballen. Geen enkele andere coach kan dat (behalve de bondscoach natuurlijk)

Was het niet dat Busquets Macherano bande tot verdediger en door Busquets, Keita an Toure liet verhuizen naar een club omdat hij te goed was.

On: Pep durft eigenlijk alles te flikken, en zat vaak goed!

5 januari 2014 om 13:09

Precies neem er nog een ! 14 prijzen in 3 jaar door het kijken vanvideobanden...

5 januari 2014 om 13:18

Met alle respect maar wat je nu zei.... bewijs dat je duidelijk geen kennis hebt van voetbal...

de bal Fit jou niet man

5 januari 2014 om 13:57

kerel. Hij Leeft voetbal. Hij was zelf 1 van de beste middenvelders ooit. Louis van Gaal zelf zei dat pep captain van z'n team moest worden. Pep wou het eerst niet, maar Louis gaf een goede reden: Pep zag het spel zoals Van Gaal het spel zag. Pep is geobsedeerd met voetbal en dat zie je. Dortmund 3-0 uit verslaan is niet zomaar videobandjes. En sws wat je lult over videobandjes slaat nergens op. Videobandjes zouden Moyes niet helpen hoor.

Jullie begrijpen er vrij weinig van. Als ik dit geval pak dat hij Mascherano omturnde tot verdediger. Is dat heel stom geweest. Alle wedstrijden tegen Real Madrid die niet in het voordeel van Barcelona eindigde gingen verloren door Mascherano

de man kan niet in de mandekking spelen en is constant gefocust op de bal. Je ziet aan alles dat het een middenvelder is. Als Barcelona Vertonghen haalt scheelt dat een slok op een borrel ten op zichte van Mascherano

5 januari 2014 om 13:57

Ik begrijp sowieso niet dat vertonghen nog niet bij barca speelt, ze zullen toch wel niet helemaal overtuigd zijn van zijn kwaliteiten, want in mijn ogen zou het echt een aanwinst zijn voor barca.

5 januari 2014 om 13:58

Barca gaat waarschijnlijk voor Balanta of Luiz

5 januari 2014 om 14:36

Ik hoop op luiz maar ik zie dat Bayern hem ook wil binnen halen en de kans lijkt mij groot dat Mourinho Barcelona dwars gaat zitten.

oke, barcelona is 100 compleet als een nieuwe keeper kopen (gebeurt ook want valdes gaat weg en ze kopen waarschijnlijk ter stegen, en die is echt kapot goed en nog maar 21 jaar) een 2 niew centrale verdedigers kunnen er ook wel bij ( thiago silva en kompany) dan is barca 100 , oja bijna vergeten,
mes que un club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren